Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εβαλα το zip για τη γρηγορη φορτιση. θα το δοκιμασω και θα σας μεταφερω εντυπωσεις...

Jiayu G3 (a lot of time ago)...

Jiayu S3 (for spare)

Ulefone T1

Elephone S8

Xiaomi Redmi Note 8!!!

Εβαλα το zip για τη γρηγορη φορτιση. θα το δοκιμασω και θα σας μεταφερω εντυπωσεις...

...BOOOOOM! :lol:

Λοιπόν από 15% με φορτιστη 2Α το εβαλα 9.00 και στις 9.30 ήταν 55%.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Πήρα επιτέλους την απόφαση Μετά και από την παρότρυνση πολλών σας να πάω από την ΚΚ στην RC4 με την βοήθεια του Barlost που προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει στην εγκατάσταση της.ομολογώ πως έχω άγχος μήπως και και δεν πάει καλά και δεν έχω τηλέφωνο αλλά έχω εμπιστοσύνη στα έμπειρα χέρια του Λάζαρου που θα βοηθήσει.θα την περάσουμε και θα γράψω εντυπώσεις τόσο από την εγκατάσταση Όσο και από τη λειτουργία του τηλεφώνου Μετά την εγκατάσταση της.ίδωμεν.

Να ρωτήσω κάτι, γιατί είμαι λίγο ασχετος με το θέμα. α) Η RC4 έχει Gapps Google play store; β) έχει επιλογή ελληνικής γλώσσας; ευχαριστώ εκ των προτέρων

Να ρωτήσω κάτι, γιατί είμαι λίγο ασχετος με το θέμα. α) Η RC4 έχει Gapps Google play store; β) έχει επιλογή ελληνικής γλώσσας; ευχαριστώ εκ των προτέρων

Εχει τα παντα ολα...

Jiayu G3 (a lot of time ago)...

Jiayu S3 (for spare)

Ulefone T1

Elephone S8

Xiaomi Redmi Note 8!!!

Τέλος καλό όλα καλά.Την περάσαμε τελικά παρόλο που δυσκολευτηκαμε λίγο με τους drivers.Ευχαριστώ φίλε Barlost Για την πολύτιμη βοήθεια σου.

Στην rc4 Πως μπορούμε να εμφανίσουμε το ποσοστό δίπλα στη μπαταρία;

Ρυθμισεις μπαταρία και θα πατήσεις την 2 επιλογή που λέει battery percent.

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Λοιπόν από 15% με φορτιστη 2Α το εβαλα 9.00 και στις 9.30 ήταν 55%.

Με φορτιστή απο eshop (http://www.e-shop.gr/fortistis-taxidioy-osungo-mushroom-5v-1000mah-grey-p-TEL.010449)

με 2% στις 3:00 100% πηγε στις 6:35!!!

Κατι άλλο που παρατήρησα ειναι οτι καπου στα 75% και μετά πάει στα 100% σε λίγα λεπτά!!

Λέτε να έχει πρόβλημα η μπαταρία???

ααααα όσοι έχουν την RC4 τα 3 κουμπάκια αφής που ήταν πιο φωτεινά στην RC3 τωρα η φωτεινότητά τους έχει πέσει!!!!

Με φορτιστή απο eshop (http://www.e-shop.gr/fortistis-taxidioy-osungo-mushroom-5v-1000mah-grey-p-TEL.010449)

με 2% στις 3:00 100% πηγε στις 6:35!!!

Κατι άλλο που παρατήρησα ειναι οτι καπου στα 75% και μετά πάει στα 100% σε λίγα λεπτά!!

Λέτε να έχει πρόβλημα η μπαταρία???

ααααα όσοι έχουν την RC4 τα 3 κουμπάκια αφής που ήταν πιο φωτεινά στην RC3 τωρα η φωτεινότητά τους έχει πέσει!!!!

Εμενα από το 55% που ήταν 9.30 στις 10. 15 πήγε 100%.εγω είδα βελτίωση και μάλιστα μεγάλη.

Εμενα από το 55% που ήταν 9.30 στις 10. 15 πήγε 100%.εγω είδα βελτίωση και μάλιστα μεγάλη.

Αρα μάλλον φταίει η μπαταρία γτ μετα απο πολλές ρομ πάλι έχω το προβληα με το 15%!!!

οπότε είμαι για άλλαγη μπαταρίας!!

Οσον αφορά τα κουμπιά???

Αρα μάλλον φταίει η μπαταρία γτ μετα απο πολλές ρομ πάλι έχω το προβληα με το 15%!!!

Οσον αφορά τα κουμπιά???

Τα κουμπιά η φωτεινότητα ανάβουν κανονικά απαλα προς το δυνατό κάπου ενδιάμεσα. Την ημέρα φενεται το φως.

Υπάρχει τρόπος να αλλάξουν τα εικονίδια του wifi και του σήματος από την taskbar;

Μιλάω στην rc4.

Μια ερώτηση που ίσως φανεί χαζή σε μερικούς, αλλά πρέπει να πάρω απάντηση.

Συνηθισμένος με την 4.1 που είχε πλήκτρο ενεργοποίησης Sync στη μπάρα, με την οποία συγχρονιζόταν το κινητό με την google για την ενημέρωση των επαφών, του ημερολογίου κλπ, προσπαθώ να βρω στην 5.1 που είναι η αντίστοιχη ρύθμιση ή πλήκτρο, αλλά δεν τη βρίσκω.

Βέβαια, ο συγχρονισμός γίνεται κανονικά, τουλάχιστον, στα παραπάνω που με ενδιαφέρουν άμεσα.

Υπάρχει τρόπος να αλλάξουν τα εικονίδια του wifi και του σήματος από την taskbar;

Μιλάω στην rc4.

Επισης αν ξερει καποιος να μου πει πως αλλαζω τον τροπο που μου ερχεται μια κληση.Πχ δεν θελω οταν ειμαι στην home screen να μου ερχεται μια μικρη ειδοποιηση πανω πανω αλλα να πιανει ολη την οθονη με την φωτο και να εχει το πρασινο και το κοκκινο κυκλακι απαντησης /απορριψης κλησης.Να αναφερω πως εχω τον truephone dialer και τον novalauncher αν βοηθαει αυτο.

Ελπίζω αυτό με την ταχύτερη φόρτιση της μπαταρίας να το έχουν βάλει και στην επόμενη Xtreme rom. Πάντως με PowerBank που δοκίμασα φορτίζει αρκετά γρήγορα με την έξοδο των 2A.

Μια ερώτηση που ίσως φανεί χαζή σε μερικούς, αλλά πρέπει να πάρω απάντηση.

Συνηθισμένος με την 4.1 που είχε πλήκτρο ενεργοποίησης Sync στη μπάρα, με την οποία συγχρονιζόταν το κινητό με την google για την ενημέρωση των επαφών, του ημερολογίου κλπ, προσπαθώ να βρω στην 5.1 που είναι η αντίστοιχη ρύθμιση ή πλήκτρο, αλλά δεν τη βρίσκω.

Βέβαια, ο συγχρονισμός γίνεται κανονικά, τουλάχιστον, στα παραπάνω που με ενδιαφέρουν άμεσα.

Ανάμεσα στα αρκετά (και ενδιαφέροντα) customisations των "γερμανικών" ROMs είναι ότι μπορείς να επιλέξεις ποια toggles θα εμφανίζονται όταν τραβήξεις κάτω το notification bar - και μάλιστα και τη διάταξή τους.

Πας Settings -> Personalisation -> Notification drawer -> Select and order tiles

και προσθέτεις και αυτό για το Sync!

Edited by w2o4ts

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Από αυτά που γράφεις, βγάζω το συμπέρασμα ότι υπάρχει ο συγχρονισμός και με τις ROMs αυτές απλά μπορείς να τον μεταφέρεις στη μπάρα.

Το ερώτημά μου είναι, εάν υπάρχει (που είναι σίγουρο ότι υπάρχει αφού ενημερώνονται κανονικά οι εφαρμογές του Google), που βρίσκεται και δεν μπορώ να τον βρω;

Στην 5.1 που έχω στο S3 Plus, υπάρχει στις Ρυθμίσεις ενότητα Προσωπικό (που μάλλον αντιστοιχεί στο Personalisation), και μέσα σ' αυτήν Τοποθεσία, Gesture sensing, Ασάλεια, Λογαριασμοί, Γλώσσα και εισαγωγή και Αντίγραφα ασφαλείας κλπ, αλλά φαίνεται πουθενά ο συγχρονισμός.

Επισης αν ξερει καποιος να μου πει πως αλλαζω τον τροπο που μου ερχεται μια κληση.Πχ δεν θελω οταν ειμαι στην home screen να μου ερχεται μια μικρη ειδοποιηση πανω πανω αλλα να πιανει ολη την οθονη με την φωτο και να εχει το πρασινο και το κοκκινο κυκλακι απαντησης /απορριψης κλησης.Να αναφερω πως εχω τον truephone dialer και τον novalauncher αν βοηθαει αυτο.

Κάποιος για αυτό παρακαλώ;;

Στην 5.1 που έχω στο S3 Plus

Oops! SORRY! Ξέχασα ότι έχεις το S3+ με τη 'μαμά' 5.1...!

Σε αυτήν την περίπτωση ομολογώ ότι δεν έχω ιδέα...

Μία λύση βέβαια (θα μπορούσε να) είναι η εγκατάσταση Xposed και gravitybox, με το οποίο εν συνεχεία θα είχες και πλήρη έλεγχο του τι εμφανίζεται στην μπάρα (και παντού αλλού!) - και πώς ακριβώς θα συμπεριφέρεται επίσης (μέχρι και κάποια "έξτρας", όπως ας πούμε ελληνικά με 160 χαρακτήρες στη 'μαμά' εφαρμογή SMS!)

Δεν ξέρω όμως αν μπορεί να εγκατασταθούν τα παραπάνω στη συγκεκριμένη ROM (πρέπει να βρεθεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι το έκανε χωρίς πρόβλημα), οπότε δεν μπορώ να στο συστήσω για την ώρα...

Οσον αφορά τα κουμπιά???

Το εχω κι εγω το 15 % με τη μπαταρια…. Συν τα πληκτρα που εχασαν τη φωτεινοτητα τους κατα 60%… …. Σε καποια φαση του ξαναπερασα την RC4 γιατι προσπάθησα να του περασω xposed και gravity και μου μπρικαρισε…… και απο τοτε μου πίνει τη μπαταρια νερο… δεν ξερω τι γινεται….