tacolla Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 ρε παιδες, εγκατεστησα την RC2 μεσω recovery αλλα εχω ενα προβλημα, δεν αναγνωριζει τις επαφες. δηλαδη ενω υπαρχουν κανονικα οι επαφες, οταν παταω κληση ή μου ερχετε μηνυμα εμφανιζετε μονο ο αριθμος. τι κουλο ειναι παλι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ... Τι κανουμε….? Ευχαριστω…. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilika77 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 (edited) κανατε αναβαθμιση-ενημερωση των εφαρμογων google? εγω αυτο εκανα και εστρωσε και με oficial kai me xreme ειχα διακοπες στις κλησεις πανω απο 3 λεπτα εχανε το σημα και στις 2 καρτες και μετα απο το 15% εκλεινε. για να δουμε και τη rc2. αν το κανει και αυτη με βλεπω πισω στη κιτκατ Edited December 19, 2015 by lilika77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 ρε παιδες, εγκατεστησα την RC2 μεσω recovery αλλα εχω ενα προβλημα, δεν αναγνωριζει τις επαφες. δηλαδη ενω υπαρχουν κανονικα οι επαφες, οταν παταω κληση ή μου ερχετε μηνυμα εμφανιζετε μονο ο αριθμος. τι κουλο ειναι παλι αυτο? το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ... Τι κανουμε….? Ευχαριστω…. παίδες έχει να κάνει με την μορφή του αριθμού. Θα πρέπει να διαλέξετε ένα Number Fixer App από το Google Play και να τις τροποποιήσετε πχ σε +30 69...... εγώ αυτό έκανα. για παράδειγμα: Number Fixer Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ... Τι κανουμε….? Ευχαριστω…. τελικα βρηκα τη λυση, καταργησε το λογαριασμο του gmail σου και ξαναβαλτον απ την αρχη. θα τα περασει ξανα απ την αρχη και θα διορθωθει το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 τελικα βρηκα τη λυση, καταργησε το λογαριασμο του gmail σου και ξαναβαλτον απ την αρχη. θα τα περασει ξανα απ την αρχη και θα διορθωθει το προβλημα. Όλα οκ ευχαριστω……. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 κανατε αναβαθμιση-ενημερωση των εφαρμογων google? εγω αυτο εκανα και εστρωσε και με oficial kai me xreme ειχα διακοπες στις κλησεις πανω απο 3 λεπτα εχανε το σημα και στις 2 καρτες και μετα απο το 15% εκλεινε. για να δουμε και τη rc2. αν το κανει και αυτη με βλεπω πισω στη κιτκατ Έφυγα απο την xtreme επειδή μετά απο 2-3 λεπτά ομιλίας σε μία κλήση , έχανε το σήμα και από τις δύο κάρτες . Και αυτό ήταν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα , γιατί η συσκευή που κρατάμε στα χέρια μας είναι κυρίως για τηλεφωνικές κλήσεις . Στην RC1 και RC2 αυτό το πρόβλημα δεν το έχω , στις κλήσεις είναι άψογο όση ώρα και να μιλάω. Όσο για το 15% της μπαταρίας , κάθε φορά που αλλάζουμε ρομ είναι απαραίτητο να της κάνουμε ένα καλιμπράρισμα . Εγώ χρησιμοποιώ το battery callibration , αυτό με το πράσινο ρομποτάκι που το βρίσκουμε στο πλέι στόρ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Τις τελευταίες μέρες μου έκανε 2 κρασαρίσματα σε φάση που φόρτιζε και κάποιος πήρε τηλέφωνο. Κόλλησε το κινητό και έκανα επανεκκίνηση αφού κράτησα 15 δευτερόλεπτα το power button. Το θέμα είναι ότι μετά δεν ήρθε μήνυμα ούτε ποιός πήρε τηλέφωνο ούτε υπήρχε στη λίστα εισερχομένων κλήσεων. Το έχει κάνει και σε κάποιον άλλον αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kchrys Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Νομίζω πως το modem της RC2 δεν είναι ισχυρο. Το τηλέφωνο δεν πιάνει σήμα σε χώρους που πριν έπιανε. Το έχει παρατηρήσει άλλος αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nliossis Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Παιδες καλημερα.Μπορειτε να μου πειτε πως εχετε λυσει το θεμα του ηχου?Ακουω κανονικα,με ακουν χαμηλα και με διακοπες!!!Εαν πρεπει να ρυθμισω τις εντασεις στο Engineer mode μου λετε τα επιπεδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Ρε παιδια βοηθηστε λιγο γτ θα το σπάσω το κιν!!! Έληξε το πακετο των mb που είχα (Cosmote) και χωρις να έχω ανοιχτα δεδομένα μου έφαγε 1 ευρώ. Αυτο μου το έκανε και χθές και πάρα πολλές φορές! πάνω απο 10 ευρώ χαμένα!!! Πήρα στην Cosmote χθές και ισχυρίζονται οτι έφταιγε το 4G σαν τύπος δικτύου και οτι έπρεπε να το γυρίσω σε 3G ή σε 2G. Το έκανα και πάλι σήμερα ήρθε μην που έλεγε οτι χρεώθηκα 1ευρω. Πήρα τηλ και μετά απο έντονη συνομιλία μου είπε οτι θα μου πιστώσει το 1 ευρω. Τι πρέπει να κάνω για να μην έχω συνέχεια αυτό το πρόβλημα.??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 (edited) Νομίζω πως το modem της RC2 δεν είναι ισχυρο. Το τηλέφωνο δεν πιάνει σήμα σε χώρους που πριν έπιανε. Το έχει παρατηρήσει άλλος αυτό? Δεν παρατηρησα τιποτα τετοιο Ρε παιδια βοηθηστε λιγο γτ θα το σπάσω το κιν!!! Έληξε το πακετο των mb που είχα (Cosmote) και χωρις να έχω ανοιχτα δεδομένα μου έφαγε 1 ευρώ. Αυτο μου το έκανε και χθές και πάρα πολλές φορές! πάνω απο 10 ευρώ χαμένα!!! Πήρα στην Cosmote χθές και ισχυρίζονται οτι έφταιγε το 4G σαν τύπος δικτύου και οτι έπρεπε να το γυρίσω σε 3G ή σε 2G. Το έκανα και πάλι σήμερα ήρθε μην που έλεγε οτι χρεώθηκα 1ευρω. Πήρα τηλ και μετά απο έντονη συνομιλία μου είπε οτι θα μου πιστώσει το 1 ευρω. Τι πρέπει να κάνω για να μην έχω συνέχεια αυτό το πρόβλημα.??? Aν φορας την ΚΚ να την αλλαξεις με τις νεες ρομ. Edited December 22, 2015 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Aν φορας την ΚΚ να την αλλαξεις με τις νεες ρομ. Την RC2 φοράω!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Την RC2 φοράω!!!!! Δοκιμασες φραγη δεδομενων οταν ξεπερασει ενα ορισμενο οριο; ----- προσθήκη μηνύματος 1 nanosec μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ρυθμισεις - περισσοτερα - δικτυα τηλ - προτιμησεις... το κοιταξες και αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Έχει ξανα-αναφερθεί το πρόβλημα και μάλιστα σε διάφορες μεριές - ενώ μόλις τώρα (τυχαία, χαζεύοντας "γειτονικά" topics) είδα και αυτό. Καθόλου καλό/καθησυχαστικό - μεγάλο πρόβλημα αν δεν έχεις κάποιο data plan με τον πάροχό σου. Γενικότερο bug του Android...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 +1 για την RC2 πολυ καλη ΡΟΜ σε σχεση με την ισπανικη εχει σιγουρα καλυτερη διαχειριση μπαταριας και πολυ καλυτερη ποιοτητα κλησεων. θα ηθελα ομως το Atmos για την αποδοση του ηχειου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Όπως τα λές είναι . Ευτυχώς είχα ένα backup την extreme όπου είχα εγκατεστημένη την ezcast και δεν με κούρασε η όλη διαδικασία επειδή και στις δυο ρόμ χρησιμοποιώ τις ίδιες εφαρμογές . Έκανα restore την extreme και κατόπιν μέσω αυτής εγκατέστησα την RC2 . Η εφαρμογή ezcast δουλεύει κανονικά και σ αυτή την ρόμ . Το μόνο παράξενο είναι οτι σε κάθε επανεκκίνηση βγάζει ένα μήνυμα "βελτιστοποίηση της εφαρμογής ezcast" Ποιός το περίμενε οτι μια εφαρμογή που δεν δουλεύει σε μία ρομ θα μπορούσε να εγκατασταθεί μέσω άλλης ρόμ :clap: :thanks: Δυστυχώς , η χαρά δεν κράτησε για πολύ . Η εφαρμογή ezcast μετά απο δύο μέρες σταμάτησε να λειτουργεί , δεν μπορεί πλέον να συνδεθεί στο ίντερνετ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Την RC2 φοράω!!!!! εφαρμογη θα φταιει σιγουρα και εγω την rc 2 εχω αλλα ολα καλα. και στο θεμα του μοντεμ ολα καλα τιποτα το προβληματικο ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- +1 για την RC2 πολυ καλη ΡΟΜ σε σχεση με την ισπανικη εχει σιγουρα καλυτερη διαχειριση μπαταριας και πολυ καλυτερη ποιοτητα κλησεων. θα ηθελα ομως το Atmos για την αποδοση του ηχειου δεν χρειαζεται το ατμος για εμπειρια ηχου εγω το εβαλα το ατμος και ακουγεται χαλια ο ηχος. rc2 rom εχω ετσι οπως ειναι ακουγεται τελεια Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Δυστυχώς , η χαρά δεν κράτησε για πολύ . Η εφαρμογή ezcast μετά απο δύο μέρες σταμάτησε να λειτουργεί , δεν μπορεί πλέον να συνδεθεί στο ίντερνετ . Μηπως συμβαινει κατι αλλο γιατι σε μένα δεν εχει αλλαξει κατι……. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pblithis Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 καλησπερα, μπορω να μεταβω απο 4.4 (μαμα) σε RC2 μεσω TWRP Recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 καλησπερα, μπορω να μεταβω απο 4.4 (μαμα) σε RC2 μεσω TWRP Recovery? Γίνεται αλλά με φουλ format data, davlik cache internal memory. Εκτος απο την external sd. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Είναι δοκιμασμένο αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Εχει βαλει κανεις xposed στην rc2?? Και αν ναι ,πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Είναι δοκιμασμένο αυτό; καντο με flashtools για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Αλλα οι διαδικασιες παραμενουν ιδιες, Φορματ +download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Εγω παντως με rc2 και viper4android εχω αψογο ηχο στις ψειρες και με την ενταση που θελω, αρκει να διαλεξεις advanced settings και να ανεβασεις το output gain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts