timkos40 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 εγώ έχω την 1.0 και παίζει κανονικά έχεις ένα λινκ της έκδοσης σε παρακαλώ γιατί δεν τη βρίσκω πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 έχεις ένα λινκ της έκδοσης σε παρακαλώ γιατί δεν τη βρίσκω πουθενά To 1.0.0.6 είναι τελικά http://www.filedropper.com/novago-comhuaweiphonenova-31-vnovagoaphone1006 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Πήγα στην RC2 από την RC1 . Δεν έχασα καμία εφαρμογή . Όλα ήταν όπως τα είχα στην RC1 , εκτός από τα εικονίδια που είχα στήν αρχική οθόνη για την γρήγορη πρόσβαση στίς εφαρμογές και επαφές. Ακόμη και η γλώσσα παρέμεινε στα Ελληνικά . Παρατήρησα κάποιες μικροδιαφορές απο την RC1 , όπως για παράδειγμα όταν αγγίζω παρατεταμένα ένα εικονίδιο στην οθόνη , εμφανίζει στο επάνω μέρος την λέξη "κατάργηση" , ενώ πρίν δεν την εμφάνιζε και έπρεπε να εκσφενδονίσω το εικονίδιο πρός τα πάνω για να φύγει . Ένα σοβαρό - για μένα - ελάττωμα που παραμένει είναι το ότι δεν μπορεί και αυτή να εγκαταστήσει την εφαρμογή ezcast . Για άλλες παρατηρήσεις πρέπει να δουλέψω το τηλέφωνο για κάποιες ημέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 To 1.0.0.6 είναι τελικά http://www.filedropper.com/novago-comhuaweiphonenova-31-vnovagoaphone1006 Ναι ρε φιλε.Να σαι καλα.Παλευα 2 μερες τωρα με την 1.0.0.3 .Σ ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 μπορεις φιλε μου να μου πεις τα βηματα για την αναβαθμιση μεσω recovery? κι εγω την extreme 1.3 εχω και θελω να παω στην RC2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aslbill Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Για Μετάβαση απο extreme σε rc2 κατέβασα απο το needrom το σύνδεσμο. Συγκεκριμένα ήταν σε μορφή torrent οπότε με έναν torrent client εγώ εχω τον BitTorrent κατέβασα το αρχειο .zip στο φάκελο download.Στη συνέχεια, έκανα reboot σε recovery απο το πλήκτρο ενεργοποίησης που είχε η extreme και με έβγαλε σε twrp recovery. Εκεί πάτησα install, βρήκα το αρχειο zip στο φάκελο download και swipe δεξιά. Τελείωσε σχετικά γρήγορα η εγκατάσταση. Τέλος έκανα clear και reboot. Λόγος χρονος να ενημερωθούν οι εφαρμογές και ξεκίνησε Χωρίς να χαθεί τίποτα.Ακόμη και οι τελευταίες σελίδες του chrome ήταν ανοιχτές! Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Θα μπορέσει να γίνει άραγε και από την κιτ κατ στην rc2; θα ήταν πολύ ευχάριστο να γινόταν αλλά το βλέπω δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aslbill Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Απο kit Kat σε rc2 διάβασα ότι γίνεται μόνο μέσω flashtools δηλαδή μέσω pc και σύνδεση με καλωδιο.αν διαβάσεις πιο πίσω ποστ έχει αναλυτικές οδηγίες. Και εγώ αρχάριος είμαι αλλά τα παιδιά εδώ μέσα τα έχουν τόσο αναλυτικά που όταν το έκανα ήταν πολύ εύκολο.Έχει και βιντεάκια στο YouTube και οδηγούς σε ξένα forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Απο kit Kat σε rc2 διάβασα ότι γίνεται μόνο μέσω flashtools δηλαδή μέσω pc και σύνδεση με καλωδιο.αν διαβάσεις πιο πίσω ποστ έχει αναλυτικές οδηγίες. Και εγώ αρχάριος είμαι αλλά τα παιδιά εδώ μέσα τα έχουν τόσο αναλυτικά που όταν το έκανα ήταν πολύ εύκολο.Έχει και βιντεάκια στο YouTube και οδηγούς σε ξένα forum. το ξερω οτι γινεται μεσω flashtools.Ελεγα μηπως θα μπορουσε να γινει μεσω recovery που ειναι ποιο ευκολη η διαδικασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vland Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 ρε παιδες μια απορια εγω πηγα να αναβαθμισω απο RC1 σε RC2 Μεσω Flashtool αλλα στο λινκ της ρομ που δινουν δεν ειναι υπαρχει αρχειο scatter πως θα γινει η αναβαθμιση;υπαρχει λινκ αλλο για flashtool? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 ρε παιδες μια απορια εγω πηγα να αναβαθμισω απο RC1 σε RC2 Μεσω Flashtool αλλα στο λινκ της ρομ που δινουν δεν ειναι υπαρχει αρχειο scatter πως θα γινει η αναβαθμιση;υπαρχει λινκ αλλο για flashtool? Η αναβάθμιση γινεται μονο μέσω recovery και παραμένουν όλα όπως ηταν πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Ναι ρε φιλε.Να σαι καλα.Παλευα 2 μερες τωρα με την 1.0.0.3 .Σ ευχαριστω πολυ. να σαι καλα φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Ειχα την 5.1 official και έβαλα την RC2.Απο χθες παγωσε 3 φορες το κινητο και έκανε restart απο μόνο του χωρις να κάνω κατι συγκεκριμένο.Η κάμερα στην πλήρης οθόνη είναι παλι 9.5Μ pixel και 13 μόνο στο 4:3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Πήγα στην RC2 από την RC1 . Δεν έχασα καμία εφαρμογή . Όλα ήταν όπως τα είχα στην RC1 , εκτός από τα εικονίδια που είχα στήν αρχική οθόνη για την γρήγορη πρόσβαση στίς εφαρμογές και επαφές. Ακόμη και η γλώσσα παρέμεινε στα Ελληνικά . Παρατήρησα κάποιες μικροδιαφορές απο την RC1 , όπως για παράδειγμα όταν αγγίζω παρατεταμένα ένα εικονίδιο στην οθόνη , εμφανίζει στο επάνω μέρος την λέξη "κατάργηση" , ενώ πρίν δεν την εμφάνιζε και έπρεπε να εκσφενδονίσω το εικονίδιο πρός τα πάνω για να φύγει . Ένα σοβαρό - για μένα - ελάττωμα που παραμένει είναι το ότι δεν μπορεί και αυτή να εγκαταστήσει την εφαρμογή ezcast . Για άλλες παρατηρήσεις πρέπει να δουλέψω το τηλέφωνο για κάποιες ημέρες Φιλε μου εγω ημουνα με extreme rom όπου ειχα περασμενη την ezcast και περασα την rc2 να την δοκιμασω (δεν εχω ακομα ολοκληρωμένη εικόνα.. Δεν εχασα τα δεδομενα μου ουτε τις εφαρμογες μου οπου συνεχιζει να λειτουργει η ezcast…. Ελπιζω να σε βοηθησα…. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Απο 5.1 official σε rc2 γίνεται με recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Απο 5.1 official σε rc2 γίνεται με recovery? Ναι με cwm recovery το εκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Ποια είναι η Ισπανικη rom που έχετε βάλει μερικοί?εχετε κάποιο link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmouts Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Ποια είναι η Ισπανικη rom που έχετε βάλει μερικοί?εχετε κάποιο link? Εδώ θα τη βρεις: http://www.needrom.com/download/rom-xtreme-rom-tf/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Ειχα την 5.1 official και έβαλα την RC2.Απο χθες παγωσε 3 φορες το κινητο και έκανε restart απο μόνο του χωρις να κάνω κατι συγκεκριμένο.Η κάμερα στην πλήρης οθόνη είναι παλι 9.5Μ pixel και 13 μόνο στο 4:3 εκανες factory reset πριν τη περασεις η κατευθιαν install;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 εκανες factory reset πριν τη περασεις η κατευθιαν install;; Μεσω του cmw recovery εκανα delete cache κλπ. Επρεπε να κάνω στην 5.1 official factory reset και μετα να περάσω την RC2? Περασα πάλι την official τωρα και είναι μια χαρα. Στην RC2 ακομα να φτιαξουν την καμερα ελεος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 παιδες μεχρι ποσα γιγα καρτα παιρνει το κινητο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 παιδες μεχρι ποσα γιγα καρτα παιρνει το κινητο μας? 64gb micro SD Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Φιλε μου εγω ημουνα με extreme rom όπου ειχα περασμενη την ezcast και περασα την rc2 να την δοκιμασω (δεν εχω ακομα ολοκληρωμένη εικόνα.. Δεν εχασα τα δεδομενα μου ουτε τις εφαρμογες μου οπου συνεχιζει να λειτουργει η ezcast…. Ελπιζω να σε βοηθησα…. Όπως τα λές είναι . Ευτυχώς είχα ένα backup την extreme όπου είχα εγκατεστημένη την ezcast και δεν με κούρασε η όλη διαδικασία επειδή και στις δυο ρόμ χρησιμοποιώ τις ίδιες εφαρμογές . Έκανα restore την extreme και κατόπιν μέσω αυτής εγκατέστησα την RC2 . Η εφαρμογή ezcast δουλεύει κανονικά και σ αυτή την ρόμ . Το μόνο παράξενο είναι οτι σε κάθε επανεκκίνηση βγάζει ένα μήνυμα "βελτιστοποίηση της εφαρμογής ezcast" Ποιός το περίμενε οτι μια εφαρμογή που δεν δουλεύει σε μία ρομ θα μπορούσε να εγκατασταθεί μέσω άλλης ρόμ :clap: :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 camera στην RC2 5.1.1 ποσο ειναι?εχει δει καποιος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Όπως τα λές είναι . Ευτυχώς είχα ένα backup την extreme όπου είχα εγκατεστημένη την ezcast και δεν με κούρασε η όλη διαδικασία επειδή και στις δυο ρόμ χρησιμοποιώ τις ίδιες εφαρμογές . Έκανα restore την extreme και κατόπιν μέσω αυτής εγκατέστησα την RC2 . Η εφαρμογή ezcast δουλεύει κανονικά και σ αυτή την ρόμ . Το μόνο παράξενο είναι οτι σε κάθε επανεκκίνηση βγάζει ένα μήνυμα "βελτιστοποίηση της εφαρμογής ezcast" Ποιός το περίμενε οτι μια εφαρμογή που δεν δουλεύει σε μία ρομ θα μπορούσε να εγκατασταθεί μέσω άλλης ρόμ :clap: :thanks: ...εντωμεταξυ οταν με καλούνε δεν εεμφανίζει την επαφη.. Μπορεις να με βοηθησεις τι να κανω….? εχω την αισθηση οτι η. EXTREME ειναι καλυτερη….. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts