timkos40 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Άλλαξε καλώδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 (edited) Η γερμανική σελίδα jiayu.de ανακοίνωσε ότι θα βγάλει cyanogenmod ρομ με ota update για το Jiayu S3 advanced αλλά κόστος αναβάθμισης 35ευρω.ελεος. Είναι αυτή που βγάζουνε την γερμανική ρομ Γιατι τι εχει η γερμανικη ρομ; Τουλαχιστον απεδειξαν οτι δουλεψαν πανω στο κινητο. Εβγαλαν τοσες βητα και μια rc που προσωπικα με βολευει πολυ, και θα το σκεφτω για αναβαθμιση. Aν και πολλα ακουγονται οτι μπορει να σηκωσει την καμερα στα 16ΜΠ Για τα 35 € κραταω αποστασεις, αλλα για το αποτελεσμα οχι. Edited December 3, 2015 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosmp Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 #4074 και μετα thnks mate :D Παράθεση Looking for someone like me???:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Η γερμανική σελίδα jiayu.de ανακοίνωσε ότι θα βγάλει cyanogenmod ρομ με ota update για το Jiayu S3 advanced αλλά κόστος αναβάθμισης 35ευρω.ελεος. Είναι αυτή που βγάζουνε την γερμανική ρομ Τα 35 ευρώ προορίζονται για αυτούς που δεν μπορούν να κανουν αναβάθμιση μόνοι τους με flashtool και θέλουν να τους την κάνει η jiayu de.Η rom θα είναι δωρεάν για κατέβασμα για τους γνώστες. Αυτό τουλάχιστον ήξερα μέχρι χθες εκτός και εαν άλλαξε κάτι.Είχε γίνει πολύ σουσουρο πριν καμιά δεκαριά μέρες στο XDA για το ίδιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Γιατι τι εχει η γερμανικη ρομ; Τουλαχιστον απεδειξαν οτι δουλεψαν πανω στο κινητο. Εβγαλαν τοσες βητα και μια rc που προσωπικα με βολευει πολυ, και θα το σκεφτω για αναβαθμιση. Aν και πολλα ακουγονται οτι μπορει να σηκωσει την καμερα στα 16ΜΠ Για τα 35 € κραταω αποστασεις, αλλα για το αποτελεσμα οχι. Δεν λέω εγώ ότι έχει κάτι ή γερμανική ρομ και εγω αυτήν έχω την rc1 συγκεκριμένα και είμαι απόλυτα ευχαριστημενος κανένα πρόβλημα δεν έχω. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 (edited) Εβαλα κι εγω την ισπανικη ρομ lp εδω και 2 μερες και ειμαι υπερευχαριστιμενος το κινητο δουλευει στην τριχα-σφαιρα εχω την εντυπωση εγινε πιο γρηγορο απο την kk που ειχα.Στην μουσικη ο ηχος που εχει με ακουστικα χιαομι και το dolby atmos δεν παιζεται παιδες δεν ειχα ποτε καλυτερο ηχο σε κινητο με πριμα μπασα χωρις ιχνος παραφωνιας.Και στην μπαταρια παρατηρησα τρελη αυτονομια με το battery calibration.Μιαμιση μερα με φουλ λειτουργια.Φωρτηση ικανοποιητικη απο 0% σε 100% σε 3-3,5 ωρες.Πολλα μπραβο στον κατασκευαστη της ρομ Edited December 3, 2015 by tsipis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timlaza Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Άλλαξε καλώδιο Εχω δοκιμασει και με αλλο καλωδιο και με αλλους φορτιστες αλλα παλι το ιδιο ειναι… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Εχω δοκιμασει και με αλλο καλωδιο και με αλλους φορτιστες αλλα παλι το ιδιο ειναι… ποιά εφαρμογή έβαλες τελευταία; κοίτα να δεις που δεν θυμάμαι ποιά μου έκανε και μένα τα ίδια, είχα ακούσει για την enikos.gr, μπορεί να μην είναι η ίδια για σένα, αλλά για δες το. Η αλήθεια είναι πως μετά από ένα battery fix και φυσικά την Extreme ή την Γερμανική ROM αυτά εξαφανίστηκαν. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Εβαλα κι εγω την ισπανικη ρομ lp εδω και 2 μερες και ειμαι υπερευχαριστιμενος το κινητο δουλευει στην τριχα-σφαιρα εχω την εντυπωση εγινε πιο γρηγορο απο την kk που ειχα.Στην μουσικη ο ηχος που εχει με ακουστικα χιαομι και το dolby atmos δεν παιζεται παιδες δεν ειχα ποτε καλυτερο ηχο σε κινητο με πριμα μπασα χωρις ιχνος παραφωνιας.Και στην μπαταρια παρατηρησα τρελη αυτονομια με το battery calibration.Μιαμιση μερα με φουλ λειτουργια.Φωρτηση ικανοποιητικη απο 0% σε 100% σε 3-3,5 ωρες.Πολλα μπραβο στον κατασκευαστη της ρομ Η καλυτερη ρομ μακράν η ισπανική αλλά μη τα παραλέμε καμμία μα καμμία ρομ δε μπορεί να βελτιώσει τον άθλιο ήχο αθτού του κινητού...δεν είχα ποτέ χειρότερο ήχο σε κινητό είχα καλομάθει από παλιά sony ericsson που είχα και μου φαίνετε για τα μπάζα ο ήχος. το jiayu g4s που είναι πιο μέτριο κιν είχε απίστευτα καλυτερο ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Η καλυτερη ρομ μακράν η ισπανική αλλά μη τα παραλέμε καμμία μα καμμία ρομ δε μπορεί να βελτιώσει τον άθλιο ήχο αθτού του κινητού...δεν είχα ποτέ χειρότερο ήχο σε κινητό είχα καλομάθει από παλιά sony ericsson που είχα και μου φαίνετε για τα μπάζα ο ήχος. το jiayu g4s που είναι πιο μέτριο κιν είχε απίστευτα καλυτερο ήχο. Τα παραλλες. Απο το xperia Mini σαφως καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosmp Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Μηπως να του εκανα μια εργοστασιακη επαναφορα αντι να του περναγα νεα rom... αυτο δεν θα ελυνε το οποιοδηποτε προβλημα μου παρουσιαζει? Παράθεση Looking for someone like me???:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Η καλυτερη ρομ μακράν η ισπανική αλλά μη τα παραλέμε καμμία μα καμμία ρομ δε μπορεί να βελτιώσει τον άθλιο ήχο αθτού του κινητού...δεν είχα ποτέ χειρότερο ήχο σε κινητό είχα καλομάθει από παλιά sony ericsson που είχα και μου φαίνετε για τα μπάζα ο ήχος. το jiayu g4s που είναι πιο μέτριο κιν είχε απίστευτα καλυτερο ήχο. Μπορει να τα παραλεω και λιγο...αλλα νομιζω οτι δεν ειναι και για τα "μπαζα" οπως λες.για ericsson που ειπες μονο τα walkman ελεγαν κατι αλλα μιλαμε για τεχνολογια δεκαετιας που το μονο που ειχαν να σου δωσουν σαν συσκευες ηταν ηχος και 2mp καμερα.γιατι τα xperia δεν μου λενε κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 πείτε μου ότι μου κάνετε πλάκα ρε παιδιά. καλά δεν εννοώ απο κινητά του 2000 xperia mini αλλά είναι απαράδεκτος ο ήχος σε jiayu g4s της ίδιας εταιρείας ο ήχος πλησιάζει τα επίπεδα στερεοφωνικού ενώ και σε sony xperia με κάμερα 5mp ο ήχος είναι απλά καταπληκτικός αλλά δε θέλω να πω κάτι. ούτε 200 ευρώ κάνει από κάπου έπρεπε να κόψει στο μπάτζετ και έκοψε εκεί γιατί κατά τα άλλα απλά πετάει. αλλά μην ισχυρίζεστε ότι έχει καλό ήχο γιατί απλά δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Αφού έχω δοκιμάσει και της δύο ρομ μπορώ να πω με σιγουριά ότι μακράν χειρότερη ρομ είναι η ισπανική. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Αφού έχω δοκιμάσει και της δύο ρομ μπορώ να πω με σιγουριά ότι μακράν χειρότερη ρομ είναι η ισπανική. Χωρίς να επεκταθώ σε λεπτομέρειες , θα συμφωνήσω μαζί σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmouts Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Αφού έχω δοκιμάσει και της δύο ρομ μπορώ να πω με σιγουριά ότι μακράν χειρότερη ρομ είναι η ισπανική. Χωρίς να επεκταθώ σε λεπτομέρειες , θα συμφωνήσω μαζί σου :) Για εξηγήστε ρε παιδιά για ποιον λόγο το λέτε αυτό; Εγώ προσωπικά έχω βάλει την Ισπανική και έμεινα πολύ ευχαριστημένος, με συνέπεια να μη μπω στη διαδικασία να δοκιμάσω κάτι άλλο. Τι χάνουμε εμείς που δεν έχουμε τη Γερμανική; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Για εξηγήστε ρε παιδιά για ποιον λόγο το λέτε αυτό; Εγώ προσωπικά έχω βάλει την Ισπανική και έμεινα πολύ ευχαριστημένος, με συνέπεια να μη μπω στη διαδικασία να δοκιμάσω κάτι άλλο. Τι χάνουμε εμείς που δεν έχουμε τη Γερμανική; :confused: Τπτ απολύτως.. η ισπανική είναι μακράν πιο smooth από τη γερμανική... η γερμανική έχει περισσότερα καλούδια...Εμένα με ενδιαφέρει να πάει όσο πιο σφαίρα γίνετε και επειδή χρησιμοποιησα και τις 2 μέρα με τη νύχτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Τπτ απολύτως.. η ισπανική είναι μακράν πιο smooth από τη γερμανική... η γερμανική έχει περισσότερα καλούδια...Εμένα με ενδιαφέρει να πάει όσο πιο σφαίρα γίνετε και επειδή χρησιμοποιησα και τις 2 μέρα με τη νύχτα... τι εννοοεις με το smooth??? ειναι ομαλη; ως προς τι; Και το δικο μου με γερμανικη παει ομαλα, δεν καταλαβαινω την ορολογια που χρησιμοποιεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 καλησπερα παιδια, ειχα βαλει την γερμανικη ρομ beta 10, και για δοκιμη εβαλα την ισπανικη1.3 ακουγοντας καλυτερα λογια και επηρεασμενος απο το μεγαλυτερο σκορ στο antutu. και τις 2 τις κρατησα περιπου 2 βδομαδες, τα συμπερασματα μου ειναι τα εξης: απροβληματιστη η γερμανικη με μονο μελανο σημειο το 15% στη μπαταρια και τα 9Mp της καμερας αντιθετα με την ισπανικη ειχα προβλημα με το σημα, δεν ειχα καλη ποιοτητα ηχου στις κλησεις και κανα 2 επανεκκινησεις. συντομα θα βαλω την RC1 τη γερμανικη και θα επανελθω με συμπερασματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 καλησπερα παιδια, ειχα βαλει την γερμανικη ρομ beta 10, και για δοκιμη εβαλα την ισπανικη1.3 ακουγοντας καλυτερα λογια και επηρεασμενος απο το μεγαλυτερο σκορ στο antutu. και τις 2 τις κρατησα περιπου 2 βδομαδες, τα συμπερασματα μου ειναι τα εξης: απροβληματιστη η γερμανικη με μονο μελανο σημειο το 15% στη μπαταρια και τα 9Mp της καμερας αντιθετα με την ισπανικη ειχα προβλημα με το σημα, δεν ειχα καλη ποιοτητα ηχου στις κλησεις και κανα 2 επανεκκινησεις. συντομα θα βαλω την RC1 τη γερμανικη και θα επανελθω με συμπερασματα. η Β 10 τις γερμανικης δεν εχει θεμα με το 15%, αυτο που λες ηταν μεχρι την Β6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 η Β 10 τις γερμανικης δεν εχει θεμα με το 15%, αυτο που λες ηταν μεχρι την Β6 ειχε και παραειχε, ακομα και η RC1 εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 ειχε και παραειχε, ακομα και η RC1 εχει Ουτε στην 10, ουτε στην rc1. Και αυτο απο δειγμα 2 τηλεφωνων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 ειχε και παραειχε, ακομα και η RC1 εχει Δοκίμασε ένα battery calibration, μήπως βοηθήσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Για εξηγήστε ρε παιδιά για ποιον λόγο το λέτε αυτό; Εγώ προσωπικά έχω βάλει την Ισπανική και έμεινα πολύ ευχαριστημένος, με συνέπεια να μη μπω στη διαδικασία να δοκιμάσω κάτι άλλο. Τι χάνουμε εμείς που δεν έχουμε τη Γερμανική; :confused: Πρίν απο λίγο καιρό χρησιμοποιούσα κι εγώ την Extreme και είχα την εντύπωση οτι ήταν η καλύτερη ρόμ για το τηλέφωνο. Έδειχνε οτι ήταν η ρομ με τα λιγότερα προβλήματα. Πιθανόν να μη τα είχα καταλάβει ή να μη είχαν ακόμη παρουσιαστεί. Δουλεύοντας την όμως παρατήρησα τα εξής : Ο opera browser που χρησιμοποιώ κολλούσε πολλές φορές και χρειαζόταν επανεκκίνηση για να στρώσει . Ο ήχος ήταν χάλια και πολλές φορές όταν κάποιος με καλούσε δεν ακουγόταν ήχος κλήσης . Και το ποιό σοβαρό , μετά απο τρία με τέσσερα λεπτά ομιλίας έχανε το σήμα και στις δύο κάρτες . Και για να επανέλθει έπρεπε να περάσει περίπου ένα λεπτό . Φανταστείτε να έχετε μια σοβαρή συνομιλία , κάποιο επείγον περιστατικό ........ :angry: :angry: :angry: :angry: Όλα αυτά τα προβλήματα δεν υπάρχουν στην RC 1 που χρησιμοποιώ τώρα . Όσο για το 15% της μπαταρίας έστρωσε με το battery callibration . Η μοναδική εφαρμογή που μου χρειάζεται και δεν μπορεί να εγκατασταθεί στήν γερμανική είναι η Ezcast . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosmp Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 (edited) Καλησπερα.. Κατεβασα 2 αρχεια...το JiayuS3-5.1Extreme1.3SP και το JiayuS3-5.1Extreme1.3S3AS3B που οπως εχετε καταλαβει αφορουν την exrteme rom .. πριν απο λιγο διαβασα ομως σε προηγουμενα post οτι δεν ειναι και η καλυτερη ρομ αφου εχει προβληματα σε ηχο και καποιους browser..οποτε τωρα κατεβαζω την JiayuS3-5.1.1_jiayu.de_RC1, αυτη ειναι καλη? Πως την περναω γιατι δεν καταφερα να βγαλω ακρη με οδηγους.. βασικα καιγομαι να την βαλω γιατι το κινητο εχει σοβαρα προβληματα..οποτε οποιος μπορει ας βοηθησει..Τελος αναλογα με ποια ρομ θα κατεβασω παιζει ρολο το μοντελο του κινητου και το kernel κτλ?? Edited December 5, 2015 by stavrosmp Παράθεση Looking for someone like me???:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts