chrisarchon Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 που το γραφω το imei? χρειαζετε να κατεβασω καποιο προγραμμα? Σου γράφω ακριβώς τι πρέπει να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Σου γράφω ακριβώς τι πρέπει να κάνεις. ευχαριστω φιλος...αλλα το imei πως το βρίσκω? edit: το βρήκα κατω απο την μπαταρια ειναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 (edited) Η μπροστινη καμερα ειναι ροζ...ειναι και σε εσας ? Επισεις η πισω καμερα ειναι 9,5 mp Edited September 21, 2015 by tsiaras Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Η μπροστινη καμερα ειναι ροζ...ειναι και σε εσας ? Επισεις η πισω καμερα ειναι 9,5 mp Σε ποια ROM είσαι; Στην 5.1.1 beta 3 της Jiayu.de είναι ΟΚ και οι δύο. 13mpx η πίσω κάμερα και η μπροστά δεν έχει πια αυτό το ροζαλί. Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Σε ποια ROM είσαι; Στην 5.1.1 beta 3 της Jiayu.de είναι ΟΚ και οι δύο. 13mpx η πίσω κάμερα και η μπροστά δεν έχει πια αυτό το ροζαλί. Η 5.1.1 της Jiayu.de ειναι η τελική η θα βγάλουν και αλλη???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Beta ξέρεις τι σημαίνει; Δοκιμαστική. Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Σε ποια ROM είσαι; Στην 5.1.1 beta 3 της Jiayu.de είναι ΟΚ και οι δύο. 13mpx η πίσω κάμερα και η μπροστά δεν έχει πια αυτό το ροζαλί. ...ξανα γραφω η πισω camera λεει 9,5mp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 ...ξανα γραφω η πισω camera λεει 9,5mp Κατάλαβα τι εννοείς. Σε 4:3 πάει σε 13mpx και σε full screen πάει στα 9.5mpx. Κάτι τέτοιο νομίζω δε συνέβαινε στο KitKat. Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Κατάλαβα τι εννοείς. Σε 4:3 πάει σε 13mpx και σε full screen πάει στα 9.5mpx. Κάτι τέτοιο νομίζω δε συνέβαινε στο KitKat. Ναι αλλά στην official 17.09 το φτιαξαν και σε full screen πάει σε 13mp που είναι σοβαρός λόγος για να μη την εγκαταστήσω. όταν το φτιάξουν τότε θα τη περάσω κι αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maragorn198 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Καλησπέρα παιδιά , θέλω να ρωτήσω κάτι , η official 5.1 είναι pure η έχει όσα extra έχει η 4.4? δλδ τα κολπάκια να ανοίγει με 2 χτυπήματα τις οθόνης, να μπαίνει στη κάμερα με το C και τα υπόλοιπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Καλησπέρα παιδιά , θέλω να ρωτήσω κάτι , η official 5.1 είναι pure η έχει όσα extra έχει η 4.4? δλδ τα κολπάκια να ανοίγει με 2 χτυπήματα τις οθόνης, να μπαίνει στη κάμερα με το C και τα υπόλοιπα? Έχει όλα τα εξτραδάκια που λες με τα gestures όπως η 4.4. Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maragorn198 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikospanikos Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Θέλω να κάνω εγκατάσταση TWRP Recovery με τη βοήθεια του Rashr - The mobile Android Flash-Tool. Εγκατέστησα το Rashr, ενεργοποιήσα το root από το Ρυθμίσεις-> Ασφάλεια-> SuperUser (δεξιά στο ΟΝ, έγινε πράσινο). Στη πορεία ξεκίνησα το Rashr, και μου έβγαλε το μήνυμα (device not rooted. please root it.) Τι πρέπει να κάνω? Μια βοήθεια pls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) Μια βοήθεια pls καλό θα ήταν να εγκαταστήσεις και τα SU Binaries. για παράδειγμα: BusyBox καλό θα ήταν και μία επανεκκίνηση του κινητού εφόσον ενεργοποίησες το Root. επίσης δεν μας είπες αν έχεις την "μαμίσια" ρομ και αν έχεις στη διάθεσή σου το σωστό αρχείο TWRP από το needrom: TWRP NeedROM. Προτείνω τo .zip να το έχεις στην "εσωτερική" μνήμη και να ξαναπροσπαθήσεις. εδώ ένας σύντομος οδηγός: install twrp with rashr Edited September 22, 2015 by gorillaz_gr Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Είμαι με την lollipop 20150917-000958 δουλεύουν όλα μια χαρα αλλα οταν μιλάω μου λένε δεν με ακουνε καλα.Βρήκα αυτο στο myphone http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 και αυτο https://www.china-devices.com/topic/4335-jiayu-s3-low-microphone-issue/ Τα έχετε δοκιμάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Με αυτά θα πειραματιστείς όντως και θα πρέπει να λύσεις το πρόβλημα με τις εντάσεις. Δύο σημεία που θέλουν προσοχή μόνο: Λίγη προσοχή με τις τιμές που θα βάζεις - με μέτρο η αύξηση των τιμών. Αν το παρακάνεις, μπορεί να προκαλέσεις ακόμα και ζημιά στο hardware (π.χ. να κάψεις ακουστικό ή ηχείο)! Συνιστώ αύξηση σε σχετικά μικρά βήματα, δοκιμάζεις πώς είναι και αν χρειάζεται αυξάνεις ξανά. Καλά θα είναι επίσης να σημειώσεις κάπου τις αρχικές τιμές που θα βρεις στο σχετικό μενού πριν τις αλλάξεις, γιατί θα χαθούν και δε θα μπορείς να επιστρέψεις στην αρχική κατάσταση (αν π.χ. αποφασίσεις ότι το αποτέλεσμα των πειραματισμών σου τελικά για κάποιο λόγο δε σου αρέσει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 καθότι έμεινα ευχαριστημένος από το 1ο που αγορασα για την γυναικα μου, μολις παρηγγειλα και 2ο για δωρο στον κουμπαρο. περιεργως εκανα παραγγελια κανονικα μεσω πευπαλ χωρις μεταφορες κλπ, με τον παλιο καλο τροπο...δεν ξερω αν ειχαμε αρση περιορισμων, απλα ενημερωνω τους ενδιαφερομενους Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Το Vickmall πρέπει να έχει κάνει ελληνικό υποκατάστημα και περνάει η πληρωμή ως τοπική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Το Vickmall πρέπει να έχει κάνει ελληνικό υποκατάστημα και περνάει η πληρωμή ως τοπική... το vick δεν νομιζω, μινιδεαλ εκανα παραγγελια και ξερω οτι εχει ελληνικο, αλλα την περασμενη εβδομαδα δεν την περνουσε, ουτε εκει Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Στο Vick έκανα 2 παραγγελίες αέρα προχτές, και το όνομα που βγάζει στο Paypal είναι άλλο από παλιά, οπότε κάτι έκανε και αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Διαβάζοντας ανάλογα posts εδώ στο myphone, ενημέρωσα τους φίλους μου και τους είπα να δοκιμάσουν να κάνουν καμιά αγορά, πριν από 1-1.5 εβδομάδα. Από τότε έχουν... ξεφτιλιστεί να ψωνίζουν χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ εγώ (και άλλος ένας από την... παρέα) φάγαμε πόρτα επανειλημμένα! Το PayPal έχει σίγουρα ανοίξει ξανά για συναλλαγές από την πλευρά του (σιωπηλά και χωρίς ανακοινώσεις μάλλον), αλλά η... πόρτα φαίνεται να έρχεται από την τράπεζα! Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το παιχνίδι παίζεται στο συνδυασμό: - Τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα (Εθνική, Alpha, Πειραιώς, ...) - Τύπος κάρτας που έχεις δεμένη πάνω (πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη) - Τύπος πιστωτικής που φαίνεται προς τα έξω (Visa, Mastercard, Maestro, ...) Κάποιοι (συνδυασμοί) παίζουν, κάποιοι όχι... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kn1kos Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Διαβάζοντας ανάλογα posts εδώ στο myphone, ενημέρωσα τους φίλους μου και τους είπα να δοκιμάσουν να κάνουν καμιά αγορά, πριν από 1-1.5 εβδομάδα. Από τότε έχουν... ξεφτιλιστεί να ψωνίζουν χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ εγώ (και άλλος ένας από την... παρέα) φάγαμε πόρτα επανειλημμένα! Το PayPal έχει σίγουρα ανοίξει ξανά για συναλλαγές από την πλευρά του (σιωπηλά και χωρίς ανακοινώσεις μάλλον), αλλά η... πόρτα φαίνεται να έρχεται από την τράπεζα! Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το παιχνίδι παίζεται στο συνδυασμό: - Τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα (Εθνική, Alpha, Πειραιώς, ...) - Τύπος κάρτας που έχεις δεμένη πάνω (πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη) - Τύπος πιστωτικής που φαίνεται προς τα έξω (Visa, Mastercard, Maestro, ...) Κάποιοι (συνδυασμοί) παίζουν, κάποιοι όχι... :confused: Ναι, κάπως έτσι πρέπει να δουλεύει. Αν και το είχα ξαναπεί, εγώ κάνω ήδη αγορές μέσω Paypal από το 15αύγουστο με συνδεδεμένη την American Express, ενώ όταν συνδέω στο Paypal την Mastercard (της ίδιας τράπεζας!!!), η συναλλαγή κόβεται. Άντε βγάλε άκρη τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 η official Lollipop από την Jiayu ποια είναι? που την βρίσκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 η official Lollipop από την Jiayu ποια είναι? που την βρίσκω? http://www.needrom.com/download/17-09-android-5-1-for-the-jiayu-s3/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 η official Lollipop από την Jiayu ποια είναι? που την βρίσκω? Με τα ενθουσιώδη σχόλια που -όπως έγραφα και 2 σελίδες πίσω- έχω διαβάσει στο xda-developers, θα συνιστούσα να βάλεις την αντίστοιχη της jiayu.de. Beta3 την έλεγε, τελευταία φορά που είχα δει (το λέω γιατί με το ρυθμό που τη δουλεύουν, μπορεί να έχουν βγάλει και νεώτερη!) Βασίζεται στην τελευταία official της Jiayu, στην οποία όμως έχουν διορθώσει και τα τελευταία (γνωστά) bugs που είχαν μείνει (κάμερα, μπαταρία κλπ κλπ), έχουν patchάρει και τα διάφορα κενά ασφαλείας (stagefright κλπ), έχουν προσθέσει gapps και root (της 'μαμάς' παραδόξως δεν είναι rooted) και όσοι την έβαλαν φαίνονται εξαιρετικά χαρούμενοι! Link για κατέβασμά της έχει δώσει, απ' ό,τι είδα, ο Z3RatuL 2 σελίδες πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts