Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα...το viber μου κολλαει καποιες φορες,δεν ανοιγει.Ξερουμε κατι γι αυτο?

κανε μέσα από τις ρυθμίσεις του προγράμματος μια επαναφορά προεπιλογών προγράμματος.

εμένα μετά από επαναφορά titanium δεν έπαιρνα ειδοποιήσεις αυτόματα αλλά μόλις έμπαινα στο πρόγραμμα μόνο

και με επαναφορά μου λύθηκε το θέμα.

κανε μέσα από τις ρυθμίσεις του προγράμματος μια επαναφορά προεπιλογών προγράμματος.

εμένα μετά από επαναφορά titanium δεν έπαιρνα ειδοποιήσεις αυτόματα αλλά μόλις έμπαινα στο πρόγραμμα μόνο

και με επαναφορά μου λύθηκε το θέμα.

Πρεπει να το εχω κανει αυτο..θα το ξανα κανω αλλα δεν ειναι δουλεια αυτη καθε λιγο και λιγακι.Θα σας ενημερωσω....

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πρεπει να το εχω κανει αυτο..θα το ξανα κανω αλλα δεν ειναι δουλεια αυτη καθε λιγο και λιγακι.Θα σας ενημερωσω....

Μολις το δοκιμασα ,ανοιξε αλλα παλι τα ιδια μετα

[sIGPIC][/sIGPIC]

καθαρισμό cache από τις εφαρμογές προγράμματος,απεγκατάσταση, καθαρισμό υφιστάμενου φακέλου και καθαρή εγκατάσταση ξανά. δοκίμασε το.

για να δουλεύει σε μας κάτι παίζει με πιθανόν κατάλοιπα που βρίσκει.

εγώ τώρα να κάνω μια ερώτηση γιατί κόλλησα.

όταν έρθει ota η τελική lolipop αφού λέει στο needrom ότι ούτως άλλως

περνάει το εργοστασιακό recovery για ποιο λόγο να περάσουμε εμείς πρώτα χειροκίνητα

το εργοστασιακό από twrp που έχουμε τώρα?

Όχι δεν πείραξα τίποτα! Το μόνο που έκανα ήταν να βάλω την εφαρμογή MOBILE Uncle tools και την recovery.img τουTWRP στην SD αλλά ούτε αυτό δεν γίνεται, να μπει δηλαδή σε recovery μέσα από Uncle tools!

Τι πληκτρολογω για να δω το ΙΜΕΙ στα jiayu s3;; (το βρήκα και μου λέει ΜΗ ΕΓΚΥΡΟ ΙΜΕΙ - τι κάνω?)

Πως μπαίνω σε engeneer mode με τον dialer? δεν δουλεύει το *#*#3646633#*#*

. ...γιατί με Uncle tools δεν μπαίνω για να διορθώσω το ΙΜΕΙ

Δοκίμασε να αναζητήσεις κάποια από τις (2-3 διαθέσιμες τουλάχιστον) εφαρμογές του τύπου "MTK engineer mode", που κάνουν ακριβώς αυτό.

Τη διαδικασία αλλαγής IMEI προφανώς την ξέρεις ήδη - καλού κακού παραθέτω και ένα link - προφανώς θα έχει και καλύτερα, αυτό το βρήκα με ένα απλό google search...

Και (όπως είμαι σίγουρος ότι θα ξέρεις ήδη) τα IMEI - ένα βασικά, στα Jiayu είναι το ίδιο και για τις 2 SIM, υπάρχει στα διάφορα χαρτάκια και stickers που συνόδευαν το τηλέφωνο στη συσκευασία του.

Καλή επιτυχία - και πες μας πώς πήγε!

Δοκίμασε να αναζητήσεις κάποια από τις (2-3 διαθέσιμες τουλάχιστον) εφαρμογές του τύπου "MTK engineer mode", που κάνουν ακριβώς αυτό.

Τη διαδικασία αλλαγής IMEI προφανώς την ξέρεις ήδη - καλού κακού παραθέτω και ένα link - προφανώς θα έχει και καλύτερα, αυτό το βρήκα με ένα απλό google search...

Και (όπως είμαι σίγουρος ότι θα ξέρεις ήδη) τα IMEI - ένα βασικά, στα Jiayu είναι το ίδιο και για τις 2 SIM, υπάρχει στα διάφορα χαρτάκια και stickers που συνόδευαν το τηλέφωνο στη συσκευασία του.

Καλή επιτυχία - και πες μας πώς πήγε!

Ευχαριστώ φίλε, κατέβασαμία άλλη εφαρμογή MTK engeneering mode και δουλεύει και θα ακολουθήσω τα βήματα!! το πρόβλημά μου ήταν ότι είχα 1 ΙΜΕΙ και μου το έλυσες εσύ!! Ευχαριστώ!

:!:ΠΡΟΒΛΗΜΑ:

αφού περάσω το ΙΜΕΙ και πατάω set at command, μου βγάζει το μήνυμα: " This command is not allowed in UserBuild" :!: τι κάνω? πως το λύνω?

πρέπει να ειμαι ροοτ ? και αν ναι πέρα από την ενεργοποίηση στι ρυθμίσεις, πρέπει να κατεβάσω πρόσθετα και το SU?

Edited by PopCorn1

Ευχαριστώ φίλε, κατέβασαμία άλλη εφαρμογή MTK engeneering mode και δουλεύει και θα ακολουθήσω τα βήματα!! το πρόβλημά μου ήταν ότι είχα 1 ΙΜΕΙ και μου το έλυσες εσύ!! Ευχαριστώ!

αφού περάσω το ΙΜΕΙ και πατάω set at command, μου βγάζει το μήνυμα: " This command is not allowed in UserBuild" :!: τι κάνω? πως το λύνω?

πρέπει να ειμαι ροοτ ? και αν ναι πέρα από την ενεργοποίηση στι ρυθμίσεις, πρέπει να κατεβάσω πρόσθετα και το SU?

μακαρι να ηξερα να σου πω παρολο που εχω το κινητο...αυτην την ιστορια την επαθες επειδη εβαλες lollipop??η απο δικο σου λαθος??

μακαρι να ηξερα να σου πω παρολο που εχω το κινητο...αυτην την ιστορια την επαθες επειδη εβαλες lollipop??η απο δικο σου λαθος??

Τίποτα από όλα! Έτσι μου ήρθε από Κίνα!

Πρέπει να έχω τις SIM μέσα για να δουλέψει η μέθοδος;

Βάζω και κενό - space ανάμεσα στο ΑΤ και στο +, αλλά πάλι δεν δουλεύει

Edited by PopCorn1

Σημερα παρέλαβα και αρχισα να το ψάχνω

Μεχρι τώρα ολα δουλεύουν τέλεια..... βεβαια δεν εχω βάλει ακόμα Sim (θελουν κοψιμο).

Πρώτη εικόνα τέλεια

http://www.needrom.com/download/new-ui-jiayu-lp/

Αυτη εδω τι λεει?

αυτη εχει ελληνικα και κανει για το advanced με τα 3 γιγα ραμ??δουλευει το nfc??δουλευουν ολα καλα?

αυτη εχει ελληνικα και κανει για το advanced με τα 3 γιγα ραμ??δουλευει το nfc??δουλευουν ολα καλα?

στα σχολια, παντως, γραφει, Xposed not compatible, no bluetooth no fix, Battery management worse.

θα περιμενω κι αλλο

Καλησπέρα. Τελικά ο χάλια ήχος που είχε το κινητό στις εγγραφές έγινε κανονικός όταν κατέβασα εφαρμογή για εγγραφή. Τώρα έβαλα και την sim για να δω πως θα ακούγομαι και πως θα με ακούν. Εγκατέστησα και το Dr. Web που πρότεινε φίλος και μου έβγαλε ένα αποτέλεσμα: Android.Backdoor.232.origin μέσα στο system. Δεν μου ακούγετε πολύ καλό.Μάλλον σβήσιμο θέλει. Τι λέτε;

To Dr. Web δεν μπορεί να το σβήσει γιατί είναι system application. Τι κάνουμε;

Edited by lazaros11
Αδυναμία διαγραφής ιού

Παιδια δοκιμασα τα παντα.Σβησιμο και εγκατάσταση απο την αρχη αλλα παλι τα ιδια.Μονο σε εμενα γινετε αυτο?

Κάποιος αλλος με παρόμοιο πρόβλημα?

http://s28.postimg.org/f4arwk8kt/Screenshot_2015_07_07_18_42_30.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τίποτα από όλα! Έτσι μου ήρθε από Κίνα!

Πρέπει να έχω τις SIM μέσα για να δουλέψει η μέθοδος;

Βάζω και κενό - space ανάμεσα στο ΑΤ και στο +, αλλά πάλι δεν δουλεύει

Απ' ό,τι φαίνεται, τα μπαγάσικα στο (κινεζο)μάγαζο φλάσαραν τη ROM τους (όπως κάνουν συνήθως) και διάλεξαν "format" αντί για "download"! Λάθος αρχαρίου (ή... πηγμένου Κινέζου που κάνει την ίδια δουλεια 200 φορές τη μέρα...) :)

Ο τύπος στο βίντεο

φαίνεται να αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με σένα, αλλά το λύνει βάζοντας το κενό -προσοχή- μετά το + και όχι πριν, όπως εσύ.

Για δοκίμασε μία...

Για το root που ανέφερες πιο πάνω, στην KitKat τουλάχιστον (δεν ξέρω τι παίζει στην 5.0...) το ενεργοποιείς απλώς πηγαίνοντας στα System Settings -> Security και γυρίζοντάς το Superuser στο on, όπως και οποιαδήποτε άλλη ρύθμιση (πρέπει να βγάλω το καπέλο στην Jiayu γι' αυτό)!

Πάντως δε νομίζω να το χρειάζεσαι (όχι ότι βλάπτει βέβαια) για την αλλαγή ΙΜΕΙ - και το ίδιο και για τις SIM μέσα (ή έξω)

Καλησπέρα. Τελικά ο χάλια ήχος που είχε το κινητό στις εγγραφές έγινε κανονικός όταν κατέβασα εφαρμογή για εγγραφή. Τώρα έβαλα και την sim για να δω πως θα ακούγομαι και πως θα με ακούν. Εγκατέστησα και το Dr. Web που πρότεινε φίλος και μου έβγαλε ένα αποτέλεσμα: Android.Backdoor.232.origin μέσα στο system. Δεν μου ακούγετε πολύ καλό.Μάλλον σβήσιμο θέλει. Τι λέτε;

To Dr. Web δεν μπορεί να το σβήσει γιατί είναι system application. Τι κάνουμε;

Για πες μας και μέσα σε ποια εφαρμογή βρήκε το Android.Backdoor.232.origin.

Είχα βρει και εγώ -προς σχετική μου έκπληξη!- παλιότερα με το Dr Web ιό μέσα σε εφαρμογή συστήματος (δε θυμάμαι πλέον ποια - το είχα γράψει παλιότερα εδώ, αλλά πάει καιρός). Ξεμπάζωσα την εφαρμογή και ησύχασα. Και σε επόμενη/ες ROM δεν την ξαναβρήκα!

Χρησιμοποίησε (αφού gίνεις root) κανένα titanium backup, root uninstaller ή όποια άλλη από τις (πολλές) τέτοιες εφαρμογές που υπάρχουν και επιτρέπουν τη διαγραφή (και) εφαρμογών συστήματος, και θα απαλλαγείς...

Edit:

Βρήκα το παλιότερό μου post. Εμένα το dr. web μου είχε βρει το threat: Android.Backdoor.232.origin μέσα στην εφαρμογή (συστήματος) SysMarket_offline_noicon.apk (κάτω από το path: /system/priv-app) στην -παμπάλαιη πλέον- S3W 20150205-141543!

Edited by w2o4ts

Απ' ό,τι φαίνεται, τα μπαγάσικα στο (κινεζο)μάγαζο φλάσαραν τη ROM του (όπως κάνουν συνήθως) και διάλεξαν "format" αντί για "download"! Λάθος αρχαρίου (ή... πηγμένου Κινέζου που κάνει την ίδια δουλεια 200 φορές τη μέρα...) :)

Ο τύπος στο βίντεο

φαίνεται να αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με σένα, αλλά το λύνει βάζοντας το κενό -προσοχή- μετά το + και όχι πριν, όπως εσύ.

Για δοκίμασε μία...

Για το root που ανέφερες πιο πάνω, στην KitKat τουλάχιστον (δεν ξέρω τι παίζει στην 5.0...) το ενεργοποιείς απλώς πηγαίνοντας στα System Settings -> Security και γυρίζοντάς το ser στο on, όπως και οποιαδήποτε άλλη ρύθμισηη (πρέπει να βγάλω το καπέλο στην Jiayu γι' αυτό)!

Πάντως δε νομίζω να το χρειάζεσαι (όχι ότι βλάπτει βέβαια) για την αλλαγή ΙΜΕΙ - και το ίδιο και για τις SIM μέσα (ή έξω)

Φίλε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά νομίζω το έγραψα και πιο πάνω (είμαι από κινητό τώρα) δεν δούλεψε ούτε με κενό και δεν μπορώ να βρω λύση! Κόλλησα από το μεσημέρι και το άφησα

Φίλε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά νομίζω το έγραψα και πιο πάνω (είμαι από κινητό τώρα) δεν δούλεψε ούτε με κενό και δεν μπορώ να βρω λύση! Κόλλησα από το μεσημέρι και το άφησα

Το έγραψα επειδή -αν διάβασα καλά- έγραφες ότι έβαλες το κενό ανάμεσα στο AT και στο +, ενώ ο τύπος το βάζει μετά το +.

Αν το δοκίμασες κι αυτό βέβαια, ομολογώ ότι δεν έχω -μέχρι στιγμής- να προτείνω κάτι άλλο. Δεν έχει χρειαστεί να κάνω τη διαδικασία ο ίδιος, οπότε το έψαχνα με google... :)

Το έγραψα επειδή -αν διάβασα καλά- έγραφες ότι έβαλες το κενό ανάμεσα στο AT και στο +, ενώ ο τύπος το βάζει μετά το +.

Αν το δοκίμασες κι αυτό βέβαια, ομολογώ ότι δεν έχω -μέχρι στιγμής- να προτείνω κάτι άλλο. Δεν έχει χρειαστεί να κάνω τη διαδικασία ο ίδιος, οπότε το έψαχνα με google... :)

Έβαλα κενό και πριν και μετά το +! Δεν δοκίμασα αυτό που προτείνεις, δηλαδή μόνο μετά το +!

όταν πάω σπίτι και στο τηλέφωνο θα το δοκιμάσω και αυτό και ελπίζω να πιάσει!

Υπάρχει λένε ένα tool για ΙΜΕΙ, να δω αν το βρω και αν καταφέρω να το δουλέψω! Αύριο θα μου στείλουν ένα αντίστοιχο από το κινεζομαγαζο που το περιμένουν από την jiayu! Για να δούμε

Έβαλα κενό και πριν και μετά το +! Δεν δοκίμασα αυτό που προτείνεις, δηλαδή μόνο μετά το +!

όταν πάω σπίτι και στο τηλέφωνο θα το δοκιμάσω και αυτό και ελπίζω να πιάσει!

Υπάρχει λένε ένα tool για ΙΜΕΙ, να δω αν το βρω και αν καταφέρω να το δουλέψω! Αύριο θα μου στείλουν ένα αντίστοιχο από το κινεζομαγαζο που το περιμένουν από την jiayu! Για να δούμε

Πριν βάλει το κενό, του έβγαζε ακριβώς το ίδιο μήνυμα που βγάζει και σε σένα!

Για όποιον έχει διάθεση να ασχοληθεί, έχει διάφορα tools και στο xda-devs, π.χ.: http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-fix-invalid-imei-t2843380

Ελπίζω πάντως το... κενό (μετά το + ) να δώσει λύση!

Για πες μας και μέσα σε ποια εφαρμογή βρήκε το Android.Backdoor.232.origin.

Είχα βρει και εγώ -προς σχετική μου έκπληξη!- παλιότερα με το Dr Web ιό μέσα σε εφαρμογή συστήματος (δε θυμάμαι πλέον ποια - το είχα γράψει παλιότερα εδώ, αλλά πάει καιρός). Ξεμπάζωσα την εφαρμογή και ησύχασα. Και σε επόμενη/ες ROM δεν την ξαναβρήκα!

Χρησιμοποίησε (αφού gίνεις root) κανένα titanium backup, root uninstaller ή όποια άλλη από τις (πολλές) τέτοιες εφαρμογές που υπάρχουν και επιτρέπουν τη διαγραφή (και) εφαρμογών συστήματος, και θα απαλλαγείς...

Edit:

Βρήκα το παλιότερό μου post. Εμένα το dr. web μου είχε βρει το threat: Android.Backdoor.232.origin μέσα στην εφαρμογή (συστήματος) SysMarket_offline_noicon.apk (κάτω από το path: /system/priv-app) στην -παμπάλαιη πλέον- S3W 20150205-141543!

Εμένα το έχει στο /system/app/com.android.fallen.apk

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα το κάνω όταν πάω σπίτι.

Το Bluetooth handsfree διορθώθηκε όλα κομπλέ.

με ποια rom φιλε μου δεν εχεις προβλημα με το bluetooth handsfree?

Πράγματι ποια είναι τελικά η ROM; Μπορείς να μας δώσεις link; Γιατί στο needrom οι τελευταίες που έχουν ανεβάσει δεν καταλαβαίνω αν τελικά έχει φτιαχτεί, καθώς δεν το αναφέρουν.

Πριν βάλει το κενό, του έβγαζε ακριβώς το ίδιο μήνυμα που βγάζει και σε σένα!

Για όποιον έχει διάθεση να ασχοληθεί, έχει διάφορα tools και στο xda-devs, π.χ.: http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-fix-invalid-imei-t2843380

Ελπίζω πάντως το... κενό (μετά το + ) να δώσει λύση!

Δεν δούλεψε φίλε ούτε με κενό μετά το +

και το λινκ που μου έδωσες στο βήμα 12 κάνει restore και το δικό μου δεν μπαίνει σε restore μέσα από TWRP

Παιδια δοκιμασα τα παντα.Σβησιμο και εγκατάσταση απο την αρχη αλλα παλι τα ιδια.Μονο σε εμενα γινετε αυτο?

Κάποιος αλλος με παρόμοιο πρόβλημα?

http://s28.postimg.org/f4arwk8kt/Screenshot_2015_07_07_18_42_30.png

Έσβησες και το φάκελο που κάνει στο σύστεμ;

Έσβησες και το φάκελο που κάνει στο σύστεμ;

...τον φακελο δεν τον βρίσκω!Εψαξα στο φακελο "data/data" και δεν βρήκα τιποτα!

Τωρα το ξαναπέρασα αλλά δουλεύει κανονικά.Οταν του περναω ενα παιχνιδι του viber το "candy mania"τοτε νομιζω το κανει.

Αν μπορεις να μου πεις σε ποια διαδρομή να ψαξω να βρω τον συγκεκριμένο φάκελο.

ευχαριστω

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι δε σου άρεσε στη καινούρια rom?

το θέμα με τη πλήρη οθόνη στη κάμερα με 13mp λύθηκε?

Όχι δεν διορθώθηκε

Καλημερα...το viber μου κολλαει καποιες φορες,δεν ανοιγει.Ξερουμε κατι γι αυτο?

Πότε δεν κόλλησε το Viber πότε των ποτων σε καμία έκδοση και άλλαξα καμία 20αρια ρομ

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πράγματι ποια είναι τελικά η ROM; Μπορείς να μας δώσεις link; Γιατί στο needrom οι τελευταίες που έχουν ανεβάσει δεν καταλαβαίνω αν τελικά έχει φτιαχτεί, καθώς δεν το αναφέρουν.

Εγώ το δοκίμασα λειτουργεί άψογα

http://pan.baidu.com/s/1jGy6RcU

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λοιπόν βλέπεις είναι τόσο απλό, οριστε η λύση Παιδιά θα σας πως να εισάγεται το imei στο jiayu s3. ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΡΟΟΤ.

1. καταβαζεται από το playstore mtk ENGINEER MODE και μετά πάμε connectivity, CDS info –> Radio info –> Phone1 (for the first imei)

2. στην κορυφή της γραμμής εντολών θα δείτε ότι ξεκινάει με το “AT+” θα σας γράφω ακριβώς την εντολή just type there “AT+ EGMR=1,7,”εδώ βάζουμε το ιμει της συσκευής μας"ανάμεσα ΣΤΟ AT+ ΠΡΟΣ ΤΟ EGMR ΈΧΕΙ ΚΕΝΌ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΊΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΚΕΝΌ. και μετά πατάμε το κουμπί SEND AT COMMAND κάνουμε επανεκκίνηση το τηλέφωνο και είμαστε οκ.

Edited by panos314

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3