Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εγώ με Cyta δεν έχω πρόβλημα στο να δίνω ίντερνετ σε άλλους. Το μόνο ότι η Cyta δεν δίνει ακόμα 4G :(

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όντως φορτίζει αργά, αλλά η αργή φόρτιση είναι καλύτερη για την "υγεία" της μπαταρίας. Αν θες να φορτίζει πιο γρήγορα μπορείς να κάνεις τα εξής:

1. Αγοράζεις έναν φορτιστή που να βγάζει παραπάνω ρεύμα από τον φορτιστή που μας έστειλαν. Αντί για 1Α να βγάζει π.χ. 2Α

2. Την ώρα που φορτίζει κλείνεις ό,τι εφαρμογές δεν χρειάζεται να τρέχουν στο background και γενικά δεν το πολυδουλεύεις

3. Χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή που κάνει βελτιστοποιήσεις (κοινώς optimization) ώστε να καταναλώνεις λιγότερο ρεύμα (το DU Battery Saver μου έχει φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο)

4. Ακόμα καλύτερα κλείνεις το κινητό όταν το φορτίζεις (τη νύχτα π.χ.)

...και γενικά προσέχεις να μην ξελιγώνεις την μπαταρία μέχρι να μηδενίσει. Την φορτίζεις μόλις πέσει κάτω από 20%.

Παιδιά εμένα η μπαταρία κρατάει περίπου 1,5 μέρα με βαριά χρήση!!!! αλλα μόλις φτάσει στο 15% πέφτει σε 2 λεπτά στο 2% χωρίς να κάνω κάτι!!!! έχει τύχει σε κανέναν άλλον αυτό???

Παιδιά εμένα η μπαταρία κρατάει περίπου 1,5 μέρα με βαριά χρήση!!!! αλλα μόλις φτάσει στο 15% πέφτει σε 2 λεπτά στο 2% χωρίς να κάνω κάτι!!!! έχει τύχει σε κανέναν άλλον αυτό???

Εμένα μου κρατάει αρκετά άνετα φουλ διήμερο με μόνιμα ανοιχτό ίντερνετ, bluetooth, GPS, αλλά κάνω όλα αυτά που προανέφερα.

Αυτό που σου κάνει πάντως δείχνει ότι κάποια στιγμή την ζόρισες πολύ και υπερθερμάνθηκε, οπότε έχει (προσωρινά) καταστραφεί μία μεμβράνη που έχει εσωτερικά και αυτό προκαλεί το απότομο άδειασμα. Αν την προσέξεις (και δεν την ξεσκίσεις) μερικές μέρες, λογικά θα επανέλθει.

Παιδια εχει να προτεινει κανεις καποιον καλο launcher;; Οχι οτι με χαλαει ο default αλλα ετσι για τον πειραματισμο :lol::lol:

Επισης για το θεμα που εχουν αρκετοι με το μικροφωνο (και το ειχα κι εγω), δηλαδη την ηχω που ακουγε ο συνομιλητης στις κλησεις,

το παρακατω για μενα δουλεψε!

- Install the Mobileuncle MTK Tools

- Go to Engineer Mode (MTK)

- Go to Audio->Normal Mode->Type->Mic->Level

- Configure the 6 levels according to this:

- Level 0 to 255

- Level 1 to 235

- Level 2 to 215

- Level 3 to 205

- Level 4 to 195

- Level 5 to 185

- Level 6 to 175

Κι εγώ με Cyta δεν έχω πρόβλημα στο να δίνω ίντερνετ σε άλλους. Το μόνο ότι η Cyta δεν δίνει ακόμα 4G :(

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όντως φορτίζει αργά, αλλά η αργή φόρτιση είναι καλύτερη για την "υγεία" της μπαταρίας. Αν θες να φορτίζει πιο γρήγορα μπορείς να κάνεις τα εξής:

1. Αγοράζεις έναν φορτιστή που να βγάζει παραπάνω ρεύμα από τον φορτιστή που μας έστειλαν. Αντί για 1Α να βγάζει π.χ. 2Α

2. Την ώρα που φορτίζει κλείνεις ό,τι εφαρμογές δεν χρειάζεται να τρέχουν στο background και γενικά δεν το πολυδουλεύεις

3. Χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή που κάνει βελτιστοποιήσεις (κοινώς optimization) ώστε να καταναλώνεις λιγότερο ρεύμα (το DU Battery Saver μου έχει φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο)

4. Ακόμα καλύτερα κλείνεις το κινητό όταν το φορτίζεις (τη νύχτα π.χ.)

...και γενικά προσέχεις να μην ξελιγώνεις την μπαταρία μέχρι να μηδενίσει. Την φορτίζεις μόλις πέσει κάτω από 20%.

Πάντως το δικό μου φόρτιζε σε 3 ώρες με 1Α. Εσάς πόσο δηλ κάνει ?

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Παιδια εχει να προτεινει κανεις καποιον καλο launcher;; Οχι οτι με χαλαει ο default αλλα ετσι για τον πειραματισμο :lol::lol:

Apex Launcher . Κατά την γνώμη μου ο καλύτερος και ποιο "ελαφρύς¨ :)

Hola Launcher

Για μένα ο καλύτερος με διάφορα!!!

Λοιπον πολυ ελαφρυ launcher ειναι το cm launcher... Αλλα ενα που χρησιμοποιώ τωρα λογο οτι ειναι πολυ βολικο και ευχριστο ειναι το EverythingMe launcher...

Παιδια... εχω παραγγειλει το κινιτο απο τις 11 του μηνα απο Vickmall.. στις 15 μου εστειλαν φωτο το κινητο μαζι με τη συσκευασια... μετα απο αρκετες μερες ανυπομονησία και καθημερινη παρακολουθηση ειδα εχθες στο 17track οτι το κινητο ξεκινησε για ελλαδα... Μηπως ξερεται σε ποσες μερες θα το εχω στα χερακια μου ? :happy:

Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά Και εμένα είναι στην Ελλάδα από τις 18-6 και κωλοβαράνε.έκανε 6 μέρες να έρθει από Κίνα Ελλάδα και 15 μέρες από Ελλάδα Ελλάδα.

Τόσο κάνει

Επισης για το θεμα που εχουν αρκετοι με το μικροφωνο (και το ειχα κι εγω), δηλαδη την ηχω που ακουγε ο συνομιλητης στις κλησεις,

- Level 0 to 255

- Level 1 to 235

- Level 2 to 215

- Level 3 to 205

- Level 4 to 195

- Level 5 to 185

- Level 6 to 175

Thanks! Μπορείς να μας πεις και την πηγή του παραπάνω;

Hola Launcher

Για μένα ο καλύτερος με διάφορα!!!

Υποθέτω εννοείς Holo Launcher;

Συμφωνώ και επαυξάνω! Μικρός και ελαφρύς, με stock android look & feel και πλήρως παραμετροποιήσιμος!

Εδώ και χρόνια μπαίνει σε όλες τις συσκευές μου...

Τόσο κάνει

Τόσο όντως. Τρεις, τρεις και κάτι. Στην αρχή βέβαια μπορεί να κάνει παραπάνω (σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μη φτάνει επίσης και το 100%), μετά όμως από μερικούς κύκλους φόρτισης "στρώνει" η μπαταρία και ο χρόνος πέφτει κάπου εκεί, ενώ βελτιώνεται αισθητά και ο χρόνος που κρατάει μια φόρτιση.

Edited by w2o4ts

T

Υποθέτω εννοείς Holo Launcher;

Συμφωνώ και επαυξάνω! Μικρός και ελαφρύς, με stock android look & feel και πλήρως παραμετροποιήσιμος!

Εδώ και χρόνια μπαίνει σε όλες τις συσκευές μου...

.

Όχι τον Hola Launcher εννοώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hola.launcher

είδα ότι βγήκε στο needrom release candidate lolipop s3s.

να ρωτήσω κάτι? όταν βγει η τελική έκδοση και τη φλασάρω πως θα ξέρω ποια έκδοση να περάσω?

με τα 2 ή τα 3gb εννοώ.

to s3s είναι με τα 3gb? και μετα 2gb ποια έκδοση είναι?

γιατί στο needrom μόνο για s3s βλέπω.

Ουπς! Γηράσκω αεί διδασκόμενος...

Και φαίνεται και ενδιαφέρων (ο Hola)...!

Από Lolipop 5.1 Beta3, μου ήρθε OTA η S320150623-142038. Την βάζω τώρα...

Ενημ.: Άκυρο, δεν την πέρασε, πιθανόν λόγω root. Θα το φλασάρω καθαρό το απόγευμα, που θα έχω χρόνο...

Edited by Asterisd

Για την μπαταρία που αναφέρθηκε, από 100% έως 15% μια μέρα με φουλ χρήση. Άπο 15% έως σβήσιμο δυο λεπτά..

Τι μπορεί να φταίει;

HD for Life..;)

- Level 0 to 255

- Level 1 to 235

- Level 2 to 215

- Level 3 to 205

- Level 4 to 195

- Level 5 to 185

- Level 6 to 175

Και γω θα ήθελα να ξέρω την πηγή των παραπάνω. Γιατί με το mobile uncle δεν μπαίνει στα MTK Settings. Μόνο με την εφαρμογή MTK Engineering Mode.

Επίσης στην επιλογή MIC έχει 14 Levels. Τί βάζουμε από το Level 7 έως το Level 14 ;

Θα παρακαλούσα όποιος από εσάς είναι ευχαριστημένος με την ποιότητα του μικροφώνου κατά την κλήση, να μας δώσει τις τιμές των MIC Levels.

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε ειδική εφαρομογή. Μπορείτε να μπείτε στο MTK Engineering menu καλώντας:

*#*#5429873#*#*

(Το 5429873 = JIAYUS3)

Μετά MTK Settings -> Hardware Testing -> Audio -> Normal Mode -> Type = Mic και βλέπετε τα levels.

Καλημερα παιδια!!!βοηθειααα ασπρο η μαυρο τελικαααααα!!!ειμαι λιγο πριν πατησω το κουμπιιιιιιι

Άσπρο φυσικά!

Απλά δύσκολα θα το βρεις πλέον!!

το to2c το φέρνει με λίγες μέρες καθυστέρηση πάντως!!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και γω θα ήθελα να ξέρω την πηγή των παραπάνω. Γιατί με το mobile uncle δεν μπαίνει στα MTK Settings. Μόνο με την εφαρμογή MTK Engineering Mode.

Επίσης στην επιλογή MIC έχει 14 Levels. Τί βάζουμε από το Level 7 έως το Level 14 ;

Θα παρακαλούσα όποιος από εσάς είναι ευχαριστημένος με την ποιότητα του μικροφώνου κατά την κλήση, να μας δώσει τις τιμές των MIC Levels.

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε ειδική εφαρομογή. Μπορείτε να μπείτε στο MTK Engineering menu καλώντας:

*#*#5429873#*#*

(Το 5429873 = JIAYUS3)

Μετά MTK Settings -> Hardware Testing -> Audio -> Normal Mode -> Type = Mic και βλέπετε τα levels.

Γιατί? Οι τιμές των MIC Levels διαφέρουν από τηλέφωνο Jiayu s3 σε τηλέφωνο Jiayu s3;;;

-----------

Αρχίζω και μαζεύω τα βασικά γιατί έρχεται και το δικό μου τηλεφωνάκι

Αυτό το λινκ έχει όντως το CWM ή είναι καμιά μαϊμουδιά? http://blog.cellphonemic.com/?p=742

κανένα λινκ για να βάλω στα σίγουρα CWM? ή παίζει μόνο TWRP της 1ης σελίδας εδώ?

Edited by PopCorn1

Γιατί? Οι τιμές των MIC Levels διαφέρουν από τηλέφωνο Jiayu s3 σε τηλέφωνο Jiayu s3;;;

Λογικά όχι. Αλλά τις έχω πειράξει λίγο γιατί δεν ήμουν (και δεν είμαι ακόμη) ευχαριστημένος από την ποιότητα του μικροφώνου.