Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατι ρε παιδιά εγω με το doogee 550 εχω κανει βίντεο κλήση κανονικά με βοδιαφονε γιατι τα αλλα δεν κανουν;;;;;
kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

παιδια εχω ενα προβλμα ασχετο με το τηλ και συγνωμη που ρωταω εδω. εχω παρει ενα τηλ και στο tracking λεει οτι εφτασε αθηνα. ειναι στο αεροδρομιο ταπο τις 24 του μηνα και δεν εχει κινηθει καθολου. εχει καποιος καποια παρομοια εμπειρια? τι μπορω να κανω σε αυτη τη περιπτωση; ξερει καποιος πως μπορω να εποικινωνησω με αυτους να ρωτησω τι εχει συμβει; εθχαριστω

παιδια εχω ενα προβλμα ασχετο με το τηλ και συγνωμη που ρωταω εδω. εχω παρει ενα τηλ και στο tracking λεει οτι εφτασε αθηνα. ειναι στο αεροδρομιο ταπο τις 24 του μηνα και δεν εχει κινηθει καθολου. εχει καποιος καποια παρομοια εμπειρια? τι μπορω να κανω σε αυτη τη περιπτωση; ξερει καποιος πως μπορω να εποικινωνησω με αυτους να ρωτησω τι εχει συμβει; εθχαριστω

Μήν αγχώνεσαι,δέν έχει συμβεί τίποτα.Και εμένα από τις 24/3 είναι στο αεροδρόμιο.Απλώς τώρα τελευταία αργούν στο αεροδρόμιο λόγω του ότι έχουν βάλει νέα άτομα..Λογικά μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε παραλάβει.

καλησπερα παιδια.ειμαι καινουργιος στο φορουμ οποτε χαιρετω ολη τη κοινοτητα.παρελαβα το jiayu s3 3gb στις 26/3.ως τωρα,ποροτι του εκανα καποιες βασικες ρυθμισεις δεν μπορω να συνχρονισω το gmail(εγκατεστησα το play store με τη μεθοδο του fastcardtech(πιστευω να το γραφω σωστα)και επισης δεν μπορω να μεταφερω αρχεια και εφαρμογες απο το τηλ.στην sd.μπορει να βοηθησει καποιος?πρεπει να αναφερω πως δεν εχω ιδεα τεχνικως οποτε αν μπορει καποιος,να βοηθησει βημα βημα.ευχαριστω πολυ.

Μήν αγχώνεσαι,δέν έχει συμβεί τίποτα.Και εμένα από τις 24/3 είναι στο αεροδρόμιο.Απλώς τώρα τελευταία αργούν στο αεροδρόμιο λόγω του ότι έχουν βάλει νέα άτομα..Λογικά μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε παραλάβει.

μια απο τα ιδια και μενα (απο 24/3 στο αεροδρομιο ) καθε μερα μπαινω στο 17τρακ αλλα τιποτα. μενω και σε νησι οποτε το βλεπω να ερχετε την αλλη βδομαδα

από την στιγμή που μπήκε στην Ελλάδα καλύτερα να το ψάχνετε από το tracking των ΕΛΤΑ. Ανανεώνεται πιο γρήγορα

http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx

από την στιγμή που μπήκε στην Ελλάδα καλύτερα να το ψάχνετε από το tracking των ΕΛΤΑ. Ανανεώνεται πιο γρήγορα

http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx

Το site των ελτα σημερα δεν δουλευει.... εχει αναγουλες!!!

With great power, comes great responsibility...

Πριν απο λιγο δουλευε...

Jiayu G3 (a lot of time ago)...

Jiayu S3 (for spare)

Ulefone T1

Elephone S8

Xiaomi Redmi Note 8!!!

Συμβαινει και σε αλλα κινητα αυτο, μου φαινεται ειναι android 4.4 limitation

Παιδιά εγκαταστήστε από το playstore την εφαρμογή NextAppSDFix, δώστε δικαιώματα root όταν την τρέξετε και κάνει όλη την δουλειά.

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Παιδιά εγκαταστήστε από το playstore την εφαρμογή NextAppSDFix, δώστε δικαιώματα root όταν την τρέξετε και κάνει όλη την δουλειά.

Το έκανα αλλα πάλι δεν γίνετε να πηγαινουν οι φωτο-βιντεο στην SD.

Τι μανια ειναι αυτη με την SD ρε παιδια, ειναι πολυ αργη σε σχεση με την εσωτερικη μνημη, καποιος λογος θα υπαρχει που δεν γινεται να πανε οι φωτο στην SD.

Παντως το προσωπικο μου κινητο (inew v3) με android 4.4.2. rooted, με το app camera fv-5 μια χαρα τις στελνει και στην sd. Για δοκιμαστε το.

Edited by FIREBLADE1
With great power, comes great responsibility...

Φοραει κανεις την stock moded system rom? Και αν ναι κανατε την αναβαθμιση 20150319? Και αν ναι αλλαξε κατι;λειτουργει κανονικα παλι η rom?

Το έχω στο κουτί του το κινητό για να το παραδώσω στον κάτοχο, θα το τσεκαρω αύριο και θα σου πω.

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

μόλις παρέλαβα το advanced.

το ψαχούλεψα λίγο και όλα μου φαίνονται οκ.

αλλά είμαι στο γραφείο και δεν έχω πολύ χρόνο για πολλά.

ήρθε από vickmall με googleplay

μόλις παρέλαβα το advanced.

το ψαχούλεψα λίγο και όλα μου φαίνονται οκ.

αλλά είμαι στο γραφείο και δεν έχω πολύ χρόνο για πολλά.

ήρθε από vickmall με googleplay

μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πότε έκανες την παραγγελία γιατί εγώ το παράγγειλα απο vickmall στις 13/3 και ακόμα τίποτα.

06/03 το παράγγειλα, σήμερα το παρέλαβα (Θεσ/νίκη)

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ερώτηση:

Στην επιφάνεια εργασίας έχει μόνο 3 οθόνες?

1 για εφαρμογές

1 για μουσική

1 για φωτογραφίες

μπορείς να προσθέσεις κάπως άλλες οθόνες?

εάν σύρεις ένα εικονίδιο που έχεις στην οθόνη αριστερά ή δεξιά ανάλογα ποια είναι η τελευταία σου οθόνη δημιουργείται νέα επιφάνεια.

επίσης αριστερό κλικ...add widgets και το βάζεις σε όποια οθόνη θέλεις.

06/03 το παράγγειλα, σήμερα το παρέλαβα (Θεσ/νίκη)

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ερώτηση:

Στην επιφάνεια εργασίας έχει μόνο 3 οθόνες?

1 για εφαρμογές

1 για μουσική

1 για φωτογραφίες

μπορείς να προσθέσεις κάπως άλλες οθόνες?

Με την official παντως μια χαρά στέλνονται στην sd. Προϋπόθεση να έχει επιλεχθεί στον αποθηκευτικό η sd card

Και σε μένα όταν το πήρα στην sd αποθηκευονταν.Το προβλημα αρχισε οταν το έκανα apdate στην

20150319-073039.Εχασα και το root και το ξανακανα με το iroot.(root genius kai kingo root δεν το εκανε)

εάν σύρεις ένα εικονίδιο που έχεις στην οθόνη αριστερά ή δεξιά ανάλογα ποια είναι η τελευταία σου οθόνη δημιουργείται νέα επιφάνεια.

επίσης αριστερό κλικ...add widgets και το βάζεις σε όποια οθόνη θέλεις.

thank you!!!

Και σε μένα όταν το πήρα στην sd αποθηκευονταν.Το προβλημα αρχισε οταν το έκανα apdate στην

20150319-073039.Εχασα και το root και το ξανακανα με το iroot.(root genius kai kingo root δεν το εκανε)

Εμένα πάλι -αν και δεν το περίμενα!- το root μετά το update (20150319-073039) έμεινε στη θέση του!

Για λίγο μάλιστα δεν κατάφερνα να το 'ανοίξω' από τη σχετική επιλογή στις Ρυθμίσεις (απλώς μάλλον δεν πάταγα στο σωστό σημείο στην οθόνη, εκεί που είναι το 'συρόμενο' κουμπί) και λέω "πάει αυτό...", αλλά ένα... σωστό πάτημα μετά και το root ενεργοποιήθηκε κανονικά!

Αυτό που βλέπω να είναι πραγματικά *χάλια μαύρα* είναι η κάμερα! Ούτε σε τηλέφωνο των $70 τέτοιο χάλι!

Το κακό είναι ότι δεν είχα σκεφτεί κάτι τέτοιο ώστε να κάνω συνειδητή σύγκριση (πριν και μετά), αλλά από μερικές φωτογραφίες που είχα βγάλει στην αρχή (δεν τις κράτησα, πήγαν... υπέρ πίστεως με το update), η κάμερα μού είχε φανεί μια χαρά!

Οπότε αυτό που βλέπω τώρα τείνω να το αποδώσω στην 20150319...

Ψάχνω τώρα να βρω κανένα camera.apk από προηγούμενη έκδοση, να δω αν θα μπορεί να εγκατασταθεί, και αν ναι, αν θα δω ξανά αξιοπρεπή ποιότητα στις φωτογραφίες...

Παρατήρησε κανείς άλλος τίποτα παρόμοιο...;

Εμένα πάλι -αν και δεν το περίμενα!- το root μετά το update (20150319-073039) έμεινε στη θέση του!

Για λίγο μάλιστα δεν κατάφερνα να το 'ανοίξω' από τη σχετική επιλογή στις Ρυθμίσεις (απλώς μάλλον δεν πάταγα στο σωστό σημείο στην οθόνη, εκεί που είναι το 'συρόμενο' κουμπί) και λέω "πάει αυτό...", αλλά ένα... σωστό πάτημα μετά και το root ενεργοποιήθηκε κανονικά!

Αυτό που βλέπω να είναι πραγματικά *χάλια μαύρα* είναι η κάμερα! Ούτε σε τηλέφωνο των $70 τέτοιο χάλι!

Το κακό είναι ότι δεν είχα σκεφτεί κάτι τέτοιο ώστε να κάνω συνειδητή σύγκριση (πριν και μετά), αλλά από μερικές φωτογραφίες που είχα βγάλει στην αρχή (δεν τις κράτησα, πήγαν... υπέρ πίστεως με το update), η κάμερα μού είχε φανεί μια χαρά!

Οπότε αυτό που βλέπω τώρα τείνω να το αποδώσω στην 20150319...

Ψάχνω τώρα να βρω κανένα camera.apk από προηγούμενη έκδοση, να δω αν θα μπορεί να εγκατασταθεί, και αν ναι, αν θα δω ξανά αξιοπρεπή ποιότητα στις φωτογραφίες...

Παρατήρησε κανείς άλλος τίποτα παρόμοιο...;

Μήπως δεν ρυθμισες να βγάζει στα 13Μ?Εμένα βγάζει φοβερες φωτογραφίες!Επαθα πλακα σε πισσα σκοτάδι

που βγάζει σαν να είναι μέρα,εχει πολυ δυνατο φλας.