Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως βλέπω ότι όλοι έχετε μικροθεματάκια.

Άλλος με την μπαταρία, άλλος με τα χρώματα, άλλος με τα τηλέφωνα, άλλος με την ένταση, άλλος με την φωτεινότητα :(

Ελπίζω να είναι οκ όταν έρθει το δικό μου :D

Δεν ισχυει αυτο. Εγω και νομιζω και αλλοι δεν εχουμε κανένα θέμα.Αλλο για εμενα δεν κρατάει η μπαταρία, και αλλο εχει προβλημα. Αλλο δεν ειμαι ικανοποιημένος με τον ήχο ή την φωτεινότητα και αλλο εχουν προβλημα!

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εκτός απο το ECOO E04 Aurora φαίντε πως ξεπηδούν συνέχεια και άλλα 64μπιτοι ανταγωνιστές του S3 όπως το ZTE V5 Max

Το Ecoo e04 δεν προτιμήθηκε λόγο 2 προβλημάτων στο google play και στον browser τα οποία έχουνε πλέον διορθωθεί.

Ποια η άποψή σας σχετικά με το Jiayu s3 και αυτά τα 2 κινητά?

ECOO E04 Aurora http://www.geekbuying.com/item/ECOO-E04-5-5inch-FHD-Android-4-4-Smartphone-4G-MTK6752-Octa-Core-1-7-GHz-2GB-16GB-16-0MP-Miracast-Fingerprint-ID--White-341272.html

ZTE V5 Max http://www.vickmall.com/zte-v5-max-smartphone-64bit-4g-lte-android-4-4-quad-core-2gb-16gb-5-5-inch-hd-screen.html

To Zte ειναι τετραπύρηνο και χωρις fhd οθονη δεν συγκρίνονται με το s3 παρα μονο στην τιμη!:lol:

Το ecoo ειναι αμεςα ανταγωνιστικό . Εχει ίδιες επιδοσεις , πιο πολλα mpx καμερα αλλα οχι Sony , ίδιες δυνατότητες δικτύωσης, ίδιας χωρητικότητας μπαταρία. Ειναι λίγο πιο μακρυ απο το s3.

Edited by THANKIN

καλησπερα,

παιδια ειμαι στο τσακ κι εγω για να το παρω,

τωρα ειμαι με το doogee 550 που μου βγαζει πολυυυυυ ανετα μια μερα με το να γυρναω σπιτη και να εχω αλλα ενα 20%

εσεις που λετε οτι δεν κραταει η μπαταρια φανταζομαι οτι το σκιζεται συνεχεια ε?

εγω συνηθως εχω πολλα τηλεφωνα με πελατες λιγο facebook viber κλπ τα υπολοιπα τα κανω οταν ερθω σπιτη!!!!

θα βγαζει ανετα μερα?

notification led εχει?

δυνατο ηχο εχει (νομιζω οτι εχει διπλα ηχεια)

λολιποπ θα παρει?

αυτα!!!

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα μιας που είμαι νέος στο φόρουμ. Παρέλαβα και εγώ χθες το S3 μου και είμαι εντυπωσιασμένος με το κινητό παρά τα μικρά προβλήματα τα οποία και ξεπέρασα. Ανοίγοντας το καπάκι του κινητού διαπίστωσα ότι στο αυτοκολλητάκι που είχε κολλημένο στο καπάκι, ήταν γραμμένο επάνω από το ΙΜΕΙ το "TD-LTE" και δίπλα σε αυτό κάτι κινέζικα. Απ'ότι κοίταξα είδα ότι δουλεύει σε 2 συχνότητες 4G, TD-LTE και FDD-LTE. Εμείς εδώ στην Ελλάδα καλυπτόμαστε από το FDD-LTE; Γράφει σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο (TD-LTE) ή γράφει κανονικά FDD-LTE; Αν ισχύει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι δε θα έχω κάλυψη 4G;

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα μιας που είμαι νέος στο φόρουμ. Παρέλαβα και εγώ χθες το S3 μου και είμαι εντυπωσιασμένος με το κινητό παρά τα μικρά προβλήματα τα οποία και ξεπέρασα. Ανοίγοντας το καπάκι του κινητού διαπίστωσα ότι στο αυτοκολλητάκι που είχε κολλημένο στο καπάκι, ήταν γραμμένο επάνω από το ΙΜΕΙ το "TD-LTE" και δίπλα σε αυτό κάτι κινέζικα. Απ'ότι κοίταξα είδα ότι δουλεύει σε 2 συχνότητες 4G, TD-LTE και FDD-LTE. Εμείς εδώ στην Ελλάδα καλυπτόμαστε από το FDD-LTE; Γράφει σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο (TD-LTE) ή γράφει κανονικά FDD-LTE; Αν ισχύει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι δε θα έχω κάλυψη 4G;

Γραφει TD-LTE , υπαρχει κανονισμος στην κινα οτι δεν φευγει κινητο αν δεν το γραφει, τωρα βεβαια τα elephone και αλλοι γραφουν μονο FDD-LTE, αλλα να ξερεις δουλευει κανονικα 4G εδω.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το πικ απ είναι widget και αλλάζει αν πατήσεις συνεχόμενα στην αρχική οθόνη, add widgets/Music Widget. Ψάξε στο google play για δωρεάν music player εγώ κατέβασα το MixZing αλλά δεν είμαι και ιδιαίτερα ικανοποιημένος.

Δεν υπαρχει τιποτα πιο ομορφο απο ενα πικ-απ, μαλλον εισαι νεος και δεν εζησες βινυλιο ε? Αν ειχε και widget ενα technics sl1200mkII τοτε θα ηταν το απολυτο player!!!

With great power, comes great responsibility...

(παρακαλω τον αντμιν να βαλει το θεμα στη σωστη θεση καθοτι ειμαι νεος σε αυτα και δεν γνωριζω......ευχαριστω....

παραγγειλα κι εγω λοιπον στις 6 μαρτιου το jiayu s3 απο minideal και μου απαντησαν ετσι΄

Hello,dear customer

Thanks for your time.

This item we still can not send, because we got the latest news that jiayu S3 3GB Ram will be offered by suppliers in next week.

It's short supply recently. So the suppliers let us wait for some time. Thanks for your understanding and waiting. Have a nice day!!

Colar Shi

Best regards

ποσο λετε να κρατησει αυτο το let us wait for some time?

ευχαριστω

ρε ένα μπλε LEDάκι λυπήθηκαν οι τσίπηδες; υπάρχει τρόπος να αλλάξω το χρώμα του notification για το fb που είναι μπλε by default;

Γραφει TD-LTE , υπαρχει κανονισμος στην κινα οτι δεν φευγει κινητο αν δεν το γραφει, τωρα βεβαια τα elephone και αλλοι γραφουν μονο FDD-LTE, αλλα να ξερεις δουλευει κανονικα 4G εδω.

Δεν υπαρχει τιποτα πιο ομορφο απο ενα πικ-απ, μαλλον εισαι νεος και δεν εζησες βινυλιο ε? Αν ειχε και widget ενα technics sl1200mkII τοτε θα ηταν το απολυτο player!!!

Off topic: Που το θυμηθηκες το mk2 ρε συ? Το ειχαμε ξεσκισει στα παρτυ. Nασαι καλά.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

σήμερα είδα πως έγινε dispatched to overseas άρα σχεδόν πάντα σε 2 βδομάδες με sing post μου έρχεται.

κι εμένα σήμερα έγινε...άρα στην ίδια παλέτα θα είναι....

2 βδομάδες για να φτάσει Αθήνα ή για να το πάρεις στα χέρια σου;

γιατί εγώ πχ που είμαι Θεσ/νίκη, από την στιγμή που θα φτάσει Αθήνα, θέλει άλλες 2-5 μέρες τελωνείο, μετά να πάει στα κεντρικά της Αθήνας, από εκεί κεντρικά Θεσ/νίκης, από εκεί στο υποκατάστημα, ο ταχυδρόμος να φέρει την ειδοποίηση και την επόμενη να πας να το πάρεις..... άρα μια διαδικασία 5-10 ημέρες από όταν έρθει Ελλάδα....

[/color]

Για να κανουμε και μια συζητηση 40 αρης είμαι φιλε μου μεγαλωμενος με το ονειρο να εχω ενα MKII (τελικα ειχα ενα απλο SONY). σαν την συγκινηση του να αγοραζεις δισκο βινυλιου δεν υπαρχει οσα GB μουσικης και να εχεις σήμερα οποτε μαζι σου. απλα μαλλον θα προτιμουσα κατι διαφορετικο σε design :) γενικα παντως για τις λειτουργιες του και για τα θελω μου το κινητο ειναι πυραυλος!!!!

Το πικ απ είναι widget και αλλάζει αν πατήσεις συνεχόμενα στην αρχική οθόνη, add widgets/Music Widget. Ψάξε στο google play για δωρεάν music player εγώ κατέβασα το MixZing αλλά δεν είμαι και ιδιαίτερα ικανοποιημένος.

σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια :) μολις το εβγαλα :lol:

σε ευχαριστω και παλι fireblade1.....και μια τελευταια ερωτηση.....ποσες μερες θελει περιπου για να γινει dispatched to overseas απο την ωρα που μου εστειλαν το tracking number ;;; σορρυ που βγαινω off topic απλα πρωτη φορα παραγκελνω απο κινα και εχω αποριες :P Edited by oPatrinos
LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended

Διαβασα απο ξενο site οτι εχουν απενεργοποιησει την γρηγορη φορτιση , που εχει δυνατοτητα ο νεος επεξεργαστης ( MediaTek Pump Express™ ) Ισχυει κατι τετοιο ή δεν καταλαβα καλα;

Υπαρχει περιπτωση να εχουμε θεματα φορτισης οπως αναφεραν πολλα παιδια εδω , γι αυτον τον λογο ?

Jiayu has CRIPPLED / DISABLED the support for FastCharge !

MediaTek Pump Express™

By cutting typical recharge times by up to 45% !

Pump ExpressTM technology is available in two forms to suit different

battery capacities. Pump ExpressTM is designed for DC wall chargers

with an output of less than 10W (5V), while Pump ExpressTM Plus is for

chargers with an output of 15W or more (up to 12V).

So NOW that i am among the few that tell the TRUE, do notice this that

device companies do really CRIPPLE their devices !

So Jiayu by disabling the MediaTek Pump Express™

the battery will now

charge not in 2 Hours, but in over 4 ours !

proof: .field public static final MTK_PUMP_EXPRESS_SUPPORT:Z = false

**** Jiayu & the others device companies that delibertate CRIPPLE

their devices !

σε ευχαριστω και παλι fireblade1.....και μια τελευταια ερωτηση.....ποσες μερες θελει περιπου για να γινει dispatched to overseas απο την ωρα που μου εστειλαν το tracking number ;;; σορρυ που βγαινω off topic απλα πρωτη φορα παραγκελνω απο κινα και εχω αποριες :P

Απο 2 εως 10 μερες, αναλογα την πιεση που εχουν γιατι ειχαν και την πρωτοχρονια τους προσφατα οποτε θα "καιγονται", γενικα να αποφευγεις να παραγγελνεις μετα απο μεγαλες αργιες γιατι ειναι πιο ευκολο να χαθει κατι διοτι γινεται της καλιοπης! Επισης σε τετοιες καταστασεις τα δεματα μας δεν εχουν καταλληλη μεταχειριση, δηλαδη παιζουν ποδοσφαιρο με αυτα!!

----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Για να κανουμε και μια συζητηση 40 αρης είμαι φιλε μου μεγαλωμενος με το ονειρο να εχω ενα MKII (τελικα ειχα ενα απλο SONY). σαν την συγκινηση του να αγοραζεις δισκο βινυλιου δεν υπαρχει οσα GB μουσικης και να εχεις σήμερα οποτε μαζι σου. απλα μαλλον θα προτιμουσα κατι διαφορετικο σε design :) γενικα παντως για τις λειτουργιες του και για τα θελω μου το κινητο ειναι πυραυλος!!!!

σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια :) μολις το εβγαλα :lol:

POWER AMP, ο καλυτερος music player......

Μια βοηθεια παιδια. Αν και εχω 3g στο jiayu s3, και κανω κλησεις κανινικα, δεν μπορω αν και ενεργοποιησα τα δεδομενα να μπω στο Ιντερνετ. Δεν υπαρχει λεει συνδεση δεδομενων. Τι να κανω;

Μια βοηθεια παιδια. Αν και εχω 3g στο jiayu s3, και κανω κλησεις κανινικα, δεν μπορω αν και ενεργοποιησα τα δεδομενα να μπω στο Ιντερνετ. Δεν υπαρχει λεει συνδεση δεδομενων. Τι να κανω;

Πηγαινε στις ρυθμισεις, περισσοτερα, δικτυα κιν. τηλεφωνιας, ονοματα σημειου προσβασης και αλλαξε το ΑΡΝ στο σωστο.

Και στο δικο μου λαθος ηταν. Κανεις τα παραπανω και εισαι ΟΚ !!

Jiayu G3 (a lot of time ago)...

Jiayu S3 (for spare)

Ulefone T1

Elephone S8

Xiaomi Redmi Note 8!!!

Πηγαινε στις ρυθμισεις, περισσοτερα, δικτυα κιν. τηλεφωνιας, ονοματα σημειου προσβασης και αλλαξε το ΑΡΝ στο σωστο.

Και στο δικο μου λαθος ηταν. Κανεις τα παραπανω και εισαι ΟΚ !!

φίλε μου ευχαριστώ πολύ. Επίσης, το κινητό τα σπάει...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΠΟΥΜ (ΚΑΙ ΣΤΑ SMARTFONES) ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ S3(ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕς ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑ;ΡΑ ΜΟΝΟ ΙΣΩΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ S3 ,MEIZU M1 NOTE,HUAWEI HONOR 6 ,ισωσ και καποιο elephone(p300s,p5000.p6000)

παρακαλω αν υπαρχει μια συνολικη εικονα σε συγκριση με καποια ναυαρχιδα πιο επωνυμων κινητων που κυκλοφορει στην ελληνικη αγορα(πχ samsung ,htc,iphone,alcatel idolx,)οσο αφορα τη γενικοτερη εικονα του κινητου καθως και τη χρηστικοτητα-λειτουργικοτητα .

Το sar της συσκευης το εχει βρει κάποιος πουθενα γραμμένο ποσο ειναι?

Παιδια πως κανουμε root την συγκεκριμενη συσκευη;

ειναι pre-rooted , πρεπει να ενεργοποιησεις τα διακαιωματα super user απο το μενου ρυθμισεις.

(παρακαλω τον αντμιν να βαλει το θεμα στη σωστη θεση καθοτι ειμαι νεος σε αυτα και δεν γνωριζω......ευχαριστω....

παραγγειλα κι εγω λοιπον στις 6 μαρτιου το jiayu s3 απο minideal και μου απαντησαν ετσι΄

Hello,dear customer

Thanks for your time.

This item we still can not send, because we got the latest news that jiayu S3 3GB Ram will be offered by suppliers in next week.

It's short supply recently. So the suppliers let us wait for some time. Thanks for your understanding and waiting. Have a nice day!!

Colar Shi

Best regards

ποσο λετε να κρατησει αυτο το let us wait for some time?

ευχαριστω

Εγω παρήγγειλα το s3 advance στις 6 μαρτίου και επειδή δε μου έδιναν tracking number τους ρώτησα και τότε μου είπαν ότι δε το έχουν διαθέσιμο και ότι θα το έχουν απο 16/3..και ξαφνικά εχθές μου στείλαν tracking number και σήμερα έγινε Received from Customer. Μας κοροίδευουν??

Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος.