Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε να ρωτησω κατι. Σε εμένα θα το στείλει ένας φίλος που μενει στην Κίνα αρα φανταζομναι είναι η κινεζική εκδοση. Τι διαφορά έχει; επειδή θα ρωτησετε σας λέω οτι το αγόρασαν 140 ευρω.

Αυτό νομίζω ότι θίγει ένα ενδιαφέρον θέμα, και μάλιστα όχι μόνο για το S3, αλλά και για τα υπόλοιπα... τελευταίας εσοδείας με τον ΜΤ6752 - ή και με τον ΜΤ6732.

Διαβαζοντας τις (hardware) προδιαγραφές, μένει κανείς με την εντύπωση ότι το hardware θα είναι συμβατό και με τα δίκτυα της Κίνας και με αυτά της Ευρώπης.

Φαίνεται πάντως όντως να διατίθενται διαφορετικές εκδόσεις, άλλες για την αγορά της Κίνας και άλλες για την αγορά της Ευρώπης.

Αν και τα δύο παραπάνω είναι σωστά, τότε το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι οι εκδόσεις αυτές θα διαφέρουν μόνο ως προς τη ROM - και άρα, ακόμα και αν κανείς βρεθεί με τη μία έκδοση (π.χ. αυτή για Κίνα), θα μπορεί να τη "μετατρέψει" στην άλλη, φλασάροντας απλώς την κατάλληλη ROM (και ότι μόνο το firmware ορίζει τελικά το πρωτόκολλο και τις μπάντες που θα υποστηρίζει η συσκευή).

Κάτι τέτοιο βλέπω να προκύπτει και από τις συζητήσεις στο "διπλανό" νήμα του Meizu M1 Note (στενά συγγενικού, από άποψη h/w προδιαγραφών, με το S3), όπου απ' ό,τι κατάλαβα το Vickmall στέλνει συσκευές που προορίζονταν για την κινέζικη αγορά, εφοδιασμένες με "ευρωπαϊκή" ROM, και φαίνονται όντως να παίζουν μια χαρα στα εδώ δίκτυα - και 3G και 4G.

Εσείς πώς το βλέπετε...;

Αυτό νομίζω ότι θίγει ένα ενδιαφέρον θέμα, και μάλιστα όχι μόνο για το S3, αλλά και για τα υπόλοιπα... τελευταίας εσοδείας με τον ΜΤ6752 - ή και με τον ΜΤ6732.

Διαβαζοντας τις (hardware) προδιαγραφές, μένει κανείς με την εντύπωση ότι το hardware θα είναι συμβατό και με τα δίκτυα της Κίνας και με αυτά της Ευρώπης.

Φαίνεται πάντως όντως να διατίθενται διαφορετικές εκδόσεις, άλλες για την αγορά της Κίνας και άλλες για την αγορά της Ευρώπης.

Αν και τα δύο παραπάνω είναι σωστά, τότε το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι οι εκδόσεις αυτές θα διαφέρουν μόνο ως προς τη ROM - και άρα, ακόμα και αν κανείς βρεθεί με τη μία έκδοση (π.χ. αυτή για Κίνα), θα μπορεί να τη "μετατρέψει" στην άλλη, φλασάροντας απλώς την κατάλληλη ROM (και ότι μόνο το firmware ορίζει τελικά το πρωτόκολλο και τις μπάντες που θα υποστηρίζει η συσκευή).

Κάτι τέτοιο βλέπω να προκύπτει και από τις συζητήσεις στο "διπλανό" νήμα του Meizu M1 Note (στενά συγγενικού, από άποψη h/w προδιαγραφών, με το S3), όπου απ' ό,τι κατάλαβα το Vickmall στέλνει συσκευές που προορίζονταν για την κινέζικη αγορά, εφοδιασμένες με "ευρωπαϊκή" ROM, και φαίνονται όντως να παίζουν μια χαρα στα εδώ δίκτυα - και 3G και 4G.

Εσείς πώς το βλέπετε...;

Στα meizu αν ειναι κινεζικο δεν μπορει να παρει international rom I ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Βαζεις την unbranded A που μπαινει σε ολα και απλα εχει μερικα κινεζικα προγράμματα, τα περισσότερα βγαινουν με ενα uninstall και εισαι κομπλε ΑΛΛΑ και με το κινεζικο firmware να το αφήσεις το ιδιο πράγμα ειναι, μονο που θα εχεις περισσότερα uninstall να κανεις και θα εχει bootanimation του κινεζικού παροχου. Δηλαδη, οτι εκδοση και να εχεις λογισμικου ΑΝ εχει wcdma και fdd lte που υποστιριζονται ΠΑΙΖΕΙ κατευθεια.

Δηλαδή εγώ που θα έχω την κινεζικη εκδοση του s3 θα μπορω να φλασαρω τη ρομ; θα δουλευει; θα τηλεφωνω κανονικα; Edited by dimitrisxoust

Στα meizu αν ειναι κινεζικο δεν μπορει να παρει international rom I ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Βαζεις την unbranded A που μπαινει σε ολα και απλα εχει μερικα κινεζικα προγράμματα, τα περισσότερα βγαινουν με ενα uninstall και εισαι κομπλε ΑΛΛΑ και με το κινεζικο firmware να το αφήσεις το ιδιο πράγμα ειναι, μονο που θα εχεις περισσότερα uninstall να κανεις και θα εχει bootanimation του κινεζικού παροχου. Δηλαδη, οτι εκδοση και να εχεις λογισμικου ΑΝ εχει wcdma και fdd lte που υποστιριζονται ΠΑΙΖΕΙ κατευθεια.

Φίλε θα έχω πρόβλημα να το φλασαρω; υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει επειδή είναι κινεζική εκδοση;

Παιδιά τι ειναι η TWRP Recovery for Jiayu S3; έχει σχέση με Ρομ;

αυτο ακριβως που λεει ειναι ... custom recovery

αυτο ακριβως που λεει ειναι ... custom recovery

Ευχαριστώ για την απάντηση άλλα τυγχανω άσχετος. Custom recovery? Ευχαριστώ και παλι.

Ευχαριστώ για την απάντηση άλλα τυγχανω άσχετος. Custom recovery? Ευχαριστώ και παλι.

σε oλα τα κινητα ειναι,ο τροπος να φορτώνεις νεες ρομ και αλλα.,καλα τα λεω παιδια?

γκουγκλαρε το στα γνωστα ευρωπαικα μοντελα να δεις σε βιντεο τι ειναι-κανει..

υπαρχουν αναλυτικες απαντησες σε αυτα στο παρον σαιτ,για εκμαθηση βασικων.

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

εαν κάποιος έχει χρόνο και θέλει να εκφέρει μία άποψη, ας ρίξει μια ματιά:

αγορά νέου κινητού

ευχαριστώ

παιδια οι υποδοχες σιμ ειναι και οι δυο 4g?η μονο η μια και η αλλη 3g??.......και κατι ακομα η ρομς για την εκδοση 2 ραμ ειναι ιδιες και για την εκδοση 3 ραμ??,,,,,τελικα λυθηκε μια απορια μου απο οτι λεει εδω επειδη εχει τον ιδιο αισθητηρα sony με το zte nubia z7 max..... τραβαει βιντεο 4K και το jiayu s3....

http://www.ejiayu.com/en/News2-1-180.html ΤΗΑΝΚΙΝ κανε μου μια χαρη και τσεκαρε το εσυ που το εχεις να δεις αν τραβαει βιντεο 4Κ γιατι με τους κινεζους γενικα ξερεις οτι αλλα λενε την μια και αλλα την αλλη....

Edited by olympiakos

Το 2 gb απο καταστημα εντος Κίνας.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το 2GB ή το 3;

dimitrisxoust, google it pls

Το 2gb απο καταστημα εντος Κίνας.

Εχω παρατηρησει οτι οταν με παιρνουν τηλ. καμια φορα δειχνει απενεργοποιημενο,λειτουργουν και οι δυο σιμ που εχω κανονικα δειχνουν οτι εχουν σημα και χωρις να μιλαω σε καμια γραμμη

ουφφφφ

δεν μπορώ να αποφασίσω αν αξίζει ή όχι να περιμένω να πάρω το 3GB

το antelife και το 1949deals είναι καλά site για αγορές?

παιδια οι υποδοχες σιμ ειναι και οι δυο 4g?η μονο η μια και η αλλη 3g??.......

Aυτή την απορία την έχω κι εγώ, παραδοσιακά τα jiayu επέλεγες μέσα από το sim management που θα είναι ενεργοποιημενο το 3G σε αντίθεση με άλλα τηλέφωνα που είχαν στανταρ θέσεις με βάση τη σιμ. Εδώ για το 4G γίνεται εύκολα μέσα από το μενού;

YΓ: επίσης αυτό το 8,9mm πάχος που λέει όσο και το G3 είναι πραγματικό η εννοεί μόνο στις άκρες όπως συνηθίζουν οι Κινέζοι και στη πραγματικότητα είναι αρκετά πιο χοντρό γιατί το LG είναι μια χαρά στο κράτημα που έχω δοκιμάσει

Edited by pan82

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

thankin κανα νεο για το ποστ 414 εχουμε??

θα δουμε το βραδυ αν μπορεσω να ασχοληθω για το 4Κ

thankin πες μας αν μπορεις τι γινετε και με τις καρτες σιμ ειναι και οι δυο 4g??η μονο η μια απο τις δυο??τσεκαρε το και αυτο αν μπορεις

thankin πες μας αν μπορεις τι γινετε και με τις καρτες σιμ ειναι και οι δυο 4g??η μονο η μια απο τις δυο??τσεκαρε το και αυτο αν μπορεις

λιγο δυσκολο αυτό γιατι δεν εχουμε καρτα 4G :lol::lol:

Καλησπέρα και από εμένα. Το κινητό το έφερα για ένα φίλο, ήρθε από vickmal σε 15 μέρες περίπου, αλλά έχει ενα πρόβλημα δεν μπορεί να συνδεθεί με τπτ με 3g η 4g, ενώ του δείχνει στην γραμμή κατάστασης ότι έχει σήμα 3g μπαίνει στον μπροουζερ η σε κάποια εφαρμογή πχ facebook και δεν ανοίγει. Έχει voda cu και cosmote το ίδιο και με τις δυο κάρτες. Μήπως ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνει;
leeco max2 x820 4/32 Miui8 v.6 7.4.24 by C.B.G.

Καλησπέρα και από εμένα. Το κινητό το έφερα για ένα φίλο, ήρθε από vickmal σε 15 μέρες περίπου, αλλά έχει ενα πρόβλημα δεν μπορεί να συνδεθεί με τπτ με 3g η 4g, ενώ του δείχνει στην γραμμή κατάστασης ότι έχει σήμα 3g μπαίνει στον μπροουζερ η σε κάποια εφαρμογή πχ facebook και δεν ανοίγει. Έχει voda cu και cosmote το ίδιο και με τις δυο κάρτες. Μήπως ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνει;

Για αρχή ας βρει από το Google τους αριθμούς και που να στείλει μυνημα για να ενεργοποίησει τα 4g. Αφού του δείχνει πάνω δεξιά 3g δε ξέρω τι φταίει. Και το apns να δει στις ρυθμίσεις