Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ομοίως, 1/2, αλλά για να μην απογοητευεστε το lead 7 είναι dispatched απο 17/1 και μπηκε σήμερα Ελλάδα.....

Jiayu G3 (a lot of time ago)...

Jiayu S3 (for spare)

Ulefone T1

Elephone S8

Xiaomi Redmi Note 8!!!

THANKIN θα μπορουσες να βγαλεις φωτογραφιες να ανεβασεις να δουμε τις διαφορες που λες με φλας και χωρις..και αμα μπορεις και το βραδυ να βγαλεις να μας δειξεις πως τραβαει βραδινες φωτογραφιες

αν υπαρξει χρονος για αυτη την δουλεια γιατι οχι.

παιδια το πηρα σημερα.. προσπαθωντας να εγκαταστησω το google playstore με την εφαρμογη που δινει το fastcardtech παιρνω ενα μηνυμα στα κινεζικα.. :( σχετικα με το ροοτ. (το εχω ενεργοποιησει απο τις ρυθμισεις.) υπαρχει καποιος ο οποιος το εχει κανει και μπορει να βοηθησει?

Εγω σημερα εκανε δυο βδομαδες να ερθει

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φλασαρα την rom εχει στο needrom 05/02/2015 και δουλευει ρολοι το κινητο gmail,playstore συγχρονιζει μια χαρα. Η οθονη ειναι γρηγορη εχει πολυ καλη αποκριση το touch του,gesture γαματα, led ειδοποιησεων πρασινο και κοκκινο.φαινεται λιγο ψευτικο αλλα ειναι οταν το δουλεψεις σε διαψευει αυτο

Φιλε μου να ρωτησω. Για να φλασαρουμε τη Ρομ πρεπει να κατεβασουμε καί το flashtools;

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όποιος έχει θέμα με τα Google play, ή τα Gmail, περνάει φλασαριστή αυτήν την ROM:

http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/02/S3W-20150123-225823.zip

και δουλεύουν όλα ΟΚ...

Μια ερώτηση φίλε μου διότι ειμαι άσχετος. Πως κάνουμε φλασαρισμα;

Edited by dimitrisxoust
διόρθωση

Φιλε μου να ρωτησω. Για να φλασαρουμε τη Ρομ πρεπει να κατεβασουμε καί το flashtools;

Μια ερώτηση φίλε μου διότι ειμαι άσχετος. Πως κάνουμε φλασαρισμα;

Κατεβαζεις την ρομ και το flashtools,τα ξεζιπαρεις...ομως να βαλεις να διαβασει το κινητο ο υπολογιστης σου, οταν το συνδεσεις στον υπολογιστη θα σου βγαλει δυο εικονιδια πανω αριστερα σε ενα απο αυτα θα δεις εγκατασταση cd rom μαρκαρε εκεινο και θα το διαβασει.μονο αυτα εκανα και περασα την rom apo needrom δεν κατεβασα ουτε drivers ουτε τιποτα αλλο

----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατεβαζεις την ρομ και το flashtools,τα ξεζιπαρεις...ομως να βαλεις να διαβασει το κινητο ο υπολογιστης σου, οταν το συνδεσεις στον υπολογιστη θα σου βγαλει δυο εικονιδια πανω αριστερα σε ενα απο αυτα θα δεις εγκατασταση cd rom μαρκαρε εκεινο και θα το διαβασει.μονο αυτα εκανα και περασα την rom apo needrom δεν κατεβασα ουτε drivers ουτε τιποτα αλλο

Σε προηγουμενο σχολιο ειχα γραψει αναλυτικα πως κανουμε φλασαρισμα ριξε μια ματια αν σε βοηθησει

Ανεβασα και την ενταση παιδια απο το engineering mode απο 120 που ηταν η αρχικη του τιμη το εβαλα 145 ακομη πιο δυνατα και καθαρα

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ πολυ φιλέ μου.

Τιποτα... οτι χρειαστεις εδω ειμαστε

παιδια το πηρα σημερα.. προσπαθωντας να εγκαταστησω το google playstore με την εφαρμογη που δινει το fastcardtech παιρνω ενα μηνυμα στα κινεζικα.. :( σχετικα με το ροοτ. (το εχω ενεργοποιησει απο τις ρυθμισεις.) υπαρχει καποιος ο οποιος το εχει κανει και μπορει να βοηθησει?

Απο fastcardtech υπαρχει ενα video που δειχνει την διαδικασια

Απο fastcardtech υπαρχει ενα video που δειχνει την διαδικασια

περασα ρομ απο το needrom με gapps. το ειχα δει το βιντεο. αυτη την διαδικασια ακολουθησα αλλα δεν γινοταν τπτ.. οπως και να εχει τωρα ειμαι κομπλε. και χωρις τις κινεζιες

Φορτισα το κινητο με αλλο φορτιστη με τα ιδια χαρακτηριστικα και φορτισε πολυ πιο γρηγορα σε σχεση με τον δικο του που αργει παρα πολυ.

Η μπαταρια μου κρατησε απο τις 9 το πρωι μεχρι τωρα 75% περιπου ηταν και το εβγαλα τα ματια ολη την ωρα σχεδον ασχολιομουν με το κινητο.πιστευω μια χαρα κρατησε

Φορτισα το κινητο με αλλο φορτιστη με τα ιδια χαρακτηριστικα και φορτισε πολυ πιο γρηγορα σε σχεση με τον δικο του που αργει παρα πολυ.

Η μπαταρια μου κρατησε απο τις 9 το πρωι μεχρι τωρα 75% περιπου ηταν και το εβγαλα τα ματια ολη την ωρα σχεδον ασχολιομουν με το κινητο.πιστευω μια χαρα κρατησε

Τι χαρακτηριστικά δηλαδή? Να ξέρουμε και εμείς που περιμένουμε, γιατί δείχνει ότι μπορεί εκεί να παίζεται κάτι. Κάποιος άλλος φίλος ανέφερε ότι εκεί το τσιγγουνεύτηκε πολύ η Jiayu

Ο φορτιστής του s3 εχει είσοδο 150mA και έξοδο 1000mA. Συγκρίνοντας τον με τον φορτιστή του note2 ειναι αισθητα μικρότερος, 350mA με 2000mA .

Που σημαίνει οτι το s3 θελει θεωρητικά 3 ωρες για να φορτίσει αφου ειναι 3000mA, κατι που επιβεβαιώνεται και στην πράξη. Εκει προφανώς οφείλεται και η αργοπορία στην φόρτιση του. Εχει μικρο φορτιστή.

Ο φιλος που ισχυρίζεται οτι ειναι ....1000mA τοτε θα φόρτιζε σε μια ωρα!:lol::lol:

Εβαλα τον φορτιστη απο το thl t100s με μπαταρια 2750 και ειναι πολυ καλυτερος απο του S3

Ο φορτιστής του s3 εχει είσοδο 150mA και έξοδο 1000mA. Συγκρίνοντας τον με τον φορτιστή του note2 ειναι αισθητα μικρότερος, 350mA με 2000mA .

Που σημαίνει οτι το s3 θελει θεωρητικά 3 ωρες για να φορτίσει αφου ειναι 3000mA, κατι που επιβεβαιώνεται και στην πράξη. Εκει προφανώς οφείλεται και η αργοπορία στην φόρτιση του. Εχει μικρο φορτιστή.

Ο φιλος που ισχυρίζεται οτι ειναι ....1000mA τοτε θα φόρτιζε σε μια ωρα!:lol::lol:

Αποκλειεται να ειναι 1000mA ,στην εφαρμογη απο το playstore CPU-Z δειχνει οτι ειναι 1000mA και η οθονη 4.56 ιντσες οτι να ναι

Εβαλα τον φορτιστη απο το thl t100s με μπαταρια 2750 και ειναι πολυ καλυτερος απο του S3

Αποκλειεται να ειναι 1000mA ,στην εφαρμογη απο το playstore CPU-Z δειχνει οτι ειναι 1000mA και η οθονη 4.56 ιντσες οτι να ναι

Σε μενα το λες?

Ωραια ολα αυτα, τόσοι κάτοχοι ΕΝΑΣ δεν εχει δει πόση ωρα οθόνη του βγαζει μια φόρτιση απο 100% μεχρι 20 ας πούμε να μας πει? γιατι το ασχολιομουν 10 ώρες δεν ειναι απάντηση, και εγω ασχολουμε καμια φορα 5 ωρες και μου έδειχνε πως στη πραγματικοτητα η οθονη ηταν ανοιχτεί 2μιση ωρες...

Μερικα φρεσκα screenshots. Sam εισαι οκ? Edited by THANKIN

Μερικα φρεσκα screenshots. Sam εισαι οκ?

οι πρώτες δυο με κάλυψαν εμένα, ευχαριστώ. Μια χαρά ειναι αλλά μπορεί ΠΟΛΥ καλύτερα, πίστεψε με.

Στο νήμα του xda κάποιος γράφει ότι είναι επιλογή να φορτίζει αργά για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής η μπαταρία. Μάλιστα λέει ότι μειώνει τα mA όσο προχωράει η φόρτιση ώστε να μην ανεβάζει θερμοκρασία. Γνωρίζει κανείς αν στέκει αυτό?

Με λίγα λόγια, εσείς που το έχετε βλέπετε να πηγαίνει σχετικά γρήγορα στο 50% και μετά να πηγαίνει πιο αργά, με αποκορύφωμα το 75% με 100%?

Στο νήμα του xda κάποιος γράφει ότι είναι επιλογή να φορτίζει αργά για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής η μπαταρία. Μάλιστα λέει ότι μειώνει τα mA όσο προχωράει η φόρτιση ώστε να μην ανεβάζει θερμοκρασία. Γνωρίζει κανείς αν στέκει αυτό?

Γενικά ισχυει. Η αργή φόρτιση ειναι υπέρ της διαρκειας ζωής της μπαταρίας. Στην πράξη ο φορτιστής φτάνει ως το 75- 80% την μπαταρία σε 1 1/2 περίπου ωρα και το υπόλοιπο 20% σε αλλη τόση ωρα. Άρα τα σχόλια του xda επιβεβαιώνονται.

Επισης αυτο που είπα χθες οτι μετα το 14% το κινητό κλεινει σε 5 λεπτα, δεν το κανει σημερα! Αντίθετα δειχνει να φρενάρει και να επιβεβαιώνεται η παράδοση του σκαλοπατιου μετα το 14% των jiayu!.

Προφανώς ειχε να κανει με το μη στρώσιμο της μπαταριας απο την πρωτη φόρτιση.

Edited by THANKIN

Το σκαλοπατακι που λεγαμε μετα το 14% και φυσικα το κινητο ξεπερνα με ανεση τις 5 ωρες ανοικτη οθονη με μοκις 2 φορτισεις. Για γελια και τα θεματα μπαταριας που γραφτηκαν.

Το σκαλοπατακι που λεγαμε μετα το 14% και φυσικα το κινητο ξεπερνα με ανεση τις 5 ωρες ανοικτη οθονη με μοκις 2 φορτισεις. Για γελια και τα θεματα μπαταριας που γραφτηκαν.

Χαλάρωσε, μπορεί τα θέματα να υπήρχαν και να φτιάχτηκαν με ota updates. Δεν πηρες κανενα? Εγω σου λεω το ειδα πως έτρωγε πολύ στο stand by ΜΕ ΤΗ ΡΟΜ που το εβλεπα πριν καν flasharw τη ποιο καινούρια που βγήκε λίγες μέρες μετα. Κατα πασα πιθανοτητα εκει εγιναν τα fix. Μαζι σου! ΤΩΡΑ δεν εχει θεμα. Αυτο δε σημαινει πως δεν ειχε. Οπως εγραψα κατι παρομοιο στο νημα του μχ4προ , το Hw Ειναι για εκει, 5-6 ωρες, το sw δεν ΗΤΑΝ. Στο προ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ μεσα σε ενα update πηγε απο τις 3-4 ωρες στις 6+... ;) Μη γίνεσαι επιθετικός για τις αποψεις των άλλων γιατι μπορει να εχουν ολοι δικιο. Και οι με και οι δε.

Εdit: ΧΑΛΑΡΩΣΕ και απόλαυσε τη κινητήρα σου!!! Πολυ ωραίο και σε κανα μηνα-40 μερες θα το εχω διπλα διπλα με το meizu m1 note ίδιων χαρακτηριστικων στο περίπου και σας υπόσχομαι ενα VS με φωτογραφίες και στατς, πιστεύω πως ειναι στα ιδια κατα 99% βεβαια.

Edited by sam28

@ THANKIN:

Μιας και πιθανόν έχουν "κατέβει" κάποια updates που έχουν επηρεάσει (προς το καλύτερο, ελπίζουμε) τη διαχείριση της μπαταρίας, αλλά μιας και η ίδια η μπαταρία λογικά 'στρώνει΄ ακόμα και η συμπεριφορά της πιθανόν αλλάζει, δοκίμασε να κάνεις και ένα "battery calibration".

Δε χρειάζεται να μπλέκεις με εφαρμογές γι' αυτό, απλώς με έναν file manager σβήσε το αρχείο batterystats.bin, που βρίσκεται κάτω από τη διαδρομή /data/system (χρειάζεται πρόσβαση root, αλλά νομίζω έχεις ήδη).

Γνωρίζω βέβαια τα όσα λέει (και) η ίδια η Google, ότι αυτό στην πραγματικότητα δε βοηθά σε κάτι, όπως επίσης και ότι το ίδιο το λειτουργικό σβήνει μόνο του το αρχείο όταν η φόρτιση έχει περάσει το 90-τόσο τοις εκατό και αποσυνδέσεις το φορτιστή,

από την άλλη όμως, κακό δεν κάνει κιόλας!