Jump to content

NO.1 G2 Smartwatch

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πως το περναμε το βρηκα...αλλα το τι κανουν οι νεες αναβαθμίσεις δεν το γραφουν δυστηχως οι τυποι !:(

Εχω πολύ καλη αυτονομια και δεν θελω να την χασω με καμια λαθος αναβαθμιση.... ΟΛΗ μερα ανοιχτο σε Bluetooth και ιιιιισσσαααα που επεσε λιγο η σταθμη!:cool:

Μεχρι τωρα ....πολύ καλη οθονη ...λουρακι...βαρος...αυτονομια... χειρισμος.

στα κατά......πολύ χαμηλη συνομιλια ....με το ζορι τον ακους τον άλλο...πρεπει να το εχεις κοντα στο αυτι.

επισης οδηγιες χρησης σχεδόν ανύπαρκτες....

Αλλα μην τα θελουμε όλα δικα μας!

Ειμαι ευχαριστημενος:D

Για κινεζικο ΟΥΤΕ που το φανταζόμουνα τετοια ποιοτητα!!!!!!

Για την αυτονομια το περνω πισω...:worry: ενώ το βραδυ το εκλεισα και ισα που ειχε πεσει ελαχιστα η μπαταρια....σημερα το πρωι το ανοιξα και ειχε πεσει η μπαταρια λιγο κατω από τη μεση:blink: με κλειστο το ρολοι!!!!!!!

στα υπολοιπα μενω και παλι ευχαριστημένος ....πολύ καλη οθονη ...λουρακι...βαρος...χειρισμος μεχρι τωρα αξιζει τα λεφτα του!!!!!!!

Edited by lazlo

• Απαντήσεις 77
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου ήρθε σήμερα από geekbuying.εντυπώσεις από εβδομάδα.

Το μόνο που με προβλημάτισε είναι ένα μικρό κενό που υπάρχει ανάμεσα στην κάσα και στο μεταλλικό κάλυμμα και φωβάμαι μήπως δεν αντέξει αν βραχεί.

Σε εσάς είναι ίδιο κενό;

https://www.dropbox.com/s/n0z1segc1yh7wpy/IMG_20150227_125559.jpg?dl=0

Τελικά βρηκες άκρη πως μπορούμε να απαντάμε απ το τηλέφωνο?

Το find device τελικά δουλεύει αλλά δεν ανάβει την οθόνη του κινητού μονο ήχο(χαμηλο)και δονηση!

Τι έκανες; γιατί ούτε εγώ έχω βρει ... πως να το κάνω να δουλέψει.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Τι έκανες; γιατί ούτε εγώ έχω βρει ... πως να το κάνω να δουλέψει.

Όταν χτυπησει το τηλεφωνο και απαντησετε απο το τηλεφωνο (πρασινο κουμπι) εμφανιζει μια οθονη με επιλογες (βλεπε Samsung) εκει εμφανιζει και ένα κουμπι με Bluetooth hands free ...το πατατε να γινει off και αμεσως γυριζει στο ακουστικο του τηλεφωνου....τσακ τσακ:rolleyes:

εγω δεν εχω βρει πως ενεργοποιώ το find my device και τον τηλεχειρισμο συσκευών!

Μου ήρθε σήμερα από geekbuying.εντυπώσεις από εβδομάδα.

Το μόνο που με προβλημάτισε είναι ένα μικρό κενό που υπάρχει ανάμεσα στην κάσα και στο μεταλλικό κάλυμμα και φωβάμαι μήπως δεν αντέξει αν βραχεί.

Σε εσάς είναι ίδιο κενό;

https://www.dropbox.com/s/n0z1segc1yh7wpy/IMG_20150227_125559.jpg?dl=0

Αυτο μου φαινεται φυσιολογικο ...

εμενα το κενο ειναι λιγο μεγαλυτερο ...

https://www.dropbox.com/s/j9w4vlkmwqhioia/defect%202.jpg?dl=0

τους εστειλα φωτο και περιμενω

εχω ριξει και μια προειδοποιητικη στο paypal

και εμενα ετσι είναι .... αλλα δεν το βαζω ποτε στο νερο...εδώ το ρολοι το κανονικο που εχω(casio) αντεχει στα 10μ. και δεν το κανω...

οποτε μην το κανετε.

Επισης εχω βρει σε ένα forum που μιλανε μονο για αυτό το Smartwatch αλλα δεν το ανεβαζω εδώ να μην φαω BAN...οποτε θα γραφω από εκει εδώ τα νεα και τις λυσεις , μονο εαν εχουν καποιο ενδιαφερον γιατι εχει και πολλες κουραστικες επαναλήψεις.

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λοιπον ...μεταφορα από το άλλο forum.

1. Το pedometer τρωει πολύ μπαταρια οποτε εάν δεν το χρειαζεστε ΜΗΝ το βαζετε.

2. Λυση για το IR υπέρυθρη δηλαδή ακομη δεν βρεθηκε...ιδιως σε Samsung τηλεοράσεις. Δουλευει μονο σε καποια κλιματιστικα.

3. σε κάθε connect and disconnect τρωει πολύ πολύ μπαταρια οποτε καλο είναι να μην το σβηνετε το βραδι.( το διαπιστωσα και εγω στο δικο μου).

4. Η καινουργια αναβαθμιση εγινε περισσοτερο εάν εχετε εκδοση 5 σε android. Επισης εάν κανετε πανω κατω στο μενου του ρολογιου σε παει αμεσα στο home.

Edited by lazlo

Όταν χτυπησει το τηλεφωνο και απαντησετε απο το τηλεφωνο (πρασινο κουμπι) εμφανιζει μια οθονη με επιλογες (βλεπε Samsung) εκει εμφανιζει και ένα κουμπι με Bluetooth hands free ...το πατατε να γινει off και αμεσως γυριζει στο ακουστικο του τηλεφωνου....τσακ τσακ:rolleyes:

εγω δεν εχω βρει πως ενεργοποιώ το find my device και τον τηλεχειρισμο συσκευών!

Βασικά ρώταγα για το BLE manager και το find my devide.

Επίσης να ρωτήσω αν κάποιος έχει βρει από μπορούμε να αγοράσουμε λουράκι, θα ήθελα και ένα πορτοκαλί.

Βασικά ρώταγα για το BLE manager και το find my devide.

Επίσης να ρωτήσω αν κάποιος έχει βρει από μπορούμε να αγοράσουμε λουράκι, θα ήθελα και ένα πορτοκαλί.

Βασικα δεν λειτουργει σχεδόν σε κανενα αυτό.

Επισης για το heartrate για να δουλεψει σωστα γυρνατε αναποδα το ρολοι ...δηλαδή στο κατω μερος του καρπου γιατι εκει βρισκεται η κεντρικη φλεβα ώστε να μετρησει σωστα. Εμενα δουλεψε πολύ καλα:D

Επισης για το heartrate για να δουλεψει σωστα γυρνατε αναποδα το ρολοι ...δηλαδή στο κατω μερος του καρπου γιατι εκει βρισκεται η κεντρικη φλεβα ώστε να μετρησει σωστα. Εμενα δουλεψε πολύ καλα:D

Εμενα σε miui στο coolpad f1 δουλευει το find my device όπως επίσης δουλεύει και το αλαρμ όταν απομακρύνεται η μια συσκευή απ την αλλη,αλλά έχει πολλές αποσυνδεσεις,ενω με aosp(καθαρη)ενώ δεν έχει καθόλου απόσυνδέσεις,δεν δουλεύει το find my device και το αλαρμ απομάκρυνσης.

Επίσης σε miui δεν διαβάζει επαφες και ιστορικό κλησεων-μηνηματα,ενω σε aosp τα βλέπει όλα.

Εμένα και με κανονική μέτρηση, βγάζει νορμάλ αποτελέσματα, 74-80 παλμούς και όταν είμαι από τρέξιμο κάπου στους 105-110.

• 3 weeks later...

Features:

1. Connected with MTK Aster watch by BT SPP or BLE DOGP (Data transfer over GATT Profile)

2. SmartDevice APK could send and receive data with MTK Aster watch by SPP or DOGP

a. Push vxp and installed to watch, uninstall vxp in watch

b. Listen and push Smart Phone notification to watch

c. Get watch device info, Change watch BT name

d. Watch could control Smart Phone music player, similar to AVRCP

e. Aster watch could use APK to capture picture by BT SPP.

f. Aster watch could get inbox message from Smart Phone, similar to MAP

3. BLE profile: FMP, PXP

Οποτε τιποτα το ιδιετερο....

Edited by lazlo

• 2 weeks later...

Λοιπον δοκιμασα την διαρκεια της μπαταριας....

με κλειστο το Bluetooth μου εβγαλε 5 μερες !!!! αρκετα καλη διαρκεια!!!!:D

Λοιπον δοκιμασα την διαρκεια της μπαταριας....

με κλειστο το Bluetooth μου εβγαλε 5 μερες !!!! αρκετα καλη διαρκεια!!!!:D

Συμφωνώ, κάπου στις 4 μέρες πλήρεις μου βγάζει και εμένα απλά σαν ρολόι. Και με BT όμως λίγο - ελάχιστα - πάνω από μια πλήρη μέρα. ;)

Όσο για το νερό, εγώ στο μπάνιο (ντους) το έχω μαζί μου :p Δεν έχω θέμα μέχρι στιγμής.

Συμφωνώ, κάπου στις 4 μέρες πλήρεις μου βγάζει και εμένα απλά σαν ρολόι. Και με BT όμως λίγο - ελάχιστα - πάνω από μια πλήρη μέρα. ;)

Όσο για το νερό, εγώ στο μπάνιο (ντους) το έχω μαζί μου :p Δεν έχω θέμα μέχρι στιγμής.

Δεν φοβασε μην παρει νερο μεσα?:confused:

Ουτε όταν πλενω τα χερια μου το φοραω....μενω απλυτος:D:lol:

Έχω δει βίντεο στο YouTube που χαλάει όταν μπαίνει σε νερό. Μπορεί να το είχα δει από εδώ δε θυμάμαι.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• 3 weeks later...
καλημέρα παιδιά!έχω κάνει μέσω της εφαρμογής mediatek smartdevice install το Yahoo Weather αλλά όταν πάω να το φορτώσω από το ρολόι μου πετάει μνμα "no city selected". Πάω στην ανωτέρω εφαρμογή στο κινητό να ορίσω την πόλη και απλά δεν γίνεται τίποτα αφού εμφανίζει μια οθόνη χωρίς καμία επιλογ΄'η που απλά μπορείς να πληκτρολογήσεις κείμενο και τίποτα άλλο.....ούτε search αυτό που γράφεις κάνει :( HELP

καλημέρα παιδιά!έχω κάνει μέσω της εφαρμογής mediatek smartdevice install το Yahoo Weather αλλά όταν πάω να το φορτώσω από το ρολόι μου πετάει μνμα "no city selected". Πάω στην ανωτέρω εφαρμογή στο κινητό να ορίσω την πόλη και απλά δεν γίνεται τίποτα αφού εμφανίζει μια οθόνη χωρίς καμία επιλογ΄'η που απλά μπορείς να πληκτρολογήσεις κείμενο και τίποτα άλλο.....ούτε search αυτό που γράφεις κάνει :( HELP

Δεν το ξερω αυτό φιλε γιατι δεν εχω βαλει τον καιρο.

Ελπιζω καποιος που το δοκιμασε να σου απαντησει

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Υπάρχει ένα νεό official update για το ρολογάκι μας. Το έχει βάλει κανείς να μας πει τι παίζει?

http://en.001phone.cn/download-15.html

Λοιπό έκανα το update και πέρα από κάποιες νέες γλώσσες δεν είναι κάποια σημαντική διαφορά. Ϊσως να είναι πιο γρήγορο και smooth στην κύληση από τη μια οθόνη στην άλλη. Καλά, κανείς δεν ασχολείται μαζί του πλέον???Ψόφησε το thread :(

• 2 weeks later...

πρωτη φορά γραφω στο νήμα.

Βρήκα αυτό, κατόπιν διαφημιστικού μέηλ.

http://www.tinydeal.com/no1-g2-silicone-band-sportsleep-monitor-bluetooth-smart-watch-p-144417.html

Φαίνεται καλή τιμή..

Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό νημα, δεν είμαι και πολύ σχετικός.:rolleyes:

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

• 1 month later...

Καλημέρα παιδιά.

Εντελώς ξαφνικά από χθες το ρολόι μου παρουσιάζει πρόβλημα με το touch της οθόνης. Συγκεκριμένα το κάτω της μέρος και ειδικά το κάτω αριστερό της μέρος απλά δεν ανταποκρίνεται κατα 99% σε κανένα τύπο αγγίγματος ή πίεσης. Τι γίνεται τώρα? Έκανα και reset αλλά τίποτα :( Είναι εντός εγγύησης αλλά μάλλον θα πρέπει να κλαίω τα χρηματά μου ε? :(