Tele-phonic Δημοσιεύτηκε November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 10, 2004 Paidia, poios einai xeiroteros efialtis pou exete eseis dei pote i exete akousei na miloun gia auton ? Gia poion logo to theoreite os to xeirotero sas oneiro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Ο εφιάλτης μου είναι όταν βλέπω πως με κυνηγάει κάποιος και εκεί που προσπαθώ να τρέξω, τα πόδια μου δεν μπορούν να κουνηθούν καθόλου. Και προσπαθώ και προσπαθώ, αλλά μάταια. Κι αυτός ο κάποιος ή το κάτι (αδιευκρίνιστο τι είναι) όλο και πλησιάζει. Η σε παρόμοια φάση, πάλι κάτι με κυνηγάει και υπάρχει μια κυκλική σκάλα, όπου τρέχω πηδώντας τρία - τρία τα σκαλιά για να γλυτώσω. Το πρώτο όμως είναι σαφώς χειρότερο. Αυτά τα βλέπω σταθερά από την παιδική μου ηλικία μέχρι σήμερα. Οσο πάνε όμως κι αραιώνουν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 :o εφιάλτης....που φωνάζω και λιγουλάκι :whistle: μια μεγαλη αραχνη να ερχεται κατα πανω μου...ενω κοιμαμαι :eek: :!: εεε..βάζω την τσιριίδα...εφιάλτης τέλος :D :lol: :p αραχνη-ευγενια....0-1 :p ( και να πεις οτι εχω φοβια...παει στο καλο :blink: ) δεν το βλεπω συχνα υπόψιν :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 μαλλον θα τρομαξες και την αραχνη...... Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giannis42 (10 Νοέ. 2004 , 21:45) μαλλον θα τρομαξες και την αραχνη...... ααα γιατί..έχω ωραία φωνή :D :lol: :p :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 να δω την πρωην γυναικα μου μπροστα μου παλι η χειροτερα να την δω σε ακτινα 100 χιλιομετρων απο τα παιδια μου EDIT: εαν γινει αυτο τοτε ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (10 Νοέ. 2004 , 21:50) να δω την πρωην γυναικα μου μπροστα μου παλι η χειροτερα να την δω σε ακτινα 100 χιλιομετρων απο τα παιδια μου Αν νιώθεις έτσι για τη γυναίκα σου σε παραδέχομαι: ο εφιάλτης σου είναι χειρότερος απ' τον δικό μου! Πολύ πιο τραυματικός και αγωνιώδης... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 εμένα ο χειρότερος εφιάλτης μου είναι να βλέπω έναν συμμαθητή μου ο οποίος είναι τοφάλα να έρχεαι κατά πάνω μου,τραγικόόοοοο! Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αυτό λέγανε πολλοί συμμαθητάδες μου για μένα πριν αρχίσω δίαιτα :Ρ Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Ο χειρότερος στον ύπνο αλλά και στον .....ξύπνιο μου: Ότι δεν θα δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν..... Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Εμένα ο εφιάλτης μου αποτελέιται εν μέρη από τον πρώτο εφιάλτη της garfield. Είμαι λέει σε ένα λιβάδι δίπλα σε κάποια λίμνη. Την εχω αράξει εγω και παίρνω τρελούς ύπνους κάτω από ένα δέντρο. Και ξαφνικά ακούω γυναικείες φωνές και γέλια. Ξυπνάω και βλέπω να με πλησιάζουν 4 κοπέλες σαν τα κρύα τα νερά φορώντας κάτι λευκά πέπλα, βρεγμένα και κολλημένα πάνω στο σώμα τους. Αρχίζουν τα χαιδέματα και για να μην σας τα πολυλογω όταν φτάνουμε στη κρίσιμη φάση ανακαλύπτω ότι δεν έχουν Ε2. Εδώ κολλάει ο εφιάλτης της garfield, τρέχω για να ξεφύγω αλλά δεν μπορώ να κουνηθώ ούτε μέτρο... :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 ...........Θυμαμαι εντονα οτι οταν ημουν μικρος εβλεπα ενα ονειρο με μια μπουλντοζα να ερχεται κατα πανω μου, αλλα ποτε δεν εβλεπα τι γινοταν μετα! Εχουν περασει πολλααααα χρονια απο τοτε και ευτυχως περασε και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (10 Νοέ. 2004 , 23:47) ...........Θυμαμαι εντονα οτι οταν ημουν μικρος εβλεπα ενα ονειρο με μια μπουλντοζα να ερχεται κατα πανω μου, αλλα ποτε δεν εβλεπα τι γινοταν μετα! Εχουν περασει πολλααααα χρονια απο τοτε και ευτυχως περασε και αυτο. θα χάλασε η μπουλντόζα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Paidia, poios einai xeiroteros efialtis pou exete eseis dei pote i exete akousei na miloun gia auton ? Ειναι να βλεπω οτι ειμαι γαυρος και εχω γραφτει μελος... :lol: Μεγαλη παγιδα το υπαλληλικι με κυνηγα και στον υπνο μου... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Ο χειρότερος εφιάλτης μου είναι ότι με κυνηγάει μια μάγισσα - κανονική, πάνω στο σκουπόξυλο - και εγώ προσπαθώ να ξεφύγω. Μπορεί να το έχω δει και 15 φορές στη ζωή μου... Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 δε ξέρω αν έχει κάποια σχέση με το τι βλέπω κάθε μέρα ,αλλα ο χειρότερος μου εφιάλτης είναι πως μου πέφτουν τα δόντια μου :(πρόσφατα το ξαναείδα...είχαν πέρσι λέει τα μισά δόντια της πάνω γνάθου από τον δεύτερο κοπτήρα και πίσω... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (11 Νοέ. 2004 , 08:52) δε ξέρω αν έχει κάποια σχέση με το τι βλέπω κάθε μέρα ,αλλα ο χειρότερος μου εφιάλτης είναι πως μου πέφτουν τα δόντια μου :(πρόσφατα το ξαναείδα...είχαν πέρσι λέει τα μισά δόντια της πάνω γνάθου από τον δεύτερο κοπτήρα και πίσω... Η πολλή οδοντιατρική.... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Εγω για πολλα χρονια εβλεπα τον εαυτο μου μικρο στο διαμερισμα μας στο Θησειο και εβγαινα απο την εξω μερια του μπαλκονιου και με την πλατη στο κενο πιανομουν απο το καγκελο αφηνοντας μια το ενα χερι και μια το αλλο...σε καποια φαση επεφτα και μετα εβλεπα τον εαυτο μου απο πανω νεκρο στο δρομο......εχω καιρο να το δω βεβαια αλλα καλυτερα να μην το ξαναδω.... Παράθεση NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Εγω εβλεπα οτι επεφτα απο ενα βουνο... Αλλα στη μεση του πεσιματος ξυπνουσα (σε αντιθεση με αλλους που μολις χτυπανε ξυπνουν). Και μετα με πονουσε το κεφαλι μου και το χερι μου το δεξι ηταν μουδιασμενο. (Στον ξυπνιο μου) Αλλες φορες οταν πεθεναν τα γατακια μου εβλεπα γατες να πεθενουν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_Wankell Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield (10 Νοέ. 2004 , 21:32) Ο εφιάλτης μου είναι όταν βλέπω πως με κυνηγάει κάποιος και εκεί που προσπαθώ να τρέξω, τα πόδια μου δεν μπορούν να κουνηθούν καθόλου. Και προσπαθώ και προσπαθώ, αλλά μάταια. Κι αυτός ο κάποιος ή το κάτι (αδιευκρίνιστο τι είναι) όλο και πλησιάζει. Ακριβώς ο ίδιος εφιάλτης.. Σαν να προσπαθείς να τρέξεις μέσα στη θάλασσα. Το έβλεπα για πολλά χρόνια (από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, μέχρι τα 15 μου) σχεδόν κάθε βράδυ και σταμάτησε όταν "έπεισα" τον εαυτό μου να περιμένει τον τύπο που με κυνηγάει. Κάποιο βράδυ σταμάτησα να προσπαθώ να τρέξω και ως δια μαγείας σταμάτησαν οι εφιάλτες! Πάνε 10 χρόνια τώρα... ;) Παράθεση Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Τελικά ο περισσότερος κόσμος βλέπει ότι κάποιος τον κυνηγάει... Μα τι να σημαίνει άραγε αυτό? Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Ο χειρότερος εφιάλτης μου είναι να ξυπνήσω μία μέρα και να μην μπορώ πλέον να ονειρευτώ... Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 an kai den thimame katholou ta oneira pou blepo poia , otan hmoun ligo mikroteros eblepa oti hmoun pano se mia taratsa enos ktiriou (entelos leia) h se ena pelorio ploio me leio katastrwma . to ktirio ksafnika eperne mia klish kai ego glistrousa , den upurxe tipota na piastw kai na swthw ! molis epefta ksipnaga prin ftasw katw ! Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dr_Wankell (11 Νοέ. 2004 , 14:18)[/i Κάποιο βράδυ σταμάτησα να προσπαθώ να τρέξω και ως δια μαγείας σταμάτησαν οι εφιάλτες! Πάνε 10 χρόνια τώρα... ;) Πως το κατάφερες αυτό? Μακάρι να μπορούσα και εγώ. Πάντως αυτό που έρχεται είναι τόσο τρομαχτικό που αυτη την αίσθηση την έχω και όταν ξυπνάω. Η περιγραφή για το "περπάτημα στη θάλασσα" άκρως κατατοπιστική. Ετσι ακριβώς είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Να μαι και εγω! λοιπον δυο εφιαλτες βλεπω πιο συχνά 1) οτι βρισκομαι ξαφνικα σε ενα κτηριο και πεφτω!!!..... :wacko: τις περισσοτερες φορες παντως κανω κατι κινησεις με τα χερια και με τα ποδια και ειτε πεφτω αργα ειτε.....πεταω!!!! :D .. 2)ακομα χεοροτερος εφιαλτης ειναι οταν με κυνηγαει καποιος και ενω τρεχω για να ξεφυγω καποια δυναμη με σταματαει :mad: και οση δυναμη και αν βαζω δεν καταφερνω να αναπτυξω μεγαλη ταχυτητα! :worry: .....βγαλτε τωρα συμπερασμα...... Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts