stratus Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 'Η μηπως εχουν πεσει θυματα της αδιαφοριας των καθηγητων τους & του απαραδεκτου τροπου βαθμολογησης? Οι αλλοι που περνανε τα μαθηματα δεν δινουν στον ιδιο καθηγητη ή με τον ιδιο τροπο δεν βαθμολογουνται τα γραπτα τους.Οταν ημουν στις ΗΠΑ στο πανεπιστημιο και ο καθηγητης μας εβαλε την Παρασκευη μια εργασια για Δευτερα που δεν εβγαινε ουτε με σφαιρες στις διαμαρτυριες μας απαντησε "αν δεν κοιμηθειτε το ΣΚ θα προλαβετε να την γραψετε".Αυτο το ειπα για να τονισω το εξης 'η εισαι φοιτητης ή δεν εισαι. Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Οι αλλοι που περνανε τα μαθηματα δεν δινουν στον ιδιο καθηγητη ή με τον ιδιο τροπο δεν βαθμολογουνται τα γραπτα τους. Ναι όλοι στον ίδιο καθηγητή δίνουμε το μάθημα. Όταν όμως το χρωστάνε το μάθημα 600 άτομα περνάνε μόνο 3-4 τη φορά από τους οποίους ο ένας είχε δώσει λευκή κόλλα και πήρε 9, ε δεν μπορεί κάτι συμβαίνει! :X Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Ναι όλοι στον ίδιο καθηγητή δίνουμε το μάθημα. Όταν όμως το χρωστάνε το μάθημα 600 άτομα περνάνε μόνο 3-4 τη φορά από τους οποίους ο ένας είχε δώσει λευκή κόλλα και πήρε 9, ε δεν μπορεί κάτι συμβαίνει! :X Αυτο το δεχομαι και συμφωνω οταν ομως ισχυει σε ενα μαθημα.Δεν μπορει καποιος να χρωσταει 10 μαθηματα ας πουμε και να του φταιει παντα ο καθηγητης.Ετσι δεν ειναι;Εγω στο μαθηματικο Αθηνων ειχαμε ενα καθηγητη που εβαζε ελευθερο θεμα , ναι δεν κανω λαθος ελευθερο θεμα στα μαθηματικα ,που αναλογα με την δυσκολια του θεματος επαιρνες μεχρι και 10 και ας μην εγραφες κανενα αλλο θεμα.Λοιπον υπηρχαν παρα πολλοι οι οποιοι ουτε αυτο το ελευθερο θεμα δεν ειχαν γραψει και υστερα τους εφταιγε ο καθηγητης , ο οποιος πραγματι βαθμολογουσε λιγο περιεργα. Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Ναι όλοι στον ίδιο καθηγητή δίνουμε το μάθημα. Όταν όμως το χρωστάνε το μάθημα 600 άτομα περνάνε μόνο 3-4 τη φορά από τους οποίους ο ένας είχε δώσει λευκή κόλλα και πήρε 9, ε δεν μπορεί κάτι συμβαίνει! :X Έχω κι έγω ένα καλό. Σε μάθημα που δεν το χρωστάνε πολλοί (μόνο 200 άτομα), πέρασαν 5 άτομα, από τους οποίους οι δύο με 9 χωρίς να έχουν πάει καν να δώσουν εξετάσεις... Και ένα άλλο το χρωστάνε 900 άτομα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Αυτο το δεχομαι και συμφωνω οταν ομως ισχυει σε ενα μαθημα.Δεν μπορει καποιος να χρωσταει 10 μαθηματα ας πουμε και να του φταιει παντα ο καθηγητης.Ετσι δεν ειναι;Εγω στο μαθηματικο Αθηνων ειχαμε ενα καθηγητη που εβαζε ελευθερο θεμα , ναι δεν κανω λαθος ελευθερο θεμα στα μαθηματικα ,που αναλογα με την δυσκολια του θεματος επαιρνες μεχρι και 10 και ας μην εγραφες κανενα αλλο θεμα.Λοιπον υπηρχαν παρα πολλοι οι οποιοι ουτε αυτο το ελευθερο θεμα δεν ειχαν γραψει και υστερα τους εφταιγε ο καθηγητης , ο οποιος πραγματι βαθμολογουσε λιγο περιεργα. Ναι σίγουρα αν χρωστάει 10 μαθήματα δεν φταίει μόνο ο καθηγητής. Εγώ ένα χρωστάω και δεν λέει να με περάσει. Μέχρι και το CCNA πήρα για να του αποδείξω ότι ξέρω από δίκτυα και δεν μπορεί να με κόβει συνέχεια. Και με ειρωνευόταν κιόλας. Έλεγε άντε να το περάσεις να γίνουμε και συνάδελφοι! Εμ δεν με αφήνεις βρε άνθρωπε να γίνουμε συνάδελφοι :mad: :mad: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Ναι σίγουρα αν χρωστάει 10 μαθήματα δεν φταίει μόνο ο καθηγητής. Εγώ ένα χρωστάω και δεν λέει να με περάσει. Μέχρι και το CCNA πήρα για να του αποδείξω ότι ξέρω από δίκτυα και δεν μπορεί να με κόβει συνέχεια. Και με ειρωνευόταν κιόλας. Έλεγε άντε να το περάσεις να γίνουμε και συνάδελφοι! Εμ δεν με αφήνεις βρε άνθρωπε να γίνουμε συνάδελφοι :mad: :mad: Τωρα αμα σου πω οτι δεν εχεις δικιο θα ειμαι τρελος. :) Παντως εγω μιλαγε για τους φοιτητες που χρωστανε πολλα Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Αυτοί που χρωστάνε πολλά φταίνει οι ίδιοι (αν όχι για όλα τουλάχιστον για τα περισσότερα). Αλλά νομίζω πως αν περάσει τέτοιο νομοσχέδιο οι καθηγητές θα κόβουν αισθητά λιγότερο και δυσκολότερα απ' ότι τώρα που κάνουν ότι θέλουν. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Ακομα, ας εκφρασω και μια αλλη απορια μου (που δεν ειναι ρητορικη, ειλικρινα αναρωτιεμαι) : Σε τι ακριβως επηρεαζει τα δημοσιονομικα στοιχεια ή και την κοινωνια ενας αιωνιος φοιτητης; :confused: Στα εξτρα ενα δυο νεα βιβλια τον χρονο που παιρνει επειδη αλλαξαν; Στα αμφιθεατρα (που δεν παταει, οντας "αιωνιος") ; Στη σιτιση ή την εκπτωση σε διαφορες υπηρεσιες (που δεν λαμβανει μετα απο καποια ετη) ; :O Βασικα ο φοιτητης δεν μετριεται στο ανθρωπινο δυναμικο απο την καθε κυβερνηση και παρουσιαζονται "ψευδη" στοιχεια για την ανεργια, μιας και ο φοιτητης που δεν δουλευει δεν κατατασεται στους ανεργους...Ετσι παρουσιαζεται μικροτερο ποσοστο ανεργων.(και ταυτοχρονα και μικρο ανθρωπινο δυναμικο...) Και αυτο μπορει να το εκμεταλλευτει καποια κυβερνηση εισαγοντας περισσοτερους φοιτητες ,δημιουργοντας νεες θεσεις και τμηματα, ωστε να παρουσιασει μικρα ποσοστα ανεργιας ,εστω και για 2 ετη, ωστε να παρει κοινοτικα κονδυλια, να επιρρεασει πλασματικα τον πληθωρισμο...Το προβλημα θα αρχισει οταν οι φοιτητες θα τελειωσουν. Η ανεργια εκτοξευεται στα υψη.Και αυτο μπορει να επιρρεασει την οικονομικη πολιτικη της επομενης τετραετιας... Και να προσθεσω οτι και οι λιγοι ποροι που σπαταλουνται για την παιδεια δεν ειναι σωστο να χαραμιζονται ,εστω και λιγο, σε αιωνιους φοιτητες. Η υποδομη των σχολων δεν αντεχει ουτε τους μισους που ειναι σημερα φοιτητες. Και να σημειωσω πως μπορει να μην ημουν πανεπιστημιο (ΤΕΙ λογοστικης) αλλα για τις σπουδες μου στη μουσικη εβρισκα χρονο και για το ΤΕΙ. Πηρα Αντιστιξη, Φουγκα και πτυχιο κιθαρας ωντας φοιτητης και ταξιδευα πηγαινελα 400Km καθε εβδομαδα για να κανω τα μαθηματα μου. Αλλα και τη σχολη μου τελειωσα κανονικα και τα πτυχια μου. Η ραθυμια δεν ειναι δικαιολογια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 εγω ειμαι υπερ του να υπαρχει καποιο οριο φοιτησης το οποιο να μπορει να επεκταθει σε ειδικες περιπτωσεις.Επισης πιστευω οτι ενα σωστο μετρο θα ηταν να υπαρχει εξωτερικος διορθωτης ωστε να μην υπαρχουν μεγαλες αποκλισεις απο το βαθμο που βαζει ο καθηγητης με το βαθμο που αντικειμενικα πρεπει να παρει ο φοιτητης. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Βασικα ο φοιτητης δεν μετριεται στο ανθρωπινο δυναμικο απο την καθε κυβερνηση και παρουσιαζονται "ψευδη" στοιχεια για την ανεργια, μιας και ο φοιτητης που δεν δουλευει δεν κατατασεται στους ανεργους...Ετσι παρουσιαζεται μικροτερο ποσοστο ανεργων.(και ταυτοχρονα και μικρο ανθρωπινο δυναμικο...) Και αυτο μπορει να το εκμεταλλευτει καποια κυβερνηση εισαγοντας περισσοτερους φοιτητες ,δημιουργοντας νεες θεσεις και τμηματα, ωστε να παρουσιασει μικρα ποσοστα ανεργιας ,εστω και για 2 ετη, ωστε να παρει κοινοτικα κονδυλια, να επιρρεασει πλασματικα τον πληθωρισμο...Το προβλημα θα αρχισει οταν οι φοιτητες θα τελειωσουν. Η ανεργια εκτοξευεται στα υψη.Και αυτο μπορει να επιρρεασει την οικονομικη πολιτικη της επομενης τετραετιας... Σε αυτό κάνεις λάθος φίλε, γιατί τα αποτελέσματα της ανεργίας βγαίνουν σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΕΔ. Στον ΟΑΕΔ γράφεται άνεργος αυτός που το δηλώνει. Εγώ πχ που έχω καθυστερήσει στο πτυχίο μου είμαι ακόμα φοιτητής αλλά δεν θεωρούμαι άνεργος γιατί δεν έχω γραφτεί στον ΟΑΕΔ. Θα θεωρούμαι άνεργος αν θελήσω από μόνος μου να δηλωθώ ότι θέλω να δουλέψω. Άρα σωστά δεν προσμετρούμαι στους ανέργους. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Σε αυτό κάνεις λάθος φίλε, γιατί τα αποτελέσματα της ανεργίας βγαίνουν σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΕΔ. Στον ΟΑΕΔ γράφεται άνεργος αυτός που το δηλώνει. Εγώ πχ που έχω καθυστερήσει στο πτυχίο μου είμαι ακόμα φοιτητής αλλά δεν θεωρούμαι άνεργος γιατί δεν έχω γραφτεί στον ΟΑΕΔ. Θα θεωρούμαι άνεργος αν θελήσω από μόνος μου να δηλωθώ ότι θέλω να δουλέψω. Άρα σωστά δεν προσμετρούμαι στους ανέργους. :) Ποσους φοιτητες ξερεις που γραφονται στο ΟΑΕΔ πριν παρουν πτυχιο? :) Ή κατα τα πρωτα ετη φοιτησης τους? Θελω να πω, οτι αυτος που ειναι φοιτητης στοχο εχει να αποκτησει τη δυνατοτητα να ενταχθει στο εργατικο δυναμικο με το πτυχιο του. Δεν νομιζω οτι θα παει κατευθειαν να γραφτει στον ΟΑΕΔ . Μονο οταν το πτυχιο πλησιαζει και ειναι σιγουρο, οπως εγω του χρονου... edit:minovg αν δεν ειχε περασει σε καποια σχολη και δεν ησουν φοιτητης απο ποτε θα ησουν στον ΟΑΕΔ? :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Ποσους φοιτητες ξερεις που γραφονται στο ΟΑΕΔ πριν παρουν πτυχιο? :) Ή κατα τα πρωτα ετη φοιτησης τους? Ε αυτό λέω ντε. :p Κανένας. Εννοείς εσύ ότι αυτοί οι φοιτητές (οι "αιώνιοι") είναι πραγματικά άνεργοι; Εφόσον θεωρούν τον εαυτό τους άνεργο γιατί να μη δηλωθούν στον ΟΑΕΔ; Αφού δε δηλώνονται άρα δεν θεωρούν τον εαυτό τους άνεργο. Υ.Γ.: Το διευκρινιστικό σου EDIT μου έλυσε τις απορίες. Έγινες πλέον σαφής και συμφωνώ μαζί σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Ε αυτό λέω ντε. :p Κανένας. Εννοείς εσύ ότι αυτοί οι φοιτητές (οι "αιώνιοι") είναι πραγματικά άνεργοι; Εφόσον θεωρούν τον εαυτό τους άνεργο γιατί να μη δηλωθούν στον ΟΑΕΔ; Αφού δε δηλώνονται άρα δεν θεωρούν τον εαυτό τους άνεργο. Ουτε και η κυβερνηση :) Καταλαβες τι εννοω? Και μονο που περνας φοιτητης δεν σε απασχολει το θεμα της εργασιας για τουλαχιστον 4 χρονια...Δουλεψα ως φοιτητης. Πιστευεις οτι ημουν γραμμενος σε καποιο ταμειο? :rolleyes: "Μαυρος" ημουν οπως και καθε φοιτητης που εργαζεται...Ειναι δικοπο μαχαιρι. Και μικρη ανεργεια, και μικρο ανθρωπινο δυναμικο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Ουτε και η κυβερνηση :) Καταλαβες τι εννοω? Και μονο που περνας φοιτητης δεν σε απασχολει το θεμα της εργασιας για τουλαχιστον 4 χρονια...Δουλεψα ως φοιτητης. Πιστευεις οτι ημουν γραμμενος σε καποιο ταμειο? :rolleyes: "Μαυρος" ημουν οπως και καθε φοιτητης που εργαζεται...Ειναι δικοπο μαχαιρι. Και μικρη ανεργεια, και μικρο ανθρωπινο δυναμικο... Υ.Γ.: Το διευκρινιστικό σου EDIT μου έλυσε τις απορίες. Έγινες πλέον σαφής και συμφωνώ μαζί σου. :) Απάντησα με το edit μου. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Απάντησα με το edit μου. :O offtopic: Sorry δεν το ειδα :O Παρακολουθουσα και αλλο θεμα ταυτοχρονα..Να το σβησω? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Καλα,ενταξει.Ας μας απαντησουνε αυτοι που εχουν εκδικητικες(''εγω διαβαζα και τελειωσα σε 3,5 χρονια'',''εγω δεν περασα πανεπιστημιο/τει και το εχω απωθημενο'')τασεις προς τους αιωνιους φοιτητες,ποιος ο λογος να ''κοβονται''?Κοστιζουν χρημα στο δημοσιο?Τιποτα δεν κοστιζουν.Επισης το μετρο ακομα και να εφαρμοστει,δεν νομιζω να ισχυσει για τους υπαρχοντες φοιτητες,αφου θα ειναι μαλλον παγκοσμια πρωτοτυπια να αλλαζουν οι οροι φοιτησης κατα την διαρκεια τους.Οταν εγω(και ο καθε εγω)μπηκα στο πανεπιστημιο,ηξερα οτι θα το τελειωσω ΟΠΟΤΕ θελω.Καλως,κακως,ετσι ηξερα,ετσι εκανα τα πλανα μου.Μπορει να εχω υπολογισει να παρω το πτυχιο μου στο 10ατο ετος.ΔΙΚΑΙΩΜΑ μου,ετσι υπολογισα,αφου αυτοι οταν μπηκα μου ειπαν οτι ειχα το δικαιωμα να το κανω.Δεν μπορεις να κανεις νομο και να μου ανατρεπεις,οσα εγω ηξερα οτι ισχυουν οταν εκανα τους υπολογισμους. Αλλα γενικα,δεν βρισκω κανεναν λογο να ισχυσει για ΚΑΝΕΝΑΝ στο μελλον.Ας κοιταξουν πρωτα να βελτιωσουν τον τροπο εισαγωγης στα Πανεπιστημια που για να μπεις πρεπει να εισαι παπαγαλος πρωτου μεγεθους και να εχεις σκασει τα κερατα σου στα φροντιστηρια,οταν στην υπολοιπη Ευρωπη δεν ξερουν τι σημαινει η λεξη. Τελος,οσοι δεν εχουν ιδεα απο Πανεπιστημια/ΤΕΙ,καλο ειναι να μην μιλανε.Ναι,υπαρχουν πολλοι φοιτητες που κοπροσκιλιαζουν(οπως η παρτη μου,ασχετα αν η σχολη μου ειναι απο τις δυσκολες),υπαρχουν ομως και φοιτητες που σκιζονται.Κολλητος,πηγαινει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στο ΤΕΙ,διαβαζει συνεχεια και παρολαυτα χρωσταει πανω απο το 1/3 των μαθηματων του,επειδη κομπλεξικοι καθηγητες τον κοβουν συνεχεια(μαζι με το 95% των συμφοιτητων του,γι'αυτο και ο μεσος ορος αποφοιτησης απο την σχολη του εχει φτασει να ειναι σχεδον 7 χρονια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Καλα,ενταξει.Ας μας απαντησουνε αυτοι που εχουν εκδικητικες(''εγω διαβαζα και τελειωσα σε 3,5 χρονια'',''εγω δεν περασα πανεπιστημιο/τει και το εχω απωθημενο'')τασεις προς τους αιωνιους φοιτητες,ποιος ο λογος να ''κοβονται''?Κοστιζουν χρημα στο δημοσιο?Τιποτα δεν κοστιζουν.Επισης το μετρο ακομα και να εφαρμοστει,δεν νομιζω να ισχυσει για τους υπαρχοντες φοιτητες,αφου θα ειναι μαλλον παγκοσμια πρωτοτυπια να αλλαζουν οι οροι φοιτησης κατα την διαρκεια τους.Οταν εγω(και ο καθε εγω)μπηκα στο πανεπιστημιο,ηξερα οτι θα το τελειωσω ΟΠΟΤΕ θελω.Καλως,κακως,ετσι ηξερα,ετσι εκανα τα πλανα μου.Μπορει να εχω υπολογισει να παρω το πτυχιο μου στο 10ατο ετος.ΔΙΚΑΙΩΜΑ μου,ετσι υπολογισα,αφου αυτοι οταν μπηκα μου ειπαν οτι ειχα το δικαιωμα να το κανω.Δεν μπορεις να κανεις νομο και να μου ανατρεπεις,οσα εγω ηξερα οτι ισχυουν οταν εκανα τους υπολογισμους. Αλλα γενικα,δεν βρισκω κανεναν λογο να ισχυσει για ΚΑΝΕΝΑΝ στο μελλον.Ας κοιταξουν πρωτα να βελτιωσουν τον τροπο εισαγωγης στα Πανεπιστημια που για να μπεις πρεπει να εισαι παπαγαλος πρωτου μεγεθους και να εχεις σκασει τα κερατα σου στα φροντιστηρια,οταν στην υπολοιπη Ευρωπη δεν ξερουν τι σημαινει η λεξη. Τελος,οσοι δεν εχουν ιδεα απο Πανεπιστημια/ΤΕΙ,καλο ειναι να μην μιλανε.Ναι,υπαρχουν πολλοι φοιτητες που κοπροσκιλιαζουν(οπως η παρτη μου,ασχετα αν η σχολη μου ειναι απο τις δυσκολες),υπαρχουν ομως και φοιτητες που σκιζονται.Κολλητος,πηγαινει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στο ΤΕΙ,διαβαζει συνεχεια και παρολαυτα χρωσταει πανω απο το 1/3 των μαθηματων του,επειδη κομπλεξικοι καθηγητες τον κοβουν συνεχεια(μαζι με το 95% των συμφοιτητων του,γι'αυτο και ο μεσος ορος αποφοιτησης απο την σχολη του εχει φτασει να ειναι σχεδον 7 χρονια) Ωραια για ολα φταινε οι κομπλεξικοι καθηγητες.Στο δημοσιο κοστιζουν εργατικο δυναμικο και αλλα πολλα τα οποια δεν μπορω να στα αναλυσω εδω. Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 wael Ο συνεχομενα αυξανομενος αριθμος των φοιτητων κοστιζει και οι αιωνιοι ειναι μερος αυτου του προβληματος :O Και ο στρατος που δινει 4+2 ή 5+2 χρονια αναβολη νομιζω οτι ειναι αρκετα για να βγαλεις τη σχολη σου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Καλα,ενταξει.Ας μας απαντησουνε αυτοι που εχουν εκδικητικες(''εγω διαβαζα και τελειωσα σε 3,5 χρονια'',''εγω δεν περασα πανεπιστημιο/τει και το εχω απωθημενο'')τασεις προς τους αιωνιους φοιτητες,ποιος ο λογος να ''κοβονται''?Κοστιζουν χρημα στο δημοσιο?Τιποτα δεν κοστιζουν.Επισης το μετρο ακομα και να εφαρμοστει,δεν νομιζω να ισχυσει για τους υπαρχοντες φοιτητες,αφου θα ειναι μαλλον παγκοσμια πρωτοτυπια να αλλαζουν οι οροι φοιτησης κατα την διαρκεια τους.Οταν εγω(και ο καθε εγω)μπηκα στο πανεπιστημιο,ηξερα οτι θα το τελειωσω ΟΠΟΤΕ θελω.Καλως,κακως,ετσι ηξερα,ετσι εκανα τα πλανα μου.Μπορει να εχω υπολογισει να παρω το πτυχιο μου στο 10ατο ετος.ΔΙΚΑΙΩΜΑ μου,ετσι υπολογισα,αφου αυτοι οταν μπηκα μου ειπαν οτι ειχα το δικαιωμα να το κανω.Δεν μπορεις να κανεις νομο και να μου ανατρεπεις,οσα εγω ηξερα οτι ισχυουν οταν εκανα τους υπολογισμους. Αλλα γενικα,δεν βρισκω κανεναν λογο να ισχυσει για ΚΑΝΕΝΑΝ στο μελλον.Ας κοιταξουν πρωτα να βελτιωσουν τον τροπο εισαγωγης στα Πανεπιστημια που για να μπεις πρεπει να εισαι παπαγαλος πρωτου μεγεθους και να εχεις σκασει τα κερατα σου στα φροντιστηρια,οταν στην υπολοιπη Ευρωπη δεν ξερουν τι σημαινει η λεξη. Τελος,οσοι δεν εχουν ιδεα απο Πανεπιστημια/ΤΕΙ,καλο ειναι να μην μιλανε.Ναι,υπαρχουν πολλοι φοιτητες που κοπροσκιλιαζουν(οπως η παρτη μου,ασχετα αν η σχολη μου ειναι απο τις δυσκολες),υπαρχουν ομως και φοιτητες που σκιζονται.Κολλητος,πηγαινει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στο ΤΕΙ,διαβαζει συνεχεια και παρολαυτα χρωσταει πανω απο το 1/3 των μαθηματων του,επειδη κομπλεξικοι καθηγητες τον κοβουν συνεχεια(μαζι με το 95% των συμφοιτητων του,γι'αυτο και ο μεσος ορος αποφοιτησης απο την σχολη του εχει φτασει να ειναι σχεδον 7 χρονια) Σωστός. Πάντως η αλήθεια είναι καπου στη μέση όπως πάντα. Ναι μεν υπάρχουν και φοιητητές που κοπροσκυλιάζουν και καθηγητές που κόβουν όποιον βρουν. Όταν όμως ο κάθε πρόεδρος της σχολής βάζει 150 το εξάμηνο με 11 στο απολυτήριο, στα ΤΕΙ πληροφορικής, για τον άλφα η βήτα λόγο, δίχως να υπάρχουν εργαστήρια, αίθουσες και εξοπλισμός να τους υποστηρίξει, ποιός περιμένει να βγουν όλοι αυτοί στην ώρα τους και να μη γίνουν αιώνιοι; Και στην τελική ο χρόνος φοίτησης κρίνει το τι ξέρει ο άλλος; Ξέρω άτομα που θα πάρουν πριν απο μένα πτυχίο και δεν ξέρουν ούτε φορμάτ να κάνουν. Εγώ θα πρέπει να πάρω πόδι λοιπόν που χρωστάω ακόμα μαθήματα ή αυτοί; Ναι, πρέπει να παρθούν κάποια μέτρα για το θέμα, αλλά υπάρχουν ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ προβλήματα που πρέπει να λύθουν πριν από αυτό. Ωραια για ολα φταινε οι κομπλεξικοι καθηγητες.Στο δημοσιο κοστιζουν εργατικο δυναμικο και αλλα πολλα τα οποια δεν μπορω να στα αναλυσω εδω. Εσύ αυτό κατάλαβες από όλο το ποστ του; :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Εσύ αυτό κατάλαβες από όλο το ποστ του; :worry Eτσι οπως μας τα λεει αυτο καταλαβα.Οτι αμα δεν κοπροσκυλιαζεις (το γραφω οπως ακριβως το εγραψε) σε κοβουν οι κομπλεξικοι καθηγητες. ΥΓ Εσυ εισαι ο δικηγορος του wael; Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Θέλω να πως 15 σειρές ποστ εκάνε με ουσιαστικότερα πράγματα κι εσύ κόλλησες στις 3 τελευταίες σειρές μόνο. ΥΓ. Ναι, εγώ είμαι ο δικηγόρος του wael Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Θέλω να πως 15 σειρές ποστ εκάνε με ουσιαστικότερα πράγματα κι εσύ κόλλησες στις 3 τελευταίες σειρές μόνο. ΥΓ. Ναι, εγώ είμαι ο δικηγόρος του wael Kοιταξε να δεις δεν θα κατσω να ζητησω με εσενα τις αποψεις του wael.Aν ο φιλος wael με ρωτησει κατι θα του απαντησω.Παντως του ανγνωριζω οτι ειναι απο τους λιγους αν οχι ο μοναδικος ο οποιος παρτδεχεται οτι δεν ασχολειται γιαυτο και δεν τελειωνει την σχολη Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Μπορούσες λοιπόν να μην απαντήσεις καθόλου λοιπόν στην ερώτησή μου. Αν σου φαινόταν ειρωνική (που δεν ήταν) μπορούσες να μου στείλεις ένα PM να την τροποποιήσω ή να κάνεις report. Αντ' αυτού προτίμησες ν' αρχίσεις τις ερωτήσεις του στυλ "Εσυ εισαι ο δικηγορος του wael;" και τώρα μου λες κιόλας "Kοιταξε να δεις δεν θα κατσω να ζητησω με εσενα τις αποψεις του wael" λες και σου ζήτησα κάτι τέτοιο. :worry: Anyway, σταματώ εδώ το off-topic. C ya Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 εγω μιλαω με βαση οτι στο εξωτερικο υπαρχουν χρονικοι περιορισμοι στην διαρκεια της φοιτησης και πιστευω οτι πρεπει να υπαρχει μαξ π.χ. 7 χρονια εκτος ειδικων περιπτωσεων. μπορει να μην σπουδαζω σε ελληνικο ΑΕΙ/ΤΕΙ πλην ομως μπορω να πω οτι κατα την γνωμη μου δεν πρεπει να υπαρχουν αιωνιοι φοιτητες που να σπουδαζουν π.χ. 15/20 χρονια.Αν σπουδαζαν και στο τελευταιο ΑΕΙ της Αγγλιας θα ειχαν διαγραφει μετα απο 8 χρονια μαξ.Θελω να πω οτι ειναι ελληνικο φαινομενο οι αιωνιοι φοιτητες. Ναι συμφωνω και εγω οτι πρεπει να υπαρχει σταδιακη εφαρμογη του χρονικου οριου στους παλιους φοιτητες και να μην υποκεινται αμεσα στο νεο νομο. εγω δεν μιλαω με κακια οπως ειπαν καποιοι απλα ειπα μια υποκειμενικη αποψη αν θες αλλα στηριζω την αποψη μου οτι δεν μπορει ενα σοβαρο ΑΕΙ να εχει φοιτητες που φοιτουν 20 χρονια και μπορει να μην τελιωσουν και ποτε. Προτιμω να φυγουν καποιοι που δεν θα τελιωσουν ποτε και να μπουνε καποιοι που σιγουρα θα ειναι καλυτεροι τους απο ακαδημαικη αποψη παντα. επισης για να αρθει το φαινομενο των καθηγητων που θελουν να κοβουν καλο ειναι να θεσμοθετηθει εξωτερικος διορθωτης. Ναι μπορει να τελιωσεις και να μην ξερεις και πολλα πλην ομως εισαι επιστημονας και εχεις δικαιωμα εργασιας και να κανεις και Μεταπτυχιακο η να κανεις μελετη σε αυτα που εχεις διδαχτει με σκοπο να βελτιωθεις.Σημερα για να κοιταξει καποιος το βιογραφικο σου πρεπει να εχεις καποιο πτυχιο και για σοβαρες θεσεις και Μεταπτυχιακο τουλαχιστον στον τομεα της πληροφορικης-δεν ξερω για αλλους τομεις. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Καλα,δε νομιζω αυτοι που "σπουδαζουν" 15-20 χρονια να ειναι "αιωνιοι"...επαγγελματιες φοιτητες πρεπει να λεγονται... ;) μιλαμε για μια φυσιολογικη καθυστερηση καποιων ετων,που βεβαια μεγαλωνει οσο μεγαλωνει και ο βαθμος δυσκολιας της καθε σχολης ετσι?Οχι παραλογα νουμερα... :!: Οσο για το αν καποιος που τελειωνει ειναι "επιστημονας",εχω σοβαρες αμφιβολιες.Σε πολλες σχολες(ακομα & περιζητητες/δυσκολες)η μορφωση ειναι επιφανειακη & χειροτερη απο του Λυκειου,οι εξετασεις-για να το πω ευγενικα-διαβλητες,ενω & τα συγγραματα θελουν συχνα αναθεωρηση & ενημερωση.Τα μεταπτυχιακα δεν κανουν καποιο αδαη επιστημονα,απλα του δινουν επιθπλεον εξειδικευμενες γνωσεις.Αν καποιος δεν εχει τις βασεις απο πριν,οσα μεταπτυχιακα φρου-φρου κι αρωματα να κανει,αμορφωτος θα μεινει... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts