rantolis Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Ξερει κανενας, καποιον που να παμε το κινητο για αναβαθμηση.γιατι αρχησε να τα παιζει. Και μηπως διορθωθουν τα πραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ξερει κανενας, καποιον που να παμε το κινητο για αναβαθμηση.γιατι αρχησε να τα παιζει. Και μηπως διορθωθουν τα πραγματα Δηλαδή; για γίνε πιο συγκεκριμένος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile515 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Ενδιαφερωμαι και εγω για το τηλεφωνακι αλλα θελω να απαντηθουν σε καποιες ερωτσησς 1. Εχει καλη αναλυση καλα χρωματα ειναι ειναι ''φτυσμενα'' 2. Με μετρια χρηση (λιγο σερφαρισμα,λιγο παιχνιδια και λιγο φωτογραφικη) ποσο κραταει? 3. Τι παιζει με της θηκες? 4. Ποιο κινεζομαγαζο το εχει φθηνο τωρα? ενοειτε να εινα αξιοπιστο 5. Κανα κουπονακι για καμια μειωση γαιτη εχω δει πολλα δεν ξερω ποιο να κρατησω? Ευχαριστω προκαταβολικα:):):):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantolis Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Μπαταρια που θα βρουμε στην ελλαδα γιατι αυτη φουσκοσε και δεν κραταει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Εδώ είναι ένα Ελληνικό κατάστημα που το έχει. https://dikarto.gr/kinhta-smartphones/134-ulefone-be-x-45-android-44.html Κάνε του μιά ερώτηση μπας και... Αν θες από εξωτερικό... εδώ http://www.banggood.com/Original-1900mAh-Lithium-ion-Polymer-Battery-For-Ulefone-Be-X-p-970903.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantolis Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Ευχαριστω φιλε, για εξωτερικο φοβαμε οτι δεν εχουμε ακομα paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Ευχαριστω φιλε, για εξωτερικο φοβαμε οτι δεν εχουμε ακομα paypal αν θες απο Ελλαδα νομιζω πιο φθηνα ειναι εδω : http://www.gadgetsale.gr/cells/ulefone/ulefone-be-x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Ενδιαφερωμαι και εγω για το τηλεφωνακι αλλα θελω να απαντηθουν σε καποιες ερωτσησς 1. Εχει καλη αναλυση καλα χρωματα ειναι ειναι ''φτυσμενα'' 2. Με μετρια χρηση (λιγο σερφαρισμα,λιγο παιχνιδια και λιγο φωτογραφικη) ποσο κραταει? 3. Τι παιζει με της θηκες? 4. Ποιο κινεζομαγαζο το εχει φθηνο τωρα? ενοειτε να εινα αξιοπιστο 5. Κανα κουπονακι για καμια μειωση γαιτη εχω δει πολλα δεν ξερω ποιο να κρατησω? Ευχαριστω προκαταβολικα:):):):):):):) Εγώ είχα παραγγείλει το Ulefone Be X για την αδερφή μου από το Gearbest. Ζήτησα και κουπόνι από το Chat και αντί για 80€ το πήρα 75€, όμως έπρεπε μέσα στο καλάθι να έχω μόνο το κινητό και τίποτα άλλο, για να δουλέψει το κουπόνι... Κάποιοι λένε ότι το Gearbest δεν είναι καλό. Εγώ πάντως έχω κάνει 3 παραγγελίες και όλα ήταν κομπλέ. Το κινητό δουλεύει μια χαρά, μόνο που αρχική γλώσσα είχε επιλεγμένα τα Κινέζικα, οπότε χάρη στα εικονίδια κατάφερα να βρω που είναι οι γλώσσες και επέλεξα τα Ελληνικά... :p Πιο αξιόπιστο θεωρείται το Everbuying (δεν έχω πάρει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thracian Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 1. Εχει καλη αναλυση καλα χρωματα ειναι ειναι ''φτυσμενα'' 2. Με μετρια χρηση (λιγο σερφαρισμα,λιγο παιχνιδια και λιγο φωτογραφικη) ποσο κραταει? 3. Τι παιζει με της θηκες? 4. Ποιο κινεζομαγαζο το εχει φθηνο τωρα? ενοειτε να εινα αξιοπιστο 5. Κανα κουπονακι για καμια μειωση γαιτη εχω δει πολλα δεν ξερω ποιο να κρατησω? 1. Πολύ καλά χρώματα και ανάλυση 2. Σε μένα περίπου 2 μέρες (έχω MIUI 7) 3. Δεν υπάρχει γκάμα, διαφανές συλικονούχο, η κάποιο universal 4. έχω πάρει ulefone από gearbest.com και everbuying.com, και τα δύο κινεζομάγαζα αξιόπιστα είναι, τσέκαρε εδώ http://ulefone.com/products/bex/buy.html 5. Gearbest κουπόνι anycodes απο 89,99$ θα πάει στα 83,99$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 2. Σε μένα περίπου 2 μέρες (έχω MIUI 7) την οποια μπορουμε να βρουμε κι εμεις καπου; ;) ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ok το βρηκα στο 4pda που ποσταρεις :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLOUNTZOSG Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Παιδια θελω να περασω στην 1,7 εκδοση (ενημερωση λογισμικου )οπως διαβασα στην σελιδα 37. Δεν κατεχω απο φλασαρισμα κλπ εξειδικευμενες ενεργειες. Με το back up που κανει το κινητο τι να περιμενω? Θα σβησυν τα παντα? θα δω αλλαγες? η δεν αξιζει. Να σας πω οτι το μονο προβληματακι που αντιμετωπιζω με το τηλεφωνο ειναι οτι καπου-καπου γυριζει μονο του τον αποθηκευτικο χωρο απο την sd που του οριζω εγω, στον εσωτερικο χωρο αποθηκευσης, καθως και οτι καμια φορα αλλαζει τον ηχο κλησης συγκεκριμενων επαφων στον προεπιλεγμενο ηχο του γενικοτερου συνολου επαφων. Ελπιζω να μην σας κουρασα, ευχαριστω για οποια απαντηση-λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 η αλλαγη εσωτερικου<->sd ειναι bug και συμβαινει καθε φορα που συνδεεις το κινητο μεσω usb στον υπολογιστη ως αποθηκευτικος χωρος usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thracian Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 η αλλαγη εσωτερικου<->sd ειναι bug και συμβαινει καθε φορα που συνδεεις το κινητο μεσω usb στον υπολογιστη ως αποθηκευτικος χωρος usb Ήταν και αυτό ένας από τους λόγους που έβαλα MIUI :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLOUNTZOSG Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Καλησπερα παιδια, η προσπαθεια αναβαθμισης σε 1.7 απετυχε και το τηλεφωνο ανοιγει σε recovery κατασταση οπου δουλευουν μονο τα πληκτρα. τι κανουμε τωρα υπαρχει λυση ή το πεταω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 ποτε δεν πεταμε τιποτα μαλλον κατεβασες λαθος εργαλεια για το φλασαρισμα πας εδω και κατεβαζεις οτι εχει ακολουθεις τις οδηγιες που εχει στο αρχειο μεσα και εφτασες http://ulefone.com/download/bex.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLOUNTZOSG Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 ποτε δεν πεταμε τιποτα μαλλον κατεβασες λαθος εργαλεια για το φλασαρισμα πας εδω και κατεβαζεις οτι εχει ακολουθεις τις οδηγιες που εχει στο αρχειο μεσα και εφτασες http://ulefone.com/download/bex.html ευχαριστω πολυ φιλε μου θα κανω οτι ειπες και θα ενημερωσω να εισαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Καλησπέρα, έχω μία απορία. Η γυναίκα μου χρησιμοποιεί εδώ και καιρό το κινητό και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι τα SMS. Όταν γράφει στα ελληνικά μόνο 70 στοιχεία της δίνει για ένα μήνυμα. Επειδή η Wind μου είπε ότι είναι θέμα συσκευής και γραμματοσειράς, το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό και αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 9, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Καλησπέρα, έχω μία απορία. Η γυναίκα μου χρησιμοποιεί εδώ και καιρό το κινητό και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι τα SMS. Όταν γράφει στα ελληνικά μόνο 70 στοιχεία της δίνει για ένα μήνυμα. Επειδή η Wind μου είπε ότι είναι θέμα συσκευής και γραμματοσειράς, το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό και αν ναι πως? Μπορείς να βάλεις άλλη εφαρμογή για sms που κάνει την κατάλληλη μετατροπή στην κωδικοποίηση: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handcent.app.nextsms&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_d Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Thracian εβαλα και εγω τη MIUI 7 αλλα δεν εχει ελληνικα μπορεις να κανεις κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Μπορείς να βάλεις άλλη εφαρμογή για sms που κάνει την κατάλληλη μετατροπή στην κωδικοποίηση: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handcent.app.nextsms&hl=el Δηλαδή αυτή η εφαρμογή θα μου δίνει παραπάνω από τα 70 στοιχεία? Πρέπει να ρυθμίσω κάτι ή όταν επιλέγω ελληνικά το κάνει αυτόματα? Σ' ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Δηλαδή αυτή η εφαρμογή θα μου δίνει παραπάνω από τα 70 στοιχεία? Πρέπει να ρυθμίσω κάτι ή όταν επιλέγω ελληνικά το κάνει αυτόματα? Σ' ευχαριστώ. Ναι, αλλά δεν υποστηρίζει δικαρτα η εφαρμογή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Ναι, αλλά δεν υποστηρίζει δικαρτα η εφαρμογή Δηλαδή εγώ πού έχω μόνο μία κάρτα μέσα παρ' όλου που είναι δίκαρτο το κινητό θα με κάνει την δουλειά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 9, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Δηλαδή εγώ πού έχω μόνο μία κάρτα μέσα παρ' όλου που είναι δίκαρτο το κινητό θα με κάνει την δουλειά? Ναι... θα σου δουλέψει μια χαρά. Δες και το textra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLOUNTZOSG Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 ευχαριστω πολυ φιλε μου θα κανω οτι ειπες και θα ενημερωσω να εισαι καλα ολα οκ με την αναβαθμιση το τηλεφωνο ειναι σαν καινουργιο ευχαριστω πολυ prodromosfan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile515 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Εγώ είχα παραγγείλει το Ulefone Be X για την αδερφή μου από το Gearbest. Ζήτησα και κουπόνι από το Chat και αντί για 80€ το πήρα 75€, όμως έπρεπε μέσα στο καλάθι να έχω μόνο το κινητό και τίποτα άλλο, για να δουλέψει το κουπόνι... Κάποιοι λένε ότι το Gearbest δεν είναι καλό. Εγώ πάντως έχω κάνει 3 παραγγελίες και όλα ήταν κομπλέ. Το κινητό δουλεύει μια χαρά, μόνο που αρχική γλώσσα είχε επιλεγμένα τα Κινέζικα, οπότε χάρη στα εικονίδια κατάφερα να βρω που είναι οι γλώσσες και επέλεξα τα Ελληνικά... :p Πιο αξιόπιστο θεωρείται το Everbuying (δεν έχω πάρει).Πως τους το ζητησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts