Jump to content

Ulefone Be X

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξερει κανενας, καποιον που να παμε το κινητο για αναβαθμηση.γιατι αρχησε να τα παιζει. Και μηπως διορθωθουν τα πραγματα

• Απαντήσεις 751
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξερει κανενας, καποιον που να παμε το κινητο για αναβαθμηση.γιατι αρχησε να τα παιζει. Και μηπως διορθωθουν τα πραγματα

Δηλαδή; για γίνε πιο συγκεκριμένος...

Ενδιαφερωμαι και εγω για το τηλεφωνακι αλλα θελω να απαντηθουν σε καποιες ερωτσησς

1. Εχει καλη αναλυση καλα χρωματα ειναι ειναι ''φτυσμενα''

2. Με μετρια χρηση (λιγο σερφαρισμα,λιγο παιχνιδια και λιγο φωτογραφικη) ποσο κραταει?

3. Τι παιζει με της θηκες?

4. Ποιο κινεζομαγαζο το εχει φθηνο τωρα? ενοειτε να εινα αξιοπιστο

5. Κανα κουπονακι για καμια μειωση γαιτη εχω δει πολλα δεν ξερω ποιο να κρατησω?

Ευχαριστω προκαταβολικα:):):):):):):)

Εδώ είναι ένα Ελληνικό κατάστημα που το έχει.

https://dikarto.gr/kinhta-smartphones/134-ulefone-be-x-45-android-44.html

Κάνε του μιά ερώτηση μπας και...

Αν θες από εξωτερικό... εδώ

http://www.banggood.com/Original-1900mAh-Lithium-ion-Polymer-Battery-For-Ulefone-Be-X-p-970903.html

Ευχαριστω φιλε, για εξωτερικο φοβαμε οτι δεν εχουμε ακομα paypal

αν θες απο Ελλαδα νομιζω πιο φθηνα ειναι εδω : http://www.gadgetsale.gr/cells/ulefone/ulefone-be-x

Ενδιαφερωμαι και εγω για το τηλεφωνακι αλλα θελω να απαντηθουν σε καποιες ερωτσησς

2. Με μετρια χρηση (λιγο σερφαρισμα,λιγο παιχνιδια και λιγο φωτογραφικη) ποσο κραταει?

5. Κανα κουπονακι για καμια μειωση γαιτη εχω δει πολλα δεν ξερω ποιο να κρατησω?

Ευχαριστω προκαταβολικα:):):):):):):)

Εγώ είχα παραγγείλει το Ulefone Be X για την αδερφή μου από το Gearbest. Ζήτησα και κουπόνι από το Chat και αντί για 80€ το πήρα 75€, όμως έπρεπε μέσα στο καλάθι να έχω μόνο το κινητό και τίποτα άλλο, για να δουλέψει το κουπόνι...

Κάποιοι λένε ότι το Gearbest δεν είναι καλό. Εγώ πάντως έχω κάνει 3 παραγγελίες και όλα ήταν κομπλέ. Το κινητό δουλεύει μια χαρά, μόνο που αρχική γλώσσα είχε επιλεγμένα τα Κινέζικα, οπότε χάρη στα εικονίδια κατάφερα να βρω που είναι οι γλώσσες και επέλεξα τα Ελληνικά... :p

Πιο αξιόπιστο θεωρείται το Everbuying (δεν έχω πάρει).

1. Πολύ καλά χρώματα και ανάλυση

2. Σε μένα περίπου 2 μέρες (έχω MIUI 7)

3. Δεν υπάρχει γκάμα, διαφανές συλικονούχο, η κάποιο universal

4. έχω πάρει ulefone από gearbest.com και everbuying.com, και τα δύο κινεζομάγαζα αξιόπιστα είναι, τσέκαρε εδώ http://ulefone.com/products/bex/buy.html

5. Gearbest κουπόνι anycodes απο 89,99$ θα πάει στα 83,99$

2. Σε μένα περίπου 2 μέρες (έχω MIUI 7)

την οποια μπορουμε να βρουμε κι εμεις καπου; ;)

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ok το βρηκα στο 4pda που ποσταρεις

:cool:

Παιδια θελω να περασω στην 1,7 εκδοση (ενημερωση λογισμικου )οπως διαβασα στην σελιδα 37. Δεν κατεχω απο φλασαρισμα κλπ εξειδικευμενες ενεργειες. Με το back up που κανει το κινητο τι να περιμενω? Θα σβησυν τα παντα? θα δω αλλαγες? η δεν αξιζει.

Να σας πω οτι το μονο προβληματακι που αντιμετωπιζω με το τηλεφωνο ειναι οτι καπου-καπου γυριζει μονο του τον αποθηκευτικο χωρο απο την sd που του οριζω εγω, στον εσωτερικο χωρο αποθηκευσης, καθως και οτι καμια φορα αλλαζει τον ηχο κλησης συγκεκριμενων επαφων στον προεπιλεγμενο ηχο του γενικοτερου συνολου επαφων.

Ελπιζω να μην σας κουρασα, ευχαριστω για οποια απαντηση-λυση.

η αλλαγη εσωτερικου<->sd ειναι bug

και συμβαινει καθε φορα που συνδεεις το κινητο μεσω usb στον υπολογιστη ως αποθηκευτικος χωρος usb

η αλλαγη εσωτερικου<->sd ειναι bug

και συμβαινει καθε φορα που συνδεεις το κινητο μεσω usb στον υπολογιστη ως αποθηκευτικος χωρος usb

Ήταν και αυτό ένας από τους λόγους που έβαλα MIUI :)

Καλησπερα παιδια,

η προσπαθεια αναβαθμισης σε 1.7 απετυχε και το τηλεφωνο ανοιγει σε recovery κατασταση οπου δουλευουν μονο τα πληκτρα.

τι κανουμε τωρα υπαρχει λυση ή το πεταω?

ποτε δεν πεταμε τιποτα

μαλλον κατεβασες λαθος εργαλεια για το φλασαρισμα

πας εδω και κατεβαζεις οτι εχει

ακολουθεις τις οδηγιες που εχει στο αρχειο μεσα και εφτασες

http://ulefone.com/download/bex.html

ποτε δεν πεταμε τιποτα

μαλλον κατεβασες λαθος εργαλεια για το φλασαρισμα

πας εδω και κατεβαζεις οτι εχει

ακολουθεις τις οδηγιες που εχει στο αρχειο μεσα και εφτασες

http://ulefone.com/download/bex.html

ευχαριστω πολυ φιλε μου

θα κανω οτι ειπες και θα ενημερωσω

να εισαι καλα

Καλησπέρα, έχω μία απορία. Η γυναίκα μου χρησιμοποιεί εδώ και καιρό το κινητό και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι τα SMS. Όταν γράφει στα ελληνικά μόνο 70 στοιχεία της δίνει για ένα μήνυμα. Επειδή η Wind μου είπε ότι είναι θέμα συσκευής και γραμματοσειράς, το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό και αν ναι πως?

• Administrators
Καλησπέρα, έχω μία απορία. Η γυναίκα μου χρησιμοποιεί εδώ και καιρό το κινητό και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι τα SMS. Όταν γράφει στα ελληνικά μόνο 70 στοιχεία της δίνει για ένα μήνυμα. Επειδή η Wind μου είπε ότι είναι θέμα συσκευής και γραμματοσειράς, το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό και αν ναι πως?

Μπορείς να βάλεις άλλη εφαρμογή για sms που κάνει την κατάλληλη μετατροπή στην κωδικοποίηση:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handcent.app.nextsms&hl=el

Modpic.gif

Μπορείς να βάλεις άλλη εφαρμογή για sms που κάνει την κατάλληλη μετατροπή στην κωδικοποίηση:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handcent.app.nextsms&hl=el

Δηλαδή αυτή η εφαρμογή θα μου δίνει παραπάνω από τα 70 στοιχεία? Πρέπει να ρυθμίσω κάτι ή όταν επιλέγω ελληνικά το κάνει αυτόματα? Σ' ευχαριστώ.

Δηλαδή αυτή η εφαρμογή θα μου δίνει παραπάνω από τα 70 στοιχεία? Πρέπει να ρυθμίσω κάτι ή όταν επιλέγω ελληνικά το κάνει αυτόματα? Σ' ευχαριστώ.

Ναι, αλλά δεν υποστηρίζει δικαρτα η εφαρμογή

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ναι, αλλά δεν υποστηρίζει δικαρτα η εφαρμογή

Δηλαδή εγώ πού έχω μόνο μία κάρτα μέσα παρ' όλου που είναι δίκαρτο το κινητό θα με κάνει την δουλειά?

• Administrators
Δηλαδή εγώ πού έχω μόνο μία κάρτα μέσα παρ' όλου που είναι δίκαρτο το κινητό θα με κάνει την δουλειά?

Ναι... θα σου δουλέψει μια χαρά. Δες και το textra.

Modpic.gif

ευχαριστω πολυ φιλε μου

θα κανω οτι ειπες και θα ενημερωσω

να εισαι καλα

ολα οκ με την αναβαθμιση

το τηλεφωνο ειναι σαν καινουργιο

ευχαριστω πολυ prodromosfan

Εγώ είχα παραγγείλει το Ulefone Be X για την αδερφή μου από το Gearbest. Ζήτησα και κουπόνι από το Chat και αντί για 80€ το πήρα 75€, όμως έπρεπε μέσα στο καλάθι να έχω μόνο το κινητό και τίποτα άλλο, για να δουλέψει το κουπόνι...

Κάποιοι λένε ότι το Gearbest δεν είναι καλό. Εγώ πάντως έχω κάνει 3 παραγγελίες και όλα ήταν κομπλέ. Το κινητό δουλεύει μια χαρά, μόνο που αρχική γλώσσα είχε επιλεγμένα τα Κινέζικα, οπότε χάρη στα εικονίδια κατάφερα να βρω που είναι οι γλώσσες και επέλεξα τα Ελληνικά... :p

Πιο αξιόπιστο θεωρείται το Everbuying (δεν έχω πάρει).

Πως τους το ζητησες?