Jump to content

Ulefone Be X

Κοινοποίηση

Recommended Posts

έφυγε μία παραγγελία και από μένα στο coolicoll, ήταν η τιμή πρόκληση και δεν μπορούσα να αντισταθώ :)

Ψηνόμουν για το μπλέ , αλλά τελευταία στιγμή πήρα μαύρο σκεπτόμενος ότι άνετα μπορούσαν να κάνουν καμιά μανούρα οι κινέζοι τύπου έλλειψη του μπλε και shipping την κινεζοπρωτοχρονιά του 2016 :)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 751
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

έφυγε μία παραγγελία και από μένα στο coolicoll, ήταν η τιμή πρόκληση και δεν μπορούσα να αντισταθώ :)

Ψηνόμουν για το μπλέ , αλλά τελευταία στιγμή πήρα μαύρο σκεπτόμενος ότι άνετα μπορούσαν να κάνουν καμιά μανούρα οι κινέζοι τύπου έλλειψη του μπλε και shipping την κινεζοπρωτοχρονιά του 2016 :)

Μαύρο δεν υπάρχει

Μαύρο είναι το μπροστά και πίσω έχει μπλε ή άσπρο

Μαύρο δεν υπάρχει

Μαύρο είναι το μπροστά και πίσω έχει μπλε ή άσπρο

για δες καλύτερα στις επιλογές.......

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ουτε κι εγω κρατηθηκα κι εριξα ενα ακομα στο cooli αν και το θεωρω λιγο κουλο το site...αλλα 69$ δεν κρατηθηκα...μαυρο νομιζω δεν υπαρχει μαλλον το μπλε θα σου στειλουνε

ουτε κι εγω κρατηθηκα κι εριξα ενα ακομα στο cooli αν και το θεωρω λιγο κουλο το site...αλλα 69$ δεν κρατηθηκα...μαυρο νομιζω δεν υπαρχει μαλλον το μπλε θα σου στειλουνε

Είμαστε επιρρεπείς και καταναλωτικά όντα :p

Λες; και Γιατί τότε αναφέρουν στις επιλογές και δείχνουν φωτο με μαύρο καπάκι;

Είμαστε επιρρεπείς και καταναλωτικά όντα :p

Λες; και Γιατί τότε αναφέρουν στις επιλογές και δείχνουν φωτο με μαύρο καπάκι;

οπου κοιταξα μονο ασπρο και μπλε εχουνε..δεν ξερω αλλα αν εχει μαυρο με βλεπω να περνω κι ενα ακομα...

Παίδες, είμαστε πολύ καταναλωτικά όντα:p. Αυτή τη στιγμή με το κουπόνι από coolicool με 60+ ευρώ παίρνεις 8core?

Θα χτυπήσω ένα. Να ρωτήσω θέλω αν είναι καλό να προσθέτουμε και την ασφάλεια για το τελωνείο (που μας το πληρώνει το μαγαζί αν μας το σταματήσουν)?

ελπιζω μονο να μη με βριζετε μετα :lol:

κι εγω το κουπονι το βρηκα κανοντας αναζητηση στο ιντερνετ

κανονικα δεν θα αγοραζα ενα προιον που δεν εχει ουτε ενα review και δεν το εχει παρει αλλος να πει εντυπωσεις

αλλα το θελω για 2ο γιατι ο προηγουμενος κινεζος πνεει τα λοισθια

και δεν θα ειναι και η βασικη συσκευη μου :)

διαβασα κι εγω στο θεμα του coolicool για τους κλωνους που εστειλε σε καποιους ελληνες και τη μανουρα που τους κανει

αλλα δεν πιστευω το ulefone να εχει κλωνους σε αντιθεση με τα huawei που ειχαν παρει τα παιδια.

Edited by prodromosfan

Παντως με βαση την εμπειρια μου απο το ulefone be one που πηρα πιστευω θα ειναι το ιδιο εντυπωσιακο.αν ειναι να δουμε και κλωνο του ulefone τι να πεις μετα...

Mε ποιο κουπονι παιρνεις την εκπτωση ?

Post Nr 13

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Καλησπέρα σε όλους. Με ψήσατε με τα καλα λόγια που λέτε κι εμένα για αυτό ειδικά αν παίζει και κουπόνι για την τιμή που λέτε στα 65ευρώ. ΑΥτό το κουπόνι που αναφέρετε το δοκίμασα και μαλλον δεν ισχύει πια. Ξέρετε κάτι άλλο;

Επίσης με τις συχνότητες είναι κομπλέ γιατι είδα κατι 850 αντι για 900 που έχω δει στα περισσότερα και αν δεν κάνω λάθος παίζουμε κι εμείς. Google play και τα σχετικά όλα ΟΚ;

Ευχαριστώ.

Πήρα χτες t/n από το coolicool, για να δούμε πότε θα φτάσει.....

εχει παραλαβει κανεις ρε παιδια? ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο cubot s168, το προβλημα ειναι οτι δεν εχει περπατησει ακομα το κινητο ενω το αλλο εχει πολλες θετικες αξιολογησεις και video reviews!

Πολύ φρέσκο για να πάρεις review... Σε 15-20 μέρες περιπου θα παραλάβουμε...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Στο Dealsmachine βγαίνει περίπου στα 65 ευρώ με το κουπόνι "LUNAR11"

δεν έχω όμως εμπειρία από το κατάστημα.

Στο Dealsmachine βγαίνει περίπου στα 65 ευρώ με το κουπόνι "LUNAR11"

δεν έχω όμως εμπειρία από το κατάστημα.

Πρόσεχε, με το κουπόνι βγαίνει στα 78$ τα οποία είναι περίπου 71 Ευρώ

το dealmachine το εχουν αξιοπιστο και εχει πολυ καλες τιμες(δωρεαν μεταφορικα σε ulefone be x) σε σχεση με τ αλλα site αλλα το συγκριμενο ulefone μπορεις να το βρεις και σε everbuying(πιο αξοιπηστο απ οτι λενε) κατα 1-2 ευρο πιο κατω(πρεπει να κανεις register και σου δινει κουπονι νομιζω 14%.