Jump to content

NikosAthan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by NikosAthan

  1. Όταν κανεις ρουταρισμα την συσκευή τι παραπανω μπορείς να κανεις ρε παιδιά ;;;
  2. Παιδια εγώ το έχω σχεδόν μια βδομάδα κ δεν μ έχει παρουσιασει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής,το ποσοστο της μπαταρίας λειτουργει ικανοποιητικά πλήρως! Φτανει μέχρι 1% κ σβήνει ...δεν το έχω πειράξει καθόλου όπως μ ήρθε το έχω χαλαρά μου βγάζει την μέρα παιζωντας παιχνίδια κανένα 4ωρο ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το μονο ελλατωμα για μένα είναι πως κάτω αριστερά της οθόνης αν πατηθεί κανει κάποιο θόρυβο και οτι η μπρωστα η κάμερα είναι τελείως μάπα αλλά κλαιν Μαιν!
  3. Απο after sale δεν το σκεφτηκα και καλά που το ανεφερες !μακαρι να μην χρειαστεί ...
  4. Γεια σας cubotakides !σήμερα μ ειρθε το κινητό απο dealsmachine...πλεον αξιόπιστο κατάστημα αφού παρηγκειλα πρωτη φορά !11-2 με 5-3 το είχα στα χέρια μ! Λοιπον το κινητό τα σπάει μπορω να πω ...το μονο π με χάλασε είναι η μπρωστα η κάμερα πολύ πιξαλιισμα αλλα κλαιν Μαιν...η μπαταρία κρατάει καλά μπορω να πω έφτασε μέχρι 1 απο 80% κ εκλεισε θα δειξει με τους κύκλους φωρτησης αργοτερα ! Πολύ γρήγορο ,οθόνη μαματη!για τα λεφτά του δεν υπάρχει !!! Το μονο που δεν το εμφανίζει το pc αν κ δεν το εψαξα καλα ακόμη ! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ καλό για τα λεφτά του ο χρονος θα δειξει όμως
  5. φιλε ποσο σου βγηκε το cubot s168 απο dealsmachine συνολικα?78 μου πειρανε και μου φανηκαν πιο πολλα απ οτι περιμενα...και κατι ακομη στον τροπο αποστολης ειχε για ολλανδικο επιλογη η οχι?
  6. Παιδες μωλις το παραγγειλα απο dealmachine και συνολικα βγηκε 78 ευρο !αντε να δω τι θα δω!
  7. εχεις περασει την τελευταια αναβαθηση?πλεον μαλλον ερχεται αναβαθμισμενο και με 6gb ελευθερο χωρο!
  8. το dealmachine το εχουν αξιοπιστο και εχει πολυ καλες τιμες(δωρεαν μεταφορικα σε ulefone be x) σε σχεση με τ αλλα site αλλα το συγκριμενο ulefone μπορεις να το βρεις και σε everbuying(πιο αξοιπηστο απ οτι λενε) κατα 1-2 ευρο πιο κατω(πρεπει να κανεις register και σου δινει κουπονι νομιζω 14%.
  9. το εχει στα 60 ευρο απο dealsmachine +7ευρο τα μεταφορικα+αν θελεις trucking number 1.60ευρο=68,60(δεν μπορεις να χρεισημοποιησεις κουπονι γιατι ειναι σε special offer) και παλι το δινουν πιο φτηνα απ τα αλλα site!εχει και κινητα με δωρεαν μεταφορικα αν δεις !για θηκη μαλλον την σιλικονατη + Cleaning Cloth(δεν ξερω τι ειναι)Για καλο και για κακο γραψε για τις κινεζιες αν και δεν νομιζω!Ακομη ουτε εγω πειρα αλλα 99%θα το παρω αυτες τις μερες! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξανθιωτη! αξιζει βασικα για κυρια σησκευη?σου εχει κανει καμια κινεζια(resets,shatdown απο μονο του)η κανενα γενικα προβλημα!τα σχολια απο πολλους ειναι θετικα αλλα απ οτι καταλαυαινω παιζει το τι θα σου ερθει γενικος παρτηδες παρτηδες ειναι τα πιο πολλα...οσο αναφωρα την μπαταρια εχει φτιαξει η απο 40% παει 10% και κλεινει ?
  10. Ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση φιλε.Και γω απο dealmachine το κοιτουσα να το παρω με αμφηβολιες τωρα με καλυψες και για το site και για τ αλλα...γενικοτερα απ οτι καταλαβα εμεινες ευχαριστημενος !ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο ulefone be x και δεν κατελειξα ακομα...πιο πολυ για το cubot με βλεπω μονο και μονο επειδη εχει περπατησει και εχουν αναρτηθει πολλα βιντεακια και δεν εχω βρει κανενα με προβλημα !σε ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ποσο καιρο εκανε να σου ερθει απο dealmachine?
  11. εχει παραλαβει κανεις ρε παιδια? ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο cubot s168, το προβλημα ειναι οτι δεν εχει περπατησει ακομα το κινητο ενω το αλλο εχει πολλες θετικες αξιολογησεις και video reviews!
  12. Καλησπερα σε ολους!Ειμαι νεο μελος και ενδιαφερομαι να μαθω για το cubot s168! 1. ποσο καιρο το εχετε στη κατοχη σας και αν σας εχει παρουσιασει καποιο προβλημα(μετα απο ποσο καιρο) 2.απο πιο site το πηρατε?αν ειναι αξιολογο? 3.αν δουλευει καλα το dual sim και αν ειχατε καποιο θεμα 4.αν υπαρχουν ανταλλακτικα εντος χωρας 5.αν υπαρχει καλη αποκριση οθονης και καλα χρωματα
×
×
  • Create New...