taliban Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 έφυγε μία παραγγελία και από μένα στο coolicoll, ήταν η τιμή πρόκληση και δεν μπορούσα να αντισταθώ :) Ψηνόμουν για το μπλέ , αλλά τελευταία στιγμή πήρα μαύρο σκεπτόμενος ότι άνετα μπορούσαν να κάνουν καμιά μανούρα οι κινέζοι τύπου έλλειψη του μπλε και shipping την κινεζοπρωτοχρονιά του 2016 :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 έφυγε μία παραγγελία και από μένα στο coolicoll, ήταν η τιμή πρόκληση και δεν μπορούσα να αντισταθώ :) Ψηνόμουν για το μπλέ , αλλά τελευταία στιγμή πήρα μαύρο σκεπτόμενος ότι άνετα μπορούσαν να κάνουν καμιά μανούρα οι κινέζοι τύπου έλλειψη του μπλε και shipping την κινεζοπρωτοχρονιά του 2016 :) Μαύρο δεν υπάρχει Μαύρο είναι το μπροστά και πίσω έχει μπλε ή άσπρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Μαύρο δεν υπάρχει Μαύρο είναι το μπροστά και πίσω έχει μπλε ή άσπρο για δες καλύτερα στις επιλογές....... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 στο τσατ μιλησα μαζι τους και με ενα αλλο μαγαζι το efox νομιζω και οι δυο μου ειπαν τα ιδια. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 ουτε κι εγω κρατηθηκα κι εριξα ενα ακομα στο cooli αν και το θεωρω λιγο κουλο το site...αλλα 69$ δεν κρατηθηκα...μαυρο νομιζω δεν υπαρχει μαλλον το μπλε θα σου στειλουνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 ουτε κι εγω κρατηθηκα κι εριξα ενα ακομα στο cooli αν και το θεωρω λιγο κουλο το site...αλλα 69$ δεν κρατηθηκα...μαυρο νομιζω δεν υπαρχει μαλλον το μπλε θα σου στειλουνε Είμαστε επιρρεπείς και καταναλωτικά όντα :p Λες; και Γιατί τότε αναφέρουν στις επιλογές και δείχνουν φωτο με μαύρο καπάκι; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Είμαστε επιρρεπείς και καταναλωτικά όντα :p Λες; και Γιατί τότε αναφέρουν στις επιλογές και δείχνουν φωτο με μαύρο καπάκι; οπου κοιταξα μονο ασπρο και μπλε εχουνε..δεν ξερω αλλα αν εχει μαυρο με βλεπω να περνω κι ενα ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konak Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Παίδες, είμαστε πολύ καταναλωτικά όντα:p. Αυτή τη στιγμή με το κουπόνι από coolicool με 60+ ευρώ παίρνεις 8core? Θα χτυπήσω ένα. Να ρωτήσω θέλω αν είναι καλό να προσθέτουμε και την ασφάλεια για το τελωνείο (που μας το πληρώνει το μαγαζί αν μας το σταματήσουν)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 (edited) ελπιζω μονο να μη με βριζετε μετα :lol: κι εγω το κουπονι το βρηκα κανοντας αναζητηση στο ιντερνετ κανονικα δεν θα αγοραζα ενα προιον που δεν εχει ουτε ενα review και δεν το εχει παρει αλλος να πει εντυπωσεις αλλα το θελω για 2ο γιατι ο προηγουμενος κινεζος πνεει τα λοισθια και δεν θα ειναι και η βασικη συσκευη μου :) διαβασα κι εγω στο θεμα του coolicool για τους κλωνους που εστειλε σε καποιους ελληνες και τη μανουρα που τους κανει αλλα δεν πιστευω το ulefone να εχει κλωνους σε αντιθεση με τα huawei που ειχαν παρει τα παιδια. Edited February 4, 2015 by prodromosfan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Παντως με βαση την εμπειρια μου απο το ulefone be one που πηρα πιστευω θα ειναι το ιδιο εντυπωσιακο.αν ειναι να δουμε και κλωνο του ulefone τι να πεις μετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Mε ποιο κουπονι παιρνεις την εκπτωση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Mε ποιο κουπονι παιρνεις την εκπτωση ? Post Nr 13 Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madalx Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Με ψήσατε με τα καλα λόγια που λέτε κι εμένα για αυτό ειδικά αν παίζει και κουπόνι για την τιμή που λέτε στα 65ευρώ. ΑΥτό το κουπόνι που αναφέρετε το δοκίμασα και μαλλον δεν ισχύει πια. Ξέρετε κάτι άλλο; Επίσης με τις συχνότητες είναι κομπλέ γιατι είδα κατι 850 αντι για 900 που έχω δει στα περισσότερα και αν δεν κάνω λάθος παίζουμε κι εμείς. Google play και τα σχετικά όλα ΟΚ; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Δεν ισχυει αυτο , σωστα τα λεει ο madalx. Υπαρχει αλλο αλλου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Κουπόνι G2015 στο gearbest στα 81$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 μετα η τιμη βγαινει ~72€ απο efoxshop και αλλα μαγαζια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 σημερα μοη στειλαν tracking number μεσω email και καμιας ενοχλησης δικιας μου αναμενουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Google play και τα σχετικά όλα ΟΚ; Ναι... έχει κανονικά google services. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Πήρα χτες t/n από το coolicool, για να δούμε πότε θα φτάσει..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosAthan Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 εχει παραλαβει κανεις ρε παιδια? ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο cubot s168, το προβλημα ειναι οτι δεν εχει περπατησει ακομα το κινητο ενω το αλλο εχει πολλες θετικες αξιολογησεις και video reviews! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Πολύ φρέσκο για να πάρεις review... Σε 15-20 μέρες περιπου θα παραλάβουμε... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Στο Dealsmachine βγαίνει περίπου στα 65 ευρώ με το κουπόνι "LUNAR11" δεν έχω όμως εμπειρία από το κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 εφοσον επιτρεπει αγορες με paypal μια χαρα τοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Στο Dealsmachine βγαίνει περίπου στα 65 ευρώ με το κουπόνι "LUNAR11" δεν έχω όμως εμπειρία από το κατάστημα. Πρόσεχε, με το κουπόνι βγαίνει στα 78$ τα οποία είναι περίπου 71 Ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosAthan Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 το dealmachine το εχουν αξιοπιστο και εχει πολυ καλες τιμες(δωρεαν μεταφορικα σε ulefone be x) σε σχεση με τ αλλα site αλλα το συγκριμενο ulefone μπορεις να το βρεις και σε everbuying(πιο αξοιπηστο απ οτι λενε) κατα 1-2 ευρο πιο κατω(πρεπει να κανεις register και σου δινει κουπονι νομιζω 14%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts