Jump to content

[CAR] Mazda RX8 / RX7 (άπαντα Wankel κινητήρων)

Alexel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 870
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το fast fleet του evo δεν λες?

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

geomiii διάβασε το ποστ μου στην προηγούμενη σελίδα.

Οσο για το πρώτο που γράφεις το περιοδικό Power έχει ένα RX8 Cosmo του 2003 ,και έχει κάνει μέχρι τώρα 65.000 απροβλημάτιστα power δημοσιογραφικά χιλιόμετρα. Δεν τους έχει ζητήσει τίποτα το αυτοκίνητο πέρα από τα κανονικά του service. Ελπίζω να καταλαβαίνετε όλοι τι σημαίνει αυτό που έγραψα.

popo kai ekei einai kangoures!!! to perimena apo ti mazda! apo to 1995 einai proti sti lista ligoteron vlavon pagosmios!

pali mpravo!

geomiii διάβασε το ποστ μου στην προηγούμενη σελίδα.

Οσο για το πρώτο που γράφεις το περιοδικό Power έχει ένα RX8 Cosmo του 2003 ,και έχει κάνει μέχρι τώρα 65.000 απροβλημάτιστα power δημοσιογραφικά χιλιόμετρα. Δεν τους έχει ζητήσει τίποτα το αυτοκίνητο πέρα από τα κανονικά του service. Ελπίζω να καταλαβαίνετε όλοι τι σημαίνει αυτό που έγραψα.

Βεβαιως! Καταλαβαινουμε οτι ενα αυτοκινητο δυο ετων με 65.000 χιλιομετρα δεν παρουσιασε απροσμενα προβληματα! Δεν ειναι και τιποτα το σπουδαιο ε?

Οσο για τα δημοσιογραφικα χιλιομετρα, νομιζεις οτι οι δημοσιογραφοι σκοπιμα ταλαιπωρουν το αυτοκινητο για 65.000 χιλιομετρα? Το αυτοκινητο "ταλαιπωρειται" κατα τις μετρησεις (μια φορα) και σε πιστα, αλλα ποσα χιλιομετρα απο αυτα τα 65.000 να ειναι σε πιστα? Τα υπολοιπα χιλιομετρα απλα γινονται κατα τις καθημερινες μετακινησεις των δημοσιογραφων που μπορει να το πατανε λιγο παραπανω στα πλαισια "ας δουμε τι μπορει να κανει" αλλα και αυτο δεν ταλαιπωρει το αυτοκινητο παραπανω απο ολους τους αλλους οδηγους του RX-8 που το εχουν αγορασει για τον ιδιο λογο.

Προσεξε με, δεν αντιλεγω με την αξιοπιστια του RX-8, εναντιτιθεμαι ομως στην χρηση των "δημοσογραφικων χιλιομετρων" για την υποστηριξη της αξιοπιστιας. Στα ματια μου αξιο αναφορας ειναι το 24ωρο σε πιστα που πραγματοποιησαν!

mallon eisai ligo os teleios lathos...

aftokinito pou den einai diko sou kai to exoun xarisei gia testarisma... to skizeis... teleia kai pavla... xoris lipisi... xoris distagmo... kai xoris tipseis...

osa xiliometra apo afta kai na einai se pista... i pista kaiei to amaksi... opote akomi pio talaiporimeno apo ena normal 65k xiliometron amaksi einai...

poso mallon dinamometriseis... "skisto giati mas to xarise i mazda"... klp klp...

to aftokinito de vgazei provlimata... i mazda de tha xantakone to onoma tis molis pou exei kselasposei apo xreokopia kai poulaei... to rx8 antexei perissotero apo opoiodipote moter pou exei tin apodosi tou... tha to katetasa gia tin aksiopistia tou dipla sto gaidourisio moter tou wrx 220hp...

kai opos eipe kai o vampyre... ladia kathe 5k xiliometra kai as lene oi kataskevastes kathe 10-15k...

Βεβαιως! Καταλαβαινουμε οτι ενα αυτοκινητο δυο ετων με 65.000 χιλιομετρα δεν παρουσιασε απροσμενα προβληματα! Δεν ειναι και τιποτα το σπουδαιο ε?

Οσο για τα δημοσιογραφικα χιλιομετρα, νομιζεις οτι οι δημοσιογραφοι σκοπιμα ταλαιπωρουν το αυτοκινητο για 65.000 χιλιομετρα? Το αυτοκινητο "ταλαιπωρειται" κατα τις μετρησεις (μια φορα) και σε πιστα, αλλα ποσα χιλιομετρα απο αυτα τα 65.000 να ειναι σε πιστα? Τα υπολοιπα χιλιομετρα απλα γινονται κατα τις καθημερινες μετακινησεις των δημοσιογραφων που μπορει να το πατανε λιγο παραπανω στα πλαισια "ας δουμε τι μπορει να κανει" αλλα και αυτο δεν ταλαιπωρει το αυτοκινητο παραπανω απο ολους τους αλλους οδηγους του RX-8 που το εχουν αγορασει για τον ιδιο λογο.

Προσεξε με, δεν αντιλεγω με την αξιοπιστια του RX-8, εναντιτιθεμαι ομως στην χρηση των "δημοσογραφικων χιλιομετρων" για την υποστηριξη της αξιοπιστιας. Στα ματια μου αξιο αναφορας ειναι το 24ωρο σε πιστα που πραγματοποιησαν!

Επειδη αναφερεσαι αποκλειστικα στον κινητηρα,βεβαιως και τα 65000 ειναι δειγμα αξιοπιστιας.Οπως ειπε και ο Ενερτζι (το σκισα το ονομα εεε?? :p ) οταν ενα ΤΕΤΟΙΟ αυτοκινητο στο δινουν να το τεσταρεις και δεν ειναι και δικο σου,και δε φοβασαι μη χαλασει ουτε ποσο καιει,το ταλαιπωρεις.Και πιστεψε με,γι αυτο φαινεται να ναι φτιαγμενο το αμαξι!Για απειρα παντιλικια,ανοιγματα και κατεβασματα....Το συγκεκριμενο ουτε στρωσιμο εκανε,ουτε νορμαλ χρηση ειχε...Το ποσο θα αντεξει ειναι αλλο θεμα αν και οπως ειπα ακομα δεν εχουμε δειγματα για να κατηγορισουμε τον κινητηρα!

ΥΓ - Αν ειχα βενζιναδικο θα το παιρνα με κλειστα ματια!!! :X

• 1 month later...
Παιδιά τα δικά σας RX-8 έχουν υπολογιστή ταξιδίου;Δηλαδή να μετράει μέση και στιγμιαία κατανάλωση,χιλιόμετρα που μένουν στο ρεζερβουάρ,και μέση ωριαία ταχύτητα;
george cc

ΥΓ - Αν ειχα βενζιναδικο θα το παιρνα με κλειστα ματια!!! :X
η κορη του βενζινα της γειτονιας μου, μολις χωρισε!θελεις προξενιο????

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

η κορη του βενζινα της γειτονιας μου, μολις χωρισε!θελεις προξενιο????

file mu mallon gi ana xereis esy tosa polla mallon thn proorizeis gi aton eauto su :p :p ...h apla psaxneis synexeia aformh na phgaineis apo kei k na thn blepeis/ma8aineis gia authn!xexexexe!!! :D

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

εμένα ο βενζινάς γιατί δεν φέρνει την κόρη του στη δουλειά; :p

Νέα τιμή από 27.9ΧΧ είδα μόλις στην τηλεόραση

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

εγω παντως με τετοια τιμη το βαζω πανω πανω στα υποψηφια μου μιας και σε κανα 3 μηνο τσιμπαω οχημα!!! :w00t:

http://www.myspace.com/deadbydawngr

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Ναι "αρχικη τιμη" και μονο για "περιορισμενο αριθμο" "ετοιμοπαραδοτων" για "συγκεκριμενο χρονικο διαστημα".Ακομα κι ετσι φυσικα η τιμη του ειναι το δυνατο το σημειο σαν αγορα.Αλλιως αν δεν εχεις ενα εισοδημα πανω απο 1000-1500 ευρω το μηνα ετοιμασου να κοψεις καφεδες εξοδους ρουχα κτλ.Παντως δες το θετικα.Φορολογειται ως 1300αρι

Παιδιά τα δικά σας RX-8 έχουν υπολογιστή ταξιδίου;Δηλαδή να μετράει μέση και στιγμιαία κατανάλωση,χιλιόμετρα που μένουν στο ρεζερβουάρ,και μέση ωριαία ταχύτητα;

Οχι. Γιατί το δικό σου έχει? :confused:

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Οχι. Γιατί το δικό σου έχει? :confused:
περίεργο, εγώ θυμόμουν από τον κατάλογο εξοπλισμού που δεν βρίσκω τώρα ότι είχε. Αλλά όντως στο site λέει ότι δεν έχει καμία έκδοση. παράξενο...

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Τα Αμερικάνικα έχουν και έχουν και cruise control στο τιμόνι και GPS ενσωματωμένο στην κεντρική κονσόλα. Τα Ιαπωνικά έχουν εκτός από αυτά και τις ταχύτητες στο τιμόνι. Τα Ευρωπαικά δεν έχουν τίποτα από όλα αυτά default. Το DVD GPS Navi control το μαμά μπαίνει με 2500 Ευρώ νομίζω, not sure γιατί δεν ρώτησα ποτέ. (Πάντως είναι πολύ ψαρωτικό δες εδώ, η οθόνη ανεβαίνει αυτόματα :rolleyes: ).
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

αυτο το εχει βαλει ο ξαδερφος μου αλλα δυστυχως δεν λειτουργει διοτι το προγραμμα που του δωσανε δεν εχει την ελλαδα μεσα :worry:

Ναι , δεν υπάρχουν χάρτες για Ελλάδα. Ισως για αυτό το λόγο και αρχικά δεν υπήρχε ούτε σαν αξεσουάρ αλλά εμφανίστηκε αργότερα.

Επίσης επί του θέματος RX8 πλέον υπάρχουν διάφορες εκδόσεις που κάνει πολύ δύσκολο να αναγνωρίσει κανείς αν είναι challenge ή cosmo.

Challenge - με ηλιοροφή , με δερμάτινο, με Bose ηχοσύστημα και τελευταία με Xenon.

Πλεόν μόνο από το 6άρι κιβώτιο φαίνεται στα σίγουρα η διαφορά.

Αφήστε τώρα η mazda τι λεει για τις επιταχύνσεις στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο αργό.Δείτε στο τεύχος 34 του περιοδικού evo το συγκριτικό του Golf GTI με το RX-8 των 230 ίππων στην πίστα του οάκα και θα καταλάβετε ότι το RX-8 δεν έχει καμία υπόθεση.Και εγώ νόμιζα ότι ήτανε γρήγορο αλλα όταν μπήκα στο RX-8 του ανιψιού μου των 230 ίππων κατάλαβα ότι δεν είναι γρήγορο.

Αφήστε τώρα η mazda τι λεει για τις επιταχύνσεις στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο αργό.Δείτε στο τεύχος 34 του περιοδικού evo το συγκριτικό του Golf GTI με το RX-8 των 230 ίππων στην πίστα του οάκα και θα καταλάβετε ότι το RX-8 δεν έχει καμία υπόθεση.Και εγώ νόμιζα ότι ήτανε γρήγορο αλλα όταν μπήκα στο RX-8 του ανιψιού μου των 230 ίππων κατάλαβα ότι δεν είναι γρήγορο.

LoL όχι σακαράκα είναι το RX-8 :lol: :lol: :lol:

Ανέκδοτα που λέει ο κόσμος την σήμερον ημέρα όμως, εεε; :alien: :D :w00t: :lol:

Μαμιώντας πάει το αμαξάκι ;)

Γρήγορο σε σύγκριση με τι? Με αεροπλάνο? Με Ferrari? Με Porsche 911?

Τι σημαίνει γρήγορο? Αυτοκίνητο που ταξιδεύει με 230-240 σταθερά σε αυτοκινητόδρομο είναι αργό? Τι συγκρίνουμε άραγε?

..... με βούρτσες? :confused:

Και εγώ νόμιζα ότι ήτανε γρήγορο αλλα όταν μπήκα στο RX-8 του ανιψιού μου των 230 ίππων κατάλαβα ότι δεν είναι γρήγορο.

Εχεις μηπως την "6η αισθηση" παραπανω απο εμας,που σε κανει κιολας να λες οτι ενα αυτοκινητο 230 ιππων ΔΕΝ ειναι γρηγορο...?

Εκτος κι αν εισαι κατοχος καμιας Porsche,Ferrari,M5 κτλ, οποτε κατανοητα τα λεγομενα σου!!!:O

• 3 weeks later...

Αφου το ακουσα και αυτο:X :wacko: , ας πεθανω

υπο συνθηκες το Golf μπορει να ειναι ελαφρως πιο γρηγορο απο το μαζντα. οπως πιο γρηγορο ηταν το TypeR στην ιδια πιστα απεναντι σε βελτιωμενο S2000....παντως σε καμμια περιπτωση το μαζντα δεν μπορει να χαρακτηριστει αυτοκινητο που ειναι για φαναρια. ειναι πολυ γρηγορο αλλα δεν ειναι για φαναρια. εχει πισω κινηση και μπλοκαδουρα και ειναι για παιχνιδια...

βγαζει 240 αλογα αλλα το θεμα ειναι οτι βγαζει πολυ λιγοτερα στο τροχο ειχα διαβασει οτι βγαζει λιγο πιο κατω απο 200 αλογα και για αυτο ειναι σχετικα αργο

το θεμα ειναι ποσα βγαζει στο δρομο αν ξερει καποιος ας μας διαφωτισει αλλα οπως και να το κανουμε δεν ειναι για κοντρες αλλα οτι πρεπει για drift.