brutus Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Καλά, 4 σελίδες και δεν έχει αναφερθεί ακόμα η πιο cult ατάκα του Ελληνικού κινηματογράφου? "Τοίχε, βάστα γερά! Θα σμπρώξω!" Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Ο γκουσγκούνης έχει την γκόμενα στο κρεβάτι να τον περιμένει, και πάει και βάζει τα τέτοια του πάνω στο καλοριφέρ. Ρωτάει η γκόμενα: - Τι κάνεις εκει;; - Ζεσταίνω το φαί σου! Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. January 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 "Η κόρη μου η σοσιαλίστρια". Η Αλίκη είναι στη θάλασσα, ξαπλωμένη σ' ένα στρώμα θαλάσσης, τραγουδάει και χαριεντίζεται. Στην ακτή ο Παπαμιχαήλ τη βλέπει και κουνάει το κεφάλι του. Ο φίλος του δίπλα, τον κοιτάει με απορία και ρωτάει: -Το κεφάλι σου κουνάς? -Τι θέλεις να κουνήσω? Την ουρά μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 How are you doing? :p Joey for ever. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monica Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Είναι αλήθεια ότι η ατάκα του Joey how are you doing είναι φοβερή... :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Ναι είναι γεγονος ότι η ατάκα του Joey απο τα φιλαράκια ειναι φοβερή, έχει γίνει πλέον "all time classic". Γενικότερα απο τα φιλαράκια μου άρεσαν πολλές απο τις ατάκες του Chandler που ήταν "λιγο" σαρκαστικός - και μερικές ήταν πολύ έξυπνες - αλλα και της Phoebe που εκανε ωραία σχολια... Κριμα που τελείωσαν τα φιλαράκια... αλλα όλα τα καλά πρέπει καποτε να τελειώνουν Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (16 Νοέ. 2004 , 14:29) Come get some! Duke rulez!!! και το αμίμητο Rest In Pieces! :lol: όπως και: -So there is life after death! (όταν σκοτωνόσουν και ξεκίναγες από το last saved) -Βabes, bullets, bombs... Damn I love this job! -Take THAT you filthy rat! (όταν σκότωνε μεταλλαγμένα αρούρια) -Making bacon!!! (όταν σκότωνε μεταλλαγμένο γουρούνι-μπάτσο) -Lets rock! στον πρώτο αρχηγό του Manhattan Project πριν τη μάχη: -There are 2 ways this is gonna end.... In both of them, YOU DIE! και μετά τη μάχη: -Ι think Morphix (ο κακός) just ran out of hardware! Duke Nukem rocks παίδες, το Manhattan το έχω τελειώσει και στα τρία επίπεδα μόνο για τις ατάκες :up: Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Heyyyyy Sirus My Brotha!!! :lol: Whe Ma Bitchiezzz?? :lol: Get high,study high....Get high scores!! :p ------------------------------------------>HOW HIGH Δεν ξερω αλλα αυτη η ταινια ειναι το κατι αλλο...πρπει να την εχω δει πανω απο 10 φορες απο την αρχη του χρονου... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Για κοιτάξτε και δω.. Οι καλύτερες ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου http://www.softlab.ntua.gr/~mfano/fun/atakes.html Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Keep it Real!Boujiaka!Restecpa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Χατζηχρήστος στο "Μπακαλόγατο" ή της ¨Κακομοίρας" 1) Ο Χατζηχρήστος πρός το αφεντικό του: -(Χατζηχρήστος)Πετάς τα λεφτά στα παλιοκούτια και δεν κοιτάς να πάρεις κανα τσουβάλι φακές να πουλάμε που ζητάει ο κόσμος φακές και του δίνω εγώ'δω πέρα ροβύθια. -Τι λές ρε τρελάθηκες (το αφεντικό) -Δεν τρελάθηκα καθόλου. -Ενα τσουβάλι φακές δεν έχουμε εκεί πέρα?? -Μπά είχαμε, είχαμε δεν έχουμε...φύγαν οι φακές. -(αφεντικό) Τι γίναν?? Τις πούλησες?? -(Χατζηχρήστος) Δεν τις πούλησα φύγαν μοναχές τους διότι σκάσαν οι φακές , βγήκαν τα μαμούνια,πήρε κάθε μαμούνι στήν πλάτη απο μιά φακή και δρόμο τον ανήφορο!!! :up: :up: 2) Χατζηχρήστος πρός το αφεντικό του: -Το μεγάλο μισθό που παίρνω μου κρατάς και τον ΙΚΑ. Ποιός είναι αυτός ο ΙΚΑς?? -(Αφεντικό)Αυτό όλοι το πληρώνουν. -Δεν το πληρώνω εγώ.Πώς θα το πληρώσω εγώ?? Δε φτάνει που δε με πλερώνεις θα πλερώνω και τον ΙΚΑ και μου λές όλο υπομονή μη σε νοιάζει θα αρωστήσεις. Πότε θα αρωστήσω εγώ!! :up: :up: Θεωρώ αυτή την ταινία του Χατζηχρήστου μία απο τις καλύτερες του αν όχι η καλύτερη!! :up: :up: Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faithless Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Πριν λιγες ωρες ειχα την τυχη να δω την πιο αξιολογη ισως ταινια του 2004, η οποια περα απο την πολυ ενδιαφερουσα ιστορια, τις καταπληκτικες ερμηνιες και την απιστευτη μουσικη εχει και μερικες πολυ ενδιαφερουσες ατακες... http://www.cinenews.gr/v3/other_images/poster/Closer.jpg imdb Cine.gr Προκειται φυσικα για το Closer του Mike Nichols με τους Clive Owen, Julia Roberts, Jude Law και Natalie Portman, το οποιο βγαινει Ελλαδα στις 18 Φεβρουαριου. Παμε στις ατακες λοιπον... αναφεροντας επισης οτι το tagline της ταινιας ειναι ενα απο τα πιο ευρηματικα που εχω δει ποτε. "If you believe in love at first sight, you never stop looking." Για την ιστορια, η Alice (μια πανεμορφη Natalie Portman) ειναι μια νεαρη γυναικα που κανει μια σχεση με τον Dan (Jude Law), χωριζει εξ'αιτιας της Anna (Julia Roberts) και δουλευει σαν stripper οπου και συναντα τον πρωην αντρα της Anna, Larry (Clive Owen)... [H Alice γδυνεται για τον Larry στο prive δωματιο ενος club] Larry: Are you flirting with me? Alice: Maybe. Larry: Are you allowed to flirt with me? Alice: Sure. Larry: Really? Alice: No, I'm not. I'm breaking all the rules. (ναζιαρικα και περιπεκτικα) Larry: You're mocking me! ... λιγο μετα Larry: What do you want from me? I've given you all my money! Alice: Thank you. ... η αγαπημενη μου Larry: What does your cunt taste like? Alice: Heaven. ... για να καταληξει Alice: Lying is the best thing a girl can do without taking her clothes off. But it's more fun if you do. [Η Alice εχει μολις μαθει οτι ο Dan την αφηνει] Alice: Why isn't love enough? [Στο τελος ο Dan ξαναγυριζει στην Alice, αλλα ειναι πλεον αργα...] Alice: Where is this "love"? I can't see it, I can't touch it. I can't feel it. I can hear it. I can hear some words, but I can't do anything with your easy words. Παράθεση FNK Creative Workshop http://fb.com/fnk.creative Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iliasp ( 6 Ιαν. 2005 , 12:44) Heyyyyy Sirus My Brotha!!! :lol: Whe Ma Bitchiezzz?? :lol: Get high,study high....Get high scores!! :p ------------------------------------------>HOW HIGH Δεν ξερω αλλα αυτη η ταινια ειναι το κατι αλλο...πρπει να την εχω δει πανω απο 10 φορες απο την αρχη του χρονου... :o Συγνώμη αλλά το όνομα είναι Cylas :p :cool: Από τiς καλύτερες ταινίες... -Got Blunt? -Got Weed? Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield (13 Νοέ. 2004 , 18:55) Ηλιόπουλος : Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά σήμερα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα! Και στην ίδια ταινία , το κλασικό "στρίβειν δια του αρραβώνος" Για δες αυτό :lol: :p Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ragezer (14 Ιαν. 2005 , 03:36) Για δες αυτό :lol: :p Για δές και αυτό!!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Blade Runner - Final scene Rutger Huer - "All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre (14 Ιαν. 2005 , 16:14) Blade Runner - Final scene Rutger Huer - "All those moments will be lost in time, like tears in rain..." 1ον: δεν ειναι final scene :p 2ον: να προσθεσω ακομα μια -> αμεσως μετα ερχεται ο Gaff και του λεει: it's too bad you won't live . . . but then again who does Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. January 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Ragezer και Fanish πολύ ωραίες όλες ... Τελικά οι ατάκες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου είναι αχτύπητες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre (14 Ιαν. 2005 , 16:14) Blade Runner - Final scene Rutger Huer - "All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake (14 Ιαν. 2005 , 18:01) 1ον: δεν ειναι final scene :p 2ον: να προσθεσω ακομα μια -> αμεσως μετα ερχεται ο Gaff και του λεει: it's too bad you won't live . . . but then again who does Epitelous kati pou aksizei! :D :up: my 2c :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 ( 8 Ιαν. 2005 , 00:03) Χατζηχρήστος στο "Μπακαλόγατο" ή της ¨Κακομοίρας" 1) Ο Χατζηχρήστος πρός το αφεντικό του: -(Χατζηχρήστος)Πετάς τα λεφτά στα παλιοκούτια και δεν κοιτάς να πάρεις κανα τσουβάλι φακές να πουλάμε που ζητάει ο κόσμος φακές και του δίνω εγώ'δω πέρα ροβύθια. -Τι λές ρε τρελάθηκες (το αφεντικό) -Δεν τρελάθηκα καθόλου. -Ενα τσουβάλι φακές δεν έχουμε εκεί πέρα?? -Μπά είχαμε, είχαμε δεν έχουμε...φύγαν οι φακές. -(αφεντικό) Τι γίναν?? Τις πούλησες?? -(Χατζηχρήστος) Δεν τις πούλησα φύγαν μοναχές τους διότι σκάσαν οι φακές , βγήκαν τα μαμούνια,πήρε κάθε μαμούνι στήν πλάτη απο μιά φακή και δρόμο τον ανήφορο!!! :up: :up: 2) Χατζηχρήστος πρός το αφεντικό του: -Το μεγάλο μισθό που παίρνω μου κρατάς και τον ΙΚΑ. Ποιός είναι αυτός ο ΙΚΑς?? -(Αφεντικό)Αυτό όλοι το πληρώνουν. -Δεν το πληρώνω εγώ.Πώς θα το πληρώσω εγώ?? Δε φτάνει που δε με πλερώνεις θα πλερώνω και τον ΙΚΑ και μου λές όλο υπομονή μη σε νοιάζει θα αρωστήσεις. Πότε θα αρωστήσω εγώ!! :up: :up: Θεωρώ αυτή την ταινία του Χατζηχρήστου μία απο τις καλύτερες του αν όχι η καλύτερη!! :up: :up: οι παλιες ελληνικες ταινιες ειναι ολα τα λεφτα απο ατακες!αυτη του Χατζηχρηστου ειναι θεικη!οπως και ''ο στριγγλος που εγινε αρνακι'' με τον Κωστανταρα που ειναι χηρος κι εχει 3 γιους παρτον 1 χτυπα τν αλλον... ατακες απο αυτην την ταινια: πνιγεται ο κωστανταρας και θελει νερο,ο ενας γιος λεει στον αλλον να παει να φερει κι φτανουμε στον μεγαλυτερο,ου γυρναει και κανει:''τι ειστε εσεις ρε;ρε ο πατερας σας ρε τι σας ζητησε;ενα ποτηρι νερο!(και γυρνοντας προς τον πατερα του)''αντε ρε πατερα να πιεις μονο σου και γυρνοντας φερε μου κι μενα ενα ποτηρι... :p δεν εχει φαγητο και ο ενας γιος φερνει απο το ψυγειο οτι εχει μεινει:μια ντοματα και λιγη πρασιναδα... δεν ηξεραν ομως τι ειναι(δυοσμος,ανηθος) οποτε γυρναει ο Κωστανταρας και κανει:''δεν βαριεσαι οτι και να ναι,χορταρακι του θεου ειναι,βαλτο κατω να το φαμε,γιατι κατα πως παμε ετσι και φυτρωσει το χαμομηλι στο διπλανο οικοπεδο...μας βλεπω να πηγαινουμε να βοσκαμε σαν τα μοσχαρια... :lol: και αλλα,αλλά βαριεμαι να γραφω παντως το ''κουλα μ'ακους;πολυ κωλοπαιδο ο κυριακος!''σουπερ! :lol: Α,και το ''τραβα μαλλι ρενα'' στο''μια ελληνιδα στο χαρεμι,με εξαρχακο και βλαχοπουλου!κορυφη :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (14 Νοέ. 2004 , 15:15) Λάμπρος Κωσταντάρας: [πνιγμένα] Λίγο νερό βρε παιδιά! Λίγο νερό! Παύλος Λιάρος: Αντρέα! Γιάννης Παπαδόπουλος: Τι είναι «Αντρέα» πάλι; Παύλος Λιάρος: Σάλτα γέμισ΄ την κανάτα νερό. Γιάννης Παπαδόπουλος: (Προς τον μικρό) Δεν άκουσες ρε; Μικρός: Τι ν΄ «ακούσω ρε»; Γιάννης Παπαδόπουλος: Πήγαινε να φέρεις λίγο νερό! Μικρός: Πάλι εγώ; Λάμπρος Κωσταντάρας: Άντε βρε παιδιά. Συννενοηθείτε προτού γκαργκανιάσουμε εδώ μέσα! Μικρός: Μα όλα θα τα κάνω εγώ εδώ μέσα; Εγώ για το ψωμί, εγώ για το μπουρνούζι, εγώ για το νερό, εγώ όλα; Γιάννης Παπαδόπουλος: Και τη σαλάτα ποιος την έκοψε βρε; Ποιος έβαλε λάδι; Παύλος Λιάρος: Και το σαλάμι ρε ποιος το έκοψε; Κι έστρωσα ολόκληρο τραπέζι! Μικρός: Εγώ μια φορά δεν πάω πουθενά! Λάμπρος Κωσταντάρας: Άντε βρε παιδιά να φέρετε λίγο νερο! Να πεθάνει κανείς από δίψα στην καρδιά της Σαχάρας πάει κι έρχεται! Σαχάρα είν΄ αυτή! Αλλά να πεθάνει κανείς από δίψα στην καρδιά της Αθήνας, πάει στο διάολο! Παύλος Λιάρος: Ρε τι ΄σαστε 'σεις; Ο πατέρας σας ρε, ο πατέρας σας... Τι σας ζήτησε; Ένα ποτήρι νερό σας ζήτησε... Λάμπρος Κωσταντάρας: Παλιόπαιδα! Παύλος Λιάρος: Άντε βρε πατέρα να πιεις μόνος σου. Κι άμα θα ΄ρθεις, φέρε μου κι εμένα ένα ποτήρι... :lol: :lol: :lol: :lol: :up: το χεις γραψει καλυτερα απο μενα,τωρα το ειδα! που το θυμασαι ρε θυριο!ειναι θεικο! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imela Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 *Κώστας Βουτσάς στη Μάρθα Καραγιάννη "ΠΕΠΗ, ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΜΟΥ..." στο "Πρώτη νύχτα γάμου" *Ρένα Βλαχοπούλου στο "μια τρελλη 40αρα" όταν την παίρνει ο Μπάρκουλης τηλέφωνο στο σπίτι και δε θέλει να δείξει στα αδέρφια της οτι είναι για εκείνη: "ΤΙ;;;;; ΓΙΑΟΥΡΤΙ;;;;;" *Imela* Παράθεση http://img299.imageshack.us/img299/9159/dsc004803bs.jpg God is a DJ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagual Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Λοιπόν, δύο που μού'ρχονται τώρα: Doctor StrangeLove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb I can no longer sit back and allow Communist infiltration , Communist indoctrination, Communist subversion, and the international Communist conspiracy to sap and impurify all of our precious bodily fluids... Pulp Fiction "who's bike is this ??" "this is a chopper" "who's chopper is this" "zed's" "who's zed ?" "zed's dead baby, zed's dead" Παράθεση always look on the bright side of life :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Ωραίος nagula. :up: Deep Impact President Beck (Morgan Freeman): “Cities fall but they are rebuilt. Heroes die but they are remembered” Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 αυτην εχω σαν ηχο κλησης στο τηλεφωνο μου στην δουλεια ( Voip Phone ) :p Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts