Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν χρειαζεται unistall.Απλα να διαγραψεις το νεο προφιλ που δημιουργηθηκε.Δηλαδη το εναν απο τους 2 φακελους στην τοποθεσια που σου ειπε ο Hunter.

Ο συγκεκριμένος όμως φάκελος δεν υπάρχει καθόλου.

EDIT: Never mind, το βρήκα...είχε και φάκελο με local settings...

πάω να δω τι μπορώ να κάνω και θα σας πω. Ευχαριστώ πολύ.

Namaste!

Έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή ώστε να φαίνονται τα κρυφά αρχεία και τα αρχεία συστήματος στον explorer;

Ο συγκεκριμένος όμως φάκελος δεν υπάρχει καθόλου.

EDIT: Never mind, το βρήκα...είχε και φάκελο με local settings...

πάω να δω τι μπορώ να κάνω και θα σας πω. Ευχαριστώ πολύ.

Υπάρχει απλά δε τον βλέπεις. :O Κάνε εμφάνιση κρυφών φακέλων για να τον δεις και όπως σου είπε ο φίλος διέγραψε απλά το νέο προφίλ (αυτο με τα λιγότερα ΜΒ ;) ) Μετά εκκίνησε κανονικά τον firefox και θα λειτουργήσει μια χαρά. :D

ΕDIT: Με πρόλαβε ο gkr41. :)

Χμμμμ....τώρα οταν πάω να ανοίξω των Firefox μου λέει πως ήδη τρέχει και πως πρέπει πρώτα να τον κλείσω. Αλλά το task manager δεν μου ανοίγει για να τον κλείσω.
Namaste!

Χμμμμ....τώρα οταν πάω να ανοίξω των Firefox μου λέει πως ήδη τρέχει και πως πρέπει πρώτα να τον κλείσω. Αλλά το task manager δεν μου ανοίγει για να τον κλείσω.

Κάνε ένα γενικό ριστάρτ τον υπολογιστή και θα είσαι οκ, εφόσον έσβησες το νέο προφίλ :)

Κάνε ένα γενικό ριστάρτ τον υπολογιστή και θα είσαι οκ, εφόσον έσβησες το νέο προφίλ :)

Και πάλι τα ίδια μου βγάζει...λέω να κάνω uninstall αλλιώς θα φάω τις κοτσίδες μου:confused:

Namaste!

Και πάλι τα ίδια μου βγάζει...λέω να κάνω uninstall αλλιώς θα φάω τις κοτσίδες μου:confused:

Δεν είναι ανάγκη να κάνεις uninstall. Θα χαθούν τα πάντα (ιστορικό, cookies, αυτόματες φόρμες συμπλήρωσης...) Δε τα λυπάσαι; :p

Να τα πάρουμε από την αρχή: Βρήκες τον κρυφό φάκελο που λέγαμε; Αφαίρεσες το νέο προφίλ (έναν φάκελο ολόκληρο δηλαδή) που είναι στο φάκελο C:\Documents and Settings\Owner\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles; Εκεί θα βρεις 2 υποφακέλους (ή και περισσότερους). Αφήνεις έναν μόνο. Αφαιρείς τον μικρότερο σε ΜΒ. Μετά τρέχεις τον firefox και λογικά είσαι οκ.

Τελικά ρε παιδιά, η οριστική και τελική 1.5 είναι η Firefox/1.5 ID:2005111116 ??? :confused: :confused:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Δεν είναι ανάγκη να κάνεις uninstall. Θα χαθούν τα πάντα (ιστορικό, cookies, αυτόματες φόρμες συμπλήρωσης...) Δε τα λυπάσαι; :p

Να τα πάρουμε από την αρχή: Βρήκες τον κρυφό φάκελο που λέγαμε; Αφαίρεσες το νέο προφίλ (έναν φάκελο ολόκληρο δηλαδή) που είναι στο φάκελο C:\Documents and Settings\Owner\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles; Εκεί θα βρεις 2 υποφακέλους (ή και περισσότερους). Αφήνεις έναν μόνο. Αφαιρείς τον μικρότερο σε ΜΒ. Μετά τρέχεις τον firefox και λογικά είσαι οκ.

Ναι τον βρήκα τον φάκελο και έσβησα αυτόν που ήταν μικρότερο σε MB. Ανοίγω όμως τον FireFox και μου εμφανίζει το εξής μύνημα:

Ο FireFox εκτελείται ήδη αλλά δεν ανταποκρίνεται. Για να ανοίξετε ένα νέο παράθυρο θα πρέπει να επανακινήσετε τον FireFox.

Ωραία όλα αυτά...αλλά δεν μπορώ να κλείσω τον FireFox που εκτελείται επειδή δεν βγαίνει ο task manager.

Namaste!

start----run > taskmgr.exe ---> enter και λογικα θα σου ανοιξει
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

start----run > taskmgr.exe ---> enter και λογικα θα σου ανοιξει

ΧΑ! Πάρε απάντηση:

Αυτή την στιγμή κάποιο άλλο πρόγραμμα χρησιμοποιεί το αρχείο.

:lol: :blink: :cry:

Μανούλα...

EDIT: I smell an ιο....

Namaste!

Πάρε τον φάκελο Profiles, τράβα ένα αντίγραφο στο desktop, απεγκατέστησε τον firefox, σβήσε και οτι έμεινε στo C:\Documents and Settings\Owner\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles, εγκατέστησε πάλι τον firefox, ξαναπέρνα το φάκελο profiles που είχες κρατήσει backup prin και δες αν δουλεύει

Ορισμένες σελίδες δεν μπορεί να τις ανοίξει ο firefox (1.5 ή η προηγούμενη εκδοση που είχα)

Αντι να τις εμφανίσει πήγαινε να κανει download το αρχείο (είτε index.php κτλ)

Ετσι δεν μπορώ να ανοίξω το hotmail, paypal και απο χθές δεν μπορώ να δω το φορουμ του insomnia. Πάει να μου κάνει download τη σελίδα (το αρχείο).

Γίνεται και σε άλλους αυτό;

[ f i l i p p o s ]

Σε μένα όχι πάντως

Μήπως φταίει κάποιο extension;

Πάρε τον φάκελο Profiles, τράβα ένα αντίγραφο στο desktop, απεγκατέστησε τον firefox, σβήσε και οτι έμεινε στo C:\Documents and Settings\Owner\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles, εγκατέστησε πάλι τον firefox, ξαναπέρνα το φάκελο profiles που είχες κρατήσει backup prin και δες αν δουλεύει

Tσου...δεν κάνει τπτ. Πάλι το ίδιο μύνημα οτι εκτελείται και πως πρέπει να κλείσω το άλλο FireFox που τρέχει...

Namaste!

Tσου...δεν κάνει τπτ. Πάλι το ίδιο μύνημα οτι εκτελείται και πως πρέπει να κλείσω το άλλο FireFox που τρέχει...

Πολύ περίεργο... :confused: Σηκώνω τα χέρια ψηλά... Σε μένα όταν είχε παρουσιαστεί το συγκεκριμένο πρόβλημα είχε λυθεί με όσα ελέχθησαν.

Σε safe mode δοκίμασες τιποτα;

Όχι ακόμα...τώρα τσεκάρω το pc με το Spybot Search and Destroy και κατεβάζω το AVG Antivirus. Να τελειώσω με αυτά, να τσεκάρω και μετά βουρ για safe mode...ελπίζω στο safe mode να μπορέσω να καταφέρω τπτ.

:cry:

EDIT: Λοιπόν η νεκροψία έχει ως εξής:

Μπήκα safe mode, εμφανίστηκε το task manager με Ctrl+Alt+Del αλλά δεν υπήρχε πουθενά το firefox.exe για να το κλείσω. Γκρρρρ...δοκίμασα και απο safe mode να μπω σε FireFox αλλά έβγαλε πάλι το ίδιο μύνημα πως τρέχει άλλο FireFox και πως πρέπει να το κλείσω.

Επίσης έβαλα συντόμευση του task manager στο desktop για να το έχω και σε κανονικό mode μετά απο την επανεκκίνηση του pc μπας και δεν δουλεύει και πάλι...

Και ως δια μαγείας, ΠΑΛΙ δεν δουλεύει ο task manager με Ctrl+Alt+Del ούτε και με δεξί κλικ στην μπάρα εργασιών ΑΛΛΑ όταν ανοίγω την συντόμευση δουλεύει :confused: τέλος πάντων...πάω με χαρά να δω αν τρέχει κανά FireFox, τσου δεν τρέχει...πάω να ανοίξω το FireFox αμ πως....αφού μου βγάζει μύνημα πως τρέχει ήδη ένα FireFox και πως πρέπει να το κλείσω....που πάω το ζώον...

Για να μην το σπάσω το ρημάδι και επειδή δεν τα ξέρω και όλα, όσα ήξερα έκανα να πάει στα τσακίδια και για πρώτη φορά μετά απο 2 χρόνια που το έχω θα φάει format...

Εκτός αν με σώσετε και μπορέσετε να με βοηθήσετε με καμιά ακόμη ιδέα...

σνιφ....τα bookmarks μου, τα site μου τα ωραία...τα γλυκούλικα τα extensions μου....σνιφ

Namaste!

Oταν κοιτας στον task manager αν τρέχει το firefox κοιτάς στο tab processes ή στο applications?

Aπό τα processes πρέπει να τον κλείσεις.

Ξέρω είναι λίγο προφανές αυτό που λέω, αλλα πολλές φορές η λύση βρίσκεται στα πιο απλά...

Σε μένα όχι πάντως

Μήπως φταίει κάποιο extension;

Ορίστε η λίστα με τα extention...

Δεν υποψιάζομαι κανένα, εσυ;

[ f i l i p p o s ]

Oταν κοιτας στον task manager αν τρέχει το firefox κοιτάς στο tab processes ή στο applications?

Aπό τα processes πρέπει να τον κλείσεις.

Ξέρω είναι λίγο προφανές αυτό που λέω, αλλα πολλές φορές η λύση βρίσκεται στα πιο απλά...

Δεν εμφανίζεται FireFox πουθενά :(

Namaste!

Δεν εμφανίζεται FireFox πουθενά :(

Λοιπόν συνέβη το ίδιο και σε μένα σήμερα. Εκτελείται ήδη και εκτελείται ήδη έλεγε ο firefox. Ένα Διαχείρηση εργασιών (task manager) αρκούσε για να διαγράψω τον firefox.exe που έτρεχε και μετά μπήκα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δηλαδή δεν σου ανοίγει καθόλου ο firefox; :confused:

@GreekCharmed

Υπάρχει κι άλλη μία λύση για να κλείσεις τον FireFox.

Λέγεται EndItAll

Πήγαινε εδώ... http://www.docsdownloads.com/Tier1/enditall.htm

και κατέβασε και εγκατάστησε το enditall2.zip.

Αυτό σου εμφανίζει όλες (μα όλες) τις εφαρμογές που τρέχουν στον υπολογιστή σου και με το πρόγραμμα αυτό μπορείς να τις κλείσεις.

Πάντως για τα bookmarks σου υπάρχει και η λύση του αρχείου bookmarks.html που βρίσκεται στο φάκελο C:\Documents and Settings\Username\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxxx.default.

Σώστο κάπου και έτσι δεν χάνεις τουλάχιστον τα λινκς σου :)

Δοκίμασε και πες μου....

P.S.

Τελικά ρε παιδιά, η οριστική και τελική 1.5 είναι η Firefox/1.5 ID:2005111116 ??? :confused: :confused:

Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει ??? Ευχαριστώ...

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...