elteo Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Eγώ! Δεν καταλαβαίνω πού είναι το μεμπτό; :wacko: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 :offtopic: Ούτε εγώ βάζω προγράμματα με ελληνικό περιβάλλον.. Αν κρασάρει ένα πρόγραμμα θα σου βγάλει κινέζικα και δεν θα ξέρεις που να ψάξεις.. :offtopic: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 :offtopic: Ούτε εγώ βάζω προγράμματα με ελληνικό περιβάλλον.. Αν κρασάρει ένα πρόγραμμα θα σου βγάλει κινέζικα και δεν θα ξέρεις που να ψάξεις.. :offtopic: Ναι γιατι αν ειναι αγγλικο το περιβαλλον και κρασαρουν τα XP αγγλικα νομιζεις θα βλεπεις :lol: Παντως και ελληνικος να εβγαινε ο firefox RC3 παλι θα περιμενα την σταθερη 1.5.x εκδοση. Δεν εχω ορεξη να παει κατι στραβα και να κανω clean install συνεχεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 υπομονή...εννοείται ότι θα υπάρξει και ελληνική τελική 1.5..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Pws mporoume na ftiaksoume themes kai extentions gia ton firefox?? Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Pws mporoume na ftiaksoume themes kai extentions gia ton firefox?? Φανταζομαι οτι με μια αναζητηση στο google σιγουρα θα βρεις tutorials.Αμα βαριεσαι να ψαξεις τοτε κατεβασε το παρακατω βιβλιο: h**p://www.megaupload.com/?d=5VPMGH9I Archive Pass: ebooksatkoobe ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 pedia exw ton firefox edo kai 1 xrono peripou.. twra teleftea otan anigw kapia selida mou kolai..crashari o firefox! dokimasa tin teleftea ekdosi kai kani ta idea.. exw to idio provlima me ton thunderbird!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 pedia exw ton firefox edo kai 1 xrono peripou.. twra teleftea otan anigw kapia selida mou kolai..crashari o firefox! dokimasa tin teleftea ekdosi kai kani ta idea.. exw to idio provlima me ton thunderbird!! μου το εκανε πριν λιγες μερες και μολις εβγαλα το tab mix plus εγινε οκ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Φανταζομαι οτι με μια αναζητηση στο google σιγουρα θα βρεις tutorials.Αμα βαριεσαι να ψαξεις τοτε κατεβασε το παρακατω βιβλιο: h**p://www.megaupload.com/?d=5VPMGH9I Archive Pass: ebooksatkoobe ;) έκανα το αρχικό rar extract με το pass, αλλά τα επόμενα zips που βγήκαν κάπου κολάνε και δεν γίνονται unzip γιατί δεν βρίσκει ένα αρχείο r00...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 έκανα το αρχικό rar extract με το pass, αλλά τα επόμενα zips που βγήκαν κάπου κολάνε και δεν γίνονται unzip γιατί δεν βρίσκει ένα αρχείο r00...:( Περιεργο γιατι και εγω απο εκει το ειχα κατεβασει αν θυμαμαι καλα. :O Anyway οριστε ενα φρεσκο link: h**p://rapidshare.de/files/7910368/0764596500.zip.html Archive Pass: http://www.myphone.gr Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 thanks mate...;) it's fine now..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Ειπα να κανω και εγω ενα update στον ffx στην τελευταια που κυκλοφορει 1.5RC3 (τι το ηθελα) και ενω πριν δεν ειχα κανενα προβλημα πλεον μου εμφανιστηκε το προβλημα με το forum που εχει και ο bayern7... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 αν εννοείς την στοίχιση...σιγά τ'αυγά..:p σε όλους γίνετε..και ελπίζουμε να διορθωθεί σύντομα...θέμα του φόρουμ είναι..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Ρε παιδιά, που υπάρχει η επιλογή, οι σελίδες που επισκεφτόμαστε να μην χάνοντε απο την μνήμη, ώστε όταν πληκτρολογούμε το πρώτο γράμμα να εμφανίζει ολόκληρο το url; Κάποιες σελίδες που είχα επισκεφτεί πρί πολύ καιρο τώρα δεν εμφανίζοντε αυτόματα... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Ρε παιδιά, που υπάρχει η επιλογή, οι σελίδες που επισκεφτόμαστε να μην χάνοντε απο την μνήμη, ώστε όταν πληκτρολογούμε το πρώτο γράμμα να εμφανίζει ολόκληρο το url; Κάποιες σελίδες που είχα επισκεφτεί πρί πολύ καιρο τώρα δεν εμφανίζοντε αυτόματα... Πήγαινε εργασίες -> επιλογές -> Απόρρητο -> Ιστορικό και βάλε όσες μέρες θέλεις να αποθηκεύει τις σελίδες και το ιστορικό σου. Όσο περισσότερες μέρες τόσο περισσότερη μνήμη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Πήγαινε εργασίες -> επιλογές -> Απόρρητο -> Ιστορικό και βάλε όσες μέρες θέλεις να αποθηκεύει τις σελίδες και το ιστορικό σου. Όσο περισσότερες μέρες τόσο περισσότερη μνήμη. :) Οκ, το βρήκα. :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Πήγαινε εργασίες -> επιλογές -> Απόρρητο -> Ιστορικό και βάλε όσες μέρες θέλεις να αποθηκεύει τις σελίδες και το ιστορικό σου. Όσο περισσότερες μέρες τόσο περισσότερη μνήμη. :) :lol: :rotfl: Γέλασα πολύ με την μετάφραση του "Privacy" σε "Απόρρητο" :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Και πως το ρυθμίζουμε, όταν ανοίγουμε καινούρια καρτέλα με δεξί κλίκ να μην μας την εμφανίζει αμέσως; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 :lol: :rotfl: Γέλασα πολύ με την μετάφραση του "Privacy" σε "Απόρρητο" :p Πού το αστείο; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 :lol: :rotfl: Γέλασα πολύ με την μετάφραση του "Privacy" σε "Απόρρητο" :p Δεν υπάρχει αντίστοιχη λέξη στα Ελληνικά που να αποδίδει τη λέξη "privacy". Ίσως ο πιο σωστός όρος να είναι το "ιδιωτικότητα" αν και εμένα δε μου αρέσει και τόσο. Αλλά ας μη βγούμε off topic, συνεχίζουμε για το Firefox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Παιδια καποια συμβατη με τον 1.5 εκδοση του undoclosetab ή κάποιου παρόμοιου extension? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Παιδια καποια συμβατη με τον 1.5 εκδοση του undoclosetab ή κάποιου παρόμοιου extension? Tab Mix Plus για όλες τις tab-ανάγκες σου ;) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Προσοχή μιλάω για instances, όχι για windows. Ο λόγος που το θέλω είναι γιατί θέλω ένα instance να μπαίνει μέσω μιας σύνδεσης στο νετ και το άλλο μέσω της άλλης. Το έχω καταφέρει με firefox+mozilla, αλλά προτιμώ firefox+firefox. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Μπορείς... δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θα σου πώ πως γίνεται και δοκίμασέ το εσύ :p Τρέξε τον Firefox με την παράμετρο -profilemanager και φτιάξε ένα δεύτερο profile. Λογικά, αν ξεκινάς τον firefox συνέχεια με αυτή την παράμετρο και επιλέγεις profile, θα μπορείς να έχεις 2 διαφορετικούς firefox με διαφορετικά profile ανοιχτούς παράλληλα. Δοκίμασέ το! Περισσότερες πληροφορίες / Σχετικό άρθρο Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Παιδια καποια συμβατη με τον 1.5 εκδοση του undoclosetab ή κάποιου παρόμοιου extension? έφτασεεεε...:) και με εικονίδιο για την toolbar..;) (ξεζιπάρεις και drag and drop στον extension manager)undoclosetab_20041126_enh_bump_1.4.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts