Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:offtopic: Ούτε εγώ βάζω προγράμματα με ελληνικό περιβάλλον.. Αν κρασάρει ένα πρόγραμμα θα σου βγάλει κινέζικα και δεν θα ξέρεις που να ψάξεις.. :offtopic:
[sIGPIC][/sIGPIC]

:offtopic: Ούτε εγώ βάζω προγράμματα με ελληνικό περιβάλλον.. Αν κρασάρει ένα πρόγραμμα θα σου βγάλει κινέζικα και δεν θα ξέρεις που να ψάξεις.. :offtopic:

Ναι γιατι αν ειναι αγγλικο το περιβαλλον και κρασαρουν τα XP αγγλικα νομιζεις θα βλεπεις :lol:

Παντως και ελληνικος να εβγαινε ο firefox RC3 παλι θα περιμενα την σταθερη 1.5.x εκδοση. Δεν εχω ορεξη να παει κατι στραβα και να κανω clean install συνεχεια.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Pws mporoume na ftiaksoume themes kai extentions gia ton firefox??

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Pws mporoume na ftiaksoume themes kai extentions gia ton firefox??

Φανταζομαι οτι με μια αναζητηση στο google σιγουρα θα βρεις tutorials.Αμα βαριεσαι να ψαξεις τοτε κατεβασε το παρακατω βιβλιο:

h**p://www.megaupload.com/?d=5VPMGH9I

Archive Pass: ebooksatkoobe ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

pedia exw ton firefox edo kai 1 xrono peripou.. twra teleftea otan anigw kapia selida mou kolai..crashari o firefox!

dokimasa tin teleftea ekdosi kai kani ta idea..

exw to idio provlima me ton thunderbird!!

pedia exw ton firefox edo kai 1 xrono peripou.. twra teleftea otan anigw kapia selida mou kolai..crashari o firefox!

dokimasa tin teleftea ekdosi kai kani ta idea..

exw to idio provlima me ton thunderbird!!

μου το εκανε πριν λιγες μερες και μολις εβγαλα το tab mix plus εγινε οκ:)

Φανταζομαι οτι με μια αναζητηση στο google σιγουρα θα βρεις tutorials.Αμα βαριεσαι να ψαξεις τοτε κατεβασε το παρακατω βιβλιο:

h**p://www.megaupload.com/?d=5VPMGH9I

Archive Pass: ebooksatkoobe ;)

έκανα το αρχικό rar extract με το pass, αλλά τα επόμενα zips που βγήκαν κάπου κολάνε και δεν γίνονται unzip γιατί δεν βρίσκει ένα αρχείο r00...:(

έκανα το αρχικό rar extract με το pass, αλλά τα επόμενα zips που βγήκαν κάπου κολάνε και δεν γίνονται unzip γιατί δεν βρίσκει ένα αρχείο r00...:(

Περιεργο γιατι και εγω απο εκει το ειχα κατεβασει αν θυμαμαι καλα. :O

Anyway οριστε ενα φρεσκο link:

h**p://rapidshare.de/files/7910368/0764596500.zip.html

Archive Pass: http://www.myphone.gr

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Ειπα να κανω και εγω ενα update στον ffx στην τελευταια που κυκλοφορει 1.5RC3 (τι το ηθελα) και ενω πριν δεν ειχα κανενα προβλημα πλεον μου εμφανιστηκε το προβλημα με το forum που εχει και ο bayern7...

αν εννοείς την στοίχιση...σιγά τ'αυγά..:p

σε όλους γίνετε..και ελπίζουμε να διορθωθεί σύντομα...θέμα του φόρουμ είναι..:)

Ρε παιδιά, που υπάρχει η επιλογή, οι σελίδες που επισκεφτόμαστε να μην χάνοντε απο την μνήμη, ώστε όταν πληκτρολογούμε το πρώτο γράμμα να εμφανίζει ολόκληρο το url;

Κάποιες σελίδες που είχα επισκεφτεί πρί πολύ καιρο τώρα δεν εμφανίζοντε αυτόματα...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Ρε παιδιά, που υπάρχει η επιλογή, οι σελίδες που επισκεφτόμαστε να μην χάνοντε απο την μνήμη, ώστε όταν πληκτρολογούμε το πρώτο γράμμα να εμφανίζει ολόκληρο το url;

Κάποιες σελίδες που είχα επισκεφτεί πρί πολύ καιρο τώρα δεν εμφανίζοντε αυτόματα...

Πήγαινε εργασίες -> επιλογές -> Απόρρητο -> Ιστορικό και βάλε όσες μέρες θέλεις να αποθηκεύει τις σελίδες και το ιστορικό σου. Όσο περισσότερες μέρες τόσο περισσότερη μνήμη. :)

Πήγαινε εργασίες -> επιλογές -> Απόρρητο -> Ιστορικό και βάλε όσες μέρες θέλεις να αποθηκεύει τις σελίδες και το ιστορικό σου. Όσο περισσότερες μέρες τόσο περισσότερη μνήμη. :)

Οκ, το βρήκα. :)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

:lol: :rotfl:

Γέλασα πολύ με την μετάφραση του "Privacy" σε "Απόρρητο" :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

:lol: :rotfl:

Γέλασα πολύ με την μετάφραση του "Privacy" σε "Απόρρητο" :p

Δεν υπάρχει αντίστοιχη λέξη στα Ελληνικά που να αποδίδει τη λέξη "privacy". Ίσως ο πιο σωστός όρος να είναι το "ιδιωτικότητα" αν και εμένα δε μου αρέσει και τόσο. Αλλά ας μη βγούμε off topic, συνεχίζουμε για το Firefox.

Παιδια καποια συμβατη με τον 1.5 εκδοση του undoclosetab ή κάποιου παρόμοιου extension?
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Παιδια καποια συμβατη με τον 1.5 εκδοση του undoclosetab ή κάποιου παρόμοιου extension?

Tab Mix Plus για όλες τις tab-ανάγκες σου ;)

Προσοχή μιλάω για instances, όχι για windows. Ο λόγος που το θέλω είναι γιατί θέλω ένα instance να μπαίνει μέσω μιας σύνδεσης στο νετ και το άλλο μέσω της άλλης. Το έχω καταφέρει με firefox+mozilla, αλλά προτιμώ firefox+firefox.

Ευχαριστώ

Μπορείς... δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θα σου πώ πως γίνεται και δοκίμασέ το εσύ :p

Τρέξε τον Firefox με την παράμετρο -profilemanager και φτιάξε ένα δεύτερο profile. Λογικά, αν ξεκινάς τον firefox συνέχεια με αυτή την παράμετρο και επιλέγεις profile, θα μπορείς να έχεις 2 διαφορετικούς firefox με διαφορετικά profile ανοιχτούς παράλληλα.

Δοκίμασέ το!

Περισσότερες πληροφορίες / Σχετικό άρθρο

έφτασεεεε...:)

και με εικονίδιο για την toolbar..;)

(ξεζιπάρεις και drag and drop στον extension manager)

undoclosetab_20041126_enh_bump_1.4.rar