Nikos_s3 Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 υπάρχει extension για να κάνεις update τα windows μέσα από τον firefox...θα το ψάξω και θα δώσω λινκ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 αν δεν κάνω λάθος,αυτό ξεπερνά τα όρια της προσωπικής γνώμης για το σύστημά σου...και αν δεν κάνω λάθος πάλι είναι αρκετά ειρωνικό και απαξιωτικό...:) τώρα ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου απαντήσω...με έστειλες εντελώς με το ερώτημα...το μόνο που μπορώ να σου πω είναι go ahead και βάλε την 2005111103 nightly έκδοση που τρέχω εγώ σήμερα , αλλά please μην παραπονιέσαι και γι'αυτήν , γιατί καταντάει γραφικό...:) φιλικά..:) Ρε συ Νικο, δε παραπονεθηκα ουτε στο ελαχιστο!!! Απλα κατεθεσα την αποψη μου για το συστημα μου και τι παρουσιασε σε εμενα! Η ερωτηση για τις διαφορες και ποιες ειναι τελικα, ηταν περα για περα αληθινη γιατι δεν υπεπεσαν στην αντιληψη μου. Καμια ειρωνια και καμια απαξιωση... ειδικα για τον FF! Παρεξηγησες και αν θελεις την αποψη μου, η ειρωνια βρισκεται αλλου και οχι στο δικο μου post. Αλλωστε εδω μια παρεα ειμαστε και ανταλλασουμε αποψεις. Ουτε εγω ειμαι της Microsoft και χλευαζω τον FF ουτε εσυ το αντιθετο! Τελος για την... γραφικοτητα και τι κατανταει γραφικο, ευχομαι να μην εννοεις εμενα, γιατι δεν παραπονεθηκα ΠΟΤΕ, για να καταντησω γραφικος. Anyway. Κλεινει το θεμα εδω Νικολα. Ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 ok mate...:) και ζητάω συγγνώμη αν σε πρόσβαλα...:O..όλα καλά..;) και με την ευκαιρία, όσοι θέλετε , πάρτε και το λινκ για να κάνετε updates τα windows μέσα από τον FF...:) WindowsUpdate 1.1.4 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Tελικά έβαλα την 1.5 RC2 μήπως δουλεύει το θέμα με το Windows Update μέσω ΙΕ ΤΑΒ. Δυστυχώς... :O Να δούμε μήπως διορθωθεί στο μέλλον, γιατί υπάρχουν και άλλες σελίδες (κάτι τράπες νομικού περιεχομένου κλπ.) που επιμένουν στον "αρχαίο" ΙΕ (προφανώς γιατί δεν κάνουν update το interface της σελίδας τους :p )... P.S. Ενα πρόβλημα όμως που μου τη σπάει στη νέα έκδοση του FF είναι ότι κάθε φορά που τον τρέχω... ΕΠΙΜΕΝΕΙ να ανοίγει την τελευταία σελίδα που είχα πριν τον κλείσω την τελευταία φορά. Το τι προσπάθησα μέσα από τα options να διαλέξω την blank σελίδα, αλλά μπα... Μήπως υπάρχεις βρε παιδιά κανας τρόπος άλλος (πχ. μέσα από about:config) ??? :worry: :worry: (σημειωτέον τα tabbrowser extensions δεν έχουν βγάλει ακόμη νέα έκδοση και δυστυχώς δεν μπορούν να επηρεάσουν τη λειτουργία του FF) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια συμβουλή... :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Καλησπέρα. Είδα τις προάλλες Αυτό το θέμα στο Φόρουμ του Insomnia το οποίο μιλά για ένα extension που τοποθετεί ένα μενού με επιλογές για το φόρουμ δίπλα από το "Help" πάνω αριστερά στον Firefox. Το δοκίμασα και πραγματικά είναι πολύ βολικό. Θέλω να ρωτήσω λοιπόν αν υπάρχει κάποιος ο οποίος μπορεί και θέλει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα, ώστε να δημιουργηθεί ένα ίδιο extension για το myphone. Θα ήταν πολύ πολύ βολικό! :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 P.S. Ενα πρόβλημα όμως που μου τη σπάει στη νέα έκδοση του FF είναι ότι κάθε φορά που τον τρέχω... ΕΠΙΜΕΝΕΙ να ανοίγει την τελευταία σελίδα που είχα πριν τον κλείσω την τελευταία φορά. Το τι προσπάθησα μέσα από τα options να διαλέξω την blank σελίδα, αλλά μπα... Μήπως υπάρχεις βρε παιδιά κανας τρόπος άλλος (πχ. μέσα από about:config) ??? :worry: :worry: Δέν σου ανοίγει την αρχική σελίδα που επέλεξες; Πολύ παράξενο Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Καλησπέρα. Είδα τις προάλλες Αυτό το θέμα στο Φόρουμ του Insomnia το οποίο μιλά για ένα extension που τοποθετεί ένα μενού με επιλογές για το φόρουμ δίπλα από το "Help" πάνω αριστερά στον Firefox. Το δοκίμασα και πραγματικά είναι πολύ βολικό. Θέλω να ρωτήσω λοιπόν αν υπάρχει κάποιος ο οποίος μπορεί και θέλει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα, ώστε να δημιουργηθεί ένα ίδιο extension για το myphone. Θα ήταν πολύ πολύ βολικό! :) Working on it :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 P.S. Ενα πρόβλημα όμως που μου τη σπάει στη νέα έκδοση του FF είναι ότι κάθε φορά που τον τρέχω... ΕΠΙΜΕΝΕΙ να ανοίγει την τελευταία σελίδα που είχα πριν τον κλείσω την τελευταία φορά. Το τι προσπάθησα μέσα από τα options να διαλέξω την blank σελίδα, αλλά μπα... Μήπως υπάρχεις βρε παιδιά κανας τρόπος άλλος (πχ. μέσα από about:config) ??? :worry: :worry: Ειχα καποτε ενα extension που το εκανε αυτο (session saver ή καπως ετσι τέλος παντων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Ειχα καποτε ενα extension που το εκανε αυτο (session saver ή καπως ετσι τέλος παντων) Εγώ φίλε μου θέλω ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ !!! Θέλω να κρατά την επιλογή μου για λευκή σελίδα κάθε φορά που ανοίγει. Αλλά αυτό επιμένει να μου ανοίγει την τελευταία. Δεν ξέρω τι φταίει, ειλικρινά... :O :O [EDIT] Μόλις έβγαλα άκρη !!!! Το πρόβλημα ακούει στο όνομα tabbrowser extensions. Το απεγκατέστησα και... λύθηκε το θέμα με την αρχική σελίδα :D Εν αναμονή λοιπόν της νέας συμβατής έκδοσης του tabbrowser extensions :rolleyes: Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τις απαντήσεις σας παιδιά :) :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Working on it :) Αυτά θέλω :up: Και μετά γρήγορα να μπεί ειδικό σηματάκι δίπλα από το nick του Prophet ώς ευεργέτη της myphone community :D Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Αυτά θέλω :up: Και μετά γρήγορα να μπεί ειδικό σηματάκι δίπλα από το nick του Prophet ώς ευεργέτη της myphone community :D Έτοιμο! Έκδοση 0.2 - ξεχωριστό thread :) Περιμένω εντυπώσεις & παρατηρήσεις για να το κάνουμε όσο καλύτερο γίνεται :) By the way, θα βρείτε σίγουρα bugs γιατί έχει πάει 7 το πρωί και κάτι θα έχω κάνει λάθος... Το δοκίμασα πάντως σε 1.0.7 και 1.5rc2 και παίζει κανονικά :o Τα λέμε σε μερικές ώρες! *update: Χάρη στο γρήγορο feedback των παιδιών του forum διορθώθηκε ένα σημαντικό πρόβλημα με το extension... στο παραπάνω link θα βρείτε πλέον την 0.2 :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 θέμα ωρών (άντε 1-2 μερες) η έκδοση 1.5 final...:) ουσιαστικά μιλάμε για την branch 2005111403, η οποία πάει μια χαρά..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 θέμα ωρών (άντε 1-2 μερες) η έκδοση 1.5 final...:) ουσιαστικά μιλάμε για την branch 2005111403, η οποία πάει μια χαρά..;) Ωπ, τι λες τι λες!!! Καλο νεο αυτο. Αντε να δουμε τι θα δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Πάντως η 1.5rc2 μου δουλεύει άψογα :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Πάντως η 1.5rc2 μου δουλεύει άψογα :) Eδω, τα ποστς δεν σου τα βγάζει με χαλασμένη στοίχιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Eδω, τα ποστς δεν σου τα βγάζει με χαλασμένη στοίχιση; Ναι, το είχα ξεχάσει! Αλλά μου αρέσει, γιατί έχω πιο πολύ χώρο για τα μηνύματα, οπότε δεν το θεωρώ πρόβλημα :p Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 το πρόβλημα με την στοίχιση , κατά όπως όλα δείχνουν παραμένει ...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 *Άχρηστο μήνυμα* Νόμιζα ότι βγήκε ο final αλλά τελικά ήταν το rc2... Δεν το είχα κατεβάσει σε αυτό το PC :P Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 το πρόβλημα με την στοίχιση , κατά όπως όλα δείχνουν παραμένει ...:O Kάτι μου λέει πως αυτό μπορεί να το φτιάξει ο Μάνος, όταν και αν βρει χρόνο βέβαια. Γιατί το παρατηρώ μόνο εδώ από τα forums με vb3 Που επισκέπτομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Το fasterfox το εχετε βαλει? Καλα ειναι τελειο Παει σφαιρα ο firefox και σου λεει κ ποσα δευτερα εκανε να κατεβει η σελιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 το fasterfox καθώς και όλα τα tweaks και οι κώδικες για να πηγαίνει πιο γρήγορα ο ff, είναι αρκετά επίφοβα...θα συνιστούσα μόνο στους advanced users να ''παίζουν'' με αυτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 υπάρχει extension ή ρύθμιση που δεν είχα στο tabbrowser extensions που να δίχνει στον τίτλο του κάθε tab πόσο έχει φορτώσει η σελίδα? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 υπάρχει extension ή ρύθμιση που δεν είχα στο tabbrowser extensions που να δίχνει στον τίτλο του κάθε tab πόσο έχει φορτώσει η σελίδα? Εγώ χρησιμοποιώ το Tab Mix Plus. Χωρίς να διαλύει τον Firefox παρέχει όλα αυτά τα πολύ ωραία features, όπως progress bar πάνω σε κάθε tab, ξεχωριστά close buttons σε κάθε tab και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς σχετικά με τα tabs :) Πάντως και το tabbrowser extensions έχει τέτοια επιλογή (κάπου στο appearance άμα θυμάμαι καλά). Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 φιλική συμβουλή : αποφεύγετε τα extensions που τροποποιούν το tab browsing...συνήθως όλο και κάποιο πρόβλημα θα παρουσιάσουν..;) εντωμεταξύ έχουμε τελικά και 1.5rc3 :) (αντιστοιχεί στην branch build 2005111116) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 φιλική συμβουλή : αποφεύγετε τα extensions που τροποποιούν το tab browsing...συνήθως όλο και κάποιο πρόβλημα θα παρουσιάσουν..;) εντωμεταξύ έχουμε τελικά και 1.5rc3 :) (αντιστοιχεί στην branch build 2005111116) To Tab Mix Plus είναι πραγματικά άψογο... Δουλεύει τέλεια με όλες τις εκδόσεις του firefox (1.0.7, 1.5 rcX) και κάνει τις αλλαγές του με προσοχή και "τρόπο" χωρίς να καθυστερεί τον browser όπως έκανε το tabbrowser extensions και κυρίως χωρίς crashes. :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts