Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχεις καποιο θεμα με την 4 η την 5 γιωργο ?

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Για εμάς τους "παλιούς" έχει βγει η 3.6.20.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

εγω δεν θα κανω update καθε μηνα που θα βγαζει η ffox αναβαθμιση γιατι δεν νομιζω οι developers των add on να προλαβαινουν να ακολουθουν κι δεν θελω να εχω προσθετα που να μην ειναι συμβατα καθε φορα για μερες

αναλογα τους developers μια χαρα προλαβαινουν

ειμαι με nightly (τωρα 9.0α1) πανω απο χρονο και ειδικα μετα τη κυκλοφορια του stabe 5 δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με add ons.

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

εγω εχω την 3.6.18 και δεν θα την αλλαξω μεχρι να δω οτι κατι παει καλα με τις αλλες εκδοσεις...τις αλλες παντα portable

Το να πας στην έκδοση 5 μόνο καλό θα κάνει. Προς το παρόν η αναβάθμιση στην 6 αναβάλλεται μιας και το FireGestures δεν είναι ακόμα συμβατό.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Το να πας στην έκδοση 5 μόνο καλό θα κάνει. Προς το παρόν η αναβάθμιση στην 6 αναβάλλεται μιας και το FireGestures δεν είναι ακόμα συμβατό.

περασε το Add-on Compatibility Reporter και κοιτα να δεις εαν τρεχει το addon σου μετα :)

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

εμφανισιακα μπορω να το κανω σαν την 3αρα???

επισης ολα τα add-ons δουλευουν?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

περασε το Add-on Compatibility Reporter και κοιτα να δεις εαν τρεχει το addon σου μετα :)

Ούτως ή άλλως κάνει το check ο mozilla κι από ότι είδα όλα τα addons μου υποστηρίζουν την έκδοση 6. Μόνο το TimeTracker έχει θέμα αλλά πειράζω τον κώδικα του install.rdf με το χέρι οπότε λύνεται το πρόβλημα! Ευχαριστώ πάντως! :)

εμφανισιακα μπορω να το κανω σαν την 3αρα???

επισης ολα τα add-ons δουλευουν?

Ναι μπορείς. Θα το δεις όταν πας να κάνεις το update. Θα σου πει ποια δεν δουλεύουν.

Edited by zxr

Ούτως ή άλλως κάνει το check ο mozilla κι από ότι είδα όλα τα addons μου υποστηρίζουν την έκδοση 6. Μόνο το TimeTracker έχει θέμα αλλά πειράζω τον κώδικα του install.rds με το χέρι οπότε λύνεται το πρόβλημα! Ευχαριστώ πάντως! :)

Ναι μπορείς. Θα το δεις όταν πας να κάνεις το update. Θα σου πει ποια δεν δουλεύουν.

πως μπορω να κανω την εμφανηση σαν την 3??

με θεμα?

Φιλικά Γιώργος

όταν πέρασα την 6 στον υπολογιστή ενός φίλου η πάνω μπάρα με αρχείο,προβολή,επεξεργασία κτλ έγινε ένα κουμπάκι πάνω αριστερά... Σε μένα γιατί δεν έγινε έτσι; καμία ρύθμιση;

όταν πέρασα την 6 στον υπολογιστή ενός φίλου η πάνω μπάρα με αρχείο,προβολή,επεξεργασία κτλ έγινε ένα κουμπάκι πάνω αριστερά... Σε μένα γιατί δεν έγινε έτσι; καμία ρύθμιση;

τι ειναι αυτο? ουτε εγω το εχω....μαλλον πρεπει να κανουμε απεγκατασταση και καθαρη εγκατασταση καθε νεας εκδοσης...το "απο πανω" ειναι προβληματικο...

στη περιπτωση αυτη πως θα επαναφερω bookmarks-addons και εμφανιση ?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

πως μπορω να κανω την εμφανηση σαν την 3??

με θεμα?

Δεν χρειάζεται κανένα θέμα. Λίγο πολύ μπορείς να φέρεις την 6 στα αισθητικά πρότυπα της 3.

τι ειναι αυτο? ουτε εγω το εχω....μαλλον πρεπει να κανουμε απεγκατασταση και καθαρη εγκατασταση καθε νεας εκδοσης...το "απο πανω" ειναι προβληματικο...

στη περιπτωση αυτη πως θα επαναφερω bookmarks-addons και εμφανιση ?

Δεν χρειάζεται clean install. Δεξί κλίκ στον κενό χώρο δίπλα από το Help του μενού. Θα εμφανιστεί ένα μενού στο ξε-τικάρετε το Menu Bar. Η μπάρα του μενού θα εξαφανιστεί και θα αντικατασταθεί από το πορτοκαλί κουμπάκι που λεει ο pgetsopoulos

Δεν χρειάζεται κανένα θέμα. Λίγο πολύ μπορείς να φέρεις την 6 στα αισθητικά πρότυπα της 3.

το προσπαθησα και κατι πετυχα

ευχαριστω :)

Φιλικά Γιώργος

Δεν χρειάζεται clean install. Δεξί κλίκ στον κενό χώρο δίπλα από το Help του μενού. Θα εμφανιστεί ένα μενού στο ξε-τικάρετε το Menu Bar. Η μπάρα του μενού θα εξαφανιστεί και θα αντικατασταθεί από το πορτοκαλί κουμπάκι που λεει ο pgetsopoulos

NAI πραγματι ετσι ειναι..αν και δεν μου αρεσει πολυ...(στην opera ειναι πιο λειτουργικο) ...ξανα στο αρχικο...

παντως απο ταχυτητα υπολειπεται πολυ της opera..

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NAI πραγματι ετσι ειναι..αν και δεν μου αρεσει πολυ...(στην opera ειναι πιο λειτουργικο) ...ξανα στο αρχικο...

Πάντα έτσι ήταν. Ο Opera ήταν ο πιο strict enforcer στα πρότυπα καθώς και ο πιο γρήγορος, και ο Firefox ο πιο δημοφιλής και επεκτάσιμος.

Δοκίμασε αυτά τα tweaks. Πιστεύω ότι θα δεις διαφορά.

Πάντα έτσι ήταν. Ο Opera ήταν ο πιο strict enforcer στα πρότυπα καθώς και ο πιο γρήγορος, και ο Firefox ο πιο δημοφιλής και επεκτάσιμος.

ναι ταχυτατος! αλλα με 1,5% μεριδιο..χαθηκε και αυτος...καλα που εχει τις Mobile εκδοσεις (που επισης ειναι αριστες) και επιβιωνει..

Δοκίμασε αυτά τα tweaks. Πιστεύω ότι θα δεις διαφορά.

σε ευχαριστω ! δοκιμαζω αμεσα

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Παίδες.. μόνο σε μένα δε δουλευει το λινκ που παραθέτει ο zxr? Ανοιγει το πρώτο link αλλα εκει που λεει ο τύπος

The Firefox Tweak Guide has the full details on how to speed up Firefox regardless of your connection or hardware, reprinted in part below. Don’t forget that the easiest way to tweak user files is with chromEdit extension.

δεν δουλευει το λινκ που δινει και δεν μπορώ να κάνω δουλεια! είμαι που είμαι απειρος βλέπω ολα εκεινα τα configuration απο κάτω και μπερδευομαι χωρίς guide.:wacko:

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

βγήκε μπετα η 7... Τεράστια μείωση στην μνήμη και για μένα που τυχαίνει να εχω έως και 100 ταμπ είναι απίστευτα χρήσιμο...

βγήκε μπετα η 7... Τεράστια μείωση στην μνήμη και για μένα που τυχαίνει να εχω έως και 100 ταμπ είναι απίστευτα χρήσιμο...

Με 40 tabs ανοιχτά αυτή τη στιγμή σε Firefox 6, ανοιχτό το Thuynderbird, Pidgin, Skype, και r-radio, καταναλώνω το 66% της RAM.

Με 40 tabs ανοιχτά αυτή τη στιγμή σε Firefox 6, ανοιχτό το Thuynderbird, Pidgin, Skype, και r-radio, καταναλώνω το 66% της RAM.

πόση ραμ έχεις; παίζει ρόλο βέβαια και τι σελίδες είναι... Εχω φτάσει και στο 80% μαζί με κάποιο άλλο πρόγραμμα... Τώρα υπόσχονται 20 με 50 της εκατό κάτω... Σε σχέση με τον 6 τρώει τώρα με τις ίδιες σελίδες γύρω στα 200 mb κάτω...

Σε σχέση με την 4 παίζει να τρώει κάτω από την μισή :p

πόση ραμ έχεις; παίζει ρόλο βέβαια και τι σελίδες είναι... Εχω φτάσει και στο 80% μαζί με κάποιο άλλο πρόγραμμα... Τώρα υπόσχονται 20 με 50 της εκατό κάτω... Σε σχέση με τον 6 τρώει τώρα με τις ίδιες σελίδες γύρω στα 200 mb κάτω...

Σε σχέση με την 4 παίζει να τρώει κάτω από την μισή :p

4 GB RAM έχω. Το 90% των σελίδων είναι γεμάτες φωτογραφίες των 20kb μ.ο.

4 GB RAM έχω. Το 90% των σελίδων είναι γεμάτες φωτογραφίες των 20kb μ.ο.

σκέψου πόσο ανάγκη την εχω την 7 με 2 gb μόνο...

Παιδιά εχω ένα θεματάκι καιρό τώρα και δεν το εχω λύσει.

Δεν μπορώ να τονίσω λέξεις στο firefox.

Αν έχει κάνεις καμία ιδέα ευχαρίστως να την ακούσω.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com