eatmydust Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Για προσπάθησε να κάνεις re-install από πάνω τον Firefox;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 βγήκε ο mozilla 5 http://www.pcw.gr/Article/Internet-Networking/Mozilla_Firefox_5/237-5970.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 βγήκε ο mozilla 5 http://www.pcw.gr/Article/Internet-Networking/Mozilla_Firefox_5/237-5970.html Aπο αύριο θα ειναι διαθέσιμη για όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 βγήκε ο mozilla 5 http://www.pcw.gr/Article/Internet-Networking/Mozilla_Firefox_5/237-5970.html ενας γνωστος μου που το δοκιμασε μου ειπε οτι ειναι beta...ισχυει?? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Από τη στιγμή που όπως λεει και ο nikos_kallithea θα είναι διαθέσιμη για όλους προφανώς και δεν είναι beta. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Μόλις πριν 10" μου πέταξε μήνυμα για αναβάθμιση στον 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parov Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 πλέον οι αναβαθμίσεις θα βγαίνουν γρήγορα...ο mοzila 5 είχε σημαντικές αλλαγές...για να δούμε οι επόμενες αναβαθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 adblock plus ,flashgot,tab mix plus ειναι συμβατα με την 5?ξερει κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Από τη στιγμή που όπως λεει και ο nikos_kallithea θα είναι διαθέσιμη για όλους προφανώς και δεν είναι beta. ευχαριστω:) θα την δοκιμασω αμα ειναι και θα πω εντυπωσεις:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 adblock plus ,flashgot,tab mix plus ειναι συμβατα με την 5?ξερει κανενας? adblock και Tabmix ναι...! Το αλλο δεν το εχω δεν ξερω...! :) Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Οποιος θέλει να το δοκιμάσει και δεν θέλει να σβήσει την παλαιότερη έκδοση, ας κατεβάσει τον Firefox Portable από το portableapps.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Οποιος θέλει να το δοκιμάσει και δεν θέλει να σβήσει την παλαιότερη έκδοση, ας κατεβάσει τον Firefox Portable από το portableapps.com δεν βρισκω την 5αρα:( Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 δεν βρισκω την 5αρα:( εδω ειναι γιωργο http://portableapps.com/news/2011-06-21_-_firefox_portable_5.0_released Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 εδω ειναι γιωργο http://portableapps.com/news/2011-06-21_-_firefox_portable_5.0_released ευχαριστω...:):) θα την δοκιμασω:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Μπορει κάποιος να με βοηθήσει σε μια μικρή ρύθμιση που δεν την βρίσκω στο firefox 4? Οταν πατάω το πληκτρο στα bookmarks μου βγαζει παράθυρο στα αριστερά ενώ θέλω νάνε σαν option στα δεξιά. οριστε και δύο φώτος να καταλάβεται ακριβώς. http://s4.postimage.org/qgb4gi04/New_Picture.jpg http://s4.postimage.org/qgcrzuhw/New_Picture.jpg Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 δεν ξέρω αν κατάλαβα ακριβώς τι λες, αλλά με δεξί κλικ και customize βρίσκεις 2 κουμπάκια για τα bookmarks...το ένα είναι απλό κουμπάκι ας πούμε, το οποίο πατώντας το σου ανοίγουν τα αγαπημένα αριστερά σε λίστα (1η φώτο που έβαλες) και το άλλο είναι κουμπάκι με drop down menu όπου και τα βλέπεις όπως στην 2η σου φώτο... ή μήπως ζητάς η λίστα στην πρώτη φώτο να είναι στην δεξιά πλευρά του browser..? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 δεν ξέρω αν κατάλαβα ακριβώς τι λες, αλλά με δεξί κλικ και customize βρίσκεις 2 κουμπάκια για τα bookmarks...το ένα είναι απλό κουμπάκι ας πούμε, το οποίο πατώντας το σου ανοίγουν τα αγαπημένα αριστερά σε λίστα (1η φώτο που έβαλες) και το άλλο είναι κουμπάκι με drop down menu όπου και τα βλέπεις όπως στην 2η σου φώτο... ή μήπως ζητάς η λίστα στην πρώτη φώτο να είναι στην δεξιά πλευρά του browser..? :worry: Yeap silly me! τώρα προσεξα οτι το ένα ειναι bookmars drop down και το αλλο οχι. Αυτο εψαχνα, ευχαριστώ! Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Έκανα την αναβάθμιση και σήμερα δε μου παίζει τίποτα από youtube.Βγάζει "παρουσιάστηκε σφάλμα . προσπαθήστε ξανά αργότερα"...Ο ΙΕ παίζει κανονικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 (edited) παιδια παρατηρησα οτι στο start/all programs ενω υπαρχει το προγραμμα mozilla firefox ,παρακατω οπου ειναι τα προγραμματα με τα κιτρινα φακελακια τους δεν υπαρχει ο mozilla firefox, ενω στα program files υπαρχει κανονικα.εκανα απεγκατασταση αλλα παλι δεν φαινεται. εχω windows 7 φταιει κατι απο τις ρυθμισεις του ffox η των windows? EDIT δοκιμασα και τον 4 και παλι δεν φαινεται.μονο στον 3 φαινεται τελικα Edited June 27, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 υπαρχει καποιο addon να που κανει τη δουλεια του jdownloader? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 υπαρχει καποιο addon να που κανει τη δουλεια του jdownloader? δεν ξερω τι κανει αυτο που λες αλλα εγω χρησημοποποιω εγω ενα για να κατεβαζω βιντεακια και διαφορα Download Helper λεγεται:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 δεν ξερω τι κανει αυτο που λες αλλα εγω χρησημοποποιω εγω ενα για να κατεβαζω βιντεακια και διαφορα Download Helper λεγεται:) αυτο που θελω εγω ειναι για να κατεβαζω αρχεια rapid filesonic κτλ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 αυτο που θελω εγω ειναι για να κατεβαζω αρχεια rapid filesonic κτλ ααα...οχι αυτο δεν το κανει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 αυτο που θελω εγω ειναι για να κατεβαζω αρχεια rapid filesonic κτλ Υπάρχει ενα προγραμμα που κανει κατι με τα cookies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Εχουν ξεφύγει εκεί στη Mozilla Foundation...Ακόμα δεν κυκλοφόρησε ο 5 και βγήκε η beta του 6... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts