Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κατεβασε το add-on "Mr tech toolkit" και εχει επιλογη να κανεις compatible παλαιο addon θελει-δεν θελει!:D

Δεν βρίσκω τέτοια επιλογή.. Μπορείς να βοηθήσεις μήπως?

Edit: Άκυρο το βρήκα :)

εχασα ολους τους κωδικους :(

ειδα στο φορουμ του firefox οτι κ αλλοι ειχαν προβλημα.

ξερει κανεις τροπο επαναφορας;

το ιδιο προβλημα εχω κ με το gmail manager.

επισης δε μου βγαζει την μπαρα για απομνημονευση του κωδικου.

παιδιά ακούστε... Λοιπόν έβαλα στο PC μου τον firefox , μετά από τόσο καιρό συμβίσωσης με τον IE7... Λοιπόν , στο MSN όταν μου λέει ότι έχω e-mail μου τα ανοίγει από τον IE και όχι από τον Firefox.. .Καμιά λύση?
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

παιδιά ακούστε... Λοιπόν έβαλα στο PC μου τον firefox , μετά από τόσο καιρό συμβίσωσης με τον IE7... Λοιπόν , στο MSN όταν μου λέει ότι έχω e-mail μου τα ανοίγει από τον IE και όχι από τον Firefox.. .Καμιά λύση?

Εμένα μου συμβαίνει ακριβώς το αντίθετω.Μόλις ο messenger μου γράψει ότι έχω mail και πατήσω για να το δω μου το ανοίγει με το Mozilla και όχι με τον Internet Explorer.Μπορώ να το αλλάξω;:worry:

Εμένα μου συμβαίνει ακριβώς το αντίθετω.Μόλις ο messenger μου γράψει ότι έχω mail και πατήσω για να το δω μου το ανοίγει με το Mozilla και όχι με τον Internet Explorer.Μπορώ να το αλλάξω;:worry:

Έναρξη-> Πίνακας ελέγχου-> Προσθαφαίρεση προγραμμάτων-> Ορισμός πρόσβασης και προεπιλογών προγραμμάτων

Εκεί αλλάζεις τα προεπιλεγμένα προγράμματα

.

• 2 weeks later...

Λοιπόν έκανα backup στον firefox και τον μετέφερα σε έναν άλλο υπολογιστή μέχρι εδώ όλα καλά, σήμερα χρειάστηκε να προσθέσω μια συντόμευση στους σελιδοδείκτες και αφού την πρόσθεσα έκλεισα το firefox αλλά όταν τον ξανά άνοιξα αυτή δεν υπήρχε το ξαναδοκίμασα και πάλι το ίδιο δεν κρατάει τις νέες συντομεύσεις πλην αυτών που είχε από το backup. Ξέρει κανείς κάτι???

.

Λοιπόν έκανα backup στον firefox και τον μετέφερα σε έναν άλλο υπολογιστή μέχρι εδώ όλα καλά, σήμερα χρειάστηκε να προσθέσω μια συντόμευση στους σελιδοδείκτες και αφού την πρόσθεσα έκλεισα το firefox αλλά όταν τον ξανά άνοιξα αυτή δεν υπήρχε το ξαναδοκίμασα και πάλι το ίδιο δεν κρατάει τις νέες συντομεύσεις πλην αυτών που είχε από το backup. Ξέρει κανείς κάτι???

.

Απαντώ μόνος μου γιατί το έλυσα το πρόβλημα μήπως το χρειαστεί κάποιος άλλος.

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

.

Εδώ και αρκετούς μήνες (από κάποια αναβάθμιση και μετά) στο firefox δεν βλέπω σε κάποια sites σταθερές φωτογραφίες....Χαρακτηριστικό παράδειγμα στο site του Πλαισίου, δεν μου εμφανίζονται οι σταθερές φωτογραφίες των εμπορευμάτων του, μικροφωτογραφίες και κανονικές. Το πρόβλημα επιτείνεται όταν στη χαμένη φωτό υπάρχει και λινκ, που φυσικά δεν μπορώ να το πατήσω. Αυτό συμβαίνει όχι σε όλα τα site, αλλά σε κάποια....Τώρα το ίδιο site στον ie7 φαίνεται κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα....Οι αναβαθμίσεις στο firefox συνεχίζονται, όμως το πρόβλημα στα συγκεκριμένα sites δεν επιλύνεται....:(

Έχει κανένας καμιά ιδέα τί φταίει και τί μπορώ να κάνω;;;:worry:

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Εδώ και αρκετούς μήνες (από κάποια αναβάθμιση και μετά) στο firefox δεν βλέπω σε κάποια sites σταθερές φωτογραφίες....Χαρακτηριστικό παράδειγμα στο site του Πλαισίου, δεν μου εμφανίζονται οι σταθερές φωτογραφίες των εμπορευμάτων του, μικροφωτογραφίες και κανονικές. Το πρόβλημα επιτείνεται όταν στη χαμένη φωτό υπάρχει και λινκ, που φυσικά δεν μπορώ να το πατήσω. Αυτό συμβαίνει όχι σε όλα τα site, αλλά σε κάποια....Τώρα το ίδιο site στον ie7 φαίνεται κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα....Οι αναβαθμίσεις στο firefox συνεχίζονται, όμως το πρόβλημα στα συγκεκριμένα sites δεν επιλύνεται....:(

Έχει κανένας καμιά ιδέα τί φταίει και τί μπορώ να κάνω;;;:worry:

Μια απλή λύση... unistall και μετά ξανά install...

Μια απλή λύση... unistall και μετά ξανά install...

Φίλε μου είναι κάτι πιό σύνθετο....Εννοείται πως έχω κάνει uninstall- install, άλλωστε αυτό γίνεται από μόνο του σε κάθε αναβάθμιση του browser...

Καμιά άλλη υπόδειξη;;;:worry:

Έχεις εγκατεστημένο το extension AdBlock Plus; Αν ναι, μπορεί να μπλόκαρες κάτι καταλάθος.

Επίσης, κοίταξε στο tools->options->content και κοίταξε στο exceptions των images μήπως επίσης έχεις μπλοκάρει κάτι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχεις εγκατεστημένο το extension AdBlock Plus; Αν ναι, μπορεί να μπλόκαρες κάτι καταλάθος.

Επίσης, κοίταξε στο tools->options->content και κοίταξε στο exceptions των images μήπως επίσης έχεις μπλοκάρει κάτι.

Ευχαριστώ πολύ για την κατεύθυνση...Το πολύμηνο πρόβλημα θεωρείται λήξαν...:) Δεν μπορώ να καταλάβω πώς τσεκαρίστηκε η απαγόρευση εικόνων από μερικά sites ή σελίδες αυτών....:wacko:

Γειά σας... Χρησιμοποιώ το Μozilla εδω και πολύ καιρό και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα το μεσημέρι.

Το παρατήρησα στη σελίδα του facebook κ δεν ξέρω αν συμβαίνει κατι αναλογο σε αλλη σελίδα. Συγκεκριμένα, όταν γραφω καποιο σχόλιο, ή στον Τοίχο κάποιου και πατάω το κουμπί για να "κατοχυρωθεί"/αποθηκευτεί το σχόλιο μου δε γίνεται τπτ. Όπως επίσης, οταν κανω κλικ για να μ εμφανισει ποιοι φίλοι μου είναι Online δε δειχνει τίποτα.

(Συγνώμη που αναφέρω μόνο το facebook, αλλα μόνο εκεί παρατήρησα το πρόβλημα αυτό - μέχρι στιγμής...)

Όχι τίποτα άλλο αλλα με το Internet Explorer δεν είχε πρόβλημα!! Ούτε με το Opera υπάρχει πρόβλημα.

Εχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?

Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com

spread it out!

Παιδιά, μια ερωτηση.

Άλλαξα υπολογιστή και θέλω να μεταφέρω bookmarks, password κτλ.

Διάβασα για το mozbackup αλλά τα windows του παλιου υπολογιστή δε λειτουργούν, αλλά έχω το σκληρό με την πλήρη εγκατάσταση του firefox.

Που θα βρώ τα στοιχεία για να τα μεταφέρω?

Όλα τα settings του firefox αποθηκεύονται εδώ: C:\Documents and Settings\[user]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\

Όλα τα settings του firefox αποθηκεύονται εδώ: C:\Documents and Settings\[user]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\

Αυτά τα setings χρειάζονται???

C:\Documents and Settings\[user]\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox

.

Ναι τίποτα άλλο. Τα κάνεις ένα απλό copy-paste στο αντίστοιχο path του καινούριου υπολογιστή και έχεις τα πάντα (bookmarks, add-ons κτλ)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

paidia exo ena provlima..den mporo na katevaso...m vgazei...ΕΓΙΝΕ ΦΡΑΓΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. MICROSOFT

na anafero oti edo kai kapoies meres exei bgei to update 3.0.6(dn to exo perasei akoma)

Αυτό είναι το τελευταίο update (Gecko/2009011913 Firefox/3.0.6 Ubiquity/0.1.5) και πιστευω ότι όποτε βγαίνει μια αναβάθμιση πρέπει να την κάνουμε αμέσως γιατί μπορεί να καλύπτει κενά τα οποία δεν ξέρουμε που μπορεί να μας βλάψουν

.

Ισως χρειαστει να κανω format στο pc και εχω ενα προβληματακι! :)

Αρκετες φορες χρησιμοποιω τον φορητο στην δουλεια γραφω online σε ενα προγραμμα και μου εμφανιζει καποιες καταχωρισεις που τις εχω ξαναπερασει - γραψει παλιοτερα (ονοματεπωνυμα κ.τ.λ.π. ) με ποιο τροπο μπορω να τις κρατησω?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παιδιά εμένα λύθηκε το πρόβλημα, που όταν ερχόταν ένα email και το άνοιγε από τον Explorer αλλά τώρα έχω άλλο πρόβλημα. Έρχονται μια χαρά τα email, μου το λέει και όταν μπαίνω δεν με παίρνει απευθείας στο inbox αλλά στην αρχική σελίδα που μου λέει πόσο ελεύθερο χώρο έχω
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

options-->privacy-->remember what i enter in forms and the search bar (checked)..;)

Μηπως θα επρεπε να κρατησω καποιο φακελο - αρχειο μεσα απο το φακελο του mozilla και μετα το format να τον ξαναβαλω στην θεση του? :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ισως χρειαστει να κανω format στο pc και εχω ενα προβληματακι! :)

Αρκετες φορες χρησιμοποιω τον φορητο στην δουλεια γραφω online σε ενα προγραμμα και μου εμφανιζει καποιες καταχωρισεις που τις εχω ξαναπερασει - γραψει παλιοτερα (ονοματεπωνυμα κ.τ.λ.π. ) με ποιο τροπο μπορω να τις κρατησω?

mozbackup ειναι ελαφρυ και ειναι δωρεαν και τα σωζει ολα οπως τα αφησες την τελευταια στιγμη. Δημιουργει ενα αρχειο το οποιο πρεπει να το αποθηκευσεις καπου προσωρινα και το κανεις restore ξανα μετα το φορματ αφου εχεις εγκαταστησει το προγραμμα ;)