Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν παω να ανοιξω μερικες σελιδες μενει αρκετη ωρα στην αναμονη και τελικα δεν τις ανοιγει.Ξεκινησε με τη σελιδα του πλαισιο και οσο παει οι σελιδες αυξανονται.το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει ακομα και οταν χριησιμοποιω τον internet explorer.Any ideas?:cry:

μαλλον φταιει η συνδεση σου...:rolleyes:

αν κανεις ανανεωση/refresh δεν ανοιγουν;

μαλλον φταιει η συνδεση σου...:rolleyes:

αν κανεις ανανεωση/refresh δεν ανοιγουν;

Τιποτα.Αν φταιει η συνδεση μου τι μπορω να κανω?Τωρα που το λες ομως..Εχω το dsl cube της vivodi.Ειχα παρει το πακετο με τους 3 μηνες.Αυτο αρχισε να συμβαινει περιπου οταν τελειωσαν οι 3 μηνες.:mad:

IMPOSSIBLE IS NOTHING....

Βασικά θες Windows Media Player ή Quicktime plugin ... οπότε τα ξαναπερνάς αν τα έχεις βάλει ήδη στον υπολογιστή για να βάλουν το plugin στο φάκελο του Firefox... αν δε χρησιμοποιείς WMP / Quicktime (και αυτό σου προτείνω) βάλε K-lite Basic (ή Full) Codec Pack (w*w.codecs.com) και Media Player Classic (είναι μέσα στο full πακέτο)... επίσης κατέβασε τα Real Alternative και Quicktime Alternative...
Ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλα δεν μου δούλεψε. Ψάχνοντας σε κάποια ξένα forums βρήκα οτι πρέπει να κατεβάσω δυο αρχειάκια dll και να τα βάλω στα plugins του firefox. Τώρα δουλεύει μια χαρά. Αντε γιατί τον είχα αφήσει για λίγο και χρησιμοποιούσα τον IE7 και κάπως μου ήρθε:blink:

Σήμερα εγκατέστησα το Firefox 2 πάνω από το 1.5.

Τώρα δεν τρέχει τίποτα. Μου βγάζει error.

Έκανα κάτι λάθος;

Όχι. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είχες πρόβλημα. Κάθε έκδοση την εγκατέστησα πάνω από την προηγούμενη χωρίς απεγκατάσταση της προηγούμενης. Και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Guest Tankwart

Παιδια πως λεγοταν εκεινο το εργαλειο του firefox που οταν ειχες mail στο gmail εβγαινε ενα κοκκινο φακελακι κατω δεξια και σε προειδοποιουσε?

Ευχαριστω.

αυτο θα πει ταχυτητα αντιδρασης!!!!!ουτε 2 λεπτα δεν περασαν....

1000 Τhanks.

by the way αυτο ειναι καλο?

https://addons.mozilla.org/firefox/3799/

...φιλε geovass εγω γιατι οσο κι αν κανω search στη σελιδα που μου εδωσες δεν το βρισκω(τουλαχιστον στα πρωτα αποτελεσματα),το λεω γιατι θυμαμαι οτι και παλιοτερα δεν το βρισκα...

anyway thanks.

ειναι προς τα κατω... σου βγαζει κατι αλλα πρωτα..:D

Όταν κάνω Save image as σε μια φωτογραφία, 'παγώνουν' τα πάντα για 1-2 δευτερόλεπτα και δε μπορω να καταλαβω το γιατί.. Το σύστημα μου δεν δικαιολογεί τέτοιες καθυστερήσεις (1g RAM, Intel Duo)..

Έχει τύχει σε κανένα τίποτα παρόμοιο?

Και σε μένα το ίδιο :( 5-6δευτ. (1gb-3Ghz)

Πατήστε clean up στο παράθυρο των downloads

kalhspera paides.. perasa se ena windoze machine ton 2 panw apo 1.5.07... me ena karo plugins :P (Ta eixa kai ston 1.5klp )... dulepsa kala 6 meres.. epeita, kollaei kai kineitai SYNEXEIA me 7kb/s... oute ligotero oute parpanw.. kai to browsing kai to dloading... kamia idea na ton kanw na synel8ei????

einai 100% ff prob, o ie, opera kai ns phgainoun kanonika.. to idio kai ta ypoloipa boxes tou lan.. any ideaz???

tia

ρε παιδια μια βοηθεια!

απο τοτε που εβαλα τον firefox 2.0 , δεν μπορω να κανω επιλογη κειμενου(αντιγραφη και επικοληση) η οτιδηποτε αλλο!

τον απεγκατεστησα και εβαλα την προηγουμενη εκδοση που ειχα αλλα παλι οτο ιδιο προβλημα!

υπαρχει καμια ρυθμισει μεσα στον firefox που δεν την βλεπω....:confused:

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Τελικά είναι θέμα των ρυθμίσεων του υπολογιστή;

Εγώ δεν το είχα σε καμία έκδοση, δεν το ήξερα καν. Και χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά τον FF. Εδώ έμαθα ότι υπάρχει το πρόβλημα με το copy-paste. Εσύ από ότι λες το έχεις με όλες τις εκδόσεις. Δεν ξέρω τι γίνεται.

Ίσως κάποιος άλλος που το είχε, να βρήκε και την λύση.

Δοκιμάστε να βγάλετε μερικά extensions μήπως αλλάξει κάτι.

Για να μη βάζετε και να βγάζετε extension, μπορείτε να εκκινείτε το Mozilla Firefox σε Safe mode, με το αντίστοιχο εικονίδιο από το Start menu, ή με την εντολή "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -safe-mode (αλλάζετε το path ανάλογα με το δικό σας στήσιμο).

ρε παιδια μια βοηθεια!

απο τοτε που εβαλα τον firefox 2.0 , δεν μπορω να κανω επιλογη κειμενου(αντιγραφη και επικοληση) η οτιδηποτε αλλο!

τον απεγκατεστησα και εβαλα την προηγουμενη εκδοση που ειχα αλλα παλι οτο ιδιο προβλημα!

υπαρχει καμια ρυθμισει μεσα στον firefox που δεν την βλεπω....:confused:

Εμένα πάντως το copy paste δούλεψε μόνο στον 2. Στις προηγούμενες εκδόσεις δεν δούλευε και έκανα ctrl+V

Δοκίμασες να ξαλαφρώσεις τον ff?

τι εννοεις να ξαλαφρωσω τον ff?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Από τα διάφορα extensions.

Μην μου πεις ότι δεν έχεις κανένα πρόσθετο στον firefox. Αν είναι έτσι, άκυρο το ξαλάφρωμα.