mcde Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Adblock plus με filterset.g updater. Έχει έτοιμα τα περισσότερα φίλτρα και από τότε που το έβαλα, δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 ρε παιδια..εκανα εναν καθαρισμο με το ccleaner και απο τοτε παλι εγινε το μπερδεμα με τα εικωνιδια κτλ..(δλδ)τα προφιλ μου τα δειχνει με smiles και γενικως εχουν μπερδευτει..καποια λυση? κανεις?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Adblock plus με filterset.g updater. Έχει έτοιμα τα περισσότερα φίλτρα και από τότε που το έβαλα, δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα. Που το βρίσκουμε αυτό και πως το περνάμε στο Adblock plus ?? :worry: :worry: Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Υπάρχει extension που να κάνει ένα pop up window να είναι always on top; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Που το βρίσκουμε αυτό και πως το περνάμε στο Adblock plus ?? :worry: :worry: Ευχαριστώ εκ των προτέρων....Όπου βρίσκεις και τα υπόλοιπα extensions: https://addons.mozilla.org/ και όπως τα εγκαθιστάς, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω, απλά βάζεις πρώτα το adblock plus και μετά το filterset.g updater. Απ'όσο θυμάμαι δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα άλλο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Νόμιζα ότι ήταν κάποιο add-on που βρισκόταν μέσα από τα options του adblock plus... Το βρήκα όμως χάρη στις υποδείξεις σου! :) Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε mcde :D Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Με το FasterFox έχετε παρατηρήσει κάποια άυξηση στην ταχύτητα ή τσάμπα μας τρώει resources? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Με το FasterFox έχετε παρατηρήσει κάποια άυξηση στην ταχύτητα ή τσάμπα μας τρώει resources? Εγώ το έβγαλα γιατί μου έκανε νερά... μερικές σελίδες ζοριζόντουσαν ή δεν φόρτωναν... Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 κι εμενα μου το κανει αυτο..φταιει ο fasterfox??? γιατι και τωρα που εβγαλα ολο τον φακελο(μαζι με τα bookmarks ,extension κτλ)παλι το κανει :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Με το FasterFox έχετε παρατηρήσει κάποια άυξηση στην ταχύτητα ή τσάμπα μας τρώει resources? Εγώ προσωπικά απ'όταν το έβγαλα όχι μόνο κατάλαβα ότι δεν έκανε τίποτα,αλλά τα έκανε χειρότερα.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Παιδιά πως μπορώ να εισάγω στο Firefox τα Opera bookmarks μου? Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 To Adblock PLUS παίζει παράλληλα με το κλασσικό adblock ή πρέπει να το βγάλω πρώτα; Έχει δει κανείς; Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 βγάλε το απλό και μετά βάλε το plus...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Καλημέρα. Αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα στον FF 1.5.0.1 και κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Λοιπόν, τον εγκατέστησα σε ένα Laptop και έχω το εξής παράδοξο: ΔΕΝ μπορώ να κάνω install ΚΑΝΕΝΑ extension! Πιό συγκεκριμένα, πάω στο http://addons.mozilla.org/?application=firefox και διαλέγω ένα extension. Πατάω install και αφού ανοίξει το παράθυρο Software Installation, πατάω install, εμφανίζεται το επιλεγμένο extension μέσα στο παράθυρο και η ένδειξη Waiting από κάτω, δεν κάνει τπτ άλλο και μετά από 5'' μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: Firefox could not install the file at http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/extensions/forecastfox/forecastfox-0.8.5.3-fx+mz+ns.xpi because: Not a valid install package Αυτό το βγάζει σε ΟΛΑ τα extension, κανένα δεν εγκαθίσταται! Πάω λοιπόν και κάνω αποθήκευση στον Η/Υ του extension και μετά drag & drop στο Folder "Extensions" του Firefox. Κάνω restart τον Firefox αλλά μάταια, καμμία εγκατάσταση!! Τί κάνω λάθος?? YΓ: Χρησιμοποιεί κανένας τον FF για συναλλαγές με Alpha Trade....γιατι δεν είναι συμβατός με το site της εταιρίας νομίζω αφού δεν μπορώ να κάνω χρηματιστηριακές συναλλαγές(Το άλλο site της Alpha, το Alhpa Web Banking δουλεύει κανονικά με FF). Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tripio_Kounoupi Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 den ksero gia ta alpha trade.. oso gia to na min sou kanei install ta extensions kati pezei akou.. kane ena unistall to firefox perna tin idia ekdosi ksana an sto kanei dokimase na valeis alli version esto ligo palioteri gia na sou lithi to provlima i pio kainourgia logika afto sto kani logo kakis egkatastasis simvenei emena pantos ta extensions douleuoun ola kanonika:shifty: Παράθεση http://spitfire.coconia.net/myphone/sig/index.php Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lampros23 Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 mhpws kserei kaneis an uparxei kapoio extension pou na mporw na tou orisw sigkekrimenh thxhthta gia to download giati den mporw na serfarw grhgora?h akoma an uparxei tropos me to flashget? euxaristwww:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Κατέβασε το Netlimiter ή το du super control. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lampros23 Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 euxaristw poli hostolis poli grhgoros....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Παιδιά πως μπορώ να εισάγω στο Firefox τα Opera bookmarks μου? δοκίμασε αυτό :) Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 στα options του firefox εβαλα μια σελιδα να ανοιγει παντα με IE.πως θα το ακυρωσω αυτο???? αν μπορειτε στειλτε PM. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Ξαφνικα δε δουλευει καθολου η αναζητηση στο google πανω δεξια!!!:blink: Εγκατεστησα την τελευταια εκδοση του firefox,ενω δεν μπορω να βαλω κανενα extension.Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 ρε παιδια το FEBE πως δουλευει..θελω να κανω backup για να ..επανεγκαταστησω τον μοζιλα..τι να ακολουθησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Παιδιά, μέχρι την ver 1.07 είχαμε ένα πάρα πολύ ωραίο extension που σου επέτρεπε όταν παταγες sift+enter σε ένα string στην address bar να προσθέτει αυτόματα το http://www.gr σε αρχή και τέλος όπως κάνει το ctrl+shift gia to http://www.com. Το extension αυτό δεν παίζει πια στο 1.5, έχετε στο νού σας κάτι αντίστοιχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 βάλε το Mr Tech Local install και κάντο compatible..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Καλησπερα ,πρωτη φορα γραφω εδω,εβαλα firefox 1.5.0.1 και συνεχεια εκλεινε στα καλα καθουμενα ,υστερα απο πολυ ψαξιμο εβγαλα το (χρηση TLS 1.0) και ολα μεχρι στιγμης πανε καλα.Μπορει να εχω καμια επιπτωση στην ασφαλεια?Τι σκατα ειναι αυτο? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts