Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να ρωτήσω κάτι? Sorry αν έχει απαντηθεί αλλά 93 σελίδες είναι πολλές...

Τις παλαιότερες version του Firefox (1.06, 1.07 κ.τ.λ.) που εμφανίζονται στο add remove progs αν τις απεγκαταστήσουμε χάνουμε bookmarks κ.τ.λ ή όχι? Μήπως πρέπει νατις απεγκαταστήσω???

Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!!

οχι δεν χανεις τιποτα , αλλα καλου κακου κανε ενα backup με το Mozbackup ;)
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

οχι δεν χανεις τιποτα , αλλα καλου κακου κανε ενα backup με το Mozbackup ;)

Το Mozbackup σου κρατάει και τις αυτόματες φόρμες συμπλήρωσης και τα κούκις;

παιδια εχω ενα προβλημα με το firefox!Πολλες σελιδες που στην αρχη μου τις φορτωνε κανονικα πλεον δεν μου της φορτωνει και μου βγαζει σφαλμα:blink: !τι φταει?το εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση αλλα τπτ....τα ιδια!

pls help me!:cry: :cry:

thanks εκ των προτέρων.

ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΦΛΕΓΕΤΑΙ......ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΠΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ!

Το Mozbackup σου κρατάει και τις αυτόματες φόρμες συμπλήρωσης και τα κούκις;

ναι εφοσον τα επιλεξεις

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Ένα άλλο πρόβλημα από μένα.

Όταν επιλέγω στις ρυθμίσεις την φόρτωση εικόνων, την επόμενη φορά που θα ανοίξει ο Firefox (1.50) είναι αποεπιλεγμένο.

Εκτός αυτού, είτε επιλέξεις, είτε όχι την φόρτωση εικόνων, η φόρτωση των εικόνων γίνεται κανονικά.

Συμβαίνει και σε άλλους αυτό;

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Πριν λίγες μέρες έπεσε το ρεύμα ενώ σέρφαρα.

Αφού επανήλθε και ξανανοίγοντας τον firefox διαπίστωσα ότι έπρεπε να ξανακάνω log in σε όλα sites που ήμουν μέλος. Μικρό το κακό σκέφτηκα.

Έλα όμως που σήμερα που χρειάστηκε να βρω ένα site, πήγα στα bookmarks και ως δια (μαύρης) μαγείας είχαν όλα εξαφανιστεί!!! :(

Μπορείτε να με βοηθήσετε να τα επαναφέρω; πάω στη διαδρομή C:\Documents and Settings\"username"\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\και έχει μόνο ένα φάκελο με όνομα κάτι περίεργο.default.

Τι μπορώ να κάνω; :( :(

Εχθές ανοίγω τον Ff και βλέπω ότι δεν υπάρχει κανένα bookmark στην bookmarks toolbar και δεν δουλεύει κανένα κουμπάκι γενικώς!

Δεν μπόρεσα να βρώ λύση και κατέβασα τον νέο 1.5 (είχα ακόμα 1.07).

Τώρα όμως δε μου δουλεύει το skroutz pluggin στις seach engines.

Γενικώς δεν υπάρχει skroutz pluggin για Firefox 1.5 ή λειτουργεί το ίδιο κι απλώς πρέπει να κάνουμε κάποια διαδικασία;

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Πάντως με τον 1.5 φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στη διαχείριση της μνήμης που χρησιμοποιεί όταν μένει πολύ ώρα ανοικτός, όταν ανοιγοκλείνεις tabs και όταν σερφάρεις σε sites με πολλές φωτογραφίες. Σε fora του εξωτερικού ψάχνουν λύσεις για να ελλατωθεί το πρόβλημα (πχ. ρυθμίσεις στο about:config, απεγκατάσταση του AdBlock κλπ), ενώ λέγεται πως θα υπάρξει update (1.5.0.1) το οποίο θα δίνει μια και καλή τη λύση.

Προσωπικά έχω πετύχει κανα-δυο φορές τον Firefox να χρησιμοποιεί 400+ΜΒ RAM και περισσότερα από 500ΜΒ virtual memory...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif

Γιαυτό εγώ έχω μείνει στην 1.0.7 και έχω το κεφάλι μου ήσυχο... :whistle:

Να πω την αλήθεια, κι εγώ το σκέφτομαι ώρες ώρες να την ξαναβάλω.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Να πω την αλήθεια, κι εγώ το σκέφτομαι ώρες ώρες να την ξαναβάλω.

Εγώ σκέφτομαι να αρχίσω πάλι να εξερευνώ τις αρετές του free πλέον opera, μέχρι οι φίλοι μας εκεί στο firefoxικό επιτελείο, να λύσουν τα προβλήματα:p

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Πάντως με τον 1.5 φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στη διαχείριση της μνήμης που χρησιμοποιεί όταν μένει πολύ ώρα ανοικτός, όταν ανοιγοκλείνεις tabs και όταν σερφάρεις σε sites με πολλές φωτογραφίες. Σε fora του εξωτερικού ψάχνουν λύσεις για να ελλατωθεί το πρόβλημα (πχ. ρυθμίσεις στο about:config, απεγκατάσταση του AdBlock κλπ), ενώ λέγεται πως θα υπάρξει update (1.5.0.1) το οποίο θα δίνει μια και καλή τη λύση.

Προσωπικά έχω πετύχει κανα-δυο φορές τον Firefox να χρησιμοποιεί 400+ΜΒ RAM και περισσότερα από 500ΜΒ virtual memory...

+1

To eixa anaferei apo otan prwtovghke.

Opoios vrei lysh h pesei to mati tou sth lysh as to pei.

Έκδοση του Noia Theme για τον Firefox 1.0.7 δεν έχει βγει ακόμα;

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

Έκδοση του Noia Theme για τον Firefox 1.0.7 δεν έχει βγει ακόμα;

https://addons.mozilla.org/themes/moreinfo.php?id=72&application=firefox

;) enjoy...(είναι για την 1.5..αν δεν σου είναι συμβατό πες μου να σου δώσω τα links για προηγούμενες εκδόσεις)...:)

Εκεινο το extension που αλλαζε αυτοματα τα ελληνικα σε αγγλικα στην navigation bar, ειναι συμβατο με την 1.5; Μπορουμε να το βρουμε;

Ευχαριστω:)

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

+1

To eixa anaferei apo otan prwtovghke.

Opoios vrei lysh h pesei to mati tou sth lysh as to pei.

Ημίμετρα (και όχι λύσεις) μέχρι να βγει η φημολογούμενη 1.5.0.1 είναι - σύμφωνα με όσα γράφονται στο Mozillazine τα εξής :

- Αν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το AdBlock, βάζουμε το Plus και όχι το απλό.

- Κάνουμε update την Java στην έκδοση 1.5.06

- Κάνουμε update το Acrobat Reader στην έκδοση 7.0.5

- Αν θέλουμε περιορίζουμε την cache που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Firefox προσθέτοντας το browser.cache.memory.capacity στο about:config και βάζοντας ως τιμή το μέγεθος της μνήμης που επιτρέπουμε σε KB

- Κάτι που ψιλοδουλεύει (όσον αφορά την πραγματική μνήμη και όχι την virtual) είναι το να "αδειάζει" την μνήμη που χρησιμοποιεί όταν γίνεται minimize. Αυτό το πετυχαίνουμε αν προσθέσουμε το set config.trim_on_minimize με τιμή "true', προφανώς στο about:config

- Καθαρίζουμε την download list από τα αρχεία που έχουμε ήδη κατεβάσει.

Δεν θα δείτε ΤΙΣ δραματικές αλλαγές, αλλά σίγουρα καθυστερεί το "φαινόμενο" από το να εμφανιστεί (και με minimize μειώνεται αρκετά η RAM που χρησιμοποιείται). Πάντως αν δεν λυθεί το θέμα με κάποιο update, μάλλον θα επιστρέψω είτε στην 1.07, ή στον αγαπημένο μου Maxthon. :)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif

Γιαυτό εγώ έχω μείνει στην 1.0.7 και έχω το κεφάλι μου ήσυχο... :whistle:

Εγώ πάντως που την είχα μέχρι 5-6 μέρες πρίν δεν το είχα.Έκλεινε στα καλά του καθουμένου ο firefox,ενώ άλλες φορές κολλούσε σε σελίδες όταν πατούσα το πίσω 2-3 φορές συνεχόμενα.Με την 1.5 είμαι μια χαρά.Αυτό με την μνήμη δεν το έχω παρατηρήσει πάντως :happy:

Εγώ πάντως που την είχα μέχρι 5-6 μέρες πρίν δεν το είχα.Έκλεινε στα καλά του καθουμένου ο firefox,ενώ άλλες φορές κολλούσε σε σελίδες όταν πατούσα το πίσω 2-3 φορές συνεχόμενα.Με την 1.5 είμαι μια χαρά.Αυτό με την μνήμη δεν το έχω παρατηρήσει πάντως :happy:

και εγώ δεν έχω προβλήματα με την 1.5 :)

από μνήμη, 80-90 MB σταθερά :)

Και γιατί να το κάνουμε; Δεν είναι αυτό νορμάλ χρήση του browser

Αν τον ζορίσεις τόσο, λογικό είναι να βγάλει προβλήματα.