Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

SessionSaver .2 δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς θέλεις, σου κάνει αυτό?
Δεν νομίζω να αποθηκεύει την cache αυτό...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

kserei kaneis kati?

Την έχω πατήσει κι εγώ έτσι.

Μου το έκανε 2-3 φορές η ελληνική έκδοση 1.02.

Διαπίστωσα το εξής. Όταν μου έβγαζε αυτό το μήνυμα κι αφού όπως είπα την πάτησα και επέλεγα "Νέο προφίλ"(χάνοντας έτσι τις ρυθμίσεις), ανοίγοντας τον Task Manager διαπίστωσα ότι ο Firefox ήταν ήδη ανοιχτός, αλλά για άγνωστο λόγο δεν εμφανιζόταν στην οθόνη!

Όταν λοιπόν μου έβγαζε το μήνυμα για νέο προφίλ, άνοιγα τον Task Manager και έκλεινα τον Firefox από κει και μετά τον άνοιγα ξανα. Την δεύτερη φορά μου άνοιγε κανονικά.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Τι είναι αυτό το Denial of Service; :confused: Μου το εμφανίζει αρκετές φορές το firewall και μου κόβει τη σύνδεση χωρίς να με ειδοποιήσει, ιδίως μετά από search στο DC++... :worry:

Χονδρικά και χωρίς τεχνικές αναλύσεις, Denial of Service σημαίνει ότι με κάποιον τρόπο (πχ. μέσω bug μιας εφαρμογής) μπορεί να προκληθεί διακοπή λειτουργίας προγραμμάτων ή Windows services στον υπολογιστή που δέχεται την επίθεση, από κάποιον τρίτο...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif

Παιδιά, γνωρίζετε πως μπορώ να αφαιρέσω από το πεδίο αναζήτησης, κάποια από τις μηχανές αναζήτησης που έχει, αλλά και έχω προσθέσει κι εγώ;

Παιδιά, γνωρίζετε πως μπορώ να αφαιρέσω από το πεδίο αναζήτησης, κάποια από τις μηχανές αναζήτησης που έχει, αλλά και έχω προσθέσει κι εγώ;

Δεν ξέρω αν είναι ο σωστός τρόπος, πάντως στον φάκελό mozila firefox/searchplugins

έχει όλες τις μηχανές αναζήτησης, μπορείς να πας εκεί και να σβήσεις μια μαζί με το εικονίδιό της

Νέο exploit

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Όντως αυτό είναι. Ευχαριστώ :)

Στη βασική σελίδα με τα Search plug-ins υπάρχει link για το extension searchpluginhacks που σου δίνει τη δυνατότητα να βγάζεις όποια μηχανή αναζήτησης θες με ένα κλικ. Πιο απλό από το να ψάχνεις στο δίσκο...

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Εγω εντόπισα ενα bugfix στην 1.5+νέα tabbrowser extensions που το είχα άχτι καιρό:

επιτέλους αλλάζει σωστά και άμεσα όταν μετακινούμε μεταξύ των tabs ο τίτλος του βασισκού παραθύρου του ffx! :)

Extension = επέκταση

exploit= "τρύπα" ασφαλείας

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Εγω εντόπισα ενα bugfix στην 1.5+νέα tabbrowser extensions που το είχα άχτι καιρό:

επιτέλους αλλάζει σωστά και άμεσα όταν μετακινούμε μεταξύ των tabs ο τίτλος του βασισκού παραθύρου του ffx! :)

Σωστός. Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν το είχα προσέξει, γιατί λόγω συνήθειας πίστευα οτι συνέχιζε να "κρατάει" την ονομασια από το πρώτο tab :rolleyes: :rolleyes:

Τι κάνει:

Αν υποθετικά ο χρήστης επισκεφθεί μια σελίδα που το url της αποτελείται απο μερικές χιλιάδες ας πουμε χαρακτήρες, αυτο αυτοματα αποθηκευεται και στο history.dat αρχείο. Εκείνη τη στιγμή δεν συμβαίνει τίποτα, στην επομενη ομως εκκίνηση της εφαρμογης, ο browser θα παγώσει / κρασάρει. Το Ιδρυμα Mozilla δεν προκειται να διορθώσει το κενό ασφαλείας παρά στην επομενη stable release της εφαρμογής μέσα γενάρη / αρχές φλεβάρη.

Έβαλα το firefox 1.5 αλλά όταν ανοίγω μια σελίδα , αυτή πηγαίνει πάνω κάτω, σαν να κουνάω τη ροδέλα του mouse.Πώς το διορθώνω αυτό?
Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p

Τι κάνει:

Αν υποθετικά ο χρήστης επισκεφθεί μια σελίδα που το url της αποτελείται απο μερικές χιλιάδες ας πουμε χαρακτήρες, αυτο αυτοματα αποθηκευεται και στο history.dat αρχείο. Εκείνη τη στιγμή δεν συμβαίνει τίποτα, στην επομενη ομως εκκίνηση της εφαρμογης, ο browser θα παγώσει / κρασάρει. Το Ιδρυμα Mozilla δεν προκειται να διορθώσει το κενό ασφαλείας παρά στην επομενη stable release της εφαρμογής μέσα γενάρη / αρχές φλεβάρη.

Καλά ηλίθιοι είναι??

Εμένα μου συμβαίνει πάρα πολλές φορές, και είναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικό! :mad:

Επίσης όταν πάω για δεύτερη φορά στη διεύθυνση http://mail.google.com ο firefox crashάρει και κλείνει και εμφανίζεται ο agent.

Όταν με την εκκίνηση, παγώσει (και χρειαστεί να τον κλείσω μέσω του taskmanager) χάνεται τελείως το ιστορικό :(

Επίσης (άσχετο): όταν στο WYSIWYG πατήσω το κουμπί για τα smileys, και γενικά όποιο κουμπί έχει μενού από κάτω, δεν ανοίγει! :(

Αυτά τα λίγα :X προβλήματα έχω εγώ :cry:

Επίσης (άσχετο): όταν στο WYSIWYG πατήσω το κουμπί για τα smileys, και γενικά όποιο κουμπί έχει μενού από κάτω, δεν ανοίγει! :(

Αυτά τα λίγα :X προβλήματα έχω εγώ :cry:

Μήπως έχεις ενεργοποιημένη την επέκταση "Αd Block";

Για άγνωστο λόγο, όταν είχα ενεργοποιημένη αυτή την επέκταση είχα το ίδιο πρόβλημα και μόνο στο My phone :wacko:

Όταν την απενεργοποίησα, λύθηκε το πρόβλημα.

περιμενε να ολοκληρωθει η φορτωση της σελιδας και μετα θα εισαι οκ ...

Δεν φτιάχνει , το δοκίμασα?

Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p

Το AdBlock δεν το χρησιμοποιώ πλέον γιατί έχω βρει ένα προγραμματάκι που κάνει πολύ καλύτερη δουλειά και μάλιστα σε όλους τους browsers (και γενικά στο http) ταυτόχρονα.

http://www.admuncher.com ;)

Εμένα τα έχει παίξει το adblock γενικώς, ακόμα και μετά απο clean install δεν δουλεύει καθόλου σωστά. Πότε εμφανίζει το tab κάτω απο τα flash και πότε όχι, και αν εμφανίζεται απλά δεν λειτουργεί. Και το δεξί κλικ->Adblock image δεν λειτουργεί καθόλου. Οπότε θα οδεύσω προς admuncher:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως έχεις ενεργοποιημένη την επέκταση "Αd Block";

Για άγνωστο λόγο, όταν είχα ενεργοποιημένη αυτή την επέκταση είχα το ίδιο πρόβλημα και μόνο στο My phone :wacko:

Όταν την απενεργοποίησα, λύθηκε το πρόβλημα.

Και πάλι δεν λύθηκε! :(

Με τον νεο Firefox 1.5 δε μου ανοιγουν μερικες σελιδες οπως π.χ το forom.com ενω πριν ανοιγε κανονικα.Χρειαζεται να εγκαταστησω καποιο παραπνω extension η να κανω update σε κατι? :O

Καλησπερα σας,

ηθελα να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τις γλωσσες...

Εγκατεστησα πριν απο λιγο την "ελληνικη" εκδοση, χωρις ομως να ηταν αυτο προθεση μου.

Υπαρχει καποιος τροπος να εχω αγγλικο μενου; ΔΕΝ θελω να απεγκαταστησω την ελληνικη και να ξανα-εγκατασταστησω την αγγλικη εκδοση...

Θελω, αν γινεται, με καποιο Add-On, να βαλω τα αγγλικα ως επιλογη και να τα επιλεξω (τα αγγλικα) ως γλωσσα στο μενου...

Σας ευχαριστω!

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Ενω στον Internet explorer μπορω μεσω του touchpad σερνωντας το δαχτυλο μου να κατεβω σε μια σελιδα με τον mozilla αυτο δεν συμβαινει!!Υπαρχει καποια συγκεκριμενη ρυθμιση γι'αυτο στον mozilla??

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Καλά ηλίθιοι είναι??

Εμένα μου συμβαίνει πάρα πολλές φορές, και είναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικό! :mad:

Επίσης όταν πάω για δεύτερη φορά στη διεύθυνση http://mail.google.com ο firefox crashάρει και κλείνει και εμφανίζεται ο agent.

Re file to testara kai dn isxuei !!!!

Mia xara mpainei oxi mono 2 fores alla 5 :D :p :p