hostolis Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Φταει το extended status bar. Ξερίζωσε το. Τα ίδια μου έκανε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Λοιπον το προβλημα μου εχει ως εξης.Χθες μου ζητησε να κανει update σε ορισμενα extensions μεσα σε αυτα και το TabBrowser Preferences οπου μου κατεβασε την εκδοση 1.2.8.4. Σημερα οταν ξανανοιξα τον ffx στο κατω μερος υπαρχει το πλαισιο που εχω στο screenshot. Υποψιν οτι εχω ffx 1.0.6. :O http://img382.imageshack.us/img382/1834/tabbrowser3ge.jpg To ίδια και απο'δω, προς το παρόν το έβγαλα περιμένοντας κάποια καινούργια έκδοση... Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 To ίδια και απο'δω, προς το παρόν το έβγαλα περιμένοντας κάποια καινούργια έκδοση... Κατεβασε την αγγλικη απο εδω και θα σου δουλεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Firefox 1.07 English http://download.mozilla.org/?product=firefox-1.0.7&os=win&lang=en-US Firefox 1.0.7 is a security and stability release. We strongly recommend that all users upgrade to this latest version. This version includes several security and stability fixes, including a fix for a reported buffer overflow vulnerability and a fix for a Linux shell command vulnerability. Specific changes in Firefox 1.0.7 * Fix for a potential buffer overflow vulnerability when loading a hostname with all soft-hyphens * Fix to prevent URLs passed from external programs from being parsed by the shell (Linux only) * Fix to prevent a crash when loading a Proxy Auto-Config (PAC) script that uses an "eval" statement * Fix to restore InstallTrigger.getVersion() for Extension authors Ελληνικη Εκδοση ΔΕΝ εχει βγει ακομα Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Να θέσω ένα ερώτημα; Γιατί βιάζεστε να βάζετε τις νέες εκδόσεις τόσο πολύ πριν καν βγουν επίσημα στο mozilla.org; :worry: Έτσι δημιουργούνται τα προβλήματα. Αν πας σε κάτι άγνωστο, λογικό είναι να έχεις προβληματάκια. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Να θέσω ένα ερώτημα; Γιατί βιάζεστε να βάζετε τις νέες εκδόσεις τόσο πολύ πριν καν βγουν επίσημα στο mozilla.org; :worry: Έτσι δημιουργούνται τα προβλήματα. Αν πας σε κάτι άγνωστο, λογικό είναι να έχεις προβληματάκια. :O Έλα ντε. Είναι μια απορία που έχω κι εγώ καιρό τώρα. Η μόνη περίπτωση που μπορώ να το καταλάβω είναι αν κάποιος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την έκδοση που έχει εγκατεστημένη οπότε περιμένει με αγωνία κάποια επόμενη.. Α και μια άλλη περίπτωση που κάποιος σπεύδει να εγκαταστήσει νέες εκδόσεις μόλις προτοκυκλοφορήσουν είναι αν έχει πολλή όρεξη και χρόνο για πειραματισμούς ;) Αλλιώς είναι σα να πηγαίνουμε γυρεύοντας για μπελάδες :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Γιατι το beta testing ειναι σημαντικό για εμάς τους προγραμματιστές και σε τελική ανάλυση και για τους χρήστες της τελικής έκδοσης. Κάποιοι πρέπει να την κάνουμε και αυτή τη βρωμικη δουλειά. Kάποιος έπρεπε να λερώσει τα χέρια του για να έχετε εσείς οι καλογυαλισμένοι χαρτογιακάδες τον firefox σας να δουλεύει τελεια! :mad: :p gkr41© Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Γιατι το beta testing ειναι σημαντικό για εμάς τους προγραμματιστές και σε τελική ανάλυση και για τους χρήστες της τελικής έκδοσης. Κάποιοι πρέπει να την κάνουμε και αυτή τη βρωμικη δουλειά.Μην που πεις ότι στέλνεις και τα bug στην Mozilla... :D Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nox Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Γιατι το beta testing ειναι σημαντικό για εμάς τους προγραμματιστές και σε τελική ανάλυση και για τους χρήστες της τελικής έκδοσης. Κάποιοι πρέπει να την κάνουμε και αυτή τη βρωμικη δουλειά. Kάποιος έπρεπε να λερώσει τα χέρια του για να έχετε εσείς οι καλογυαλισμένοι χαρτογιακάδες τον firefox σας να δουλεύει τελεια! :mad: :p gkr41© Εύγε! :lol: :lol: :lol: Παράθεση The effort to understand the universe is one of the very few things that lifts human life a little above the level of farce, and gives it some of the grace of tragedy. Steven Weinberg (1933 - ) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/32eppforum.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 προσωπικά πάντως και beta tester του firefox είμαι ...και τα bugs έστελνα και στέλνω... η ουσία είναι απλή και διατυπώθηκε παραπάνω : Κάποιοι πρέπει να την κάνουμε και αυτή τη βρωμικη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Κάποιοι πρέπει να την κάνουμε και αυτή τη βρωμικη δουλειά.Έτσι είναι και πολύ σωστά κάνετε. Όμως υπάρχει κόσμος που κατεβάζει bete μόνο και μόνο για να είναι «μπροστά» και δεν στέλνει bugs. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Πώς μπορούμε να αναφέρουμε bugs στην "κοινότητα" του Mozilla? Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Εγκαθιστώντας και τον Feedback Agent ή κάτι τέτοιο, κατα την διάρκεια εγκατάστασης του ffox. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Μην που πεις ότι στέλνεις και τα bug στην Mozilla... :D Δεν θα σου πω αυτό. Θα σου πω ότι διορθώνω τον κώδικα και τον στέλνω έτοιμο προς ενσωμάτωση :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Τον Feedback Agent τον έχω ήδη εγκαταστήσει και τον χρησιμοποιώ. Προβλήματα, όμως, όπως αυτό με το Flash Plugin που συνεχίζεται και σε αυτή την έκδοση (1.0.7) πώς να το αναφέρω; Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Και Ελληνική 1.0.7 http://download.mozilla.org/?product=firefox-1.0.7&os=win&lang=el-GR :up: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Ρε παίδες εγκατέστησα το 1.07 και τρώει κάτι κολλήματα του στύλ, όταν όταν τον ανοίγω ή δεν ανοίγει κάποιες φορές ενώ τρέχει το firefox.exe ή ανοίγει χωρίς τα Bookmarks και κολάει. Σήμερα μου κόλησαν και τα tabs.Δε μπορούσα να ανοίξω νέο Tab και αναγκάστηκα να κάνω re-install. Λέτε να παίζει ιος ή έχει κι άλλος τέτοια προβλήματα ; Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Ρε παίδες εγκατέστησα το 1.07 και τρώει κάτι κολλήματα του στύλ, όταν όταν τον ανοίγω ή δεν ανοίγει κάποιες φορές ενώ τρέχει το firefox.exe ή ανοίγει χωρίς τα Bookmarks και κολάει. Σήμερα μου κόλησαν και τα tabs.Δε μπορούσα να ανοίξω νέο Tab και αναγκάστηκα να κάνω re-install. Λέτε να παίζει ιος ή έχει κι άλλος τέτοια προβλήματα ; A κατάλαβα... Για εμάς που δεν το έχουμε κατεβάσει είναι καλύτερα να μην δοκιμάσουμε την 1.0.7.; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Ρε παίδες εγκατέστησα το 1.07 και τρώει κάτι κολλήματα του στύλ, όταν όταν τον ανοίγω ή δεν ανοίγει κάποιες φορές ενώ τρέχει το firefox.exe ή ανοίγει χωρίς τα Bookmarks και κολάει. Σήμερα μου κόλησαν και τα tabs.Δε μπορούσα να ανοίξω νέο Tab και αναγκάστηκα να κάνω re-install. Λέτε να παίζει ιος ή έχει κι άλλος τέτοια προβλήματα ;Aυτο εμενα μου το κανει απο την 1.0.4 και μετα.... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Aυτο εμενα μου το κανει απο την 1.0.4 και μετα.... :mad: Εγώ πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 oύτε εγώ έχω πρόβλημα...(1.0.7) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Εγώ πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα :cool:Ως στιγμης η 1.0.7 δεν μου εχει δημιουργησει κατι μονο 1.0.4. 1.0.5. και 1.0.6. εχουν προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Κάντε μπάκαπ τα μπούκμαρκς σας, και μετά ντιλίτ το προφίλ του χρήστη στον φάηερφοξ. Μία επανεγκατάσταση μετά θα σας σώσει πιστεύω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Κάντε μπάκαπ τα μπούκμαρκς σας, και μετά ντιλίτ το προφίλ του χρήστη στον φάηερφοξ. Μία επανεγκατάσταση μετά θα σας σώσει πιστεύω.Αυτο θα το κανω οταν βγει η εκδοση 1.5 αν κανω backup ολο το προφιλ τοτε τα extensions θα σωθουν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Προσωπικά είχα πρόβλημα με το Tabbrowser Preferences στην 1.0.7 και αναγκάστηκα να το απεγκαταστήσω.. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts