mcde Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 ΥΓ. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να αφαιρέσουμε ή να προσθέσουμε μηχανές αναζήτησεις στη search bar?Eκεί που έχει το Google και άλλες search engines, έχει και την επιλογή "add engines". Aν το επιλέξεις σε πάει σ'αυτή τη σελίδα: http://www.mozilla.org/products/firefox/central#central-engines όπου έχει μερικές engines, αλλά μπορείς να βρεις πολύ περισσότερες αν ακολουθήσεις το link: Find lots of other search engines... Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Δεν σας είπα το άλλο το καλό! Εκεί που σέρφαρα στο myphone ξαφνικά κλέινει απότομα ο firefox, και χάνεται και η cache. Δεν φάνηκε σαν crash :confused: . Βλέπω να γυρνάω σε παλιότερη έκδοση :( Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Δεν σας είπα το άλλο το καλό! Εκεί που σέρφαρα στο myphone ξαφνικά κλέινει απότομα ο firefox, και χάνεται και η cache. Δεν φάνηκε σαν crash :confused: . Βλέπω να γυρνάω σε παλιότερη έκδοση :( Yπομονη. Το καλοκαίρι βγαίνει ο ΙΕ7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Επείσης, έχω πρόβλημα στο να επισυνάπτω αρχεία σε μερικά sites όπως στο yousendit.com και σε mail στο gmail :( . Μήπως να το παρατήσω το άθλημα γιατί δεν με πάει;;; :rolleyes: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Παιδια εχω firefox και οποτε παω να κατευασω εναν ηχο κανονικα πρεπει να με ρωταει αν θα τον αποθεικευσει η θα τον κατευασει πρωσορινα. Ομως τους περισοτερους τους κατευαζει πρωσορινα χωρις να με ρωτισει. Ξερετε πως μπορω να το διαρθοσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Θα πας στις επιλογές --> Μεταφορτώσεις --> τύποι αρχείων και θα αλλάξεις τις επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Ερώτηση για το BBcode,είμαι στα settings έχω βάλει να εμφανίζονται τα custom tags και θέλω να προσθέσω το spoiler.Βάζω στο tag#1 την λέξη Spoiler και δεξιά δίπλα την εντολή [/spοiler]. Mέχρι εδώ όλα καλά..όταν όμως γράφω post και μαρκάρω το κείμενο για να βάλω spoiler μου σβήνει το κείμενο και μπαίνει το tag..υπάρχει λύση; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Κάντο έτσι: [ spoiler] _value_ [ /spoiler] Γενικά έχε υπόψιν σου αυτές τις 2 μεταβλητές όταν φτιάχνεις νέα tags: _value_ το επιλεγμένο κείμενο _clipboard_ οτι έχεις στο clipboard Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Κάντο έτσι: [ spoiler] _value_ [ /spoiler] Γενικά έχε υπόψιν σου αυτές τις 2 μεταβλητές όταν φτιάχνεις νέα tags: _value_ το επιλεγμένο κείμενο _clipboard_ οτι έχεις στο clipboard Thanks man :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Απο τοτε που εβαλα την 1.0.4 τις περισσοτερες φορες που ανοιγω ενα link και αυτο ειναι pdf τοτε ο firefox κολλαει και πρεπει να κανω τελος διεργασιας. :( Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα;; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Απο τοτε που εβαλα την 1.0.4 τις περισσοτερες φορες που ανοιγω ενα link και αυτο ειναι pdf τοτε ο firefox κολλαει και πρεπει να κανω τελος διεργασιας. :( Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα;; Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έιχα, μέχρι που διαπίστωσα ότι κολλάει επειδή ο acrobat ανοιγει από πίσω ένα παραθυράκι, που σε ρωτάει αν θέλεις να δεις για νέες εκδόσεις, και περιμένει απάντησή σου, οπότε κολλάει ο acrobat, κολλάει και ο firefox.. Με alt+tab θα το δεις:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Μπορείς να δοκιμάσεις και το Extension PDF Download https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?id=636&application=firefox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έιχα, μέχρι που διαπίστωσα ότι κολλάει επειδή ο acrobat ανοιγει από πίσω ένα παραθυράκι, που σε ρωτάει αν θέλεις να δεις για νέες εκδόσεις, και περιμένει απάντησή σου, οπότε κολλάει ο acrobat, κολλάει και ο firefox.. Με alt+tab θα το δεις:) Αυτο να πω την αληθεια δεν το ειχα προσεξει.Παντως στα μικρα pdf δεν εχω κανενα προβλημα.Οταν αυτα ειναι >1Mb τοτε κατα 99% θα το φαει το κολλημα. Μπορείς να δοκιμάσεις και το Extension PDF Download https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?id=636&application=firefox Ευχαριστω πολυ.Θα το δοκιμασω το extension αυτο γιατι ειναι πολυ σπαστικο να σου κολλαει καθε μερα.. :X Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 είναι καθαρά πρόβλημα του acrobat reader...δοκίμασε να εγκαταστήσεις την τελευταία version 7...;)..η οποία και εξαλείφει σχεδόν το πρόβλημα..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 είναι καθαρά πρόβλημα του acrobat reader...δοκίμασε να εγκαταστήσεις την τελευταία version 7...;)..η οποία και εξαλείφει σχεδόν το πρόβλημα..;) Την κατεβαζω ηδη. ;) Και ελπιζω και σε συνδυασμο με το extension που προτεινε ο pythagoras να μην ξανακολλησει. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 είναι καθαρά πρόβλημα του acrobat reader...δοκίμασε να εγκαταστήσεις την τελευταία version 7...;)..η οποία και εξαλείφει σχεδόν το πρόβλημα..;) Με την 7 είχα βρεί πρόβλημα και επέστρεψα στην 6 με την οποία δεν έχω κανένα... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Acrobat sucks... Μην ανοίγετε τα pdf στον Firefox, κάντε τα download και ανοίγετέ τα κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Acrobat sucks... Μην ανοίγετε τα pdf στον Firefox, κάντε τα download και ανοίγετέ τα κανονικά... Foxit pdf reader... δεν θέλει ούτε εγκατάσταση ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Τελικά τι γίνεται με τον μοζίλα;;κάτι για critical security τρύπες άκουσα...μπας και είναι διαρροή από τη microsoft; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 είναι καθαρά πρόβλημα του acrobat reader...δοκίμασε να εγκαταστήσεις την τελευταία version 7...;)..η οποία και εξαλείφει σχεδόν το πρόβλημα..;) Αυτό το άκρομπατ όντως ρε παιδιά όλο προβλήματα είναι. :down: :mad: Κάνω update και μόλις πάει να εγκαταστήσει το update μου ζητάει να βάλω τον δίσκο με ένα συγκεκριμένο αρχείο μέσα κάτι που δεν έχω λόγω φυσικά σπασμένου acrobat... Και έτσι δεν εγκαθίσταται το Update και κάθε φορά που ανοίγω pdf αρχείο πατάω install later the update... :O Υπάρχει καμιά λύση για αυτό; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Acrobat sucks... Μην ανοίγετε τα pdf στον Firefox, κάντε τα download και ανοίγετέ τα κανονικά... Και εγω πρωτα τα κατεβαζα και μετα τα ανοιγα αλλα απο ορισμενα sites δεν μπορω να το κανω αυτο. :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Αυτό το άκρομπατ όντως ρε παιδιά όλο προβλήματα είναι. :down: :mad: Κάνω update και μόλις πάει να εγκαταστήσει το update μου ζητάει να βάλω τον δίσκο με ένα συγκεκριμένο αρχείο μέσα κάτι που δεν έχω λόγω φυσικά σπασμένου acrobat... Και έτσι δεν εγκαθίσταται το Update και κάθε φορά που ανοίγω pdf αρχείο πατάω install later the update... :O Υπάρχει καμιά λύση για αυτό; :confused:Εννοείται πως αν έχεις πειρατικό software, ειδικά τέτοιο, δεν το αφήνεις να κάνει update εκτός και αν ξέρεις ειδικά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Και εγω πρωτα τα κατεβαζα και μετα τα ανοιγα αλλα απο ορισμενα sites δεν μπορω να το κανω αυτο. :OΥπάρχει πάντα η επιλογή στο Acrobat --> Edit --> Preferences --> Internet --> Display PDF in browser την οποία μπορείς να απενεργοποιήσεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Εννοείται πως αν έχεις πειρατικό software, ειδικά τέτοιο, δεν το αφήνεις να κάνει update εκτός και αν ξέρεις ειδικά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Ουπς... :oops: Δεν το ήξερα... Οπότε απενεργοποιώ το update. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Άσχετο, αλλά όπως είπε και κάποιος παραπάνω, βάλτε τον Acrobat 7 Pro. Φορτώνει ένα service στην εκκίνηση των XP και ανοίγει τα pdf σε χρόνο DT! Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 ForecastFox 0.7.5 :) What's new: Added: Radar images Added: Severe weather alerts Added: 'Preview' column in the tooltip/label customization window. Added: New images Added: Netscape support Fixed: Backend was reworked Fixed: Much better settings/profiles migration from previous versions Fixed: Too many small tweaks to remember nice...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts