Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΥΓ. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να αφαιρέσουμε ή να προσθέσουμε μηχανές αναζήτησεις στη search bar?
Eκεί που έχει το Google και άλλες search engines, έχει και την επιλογή "add engines". Aν το επιλέξεις σε πάει σ'αυτή τη σελίδα: http://www.mozilla.org/products/firefox/central#central-engines

όπου έχει μερικές engines, αλλά μπορείς να βρεις πολύ περισσότερες αν ακολουθήσεις το link: Find lots of other search engines...

Δεν σας είπα το άλλο το καλό! Εκεί που σέρφαρα στο myphone ξαφνικά κλέινει απότομα ο firefox, και χάνεται και η cache. Δεν φάνηκε σαν crash :confused: . Βλέπω να γυρνάω σε παλιότερη έκδοση :(

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Δεν σας είπα το άλλο το καλό! Εκεί που σέρφαρα στο myphone ξαφνικά κλέινει απότομα ο firefox, και χάνεται και η cache. Δεν φάνηκε σαν crash :confused: . Βλέπω να γυρνάω σε παλιότερη έκδοση :(

Yπομονη. Το καλοκαίρι βγαίνει ο ΙΕ7.

Επείσης, έχω πρόβλημα στο να επισυνάπτω αρχεία σε μερικά sites όπως στο yousendit.com και σε mail στο gmail :( . Μήπως να το παρατήσω το άθλημα γιατί δεν με πάει;;; :rolleyes:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Παιδια εχω firefox και οποτε παω να κατευασω εναν ηχο κανονικα πρεπει να με ρωταει αν θα τον αποθεικευσει η θα τον κατευασει πρωσορινα. Ομως τους περισοτερους τους κατευαζει πρωσορινα χωρις να με ρωτισει. Ξερετε πως μπορω να το διαρθοσω;

Ερώτηση για το BBcode,είμαι στα settings έχω βάλει να εμφανίζονται τα custom tags και θέλω να προσθέσω το spoiler.Βάζω στο tag#1 την λέξη Spoiler και δεξιά δίπλα την εντολή

[/spοiler]. Mέχρι εδώ όλα καλά..όταν όμως γράφω post και μαρκάρω το κείμενο για να βάλω spoiler μου σβήνει το κείμενο και μπαίνει το tag..υπάρχει λύση; :confused:

Κάντο έτσι: [ spoiler] _value_ [ /spoiler]

Γενικά έχε υπόψιν σου αυτές τις 2 μεταβλητές όταν φτιάχνεις νέα tags:

_value_ το επιλεγμένο κείμενο

_clipboard_ οτι έχεις στο clipboard

Κάντο έτσι: [ spoiler] _value_ [ /spoiler]

Γενικά έχε υπόψιν σου αυτές τις 2 μεταβλητές όταν φτιάχνεις νέα tags:

_value_ το επιλεγμένο κείμενο

_clipboard_ οτι έχεις στο clipboard

Thanks man :)

Απο τοτε που εβαλα την 1.0.4 τις περισσοτερες φορες που ανοιγω ενα link και αυτο ειναι pdf τοτε ο firefox κολλαει και πρεπει να κανω τελος διεργασιας. :(

Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα;;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Απο τοτε που εβαλα την 1.0.4 τις περισσοτερες φορες που ανοιγω ενα link και αυτο ειναι pdf τοτε ο firefox κολλαει και πρεπει να κανω τελος διεργασιας. :(

Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα;;

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έιχα, μέχρι που διαπίστωσα ότι κολλάει επειδή ο acrobat ανοιγει από πίσω ένα παραθυράκι, που σε ρωτάει αν θέλεις να δεις για νέες εκδόσεις, και περιμένει απάντησή σου, οπότε κολλάει ο acrobat, κολλάει και ο firefox..

Με alt+tab θα το δεις:)

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έιχα, μέχρι που διαπίστωσα ότι κολλάει επειδή ο acrobat ανοιγει από πίσω ένα παραθυράκι, που σε ρωτάει αν θέλεις να δεις για νέες εκδόσεις, και περιμένει απάντησή σου, οπότε κολλάει ο acrobat, κολλάει και ο firefox..

Με alt+tab θα το δεις:)

Αυτο να πω την αληθεια δεν το ειχα προσεξει.Παντως στα μικρα pdf δεν εχω κανενα προβλημα.Οταν αυτα ειναι >1Mb τοτε κατα 99% θα το φαει το κολλημα.

Μπορείς να δοκιμάσεις και το Extension PDF Download

https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?id=636&application=firefox

Ευχαριστω πολυ.Θα το δοκιμασω το extension αυτο γιατι ειναι πολυ σπαστικο να σου κολλαει καθε μερα.. :X

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

είναι καθαρά πρόβλημα του acrobat reader...δοκίμασε να εγκαταστήσεις την τελευταία version 7...;)..η οποία και εξαλείφει σχεδόν το πρόβλημα..;)

είναι καθαρά πρόβλημα του acrobat reader...δοκίμασε να εγκαταστήσεις την τελευταία version 7...;)..η οποία και εξαλείφει σχεδόν το πρόβλημα..;)

Την κατεβαζω ηδη. ;)

Και ελπιζω και σε συνδυασμο με το extension που προτεινε ο pythagoras να μην ξανακολλησει. :)

Με την 7 είχα βρεί πρόβλημα και επέστρεψα στην 6 με την οποία δεν έχω κανένα...

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Acrobat sucks... Μην ανοίγετε τα pdf στον Firefox, κάντε τα download και ανοίγετέ τα κανονικά...

Foxit pdf reader... δεν θέλει ούτε εγκατάσταση ;)

Φιλικά Γιώργος

Τελικά τι γίνεται με τον μοζίλα;;κάτι για critical security τρύπες άκουσα...μπας και είναι διαρροή από τη microsoft;

Αυτό το άκρομπατ όντως ρε παιδιά όλο προβλήματα είναι. :down: :mad:

Κάνω update και μόλις πάει να εγκαταστήσει το update μου ζητάει να βάλω τον δίσκο με ένα συγκεκριμένο αρχείο μέσα κάτι που δεν έχω λόγω φυσικά σπασμένου acrobat... Και έτσι δεν εγκαθίσταται το Update και κάθε φορά που ανοίγω pdf αρχείο πατάω install later the update... :O

Υπάρχει καμιά λύση για αυτό; :confused:

Acrobat sucks... Μην ανοίγετε τα pdf στον Firefox, κάντε τα download και ανοίγετέ τα κανονικά...

Και εγω πρωτα τα κατεβαζα και μετα τα ανοιγα αλλα απο ορισμενα sites δεν μπορω να το κανω αυτο. :O

Αυτό το άκρομπατ όντως ρε παιδιά όλο προβλήματα είναι. :down: :mad:

Κάνω update και μόλις πάει να εγκαταστήσει το update μου ζητάει να βάλω τον δίσκο με ένα συγκεκριμένο αρχείο μέσα κάτι που δεν έχω λόγω φυσικά σπασμένου acrobat... Και έτσι δεν εγκαθίσταται το Update και κάθε φορά που ανοίγω pdf αρχείο πατάω install later the update... :O

Υπάρχει καμιά λύση για αυτό; :confused:

Εννοείται πως αν έχεις πειρατικό software, ειδικά τέτοιο, δεν το αφήνεις να κάνει update εκτός και αν ξέρεις ειδικά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ότι δεν θα έχεις πρόβλημα.

Και εγω πρωτα τα κατεβαζα και μετα τα ανοιγα αλλα απο ορισμενα sites δεν μπορω να το κανω αυτο. :O
Υπάρχει πάντα η επιλογή στο Acrobat --> Edit --> Preferences --> Internet --> Display PDF in browser την οποία μπορείς να απενεργοποιήσεις.

Εννοείται πως αν έχεις πειρατικό software, ειδικά τέτοιο, δεν το αφήνεις να κάνει update εκτός και αν ξέρεις ειδικά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ότι δεν θα έχεις πρόβλημα.

Ουπς... :oops: Δεν το ήξερα... Οπότε απενεργοποιώ το update. :)

Άσχετο, αλλά όπως είπε και κάποιος παραπάνω, βάλτε τον Acrobat 7 Pro. Φορτώνει ένα service στην εκκίνηση των XP και ανοίγει τα pdf σε χρόνο DT! Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα!

ForecastFox 0.7.5 :)

What's new:

Added: Radar images

Added: Severe weather alerts

Added: 'Preview' column in the tooltip/label customization window.

Added: New images

Added: Netscape support

Fixed: Backend was reworked

Fixed: Much better settings/profiles migration from previous versions

Fixed: Too many small tweaks to remember

nice...:)