fuorigioco1981 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 στην 29 εκδοση το reload κουμπι ειναι μονο στο τελος της διευθυνσης?δεν μετακινειται οπως παλαιοτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε πως μπορώ να κάνω τον firefox να τραβήξει καινούργιο thumbnail για μία από τις σελίδες που επισκέπτομαι συχνά και έχει κολλήσει από όταν δεν μπορούσα να μπω και κράτησε αυτή την εικόνα. Για να καταλάβετε έχω και την εικόνα. Το thumbnail είναι από το πάνω αριστερά site και έχει κολλήσει εκεί. http://i.imgur.com/x8EsJ6k.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε πως μπορώ να κάνω τον firefox να τραβήξει καινούργιο thumbnail για μία από τις σελίδες που επισκέπτομαι συχνά και έχει κολλήσει από όταν δεν μπορούσα να μπω και κράτησε αυτή την εικόνα. Για να καταλάβετε έχω και την εικόνα. Το thumbnail είναι από το πάνω αριστερά site και έχει κολλήσει εκεί. http://i.imgur.com/x8EsJ6k.jpg πως φτιαχνουμε αυτην την αρχικη οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Επιλέγεις για νέα σελίδα να ανοίγει τις περισσότερο χρησιμοποιούμενες η κάπως έτσι Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Όταν ανοίγεις καινούργια κενή καρτέλα λογικά σου βγάζει αυτό το grid με τις σελίδες που επισκέπτεσαι πιο συχνά. Αν όχι πάτα πάνω δεξιά στις τελίτσες και θα σου εμφανιστεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Όταν ανοίγεις καινούργια κενή καρτέλα λογικά σου βγάζει αυτό το grid με τις σελίδες που επισκέπτεσαι πιο συχνά. Αν όχι πάτα πάνω δεξιά στις τελίτσες και θα σου εμφανιστεί.οκ το βρηκα καλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 έχει καταντήσει κουραστικό να αφήσω το Firefox ανοικτό ώρες και να μην τον βρω κρασαρισμενο λόγω του κολο plugin του flash player! έλεος ακόμα να βρουν την λύση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 έχει καταντήσει κουραστικό να αφήσω το Firefox ανοικτό ώρες και να μην τον βρω κρασαρισμενο λόγω του κολο plugin του flash player! έλεος ακόμα να βρουν την λύση;;; Αχά, συμβαίνει και σε μένα αυτό, νόμιζα φταίει ο υπολογιστής μου αλλά το παθαίνεις κι εσύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Αχά, συμβαίνει και σε μένα αυτό, νόμιζα φταίει ο υπολογιστής μου αλλά το παθαίνεις κι εσύ εξαπανεκαθεν που λένε και στο χωριό μου! το μόνο μείον της αλεπούς αλλά δεν την αλλάζω με τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Κι εγώ μία από τα ίδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Σε Windows xp με 2gb RAM ζήτημα να έχει κρασαρει το flash player 3 φορές το τελευταίο εξάμηνο, και σε αυτές απλά πρέπει να κάνω ένα reload την σελίδα Ο υπολογιστής δεν κλείνει σχεδόν ποτέ btw Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Σε Windows xp με 2gb RAM ζήτημα να έχει κρασαρει το flash player 3 φορές το τελευταίο εξάμηνο, και σε αυτές απλά πρέπει να κάνω ένα reload την σελίδα Ο υπολογιστής δεν κλείνει σχεδόν ποτέ btw εντάξει δεν είπαμε ότι κρασαρει κάθε εβδομάδα αλλά ειδικά μετά από κάποια αναβάθμιση του player τότε μπορεί να κρασαρει συχνότερα.και έχω κάνει πεντακάθαρη εγκατάσταση αγορασμενων win 7 home premium 64bit.αλλά το έκανε και με τα 32αρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Δε λέω ότι φταίει ο υπολογιστής βρε, απλά αναφέρω πως δεν έχω τέτοιο θέμα :) ίσως φταίνε τα 7ρια; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Δε λέω ότι φταίει ο υπολογιστής βρε, απλά αναφέρω πως δεν έχω τέτοιο θέμα :) ίσως φταίνε τα 7ρια; δεν ξέρω! αλλά κατά έναν περίεργο λόγο μετά από δύο τρεις μέρες που κρασαρει βγάζει η adobe αναβάθμιση του flash λες και διορθώνει το πρόβλημα που προέκυψε μετά από κάποια αναβάθμιση του Firefox! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Mozilla & flash.... συνδυασμός που σκοτώνει.... τα νεύρα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ενεργοποιήστε την html5 στο YouTube, λιγότερη χρήση λιγότερα ατυχήματα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ενεργοποιήστε την html5 στο YouTube, λιγότερη χρήση λιγότερα ατυχήματα :p πως το κάνουμε αυτό; για πες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Τώρα δε μπορώ να θυμηθώ, μόλις πάω στον υπολογιστή θα σου απαντήσω :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 To ζητάτε σε αυτήν εδώ τη σελίδα. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Εμένα δεν κρασάρει το φλας πλέηερ αλλά σέρνεται... σε P4 3.06GHZ Hyper Threading με 2GB DDR2 νομίζω λογικό είναι όμως αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 C2Duo @2.8 + 2gb ddr2, σε νοιώθω κάπως :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 To ζητάτε σε αυτήν εδώ τη σελίδα. Κι όμως, το είχα δοκιμάσει αλλά χειρότερο έγινε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Κάτι που παρατήρησα τις τελευταίες μέρες πάντως και είναι θέμα του HTML5 player τελικά είναι πως στο youtube δημιουργεί ένα πρόβλημα, καθώς προς το παρών δεν υποστηρίζει Media Source Extensions και έτσι περιορίζει την επιλογή ανάλυσης σε 360p κ 720p μόνο. http://googlesystem.blogspot.gr/2013/10/youtube-drops-support-for-1080p-streams.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Κι εμένα κρασάρει που και που ο flash player στον Mozilla. Τώρα τελευταία πιο συχνά και δεν ξέρω γιατί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Καινούργιο update που μου ήρθε χθες για τον firefox. Η μόνη διαφορά που εντόπισα προς το παρόν είναι ότι προστέθηκε search bar και στην νέα καρτέλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts