Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τρέχεις λοιπόν τη final release και όχι την beta.

Έχεις βάλει κάποιο add-on ή κάποιο plugin πρόσφατα; Δεν φαίνεται να είναι θέμα με character encoding, διότι δεν επηρεάζει μόνο το πως εμφανίζονται οι χαρακτήρες αλλά και το scaling.

Έχει μια επιλογή το firefox. Πήγαινε Help->Restart with Add-ons Disabled και δοκίμασέ το.

http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Εμένα πολλές φορές το myphone.gr και το avclub.gr μου εμφανίζονται περίεργα που με ένα refresh φτιάχνουν.δοκίμασα και χωρίς add on αλλά πάλι το έκανε.

Δείτε δεν φαίνεται καλά αλλά λείπουν πολλά πράγματα από την κλασική οθόνη του φόρουμ

Τρέχεις λοιπόν τη final release και όχι την beta.

Έχεις βάλει κάποιο add-on ή κάποιο plugin πρόσφατα; Δεν φαίνεται να είναι θέμα με character encoding, διότι δεν επηρεάζει μόνο το πως εμφανίζονται οι χαρακτήρες αλλά και το scaling.

Έχει μια επιλογή το firefox. Πήγαινε Help->Restart with Add-ons Disabled και δοκίμασέ το.

To έκανα αλλά τίποτα ,τελικά ακολούθησα την μέθοδο του reset .Τώρα βέβαια εχω άλλο πρόβλημά δεν μεγαλώνουν η γραμματοσειρές σε οποιαδήποτε ποσοστό και να το βάλω δεν αλλάζουν .

Samsung galaxy s21+

Mια λύση είναι να το ξεπατώσεις και να βάλεις την beta 27.0b2.

Αυτό θα κάνω ,ευχαριστώ .

Samsung galaxy s21+

Πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο θα σου έλεγα να πάρεις ένα backup με ότι σημαντικό έχεις αποθηκεύσει, π.χ. τα bookmarks και να δοκιμάσεις να φτιάξεις ένα νέο προφίλ. Αυτό γίνεται γράφοντας firefox.exe -P στο start. Δες αν στο νέο προφίλ κάνει τα ίδια και ανάλογα συνεχίζεις.

Ναι ,κάνει zoom + και - κανονικά .

Τέλος πάντων πέρασα μια άλλη έκδοση και όλα δείχνουν καλά ,δεν ξέρω τι έκαναν η γυναίκα με την κόρη τις μέρες που έλειπα γιατί είχε αλλάξει το μέγεθος γραμματοσειράς και στο laptop :):)

Samsung galaxy s21+

Ναι ,κάνει zoom + και - κανονικά .

Τέλος πάντων πέρασα μια άλλη έκδοση και όλα δείχνουν καλά ,δεν ξέρω τι έκαναν η γυναίκα με την κόρη τις μέρες που έλειπα γιατί είχε αλλάξει το μέγεθος γραμματοσειράς και στο laptop :):)

E πες το ντε! :lol: Eίπα και εγώ, μια από τα ίδια με την αδερφή μου και τη μάνα μου.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

δειτε παλι εδω πως φαινονται πολλες φορες οι σελιδες του myphone.gr που με ενα refresh φιαχνουν αλλα ειναι σπαστικο.τι να φταιει?απενεργοποιησα και τα add ons αλλα παλι το κανει.

http://img841.imageshack.us/img841/4206/42yh.jpg

Edited by fuorigioco1981

Ρε παιδια αυτη η σελιδα με παιδικα παιχνιδια στον explorer παιζει το παιχνιδι ενω στον firefox ανοιγει η σελιδα αλλα δεν παιζει το παιχνιδι.ξερει κανεις γιατι?εχω flash player

http://www.disney.co.uk/disney-xd/games/play/?g=kickin-it-b-ball-moves

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δειτε παλι εδω πως φαινονται πολλες φορες οι σελιδες του myphone.gr που με ενα refresh φιαχνουν αλλα ειναι σπαστικο.τι να φταιει?απενεργοποιησα και τα add ons αλλα παλι το κανει.

http://img841.imageshack.us/img841/4206/42yh.jpg

edit τελικα εφταιγε το adblock !

Πολλά βίντεο που ανοίγω τελευταία στο YouTube Δε παίζουν. Φαίνονται σαν να μη φορτώνουν. Πρέπει να κάνω 2, 3 refresh και ΑΝ παίξουν.

Έχετε καμία ιδέα;

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Πολλά βίντεο που ανοίγω τελευταία στο YouTube Δε παίζουν. Φαίνονται σαν να μη φορτώνουν. Πρέπει να κάνω 2, 3 refresh και ΑΝ παίξουν.

Έχετε καμία ιδέα;

Update τον Flash Player για αρχη δοκιμασες?

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Update τον Flash Player για αρχη δοκιμασες?

Το έχω auto update εκτός κι αν δε μου το έχει αναβαθμίσει.θα το δω αργότερα!

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καταρχας, κατεβασε χρησιμοποιωντας firefox τον τελευταιο flash player και τον uninstaller.

Τον flash player uninstaller http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.html#main_Download_the_Adobe_Flash_Player_uninstaller και τρεξε το μονο μια φορα σαν διαχειριστης και οι browsers να ειναι κλειστοι οταν το κανεις.

Μετα περνα τον τελευταιο flash player http://get.adobe.com/flashplayer/ .

Αν δεν γινει τιποτα, τοτε συνηθως με ενα reset στρωνει ο firefox οταν δεν μπορεις να βρεις ποιο ειναι το προβλημα. Το reset κραταει σελιδοδεικτες, αλλα βγαζει εντελως τα addons, τα θεματα κτλ.

Αλλιως προσπαθησε να κατεβασεις παλι τον firefox και να τον περασεις απο πανω. Τρεξε σαν admin (win 7,8,8.1) την εγκατασταση και θα σου βγαλει επιλογη upgrade.

Edited by jjonny
LG L3 E400 - Huawei u8800pro - Sony Xperia P - LG Nexus 4 E960

• 3 weeks later...
υπαρχει ρυθμιση του firefox που να αλλαζει με την μια σε ΟΛΑ τα σαιτ το default zoom?γιατι τωρα πρεπει να μπαινω στο καθε σαιτ και με το ctrl +/- να μεγαλωνω το ζουμ

Υπάρχουν πρόσθετα που ρυθμίσεις για κάθε σάιτ ξεχωριστά, και το θυμάται... Δε θυμάμαι όνομα..

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

με την 27 χαθηκε παλι απο το context menu το "reload every".γιατι γινεται αυτο ξερει κανεις?

υποθετω οτι συμβαινει γιατι το reload every ειναι μερος του add on tab mix plus και μαλλον δεν εχουν προλαβει να το επικαιροποιησουν για την 27.?

Edited by fuorigioco1981

υπαρχει ρυθμιση του firefox που να αλλαζει με την μια σε ΟΛΑ τα σαιτ το default zoom?γιατι τωρα πρεπει να μπαινω στο καθε σαιτ και με το ctrl +/- να μεγαλωνω το ζουμ

Δες εδώ-----> https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/nosquint/ :)

Linux myphone υπογραφή.jpeg

τελειο!τωρα το δοκιμασα!

τωρα κατω δεξια εχει το ποσοστο ζουμ.πως ομως εγω θυμαμαι οτι παλαιοτερα ,πολυ παλαιοτερα,στον firefox ΧΩΡΙΣ κανενα add on, εκει κατω δεξια ειχε το ποσοστο ζουμ?η θυμαμαι λαθος?

Edited by fuorigioco1981

το ειχε αν θυμαμαι αλλα οχι ανεξαρτητο για καθε σελιδα (και νομιζω μιλας για ΠΟΛΥ παλια :lol: )

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί κι από άλλους. Εδώ και αρκετές μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον mozilla. Αν δεν έχω μονίμως ανοιχτή μια νέα κενή καρτέλα, δεν μου ανοίγγει καμία άλλη σελίδα ή τουλάχιστον κάνει 100 ώρες να φορτώσει εντελώς. Π.χ. τώρα που έχω ανοίξει τη σελίδα του myphone, έχω ανοιχτή και μια κενή καρτέλα στην οποία πρέπει και να κλικάρω (να αφήσω δηλαδή τη σελίδα του myphone) έστω και για ένα δευτερόλεπτο ώστε η σελίδα του myphone να φορτώσει 100%. Αν δεν το κάνω θα δείχνει ότι φορτώνει για 1 λεπτό τουλάχιστον. Σε σελίδες με βίντεο, ο χρόνος ανεβαίνει αν δεν ανοίξω νέα καρτέλα. Τι μπορεί να φταίει;;

• 2 weeks later...

Δεν ξέρω πόσοι το χρησιμοποιούσατε, αλλά ήταν από τα αγαπημένα μου προγράμματα, και εδώ και περίπου 20 μέρες η Google το έβαλε για ύπνο :P

Έχετε να προτείνετε κάποια (δοκιμασμένη) εναλλακτική;

ΥΓ χρησιμοποιώ firefox, άρα η λύση της google μέσω chrome app δεν μου κάνει

Δεν ξέρω πόσοι το χρησιμοποιούσατε, αλλά ήταν από τα αγαπημένα μου προγράμματα, και εδώ και περίπου 20 μέρες η Google το έβαλε για ύπνο :P

Έχετε να προτείνετε κάποια (δοκιμασμένη) εναλλακτική;

ΥΓ χρησιμοποιώ firefox, άρα η λύση της google μέσω chrome app δεν μου κάνει

X-notifier, αυτό χρησιμοποιώ εγώ και είναι καλό.