ilka71 Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Bookmarks->organize bookmarks->import and backup->backup θα σωθουν ως .json αρχείο με τον ιδιο τροπο κανεις restore και τα εχεις ολα οπως ηταν στην toolbar με τα bookmarks θα ειναι με την εμφανιση που τα εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 στην toolbar με τα bookmarks θα ειναι με την εμφανιση που τα εχω? Ακριβως την ίδια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Ακριβως την ίδια ενταξει το εκανα ολα οκ! εκει που μου ειπες για το backup εχει και μια επιλογη για να κανω τα bookmarks export σε μορφη html.και εχει και import για επαναφορα.αυτο τι διαφορα εχει απο αυτο που μου ειπες στην αρχη με το json αρχειο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Είναι για μεταφορά σε άλλον browser κυριως, π.χ. opera ή chrome, δουλευει και με firefox αλλα όμως δεν θα έχουν την ίδια εμφάνιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 και ενα tip με την ενσωματωμενη υπηρεσια backup των bookmarks οταν εκανα restore τα εικονιδια τους ηταν ολα λευκα.συνιστω backup με το mozbackup που μου τα επανεφερε ολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Πρέπει να τα ξαναεπισκεφτείς όλα ωστε να εμφανιστούν και πάλι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 (edited) Πρέπει να τα ξαναεπισκεφτείς όλα ωστε να εμφανιστούν και πάλι! ακριβως!απλα με το mozbackup ολα επανερχονται πληρως με τα εικονιδια τους!ευχαριστω παντως! τωρα που κρατησα μονο τα bookmarks και ξανα εγκατεστησα τον ffox τωρα πεταει πριν σερνοταν λιγο! Edited November 8, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Καλημερα σε ολους. Εδω και καποιες μερες αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον firefox το οποιο δεν μπορω να το καταλαβω. καθε φορα που τον ανοιγω αργει χαρακτηριστικα περιπου 10-15 sec,πραγμα που δεν γινεται με τον internet explorer. Tι μπορει να φταιει ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Πολλά add-ons; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Καλημερα σε ολους. Εδω και καποιες μερες αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον firefox το οποιο δεν μπορω να το καταλαβω. καθε φορα που τον ανοιγω αργει χαρακτηριστικα περιπου 10-15 sec,πραγμα που δεν γινεται με τον internet explorer. Tι μπορει να φταιει ρε παιδια? γραψε ποια add ons εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 (edited) γραψε ποια add ons εχεις Δεν εχω κανεi εγκατασταση κανενα απο τα adds on του mozilla. Κποια που τα ειχα ενεργοποιημενα,τα απενεργοποιηση αλλα παλι τα ιδια.......σερνεται Edited November 10, 2010 by boksic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Δεν εχω κανεi εγκατασταση κανενα απο τα adds on του mozilla. Κποια που τα ειχα ενεργοποιημενα,τα απενεργοποιηση αλλα παλι τα ιδια.......σερνεται κανε ενα back up μονο των bookmarks που εχεις με το mozbackup(googlare και θα το βρεις free) απεγκατεστησε τον ffox αλλα σβησε και τον φακελο mozilla μεσα στο users/user/appdata/local( και roaming) κανε επανεκκινηση ,επανεφερε τα bookmarks με το mozbackup και ο ffox θα πεταει.εγκατεστησε τωρα ΜΟΝΟ τα απαραιτητα add ons! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 κανε ενα back up μονο των bookmarks που εχεις με το mozbackup(googlare και θα το βρεις free) απεγκατεστησε τον ffox αλλα σβησε και τον φακελο mozilla μεσα στο users/user/appdata/local( και roaming) κανε επανεκκινηση ,επανεφερε τα bookmarks με το mozbackup και ο ffox θα πεταει.εγκατεστησε τωρα ΜΟΝΟ τα απαραιτητα add ons! Το εκανα και αυτο αλλα παλι τα ιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Το εκανα και αυτο αλλα παλι τα ιδια! τοτε δεν ξερω τι αλλο να πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 χρησημοποιησε αλλον browser μεχρι να ερθει η καινουρια αναβαθμηση...ισως να φτιαχτει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Το εκανα και αυτο αλλα παλι τα ιδια! Ποια έκδοση του firefox έχεις; μήπως έχεις βάλει τον 4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Ποια έκδοση του firefox έχεις; μήπως έχεις βάλει τον 4; Οχι χρησιμοποιω την τελευταια αναβαθμιση του 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 (edited) Θα σου έλεγα να κρατήσεις με το mozbackup αυτά που σε ενδιαφέρουν και μετά με τον profile manager να σβήσεις το παλιό προφίλ και να φτιάξεις ένα νέο. Όμως πολύ αμφιβάλλω ότι θα αλλάξει κάτι γιατί α) έχεις κάνει ήδη κάτι παρόμοιο και β) τα 10-15 δευτερόλεπτα που λες ότι κάνει να ανοίξει δεν μου κάνουν καμία εντύπωση. Δεν ξέρω αν ο Firefox θα διορθωθεί στην έκδοση 4, αλλά πλέον έχει πάρα πολλά προβλήματα, είναι αργός και δυστυχώς δεν φαίνεται να φταίνε γι'αυτό τα extensions. Με λίγα λόγια, δεν περιμένω βελτίωση, τουλάχιστον στις εκδόσεις 3.x και είναι από τις λίγες φορές που θα προτείνω να δοκιμάσεις κάποιον άλλον browser (χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα τον chrome και είμαι πολύ ευχαριστημένος). Edited November 11, 2010 by mcde Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 εγω περασα στον οπερα πριν λιγες μερες γιατι δε πηγαινε αλλο με τον ΦΦ...τον χρησιμοποιουσα πολυ καιρο και ημουν ευχαριστημενος αλλα με τη τελευταια εκδοση πηγαινε αργα και εδειχνε να χει προβληματα... νομιζω οτι τον χαλασαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 σφαιρα παει η εκδοση 4.0b7 δοκιμαστε την;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 σφαιρα παει η εκδοση 4.0b7 δοκιμαστε την;) τα add ons απο την 3,6,12 τα δεχεται? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 δε γνωριζω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 τα add ons απο την 3,6,12 τα δεχεται? Κάποια μπορεί να μην είναι συμβατά. Σύντομα όμως κυκλοφορούν updates οπότε όλα στρώνουν. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 (edited) παιδια εχω την τελευταια βερσιον της αλεπους με 9 add on . οταν πρωτο ανοιξει μεσω του task manager(με ctrl-alt-del) βλεπω οτι καταναλωνει 55-58mb μνημη.ειναι φυσιολογικο αυτο?σε safe mode καταναλωνει 22mb. ειχα ανοιξει 4 tabs με 4 εκλογικες περιφερειες με refresh every 15 secs και καποια στιγμη εφτασε στο 1.200.000 kb η μνημη του ffox! το συστημα μου ειναι windows 7 32bit home με 4gb ram Edited November 14, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Μια χαρά μου φαίνεται το ποσό της μνήμης που καταλαμβάνει. (προσωπικά μου φτάνει και στα 180ΜΒ με 21 addons να τρέχουν) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts