mol Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Μήπως πέφτει ή "μπουκώνει" η σύνδεση; οσες φορές μου το έκανε με ένα refresh φόρτωσε σωστά την σελίδα. μπορει να ειναι απο τις συχνες αποσυνδεσεις που εχω τωρα τελευταια, αλλα αυτο συμβαινει και οταν η συνδεση ειναι μια χαρα! αλλα και refresh να κανω, καποιες φορες δεν κανει τιποτα, αλλα βγαζει το ιδιο μνμ...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Με ποιο τρόπο μπορώ με μια κίνηση να μεταφέρω από 1 pc σε ένα άλλο όλο το περιβάλλον του firefox; Δηλαδή,bookmarks,add-ons,θέματα,κωδικούς,φόρμες κλπ; Έχω το febe για γενικό backup,δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει αυτό. μια χαρά μπορεί με την προυπόθεση να έχεις φτιάξει και 2ο προφίλ (από το οποίο θα περάσεις τα πάντα του default προφιλ από τον 1ο υπολογιστή)... αν σου φαίνεται δύσκολο αυτό δοκίμασε και το MozBackup...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Καλημέρα\ Σήμερα πρωί πρωί έκανε μια αναβάθμιση ο firefox $@#$#@$4 και έχασα ολα τα λεξικά. Εκανα απεγκατάσταση τα ξαναεγκατέστησα αλλά τίποτα Πήγε σε Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; el; rv:1.9.0.9) Gecko/2009040821 Firefox/3.0.9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 μια χαρά μπορεί με την προυπόθεση να έχεις φτιάξει και 2ο προφίλ (από το οποίο θα περάσεις τα πάντα του default προφιλ από τον 1ο υπολογιστή)... αν σου φαίνεται δύσκολο αυτό δοκίμασε και το MozBackup...:) 2ο προφίλ σε ποιον υπολογιστή θα φτιάξω;Σε αυτόν που έχω τον ff ήδη ή σε αυτόν που θέλω να τον μεταφέρω;Αν θες γράφεις αναλυτικά τις κινήσεις γιατί και στο FAQ του febe δεν πολυκατάλαβα..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 στο ''πρώτο '' ας τοπούμε pc απλά παίρνεις το backup με το FEBE (αν δεν έχεις φτιάξει άλλο προφίλ, το ''μαμά'' ονομάζεται deafult) στο ''δεύτερο'' λοιπόν pc φτιάχνεις ένα 2ο προφίλ (εκτός του default που θα υπάρχει με την εγκατάσταση του firefox) και αφού ξεκινήσεις τον browser καιεγκαταστήσεις και εκεί το FEBE , πας στις επιλογές του FEBE και επιλέγεις να κάνει επαναφορά του προφίλ...θα σου βγάλει ως μοναδική επιλογή να στο γυρίσει στο default profile (λογικό μιας και δε γίνεται να το γυρίσει στο 2ο προφίλ που ήδη χρησιμοποιείς) και έτσι όταν ολοκληρωθεί,κλείσεις τον browser και τον ξαναανοίξεις στο default profile θα είσαι κομπλέ..:) (για να επιλέξεις ποιο προφίλ θα ξεκινάει αν δε θυμάσαι απλά από το run βάζεις την διαδρομή του firefox και στο τέλος προσθέτεις το -p ) good luck...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Θα πρότεινα να τα αποφύγεις όλα αυτά και απλά να χρησιμοποιήσεις το mozbackup. Είναι πολύ απλό στη χρήση του και καλύπτει όλες τις ανάγκες backup. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Να κάνω μια ερώτηση Οταν ειχα το παλαιό laptop και χρησιμοποιούσα τον firefox οταν έβλεπα βιντεακια στο νετ επάνω δεξια απο το πλαίσιο του βιντεο μου έβγαζε μια γαλάζια νομίζω επιλογή που πατώντας την μπορούσα να το κάνω download, αυτό ηταν κάποιο 'πρόσθετο' άλλα δεν μπορω να θυμηθώ ποιο, μήπως το εχει κάποιο να μου πει ποιο είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Να κάνω μια ερώτηση Οταν ειχα το παλαιό laptop και χρησιμοποιούσα τον firefox οταν έβλεπα βιντεακια στο νετ επάνω δεξια απο το πλαίσιο του βιντεο μου έβγαζε μια γαλάζια νομίζω επιλογή που πατώντας την μπορούσα να το κάνω download, αυτό ηταν κάποιο 'πρόσθετο' άλλα δεν μπορω να θυμηθώ ποιο, μήπως το εχει κάποιο να μου πει ποιο είναι? Κατι παρομοιο ηθελα να ρωτησω και γω,,,αλλα δε μιλαω για βιντεο youtube κτλ,, πχ ειναι ενα βιντεο στο facebook που εχει ανεβασει καποιος και θελω να το αποθηκευσω. υπαρχει τροπος;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Με το DownloadHelper μπορείς να κατεβάσεις ότι βίντεο θες. Πολύ καλό πρόσθετο! Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Με το DownloadHelper μπορείς να κατεβάσεις ότι βίντεο θες. Πολύ καλό πρόσθετο! Very nice...τσακ-μπαμ:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Με το DownloadHelper μπορείς να κατεβάσεις ότι βίντεο θες. Πολύ καλό πρόσθετο! Οχι δεν ειναι αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Οχι δεν ειναι αυτο Μηπως εννοείς το πρόσθετο του Real Player; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Μηπως εννοείς το πρόσθετο του Real Player; Δεν ξέρω μπορεί, εχει download αυτό? εχεις κάποιο link Edit Αστο φίλε , σε ευχαριστώ πολύ, αυτό ηταν δεν ειχα εγκαταστήσει τον Real Player, καλά φοβερό αυτο το πρόσθετο που εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Ρε παιδια χρησιμοποιω τον firefox ποσο καιρο τωρα και απο χθες οποτε κλεινω τον υπολογιστη και τον ξανανοιγω ειναι σαν να εχουν σβηστει τα cookies και πχ μου χαλαει την αρχικη σελιδα του iGoogle, χαλαει την αυτοματη εισοδο που εχω στο myphone κλπ... Μονο που οι ρυθμισεις για τα cookies δεν αλλαξαν κ δε μπορω να καταλαβω τι εχει γινει... Μου χει σπασει τα νευρα!!!! Καμια βοηθεια??? Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Το έχω πάθει και εγώ στο laptop αλλά εκείνη την περίοδο θα έκανα format και έτσι το πρόβλημα λύθηκε με αυτόν τον τρόπο. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Το έχω πάθει και εγώ στο laptop αλλά εκείνη την περίοδο θα έκανα format και έτσι το πρόβλημα λύθηκε με αυτόν τον τρόπο. Αλλα δεν ειχες καταλαβει γιατι ε? Βασικα οταν κλεινω τον firefox και τον ξανανοιγω χανονται!! Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Για δες αυτό στις ρυθμίσεις σου... http://img19.imageshack.us/img19/3299/79873762.gif Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Δεν ειναι τσεκαρισμενο, οποτε δεν εχει λογο να τα σβηνει!! Και το θεμα ειναι οτι δεν πειραξα ρυθμισεις τις τελευταιες μερες για να αλλαξει... Ετσι ξαφνικα.... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Το ίδιο πράγμα είχα πάθει ακριβώς. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έγινε ενώ όλες οι ρυθμίσεις ήταν οκ, όπως ακριβώς λες και εσύ. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Μα το Θεο μου ρχεται να το σπασω.... :angry: Δεν ξερω τι να κανω..... Δε ξερω τι να δοκιμασω μπας και φτιαξει..... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Μα το Θεο μου ρχεται να το σπασω.... :angry: Δεν ξερω τι να κανω..... Δε ξερω τι να δοκιμασω μπας και φτιαξει..... Απεκατέστησε, ξαναεγκατέστησε τον, δοκίμασε αν είναι οκ και μετά κάνεις restore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Εινια πολυ αφελες αυτο που θα πω αλλα μηπως εχεις καποιο antivirus/antispyware που τρεχει καθε φορα που ανοιγεις το pc και τα σβηνει? η καποιο προγραμμα τυπου ccleaner???? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Εινια πολυ αφελες αυτο που θα πω αλλα μηπως εχεις καποιο antivirus/antispyware που τρεχει καθε φορα που ανοιγεις το pc και τα σβηνει? η καποιο προγραμμα τυπου ccleaner???? Μήπως το αρχείο που αποθηκεύονται έχει γίνει read-only; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Το αρχειο δεν εχει γινει read-only και το antivirus δε μου τα σβηνει... Ασε που εχω το ιδιο antivirus τοσο καιρο και δεν εχω πειραξει καμια ρυθμιση τελευταια οποτε δεν εχει λογο να το κανει.... Να στε καλα οσοι ασχολειστε ρε παιδια!! Ευχαριστω πολυ!!! (Καθε μηνυμα που στελνω κανω login γιατι δεν κραταει τιποτα!!! Τα νευρα μου!!!!!!!!!) Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 για δώσε μια λίστα με τα addons που έχεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts