Phaethon Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Παιδια εχω δυο σοβαρα προβληματα: 1) Αμα παω να ανοιξω ενα λινκ απο εξωτερικη εφαρμογη χωρις να υπαρχει παραθυρο firefox ανοικτο τοτε ανοιγει μια κενη σελιδα και πρεπει να ξαναπατησω το λινκ 2) Απο εχθες δε μπορω να κανω "αποθηκευση εικονας ως" :wacko::wacko::wacko: Αν μπορουσατε να με βοηθησετε θα μου λυνατε τα χερια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Παιδια εχω δυο σοβαρα προβληματα: 2) Απο εχθες δε μπορω να κανω "αποθηκευση εικονας ως" :wacko::wacko::wacko: Αν μπορουσατε να με βοηθησετε θα μου λυνατε τα χερια:) αυτο στο κανει σε συγκεκριμενη σελιδα αλλα και σε συγκεκριμενη εικονα ή σε οποιαδηποτε εικονα στην παρουσιαζει σαν "κλειδωμενη" και δεν μπορεις να την κανεις save ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Ερώτηση: Από την επιλογή Σελιδοδείκτες--> Προσθήκη στους Σελιδοδείκτες μπορούμε ν'αποθηκεύσουμε κάποια σελίδα ως αγαπημένη. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί έχει τόσες επιλογές (όνομα, φάκελλος, ετικέτες) και τι σημαίνει κάθε μία; Στην επιλογή φάκελλος γιατί έχει δύο βέλη με μπάρες δεξιά και που χρησιμεύουν; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 σε ολα το εκανε τελικα το ελυσα αυτο το προβλημα με επανεγκατασταση... τωρα θυμηθηκα οτι εχω και αλλο προβλημα (απο παλια και αυτο) αμα κατεβασω εσθω και μικρο αρχειο πχ srt παγωνει ο firefox για κανα πενταρι δευτερολεπτα.... Τι να πω.... ισως φταινε τα windows 7 που δεν ειναι ακομα πληρως συμβατα... Thanx anyway;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Ερώτηση: Από την επιλογή Σελιδοδείκτες--> Προσθήκη στους Σελιδοδείκτες μπορούμε ν'αποθηκεύσουμε κάποια σελίδα ως αγαπημένη. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί έχει τόσες επιλογές (όνομα, φάκελλος, ετικέτες) και τι σημαίνει κάθε μία; Στην επιλογή φάκελλος γιατί έχει δύο βέλη με μπάρες δεξιά και που χρησιμεύουν; Ευχαριστώ Ονομα εννοει να βαλεις πως θελεις να φαινεται ο σελ., αντι για την διευθυνση ολοκληρη ή τον τιτλο ολοκληρο της σελιδας Φακελο αμα φτιαξεις κατηγοριες πχ μεσα απο την διαχειρηση σελιδοδεικτων τοτε σε ποιον φακελο να παει... πχ στο φακελο που εχει σελ, σχετικους με αθλητικα... Ετικετες εννοει να βαλεις μικρες λεξεις που περιγραφουν τη σελιδα ετσι ωστε αντι να ψαχνεις τον σελιδοδεικτη, οταν πας στην μπαρα διευθυνσης (εκει που πατας το http://www.... δηλαδη ) να γραφεις τη μικρη λεξη αντι για ολοκληρη τη διεθυνση ή το ονομα του σελ. και να σου εμφανιζεται ο σελ. . πχ αντι να γραφεις myphone αμα εχεισ βαλει ετικετα mp στο σελιδοδεικτη του Myphone θα σου βγαλει πατωντας μονο mp τον σελιδοδεικτη και θα κανεις κλικ απανω του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 σε ολα το εκανε τελικα το ελυσα αυτο το προβλημα με επανεγκατασταση... τωρα θυμηθηκα οτι εχω και αλλο προβλημα (απο παλια και αυτο) αμα κατεβασω εσθω και μικρο αρχειο πχ srt παγωνει ο firefox για κανα πενταρι δευτερολεπτα.... Τι να πω.... ισως φταινε τα windows 7 που δεν ειναι ακομα πληρως συμβατα... Thanx anyway;) Ποιο antivirus έχεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 κασπερσκυ το καινουριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Σήμερα παρατήρησα το εξής. Ενω εχω ανοιχτές 4,5 καρτέλες κάνω 'Χ' στον firefox και δεν μου ζητάει επιβεβαιώσει για το κλείσιμο ολων των καρτελών, αλλά κλείνει και χανω τα sites που ειχα ανοιχτά. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 options-->tabs-->warn me when closing multiple tabs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 options-->tabs-->warn me when closing multiple tabs Εννοείται οτι αυτό είναι ενεργοποιημένο. Εσένα σου βγάζει ταμπέλα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 χχμμμ..έχεις δίκιο...κλείνει κατευθείαν χωρίς προειδοποιητικό μήνυμα... θα το ψάξω αύριο και αν έχω νέο θα ενημερώσω...προφανώς bug νεοεμφανιζόμενο...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 χχμμμ..έχεις δίκιο...κλείνει κατευθείαν χωρίς προειδοποιητικό μήνυμα... θα το ψάξω αύριο και αν έχω νέο θα ενημερώσω...προφανώς bug νεοεμφανιζόμενο...:) Μάλλον μετα το τελευταίο update έγινε, πριν 2,3 μέρες αν θυμάμαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Σήμερα παρατήρησα το εξής. Ενω εχω ανοιχτές 4,5 καρτέλες κάνω 'Χ' στον firefox και δεν μου ζητάει επιβεβαιώσει για το κλείσιμο ολων των καρτελών, αλλά κλείνει και χανω τα sites που ειχα ανοιχτά... Tools-->options-->main-->startup-->when Firefox starts-->show my windows and tabs from last time :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Μα δεν έχει νόημα αυτό. Μπορεί την επόμενη φορά να μην τα θέλει αυτά τα tabs. Εμένα πάντως έχει την τελευταία ενημέρωση και όλα λειτουργούν σωστά. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Tools-->options-->main-->startup-->when Firefox starts-->show my windows and tabs from last time :) Δεν θέλω αυτη την λειτουργία. Αλλο ειναι το πρόβλημα Μα δεν έχει νόημα αυτό. Μπορεί την επόμενη φορά να μην τα θέλει αυτά τα tabs. Εμένα πάντως έχει την τελευταία ενημέρωση και όλα λειτουργούν σωστά. Δεν εχει νόημα για σενα, και αν δεν θέλεις τα ταβ την επόμενη φορά όταν ανοίξει του λες ΟΧΙ, Οταν λες λειτουργούν κανονικά τι εννοείς σε ρωτάει οταν κλείνεις πολλαπλές καρτέλες? . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Κάτσε γιατί τα μπερδέψαμε, εσύ έλεγες ότι όταν πατάς το Χ κλείνουν χωρίς ειδοποίηση και εγώ νόμιζα ότι θέλεις να τα αποθηκεύσεις ή να πατήσεις cancel, και ο φίλος πιο πάνω είπε ότι όταν κλείνουν οι καρτέλες μετά όταν το ανοίξεις να ανοίγουν και αυτές. Για αυτό το θεώρησα ότι δεν έχει νόημα αυτό, γιατί νόμιζα άλλο πράγμα. Τέσπα. Εμένα πάντως λειτουργεί κανονικά χωρίς πρόβλημα. Μου λέει αποθήκευση και έξοδος, έξοδος και ακύρωση. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Σήμερα παρατήρησα το εξής. Ενω εχω ανοιχτές 4,5 καρτέλες κάνω 'Χ' στον firefox και δεν μου ζητάει επιβεβαιώσει για το κλείσιμο ολων των καρτελών, αλλά κλείνει και χανω τα sites που ειχα ανοιχτά. . Καλά μιλάμε στραβωμάρα απο μέρος μου!!! Μέσα στον φακελο εκκίνησης του Mozilla Firefox υπάρχει ενα αλλα πρόγραμμα το οποιο λέγετε "Mozilla Firefox (Ασφαλής λειτουργία)" οποιοδήποτε πρόβλημα εχεις, τρέχεις αυτο και επαναφέρει ολες τις λειτουργίες στο αρχικο στάδιο και ΤΕΛΟΣ Πάντως ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 εχω ενα προβληματακι με τον Firefox... Ενω πριν κανω Φορματ το Pc μου, οταν εμπαινα στον Firefox και πληκτρολογουσα μια σελιδα να μπω π.χ Facebook.com την εγραφα: facebook (χωρις www ή .com) και εμπαινε απευθειας....!! Τωρα μετα απο φορματ, ενω παω να το κανω παλι σε συντομια π.χ facebook μου εμφανιζει την μηχανη αναζητησης...!!! P.S : version 3.0.7 Τι πρεπει να κανω......?! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Παιδες εχω ενα προβλημα με τον Mozilla (μαλλον -δεν ειμαι και σιγουρος-). Εχω σαν αρχικη σελιδα την msn.com. Απο το απογευμα μου την εμφανιζει ομως καπως περιεργα δειτε μερικα screenshots να καταλαβαιτε. screenshot1, screenshot2 :confused: Οπως βλεπετε και στο 2ο screenshot μου γραφει "This module needs JavaScript to be enabled on your browser" στις επιλογες ομως του browser ειναι τσεκαρισμενο το Javascript. Επισης εσβησα και τα cookies αλλα και παλι τιποτα. :rolleyes: Καμια ιδεα μηπως?? Καθε βοηθεια δεκτη :) Δεν εχω παρατηρησει προς ωρας να συμβαινει και σε αλλες σελιδες αυτο. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Εκτός απο τα cookies, σβήσε και την cache... btw γιατί έχεις το msn ως homepage? :S Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Εκτός απο τα cookies, σβήσε και την cache... btw γιατί έχεις το msn ως homepage? :S Ευχαριστω λυθηκε το προβλημα!! :) Λογω συνηθειας την εχω σαν αφετηρια των browser, ασχετως αν δεν την χρησιμοποιω σχεδον ποτε!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 το έβαλα έτσι απλά για να υπάρχει όταν χρησιμοποιώ το ΙΕ Tab (addon) του firefox...:) μιας και ανεφερες το IEtab τις τελευταιες μερες οι σελιδες που θελω να ανοιξουν με αυτο δεν ανοιγουν.πχ καποιων τραπεζων που εχουν λαθη με τον ffox. ανοιγουν εστω και με λαθη με ffox αλλα με ietab οχι. και με απλο ie ανοιγουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 ποιά έκδοση του IE Tab έχεις..?? Η τελευταία είναι η 1.5.20090207 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 ποιά έκδοση του IE Tab έχεις..?? Η τελευταία είναι η 1.5.20090207 αυτην εχω :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 και τι ακριβώς δε σου δουλεύει?? στο path στην καρτέλα external application είναι σωστή η διαδρομή του internet explorer?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts