mixalhs Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Καλησπέρα . Μια βοήθεια; Πρίν από format πήρα copy ton φάκελο bookmarkbackups από vista: ../appdata/roaming/mozilla/firefox/profiles/…../bookmarksbackups Και αφού τον εγκατέστησα ξανα , εβαλα τον συγκεκριμένο φάκελο στην ίδια θέση αντικαθιστώντας αυτόν που είχε. Δεν βλέπω όμως τους σελιδοδείκτες που είχα … εχω κάνει κατι λάθος?? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Παιδιά για να προσθέσω στις μηχανές αναζήτησης επάνω δεξιά το google πως μπορώ να το κάνω; Επίσης μπορώ με κάποιο τρόπο να προσθέσω στις συντομεύσεις το "επιφάνεια εργασίας" έτσι ώστε να μην αναγκάζομαι να κλείνω όλα τα παράθυρα για να επιστρέφω στην επιφάνεια εργασίας; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Καλησπέρα . Μια βοήθεια; Πρίν από format πήρα copy ton φάκελο bookmarkbackups από vista: ../appdata/roaming/mozilla/firefox/profiles/…../bookmarksbackups Και αφού τον εγκατέστησα ξανα , εβαλα τον συγκεκριμένο φάκελο στην ίδια θέση αντικαθιστώντας αυτόν που είχε. Δεν βλέπω όμως τους σελιδοδείκτες που είχα … εχω κάνει κατι λάθος?? Ευχαριστώ τα bookmarks ειτε τα σωζεις με το mozbackup (δωρεαν ειναι) ειτε κανοντας export bookmarks->organize bookmars-> export html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 τα bookmarks ειτε τα σωζεις με το mozbackup (δωρεαν ειναι) ειτε κανοντας export bookmarks->organize bookmars-> export html Φίλε το βρήκα ήδη αλλα σε ευχαριστώ για την προθεσή σου. Καλη Χρονιά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Ρε παιδιά μπορεί να βοηθήσει κανείς; Στον mozilla πάνω δεξιά, δίπλα από τη διεύθυνση των σελίδων έχει εγκατεστημένες search engines. Πως μπορώ να προσθέσω μόνο την google γιατί από μ......ία την έσβησα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Κλικ στο βελάκι -> Manage search engines -> μπορείς να κάνεις restore defaults ή get more ή εναλλακτικά να πας στο site της google και να κάνεις κλικ στο βελάκι για να δεις αν σου προτείνει να την προσθέσεις. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 πατας το βελακι που εχει διπλα απο το εικονιδιο της μηχανης αναζητησης(εκει πανω δεξια στον firefox), κ επιλεγεις διαχειρηση μηχανων αναζητησης. κ μετα μπορεις να κανεις επαναφορα προεπιλογων Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Κλικ στο βελάκι -> Manage search engines -> μπορείς να κάνεις restore defaults Kάνοντας restore defaults μου εμφανίζει αυτό που έσβησα τελευταίο και όχι τα αρχικά!!! ή get more ή εναλλακτικά να πας στο site της google και να κάνεις κλικ στο βελάκι για να δεις αν σου προτείνει να την προσθέσεις. Ούτε αυτό γίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Δεν παίζει αυτό που λες, κάτι λάθος θα κάνεις, στην τελική πάτα get more search engines... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Ρε παιδιά μπορεί να βοηθήσει κανείς; Στον mozilla πάνω δεξιά, δίπλα από τη διεύθυνση των σελίδων έχει εγκατεστημένες search engines. Πως μπορώ να προσθέσω μόνο την google γιατί από μ......ία την έσβησα; Ευχαριστώ Μήπως έβγαλες το Google από την toolbar; Κάνε customize την toolbar και πρόσθεσε αν υπάρχει το εικονίδιο search...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 ρε παιδια στο about μου βγαζει κατι μακακι ες απο ταιλανδεζους?εσας ετσι ειναι?δειχνει ενα μακακα κινεζο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 ρε παιδια στο about μου βγαζει κατι μακακι ες απο ταιλανδεζους?εσας ετσι ειναι?δειχνει ενα μακακα κινεζο! http://i42.tinypic.com/29f5snc.jpg Αυτό εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 ρε παιδια στο about μου βγαζει κατι μακακι ες απο ταιλανδεζους?εσας ετσι ειναι?δειχνει ενα μακακα κινεζο! ναι όντως και εμενα μου βγάζει αυτή τη βλακεία!http://i41.tinypic.com/2mcbs09.jpg τι προπαγάνδα είναι αυτή? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Εμένα δεν μου το βγάζει. Μήπως κανέναν add-on σας; Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Κι εμένα νορμάλ είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 same here!( κανονικα ειναι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 φταιει το add on theme noia extreme! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Χαχαχαχα εγω το εχω κανονικο αλλά θέλω τον κινεζο μου :D Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Ο Mozilla Firefox 3 έχει καλύτερο pop-up blocker από τον internet explorer;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npap1973 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 πως μεταφέρω τα αγαπημένα απο mozilla firefox σε internet explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 πως μεταφέρω τα αγαπημένα απο mozilla firefox σε internet explorer Στον firefox πηγαινεις Σελιδοδεικτες->Οργανωση σελιδοδεικτων->Εισαγωγη και αντιγραφο και επιλεγεις "Εξαγωγη HTML".Τα κανεις αποθηκευση π.χ στην επιφανεια εργασιας και στον internet explorer πηγαινεις File->Import and Export και επιλεγεις import favorites και τελος επιλεγεις το αρχειο που εκανες αποθηκευση στην επιφανεια εργασιας απο τον firefox. Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Γνωρίζετε κάποιο addon που σε ειδοποιεί όταν υπάρχει κάποια αλλαγή σε σελίδες που του έχεις ορίσει? Στο Firefox 2.0 είχα το PageUpdateChecker αλλά δεν έχουν βγάλει κάποιο update για τον 3.0 ακόμα.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Γνωρίζετε κάποιο addon που σε ειδοποιεί όταν υπάρχει κάποια αλλαγή σε σελίδες που του έχεις ορίσει? Στο Firefox 2.0 είχα το PageUpdateChecker αλλά δεν έχουν βγάλει κάποιο update για τον 3.0 ακόμα.. :(κατεβασε το add-on "Mr tech toolkit" και εχει επιλογη να κανεις compatible παλαιο addon θελει-δεν θελει!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIK_TAX Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 παιδια προσαπαθω να το κανς εγκατασταστη το αχρειο που κατεβασα για να εγαταστησω το firefox και μου βγαζει "file is corrupt" και δεν μπορω να κανω τιποτα τη γινεται??? Παράθεση ))))))(((((( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 παιδια προσαπαθω να το κανς εγκατασταστη το αχρειο που κατεβασα για να εγαταστησω το firefox και μου βγαζει "file is corrupt" και δεν μπορω να κανω τιποτα τη γινεται??? Ξανακατεβασε το ;) Ισως δεν κατεβαστηκε σωστα την πρωτη φορα. Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts