Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εγώ για 2 μέρες που είχα ψάξει είχα βρεί μερικά extensions του Firefox αλλά δεν είναι τόσο εύκολα τροποποιήσιμα και τόσο βολικά όσο του Maxthon και επέστρεψα στον Maxthon.

ρε παιδια ,καθε τρεις και λιγο κολαει ο firefox και μου βγαζει να μην αποσταλει.

συμβαινει και σε σας?συνηθς οταν ανοιγω αρκετες καρτελες!

εχω την 2,0,0,11

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Εμένα μου τρώει κολλήματα όταν ανοίγω πολλά tabs και έχω την υποψία οτί φταίει η τελευταία έκδοση του flash.

Εμένα μου τρώει κολλήματα όταν ανοίγω πολλά tabs και έχω την υποψία οτί φταίει η τελευταία έκδοση του flash.

Επίσης και μένα κολλάει όταν έχω >34 tabs, πλέον έχω <30 και όλα ΟΚ.

sfasfs

Επίσης και μένα κολλάει όταν έχω >34 tabs, πλέον έχω <30 και όλα ΟΚ.

Και εγώ αν ανοίξω πάνω από 97 καρτέλες έχω πρόβλημα. Γιατί άραγε; Μήπως πρέπει να κάνω επανεγκατάσταση; :confused:

Πλάκα κάνετε έτσι; τι 30 και 90 ταμπς λέτε;;;; Εγώ πάντως έχω ψαρώσει και νομίζω οτι μιλάτε σοβαρά!

Εγώ σίγουρα κάνω πλάκα. Για τον προηγούμενο δεν είμαι σίγουρος. Μάλλον σοβαρά το έλεγε. :lol:

The pr0n iz eeting your internets.

Τι εννοείς; (είναι ανοιχτά και τα παρακολουθώ ταυτόχρονα-όσο μπορώ-αλλά και κάθε φορά που ανοίγω το pc επανέρχονται όλα)

http://i9.tinypic.com/72ko6zb.jpg

sfasfs

τα θεματα που παρακολουθω συνολικα στο myphone ειναι 550..οποτε..μου φαινεται απολυτα φυσιολογικο..30+ ταμπς..:confused:

Και γιατί δεν ανοίγεις 550? Για να είσαι σίγουρος.

Μα τι λες φίλε μου; Για ποιο λόγο θα πρέπει να πρέπει να γονατίσεις τον υπολογιστή σου;

Ανοίγεις μόνο την σελίδα με τα υπό παρακολούθηση θέματα και βλέπεις την κίνηση σ' αυτά τα θέματα συνολικά. Με ένα tab ελέγχεις τα πάντα. Τι κερδίζεις αν τα έχεις όλα ανοιχτά; Ακόμα και αν έχεις αυτόματη ανανέωση στα θέματα σου, θα πρέπει να πηγαίνεις μόνιμα από σελίδα σε σελίδα για να βλέπεις την κίνηση. Εκτός από μνήμη που καταναλώνεις χωρίς λόγο, είναι χάσιμο χρόνου.

Το φυσιολογικό είναι να έχεις 5-6 καρτέλες ανοιχτές.

πχ διαβαζω τη μια τη κλεινω ,η απανταω και κλεινω,ετσι κανω και μετα μολις τελειωνω κανω refresh στον πινακα ελεγχου :)

παιδια με την επιλογη δεξι κλικ->αποστολη προς->sms τι ξερετε? γινεται να στελνουμε sms με την αλεπού?????
Shit Happens!!!

παιδια με την επιλογη δεξι κλικ->αποστολη προς->sms τι ξερετε? γινεται να στελνουμε sms με την αλεπού?????

Που το είδες αυτό το πράγμα;

Δεξί click που???????

οπουδηποτε στην επιφανεα της σελίδας... παιζει ρολο μηπως το theme που εχω?? είναι το noia 2 (extreme) Πάντως βγαζει κατι φορεις άκυρους οχι ελληνικους (οτε wind κτλ)

αν βρειτε κατι παιδια ευπροσδεκτο! θα postαρω ξανα αυριο αν βρω εγω, εχουμε και να δουλεψουμε το πρωι!!

Shit Happens!!!

τα add-on που εχω ειναι το minimize to tray-minimize to tray enhanced,get video (ξεχασμένο!!),wizz rss news reader και το google toolbar. Δεν πιστευω να ειναι κατι απο εκει! Καλή χρονιά σε ολους!!
Shit Happens!!!

• 3 weeks later...

ρε παιδια εχω τον μοζιλα ολα καλα ολα ωραια...

σημερα ειδα οτι σελιδες σαν αυτες

http://www.symbian-freak.com/quides/reveal_hidden_screensavers_on_the_nokia_n95.htm

δεν μου ανοιγουν......απλα κενο...

ενω με τον οπερα η τον εξπλορερ μου ανοιγουν κανονικοτατα.......

:wacko:

παιζει κατι εδω...?

Με user agent switcher, κορόιδεψα το site και το έκανα να νομίζει οτι έχω IE6 και άνοιξε κανονικά με τον firefox. Άρα δεν παίζει θέμα ασυμβατότητας.. Πρόβλημα του site είναι και όχι του firefox.
[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια εχω τον μοζιλα ολα καλα ολα ωραια...

σημερα ειδα οτι σελιδες σαν αυτες

http://www.symbian-freak.com/quides/reveal_hidden_screensavers_on_the_nokia_n95.htm

δεν μου ανοιγουν......απλα κενο...

ενω με τον οπερα η τον εξπλορερ μου ανοιγουν κανονικοτατα.......

:wacko:

παιζει κατι εδω...?

Eμένα μου ανοίγει κανονικά.