aimilios Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Παιδιά, συμβαίνει και εσάς όταν κάνετε shutdown στον υπολογιστή με τον FFX ανοικτό να νομίζει ότι έχει κλείσει απότομα και να βγαίνει ο session manager και να προτείνει να επαναφέρει την προηγούμενη session χάνοντας φυσικά (πότε θα το φτιάξουν άραγε αυτό[noparse];)[/noparse] και την cache; Υπάρχει τρόπος να κλείνει πιο ομαλά αν έχει ξεχαστεί ανοικτός και γίνει shutdown του υπολογιστή; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 RE ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟΝ firefox ,που αποθηκευονται? για παραδειγμα ο ιντερνετ explorer εχει ενα φακελο που ονομαζεατι αγαπημενα! ο firefox poy αποθηκευει τησ αγαπημενεσ μας ιστοσελιδεσ? ετσι ωστε μετα απο καποιο format h otidhpote allo na mhn χασουμε τις αποθηκευμενες ιστοσελιδες μασ! ευχαριστω ναι αλλα αν θελω να διαλεξω καποιοια μονο σελιδα δεν μπορω ε ? η για να τα φτιαξω μετα απο καποιο backup σε φακελους... μονο αυτο το αρχειο ειναι κ το οποιο δουλευει μονο υπο8ετω με mozilla...δηλαδη αν θελω να μεταφερω μερικες σελιδες στον i.e δεν μπορω ? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Παιδιά, συμβαίνει και εσάς όταν κάνετε shutdown στον υπολογιστή με τον FFX ανοικτό να νομίζει ότι έχει κλείσει απότομα και να βγαίνει ο session manager και να προτείνει να επαναφέρει την προηγούμενη session χάνοντας φυσικά (πότε θα το φτιάξουν άραγε αυτό[noparse];)[/noparse] και την cache; Υπάρχει τρόπος να κλείνει πιο ομαλά αν έχει ξεχαστεί ανοικτός και γίνει shutdown του υπολογιστή; Νομίζω και σε μένα συνέβει μια φορά αυτό!Αλλά γενικώς λειτουργεί καλά και είναι πολύ έξυπνη λειτουργία.Για παράδειγμα χθες έπσε το ρεύμα στη περιοχή που κατοικώ και είχα ανοιχτά γύρω στα 20 tabs ανοιχτά και μόλις επανήλθε ανοιξαν όλα πάλι!:):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Πάντως είναι πολύ καλός και ο Portable Firefox που περιλαμβάνεται στη σουίτα των PortableApps.com Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Νομίζω και σε μένα συνέβει μια φορά αυτό!Αλλά γενικώς λειτουργεί καλά και είναι πολύ έξυπνη λειτουργία.Για παράδειγμα χθες έπσε το ρεύμα στη περιοχή που κατοικώ και είχα ανοιχτά γύρω στα 20 tabs ανοιχτά και μόλις επανήλθε ανοιξαν όλα πάλι!:):DΑλλίμονο, δεν λέω να καταργηθεί ο session manager, απλά αν υπάρχει τρόπος να καταλαβαίνει ότι κάνω shutdown και δεν κρασάρει ο Η/Θ ή πέφτει το ρεύμα.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Για έναν περίεργο και απροσδιόριστο λόγο,όταν απαντάω στο forum με quick reply πάντα μου κολλάει για λίγα δευτερόλεπτα και μου βγάζει 2 απαντήσεις μαζί.Σαν να ξαναπάτησα την υποβολή χωρίς βέβαια να έχω κάνει κάτι τέτοιο..Καμμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Για έναν περίεργο και απροσδιόριστο λόγο,όταν απαντάω στο forum με quick reply πάντα μου κολλάει για λίγα δευτερόλεπτα και μου βγάζει 2 απαντήσεις μαζί.Σαν να ξαναπάτησα την υποβολή χωρίς βέβαια να έχω κάνει κάτι τέτοιο..Καμμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στην έκδοση 1.5. Μου είχε σπάσει τα νεύρα. Είχα μάλιστα ζητήσει βοήθεια από το forum αλλά απάντηση δεν πήρα. Φαντάστηκα ότι μόνο εγώ το αντιμετώπιζα. Το πρόβλημα λύθηκε με την αναβάθμιση και δεν το ξανασυνάντησα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Υπάρχει πουθενά ρύθμιση ώστε όταν ανοίγω ένα νέο tab να μένει όπως είναι η σελίδα που είμαι και να μην με πηγαίνει κατευθείαν στο tab ?? :confused: EDIT: Οκ, το βρήκα! Απλά δεν το κατάλαβα όπως το είδα στις ρυθμίσεις στα ελληνικά... :O http://www.mozilla.org/support/firefox/options#tabs Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Ψάχνω κάποιο extension να 'παρακολουθεί' σελίδες που θέλω και να με ενημερώνει με κάποιο τρόπο όταν αλλάξει κάτι σε αυτές... Γνωρίζετε κάτι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Ψάχνω κάποιο extension να 'παρακολουθεί' σελίδες που θέλω και να με ενημερώνει με κάποιο τρόπο όταν αλλάξει κάτι σε αυτές... Γνωρίζετε κάτι?? Νομίζω ότι αυτό θα σου αρέσει: Page Update Checker :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 ακουγεται παρα πολυ καλο αυτο..:D οτι πρεπει για το myphone :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Εχω μια ναζιαρα ερωτηση... Καταρχην εχω ρυθμισει να μην κλεινει η tab bar και απλως να δειχνει ενα αδειο tab. Παλια λοιπον θυμαμαι ειχα κανει ετσι τις ρυθμισεις ωστε οταν παταω κατι στην google toolbar (που εχω ρυθμισει να ανοιγει παντα σε νεο tab) καταλαβαινε οτι υπαρχει ηδη ενα αδειο (το πρωτο) και δεν ανοιγε αλλο! Τωρα ομως (μετα απο φορματ) δεν θυμαμαι να το ξαναρυθμισω. Εχω ψαξει 2-3 φορες τις ρυθμισεις και δεν το βρισκω. Θυμαται κανεις πως να το πετυχω αυτο, ωστε να μη μενει το πρωτο tab αδειο και να σπαταλαει δευτερο οταν παταω κατι στην google toolbar ? (χρησιμοποιω tab mix plus) Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heavenb Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Ελπίζω αυτό να μην έχει ρωτηθεί ξανά.Ξέρετε γιατί δεν ανοίγει στο firefox το παραθυράκι με τα downloads όταν κατεβάζω κάτι;Ετσι δεν μπορώ να δω την εξέλιξη του download όπως και την ταχύτητα κατεβάσματος. Το έχω ρυθμίσει ώστε να τα αποθηκεύει αυτόματα σε έναν συγκεκριμένο φάκελο και για μήνες δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα μέχρι πριν λίγες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Ελπίζω αυτό να μην έχει ρωτηθεί ξανά.Ξέρετε γιατί δεν ανοίγει στο firefox το παραθυράκι με τα downloads όταν κατεβάζω κάτι;Ετσι δεν μπορώ να δω την εξέλιξη του download όπως και την ταχύτητα κατεβάσματος. Το έχω ρυθμίσει ώστε να τα αποθηκεύει αυτόματα σε έναν συγκεκριμένο φάκελο και για μήνες δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα μέχρι πριν λίγες μέρες. Πήγαινε tools/options και στην καρτέλα main τσέκαρε την επιλογή Show the downloads window when downloading a file. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Υπαρχει καποιο προγραμμα διαχειρισης των σελιδοδεικτων του firefox που ομως να τους αποθηκευει και σαν back-up ωστε ,σε ενα Format (ας πουμε), να μπορουμε να τους ξαναβαλουμε οπως ηταν πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Πρόγραμμα διαχείρισης των σελιδοδεικτων έψαχνα και εγώ αλλά δεν βρήκα τίποτα ανάλογο αυτών που κυκλοφορούν για ΙΕ. Για αντίγραφα ασφαλείας των σελιδοδεικτών δεν χρειάζεσαι κανένα πρόγραμμα. Πήγαινε στην διαχείριση σελιδοδεικτών και κάνε εξαγωγή. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heavenb Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Πήγαινε tools/options και στην καρτέλα main τσέκαρε την επιλογή Show the downloads window when downloading a file. Είναι ήδη τσεκαρισμένο.Κάτι άλλο πρέπει να φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Πρόγραμμα διαχείρισης των σελιδοδεικτων έψαχνα και εγώ αλλά δεν βρήκα τίποτα ανάλογο αυτών που κυκλοφορούν για ΙΕ. Για αντίγραφα ασφαλείας των σελιδοδεικτών δεν χρειάζεσαι κανένα πρόγραμμα. Πήγαινε στην διαχείριση σελιδοδεικτών και κάνε εξαγωγή. Ναι, δυστυχως δεν υπαρχει κατι που να κανει αυτα που ζηταω στο site με τα extensions... Σ'ευχαριστω για τον τροπο αποθηκευσης, που μου ειπες :) Τοσο απλο, κι ομως, δεν το ειχα παρει "ειδηση" :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Παρακαλώ.:) Με την ευκαιρία. Αν βρει κάποιος, κάποιο προγραμμματάκι να βάλουμε σε τάξη όλο αυτόν τον χαμό που γίνεται με τους σελιδοδείκτες του ff, ας το ποστάρει.:) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Είναι ήδη τσεκαρισμένο.Κάτι άλλο πρέπει να φταίει. Πάτα Ctrl + J (λήψεις αρχείων). Δεν φαίνονται τα αρχεία που κατεβάζεις; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heavenb Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Πάτα Ctrl + J (λήψεις αρχείων). Δεν φαίνονται τα αρχεία που κατεβάζεις; Ακριβώς.Ανοίγει το παραθυράκι αλλά είναι κενό παρ'όλο που κατεβάζω εκείνη τη στιγμή κάτι και δεν εμφανίζεται ούτε ο φάκελος που έχω επιλέξει για αποθήκευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Αυτό φαίνεται να είναι κάποιο bug φίλε μου. Μια αναβάθμιση ή επανεγκατάσταση φαντάζομαι θα έλυνε το πρόβλημα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heavenb Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Αυτό φαίνεται να είναι κάποιο bug φίλε μου. Μια αναβάθμιση ή επανεγκατάσταση φαντάζομαι θα έλυνε το πρόβλημα. Εχω την τελευταία έκδοση 2.0.0.1 και το έχω κάνει πολλές φορές επανεγκατάσταση χωρίς αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 έχω την τελευταία έκδοση του Firefox και το πρόβλημα μου είναι ότι δεν κάνει download με τίποτα. έστω ότι θέλω να κατεβάσω ένα οτιδήποτε αρχείιο, μου δείχνει που θέλω να το αποθηκεύσω αλλά μέχρι εκεί. δεν κατεβάζει τίποτα...σελίδες μπορώ να δω κανονικά. Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 έχω την τελευταία έκδοση του Firefox και το πρόβλημα μου είναι ότι δεν κάνει download με τίποτα. έστω ότι θέλω να κατεβάσω ένα οτιδήποτε αρχείιο, μου δείχνει που θέλω να το αποθηκεύσω αλλά μέχρι εκεί. δεν κατεβάζει τίποτα...σελίδες μπορώ να δω κανονικά. ston exw kosmo pws syndeese? Exeis mipws kanena proxy? Xrisimopoieis router? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts