kmitkas Δημοσιεύτηκε January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 23, 2015 Καλημέρα σας Σκέφτομαι να αντικαταστήσω το iphone 4s γιατί τα έχει φάει τα ψωμιά του 3 χρόνια τώρα και θα ήθελα μια βοήθεια στην επιλογή κινητού. Χρειάζομαι ένα κινητό dual sim ενεργές να δέχονται κλήσεις και οι δύο. Για οθόνη από 4,7¨έως 5¨. Θα είναι η πρώτη μου συσκευή με android os και δεν ξέρω όλα αυτά που ξέρετε με άλλες rom root κτλ. Η χρήση του κινητού θα είναι σαν κύρια συσκευή και για αυτό θέλω να είναι καλή ποιοτικά. Διαβάζοντας σας λογικά θέλω να έχει 2gb ram διότι τρέχω σχεδιαστικά (autocad, κτλ) προγράμματα στο κινητό λόγω εργοταξίου. Με ενδιαφέρει να βγάζει φώτο για την δουλειά μου όχι selfies. H μπαταρία του να αντέχει μία μέρα τουλάχιστον για χρήση 3g μαιλ με επισυναπτόμενα αρχεία, όχι fb, tw κτλ διότι δεν διαθέτω. Καλό ακουστικό και μικρόφωνο. Καλή υποστήριξη από την εταιρεία. Έχω διαβάσει πάρα πολλά ποστ σας και παρουσιάσεις. Καλό έβλεπα να πω το asus zen 5 αλλά είδα 2 εκδόσεις μία με 2ghz και μία 1,6ghz. Δεν ξέρω ποια είναι καλύτερη. Και διάβασα πολλά προβλήματα με το skype και viber. Τα παραπάνω προγράμματα τα χρησιμοποιώ λόγω ανθρώπων στο εξωτερικό. Μετά είδα και το xiaomi redmi 2 όπου υπάρχουν αντιδράσεις για το MIU 6 και το 1gb ram. Περιμένω να δω και το meizu k52 αλλά ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα. Το κόστος του να είναι έως 170€. Μπορεί να ξεφύγω λίγο παραπάνω αν είναι κάτι τρομερά εξαιρετικό. Τέλος θα ήθελα χαμηλή sar λόγω ομιλίας στο κινητό από 1,5 έως 2 ώρες την μέρα. Προσοχή μην κάψω τα τελευταία εγκεφαλικά κύτταρα που διαθέτω! Σας ζάλισα. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourloz Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) Καλημέρα, Θα μιλήσω για το Ζen 5 που το πήρα από Taiwan. Δεν έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος, πολύ καθυστέρηση στην εκκίνηση εφαρμογών. Η ποιότητα κλήσης είναι σχετικά καλή. Έχω την εντύπωση ότι από το 4s όμως, είναι πιο γρήγορο (στον χρόνο απόκρισης). Θα πρότεινα να επενδύσετε λίγο χρήματα παραπάνω ή να πάρετε κάποιο μεταχειρισμένο του 2014. Όπως το nexus 4, το οποίο είναι γρήγορο, έχει 2GB RAM, πολύ μικρό SAR; 0.41 W/kg (head), 0.48 W/kg (body) και μια καλή κάμερα. Edited January 23, 2015 by mourloz Παράθεση Panasonic GD90, Ericsson T29, Sony Ericsson T630, Sony Ericsson W350i, Nokia 7200, Νokia N80, iPhone 3G, Motorola Atrix, Nokia ExpressMusic 5220, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z3, Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmitkas Δημ. January 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Χρειάζομαι dual sim κάτι που αν είδα καλά δεν καλύπτει το nexus 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) συνοπτικα γραφεις: - dual sim ενεργές να δέχονται κλήσεις και οι δύο. [κλησεις ταυτοχρονα = dual active. ενεργες και οι 2 αλλα οταν μιλας στη μια η αλλη δε δεχεται κλησεις = dual stand by. διευκρινισε.] - οθόνη από 4,7¨έως 5¨. - να είναι καλή ποιοτικά - να έχει 2gb ram - φώτο για την δουλειά μου όχι selfies [αρα μια νορμαλ καμερα 8mp πισω] - μπαταρία να αντέχει μία μέρα τουλάχιστον για χρήση 3g μαιλ & ομιλία 1,5-2 ώρες την μέρα. [αρα μινιμουμ 2500mah] - Καλό ακουστικό και μικρόφωνο. - Καλή υποστήριξη από την εταιρεία. - έως 170€. Μπορεί να ξεφύγω λίγο παραπάνω αν είναι κάτι τρομερά εξαιρετικό. - χαμηλή sar λόγω ομιλίας στο κινητό από 1,5 έως 2 ώρες την μέρα. νομιζω δεν υπαρχει ακριβως αυτο που θες στα χρηματα που δινεις. ανεβα σε τιμη για huawei honor 6 €272 ή δες elephone p3000s €156. βεβαιως η huawei υπερτερει σε support-αξιοπιστια. δες και reviews. αν ανεβαινεις στις 5.5 ιντσες, ριξε μια ματια στο zte v5 max €160 και στο επερχομενο meizu m1 note €150-170. Edited January 23, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmitkas Δημ. January 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Χρειάζομαι σαν κινητό dual stand by με καλύπτει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmitkas Δημ. January 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μάλλον πάω για Elephone p3000s δείχνει πολύ καλό και οι κάτοχοι τους λεν καλά πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Παραλληλα μπορεις να χεις και το iphone μαζι σου για να εχεις π.χ τον προσωπικο σου αριθμο και τον επαγγελματικο στο κινητο π θα παρεις...5,5 ιντσες πιστευω οτι θα ειναι ιδανικες για σενα ωστε να δουλευεις τα σχεδιαστικα σου προγραμματα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmitkas Δημ. March 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Καλησπέρα σας Λόγω ενός προβλήματος που είχα, θα προβώ σε 15 μέρες στην αγορά του κινητού. Θα ήθελα την βοήθεια σας παρακαλώ επειδή άλλαξαν λίγο οι αναζητήσεις μου στην επιλογή της συσκευής. - οθόνη από 4,5¨έως 5,3¨. (Αν είναι dual sim είναι καλό, αλλά και τα single sim είναι αποδεκτά) - να είναι καλή ποιοτικά - να έχει 2gb ram - κάμερα 8mp πίσω με σταθεροποιητή. - μπαταρία μίνιμουμ 2500mah λόγω ομιλίας 1,5-2 ώρες και 3g με εμαιλ όλη μέρα - χαμηλή sar λόγω ομιλίας στο κινητό από 1,5 έως 2 ώρες την μέρα. - Καλό ακουστικό, μικρόφωνο και δέκτη σήματος. - Καλή υποστήριξη από την εταιρεία. - Δεν γνωρίζω καθόλου από root κτλ και θα ήθελα μία απλή συσκευή στο θέμα λογισμικού και να παίρνει μόνο του αναβαθμίσεις. - Να μπορεί να φορτώνει σχεδιαστικά προγράμματα cad κτλ και πολλαπλές εφαρμογές άνετα σχετικά. - Android Lollipop λογισμικό - Να με πάει για 2-3 χρόνια όπως κράτησα και το iphone 4s - Αγορά μόνο από Ελλάδα - Τιμή ταβάνι 300€ Συγνώμη για το ζάλισμα. Περιμένω την βοήθεια σας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 To dual sim περιορίζει πολύ τις επιλογές σου. Dual: Lenovo vibe Z2 269 ευρώ στα public και με 24 άτοκες δόσεις. Single: LG G2 από 270 ευρώ, LG G3 από 320 ευρώ, SONY XPERIA Z2 από 340 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmitkas Δημ. March 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Καλό το Lg G2. Θα παρει Lollipop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) Καλό το Lg G2. Θα παρει Lollipop; Θα πάρει λογικά, έτσι ακούγεται τουλάχιστον. Το Κορεάτικο μοντέλο (f320) πήρε ήδη, φαντάζομαι στο άμεσο μέλλον θα πάρει και η international version (d802). Αν κινηθείς προς το G2 και αφού έχεις σκοπό να το κρατήσεις 2-3 χρόνια καλύτερα να πάρεις το 32αρι στα 270€ πλέον, για να μην έχεις θέμα χώρου σε βάθος χρόνου. Η μπαταρία είναι απ' τις καλύτερες στην κατηγορία! Το κινητό δουλεύει πολυ καλά, ακόμη και τώρα με kit kat. Καλύτερα να αργήσει να πάρει τη lollipop αρκεί να πάρει μια bug free version!! Αν το πάρεις από σκρουτζομάγαζο θα προσέξεις μόνο να είναι συσκευή που προορίζεται για Ευρωπαϊκή χώρα για είσαι εντάξει στο θέμα εγγύηση απ' την LG. Edited March 12, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmitkas Δημ. March 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ. Επειδή θα κινηθώ για αγορά από σκρουτζ θα το ρωτήσω σίγουρα ότι είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών για την εγγύηση και σίγουρα 32αρι για να μην έχω πρόβλημα, επειδή δεν δέχεται κάρτα μνήμης. Πόσα χρόνια έχει εγγύηση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ. Επειδή θα κινηθώ για αγορά από σκρουτζ θα το ρωτήσω σίγουρα ότι είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών για την εγγύηση και σίγουρα 32αρι για να μην έχω πρόβλημα, επειδή δεν δέχεται κάρτα μνήμης. Πόσα χρόνια έχει εγγύηση??? Νομίζω 2 χρόνια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts