Jump to content

[Off topic] Umi Zero: Περί παραγγελιών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δες τον διάλογο, μου απάντησε πως και τα δύο led πίσω είναι κίτρινα.

Δεν έχει ειπωθεί πως αν και τα δύο είναι κίτρινα αυτό σημαίνει ότι είναι το beta; :worry:

• Απαντήσεις 305
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Του είπαν ότι το κινητό έχει τα λεντ της Beta και το πουλάνε ως final. Απατεώνες.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

apvga τι σου ειπαν που λες οτι ειναι beta?

\

το γράφει από πάνω τι του απάντησαν

----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

έχουμε κάπου αντιπαραβολή της ιδιας φωτό από beta & final ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://i.imgur.com/kCQIqXK.jpghttp://i.imgur.com/4oPEuHg.jpg

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

http://i.imgur.com/kCQIqXK.jpghttp://i.imgur.com/4oPEuHg.jpg

thanks φίλε !

Ηθελα να δω αν υπήρχε κάπου φωτό τραβηγμένη κάτω από τις ίδιες συνθήκες, των δύο εκδόσεων

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

However beta or not

Πραγματικα χρησιμο θα ηταν καποιος παλιος κατοχος που παρακολουθουσε το παρον θεμα να μας πει για τα σημαντικοτερα προβληματα που προεκυψαν στην χρηση και ποια - πως αντιμετωπιστηκαν

:hunter:

Έχουν κιαλλοι όμως αναφέρει ότι εχουν 2 κίτρινα που το πήραν κανονικά. Τι τους παρουσιαζει;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Και εγω μολις τελειωσα την συζητηση μαζι τους, και μου ειπαν οτι ειναι και τα 2 κιτρινα.Απο την μια θεωρω " τιμιο" οτι στην ερωτηση απαντησαν χωρις ενδοιασμο οτι ειναι και τα 2 κιτρινα.Θα μπορουσαν καλλιστα να πουνε οτι ειναι διαφορετικα χρωματα και μολις το πιαναμε στα χερια μας να ξενερωναμε τοτε.Τωρα γνωριζουμε και ο καθενας παιρνει τις ευθυνες του.Στην ερωτηση οτι ειναι η Final εκδοση και σε εμενα με ειπαν οτι ειναι.Δεν νομιζω τωρα οτι θα κολλησουμε στο φλας τωρα...Νομιζω δεν αγοραζουμε φωτογραφικη αλλα κινητο.Τιποτα δεν ειναι και δεν θα ειναι τελειο.Καλο σας απογευμα και ελπιζω τα καλυτερα για αυτους που θα παρουν το ρισκο.

Tα review που έχουν γίνει επάνω στο beta κινητό το παρουσιάζουν ότι είναι super και ότι στην ουσία το firmware είναι beta. Δε νομίζω να μην μπορείς να αναβαθμίσεις στην final έκδοση του software που φοράει . Για τα 70 ευρώ είναι super . Έβαλα μια παραγγελία . Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που έχει μήπως την beta να μας πει αν υπάρχει κάποιο θέμα ?

ας βρούμε - δούμε πρώτα τις διαφορές μεταξύ των δύο εκδόσεων φλας σε κάποια φωτό και ας κρίνουμε....

από εκεί και πέρα, μου φαίνεται δύσκολο να υπάρχουν ακόμα beta κομμάτια, από την άλλη όμως μπορεί να είχε το εργοστάσιο κάποια κομμάτια beta , το tiny να τα πήρε με το κιλό και να τα ΄΄σκότωσε΄΄ στην τιμή της προσφοράς !

Μαμώ την Κινεζία μου.....δεν μας αφήνουν σε χλωρο κλαρί ώστε να τους πιάσουμε κορόϊδο :)

Mα μολις ανεφερθηκε οτι δεν τα εχουν στοκ.

Πως τα πηρε με το κιλο ;)

Mα μολις ανεφερθηκε οτι δεν τα εχουν στοκ.

Πως τα πηρε με το κιλο ;)

ε καλά τώρα,

άκου συνωμοσία......

ο τσι-λαγκ του tinydeal είναι ξάδεφος του σι-λαγκ διευθυντή παραγωγής της umi, πέρνει ο δεύτερος τον πρώτο και του λέει σε άπταιστα κινέζικα

σι λαγκ..... ρε λαλάκα, έχω 100 κομμάτια ντεμί -σκάρταδούρα ζέρο, τα θέτε προς 20 δολλάρια το κομμάτι ?

τσι λαγκ..... σοβαρά τώρα ?

σι-λαγκ....... Ρε σου λέω για ευκαιρία μεγάλη και τα κέρδη μισά-μισά......

τσι λαγκ.....και που θα την πουλήσω ρε λαλάκα τόση σκαρταδούρα ?

σι-λαγκ..... μα πόσο λαλάκας είσαι ρε ξάδερφε ? Θα τα βάλεις σε τιμή ευκαιρίας......δεν μπορεί, 30 έλληνες, 30 ιταλοί και 40 ισπανοί λαλάκες θα τσιμπίσουν

τσι λαγκ.... οκ ξάδερφε, στέλνω μηχανάκι αύριο να τα πάρει....

σι-λαγκ..... ντάξει, έκλεισε, αλλά στείλε ρε λαλάκα και τα φράγκα με τον δικό σου, γιατί αν το πάρει πρέφα ο αφεντικός μου θα με στείλει στο Μαζιαλού

τσι-λαγκ.....ντάξει ρε λαλάκα, μην ανησυχείς, θα στα στείλω, κλείνω τώρα, πάω να ανεβάσω την προσφορά στο site

απλά το κατάστημα "βρήκε"100 κομμάτια με το κιλό όπως είπε και ο ταλιμπαν και λέει ας τα βάλω προσφορά και αν πιάσω την ποσότητα θα παραγγείλω από το εργοστάσιο,εγώ "τσίμπησα" δυο κομμάτια και δεν ανησυχώ καθόλου:whistle: είμαι σίγουρος ότι θα είναι final:D και οχι beta:X

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ε καλά τώρα,

άκου συνωμοσία......

ο τσι-λαγκ του tinydeal είναι ξάδεφος του σι-λαγκ διευθυντή παραγωγής της umi, πέρνει ο δεύτερος τον πρώτο και του λέει σε άπταιστα κινέζικα

σι λαγκ..... ρε λαλάκα, έχω 100 κομμάτια ντεμί -σκάρταδούρα ζέρο, τα θέτε προς 20 δολλάρια το κομμάτι ?

σι-λαγκ..... μα πόσο λαλάκας είσαι ρε ξάδερφε ? Θα τα βάλεις σε τιμή ευκαιρίας......δεν μπορεί, 30 έλληνες, 30 ιταλοί και 40 ισπανοί λαλάκες θα τσιμπίσουν

σι-λαγκ..... ντάξει, έκλεισε, αλλά στείλε ρε λαλάκα και τα φράγκα με τον δικό σου, γιατί αν το πάρει πρέφα ο αφεντικός μου θα με στείλει στο Μαζιαλού

τσι-λαγκ.....ντάξει ρε λαλάκα, μην ανησυχείς, θα στα στείλω, κλείνω τώρα, πάω να ανεβάσω την προσφορά στο site

ΘΕΟΣ!!!!!!:lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

Αυτο με τα 100 με ανυσηχει καθως δεν υπαρχει μετρητης (οπως κανουν τα site σε αντιστοιχες περιπτωσεις) καθως και το οτι υπαρχει ακομα διαθεσιμο μετα απο τοσες διπλοπαραγγελιες κλπ

Εγω δοκιμασα να βαλω παραγγελια 120 κομματια και την πηρε κανονικα ........... Οτι να ναι

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://i.imgur.com/gfO283Y.jpg

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Πέρα από την οποιαδήποτε πλάκα με τους "Κινεζους" και επειδή αρκετοί εξ ημών εχουμε "αστοχες" παραγγελίες στο παρελθόν, ειδικά με shops που κάνουν presell (βλεπε πρόσφατα Gearbest τον Δεκέμβριο στο Cubot S200), κρατείστε μικρο καλάθι.

Δεν ειναι φυσιολογικό (οποιος και αν είναι ο "ξάδελφος" του ιδιοκτήτη) να μπορεί ένα κατάστημα (που εμφανίζεται στην σελίδα "εξουσιοδοτημένων" πωλητών της UMI) να δώσει τέτοια τιμή, όταν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι το πουλούν περίπου $210-$230...

Κάτι στραβό θα υπάρχει και δεν θα είναι ευχάριστο να προσπαθείτε να βρείτε άκρη (ακόμα και με το PayPal) να μπειτε στην διαδικασία "στέλνω" πίσω για επισκευή (εχουμε όλοι διαπιστώσει οτι η έννοια της αντικατάστασης δεν υφίσταται.-)

Εχουμε ήδη κάνει ερώτηση 2 στο FB αλλα μάλλον αύριο για απάντηση...

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Πέρα από την οποιαδήποτε πλάκα με τους "Κινεζους" και επειδή αρκετοί εξ ημών εχουμε "αστοχες" παραγγελίες στο παρελθόν, ειδικά με shops που κάνουν presell (βλεπε πρόσφατα Gearbest τον Δεκέμβριο στο Cubot S200), κρατείστε μικρο καλάθι.

Δεν ειναι φυσιολογικό (οποιος και αν είναι ο "ξάδελφος" του ιδιοκτήτη) να μπορεί ένα κατάστημα (που εμφανίζεται στην σελίδα "εξουσιοδοτημένων" πωλητών της UMI) να δώσει τέτοια τιμή, όταν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι το πουλούν περίπου $210-$230...

Κάτι στραβό θα υπάρχει και δεν θα είναι ευχάριστο να προσπαθείτε να βρείτε άκρη (ακόμα και με το PayPal) να μπειτε στην διαδικασία "στέλνω" πίσω για επισκευή (εχουμε όλοι διαπιστώσει οτι η έννοια της αντικατάστασης δεν υφίσταται.-)

όποιος έχει διάθεση και fb , γιατί εγώ δεν έχω, ας κάνει και μία ερώτηση για το θέμα στην σελίδα της umi

Επειδη το βλεπω τωρα και ειμαι ετοιμος να πατησω το κουμπι....αν δεν με ενδιαφερει η καμερα αλλα ολο το υπολοιπο και ξερω απο root και custom roms το τσιμπαω?

Ας μην ανχονομαστε και συνομοσιολογουμε. H τιμη ειναι οντως απίθανη για το κινητο. Αν εχει γινει λαθος προφανως θα κανουν refund σε ολους και θα πουν λαθος. Αυριο πρωι κοντη γιορτη
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Επειδη το βλεπω τωρα και ειμαι ετοιμος να πατησω το κουμπι....αν δεν με ενδιαφερει η καμερα αλλα ολο το υπολοιπο και ξερω απο root και custom roms το τσιμπαω?

Πάτα το να πάει σταδιάλα. Εκλογές έχουμε.

Θωμάς

ε καλά τώρα,

άκου συνωμοσία......

καθολου μακρυα απο την πραγματικοτητα ομως!!!:lol:

Vamos Aris

Chat Transcript

Εγώ:Tell me what colour are the two led lights at the back?

Miya1: yellow

Εγώ:Both?

Miya1: yes

Εγώ:So is the beta version !!

Miya1: yes

Εγώ:why did not mention?

Miya1: when we test the item ,only can get the beta version

Εγώ:why did not mentioned that the beta version?

Miya1: when we test the item ,only can get the beta version

Τι καταλαβαίνετε;