Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άλλη μια *******. Γιατί on; Γιατί να μην έχω το υπέρ-βολικό μενού της; (δεν ψάχνω απάντηση..)

Μη το δεις σαν απάντηση,αλλά γιατί όχι στο On;

άλλα κινητά δεν την έχουν λόγο Hardware.Αστην να υπάρχει αφού είναι τρελά βολική.

Στο ότι είναι λάθος της m$,εννοείται πως είναι.:lol:

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα....

https://onedrive.live.com/?authkey=%21ABRihRRvkwDlNKc&id=82E12CC32F8AF242%2186580&cid=82E12CC32F8AF242

Διαλέχτε,τραπέζια,καρέκλες,μπαμπού:p

Xiaomi 12 Pro

https://onedrive.live.com/?authkey=%21ABRihRRvkwDlNKc&id=82E12CC32F8AF242%2186580&cid=82E12CC32F8AF242

Διαλέχτε,τραπέζια,καρέκλες,μπαμπού:p

Χρυσόστομε, υποχρεωμένος.......

Σε ευχαριστώ πολύ........ Όλα καλά.

Τα άλλα να ρωτήσω τι είναι που έχεις συνημμένα;

Μπορώ να κατεβάσω κάτι άλλο για το τηλέφωνο μου (532).

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Χρυσόστομε, υποχρεωμένος.......

Σε ευχαριστώ πολύ........ Όλα καλά.

Τα άλλα να ρωτήσω τι είναι που έχεις συνημμένα;

Μπορώ να κατεβάσω κάτι άλλο για το τηλέφωνο μου (532).

Α δεν τα έχω βάλει εγώ...:lol:

Νομίζω πάνω κάτω είναι μαζεμένα ότι έχει κόψει εντέχνως η ms από τα 8.1

εγώ δεν έχω κατεβάσει τίποτα ακόμα.:lol::lol:

Xiaomi 12 Pro

Αυτά πιθανώς είναι τα εκτελέσιμα από τις εφαρμογές settings που υπήρχαν στα κινητά με 8.1 Όταν αναβαθμίζεις στα 10 τα περνάει και στα 10. Αν για κάποιο λόγο κάνεις reset για να διορθώσεις πχ τις επαφές που δεν σου πέρασαν σωστά, το κινητό σβήνει όλες τις ρυθμίσεις και εφαρμογές που πέρασε από τα 8.1 οπότε σου διορθώνει μεν τα προβλήματα αλλά μετά ψάχνεις γιατί λείπει το setting του touch ή του glance. Μην εγκαθιστάς πάλι ότι δεν σου λείπει.

Από την στιγμή που στο εγκατέστησε πάντως όταν το κλίκαρες, το συγκεκριμένο εκτελέσιμο είχε ψηφιακή υπογραφή ότι είναι trusted εφαρμογή από το store, αλλιώς δεν θα άφηνε να εγκατασταθεί χωρίς να μπεις σε developer mode. Οπότε είσαι οκ.

Edited by georgb

Βασικά ρωτούσε ποιος εφαρμογές είναι οι υπόλοιπες αν έχω καταλάβει σωστά.;)

Xiaomi 12 Pro

Εντάξει με καλύψατε και οι δυο, οπότε μάλλον μιας και δεν βλέπω κάπου αλλού να υπάρχει πρόβλημα δεν πειράζω τα άλλα εκτελέσιμα αρχεία.

Σας ευχαριστώ και τους δύο.

Καλημερα στους φιλους...

Μετα απο δυο μερες λειτουργιας με τηλεφωνα ιντερνετ, 3 εφαρμογες στο παρασκηνιο ανοιχτες και κανα 20 λεπτο παιχνιδια (για δοκιμη στα win10) η μπαταρια ειναι στο 30%.. Απο παρασκευη πρωι που το φορτισα μεχρι σημερα βλεπω μια ελαχιστη διαφορα καταναλωσης σε σχεση με τα 8.1. Το μονο που παρατησησα με πριν ειναι οτι η ρυθμιση για την γραμμη περιηγησης λειπει (δλδ εαν θα ειναι σταθερη η θα αποκρυπτεται αυτοματα η κατ επιλογην κατι το οποιο δεν ειναι και τοσο σημαντικο), αποζημιωθηκα ομως απο το διπλο πατημα επανω της για κλειδωμα της συσκευης. Κατι αρνητικο μεχρι στιγμης δεν μου εχει παρουσιαστει και κτ για 1-2 στιγμιαια λαγκαρισματακια που ανεφερα προχθες δεν τα ξαναειδα μεχρι σημερα..

Και ο μετρητης δεδομενων δουλευει μια χαρα

Edited by panthan
Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black

Καλησπερα παιδια....

ρωτησα πω γινονται τα παρακατω

1) απο που απενεργοποιουμε το touch vibration

2) σε παλιοτερη preview εκδοση λεγανε για vibration μολις το σηκωνει αυτος που καλει... ισχυει? που ειναι και δεν το βρηκα?

και μου απαντησε ο φιλος οτι

1) Ρυθμισεις - Προσθετα - Αφη

2) Ρυθμισεις - Συστημα - Τηλεφωνο

εχω βαλει την .164 με hard reset αλλα αυτες τις επιλογες δεν τις βρισκω....

πχ στο 1.... ρυθμισεις - προσθετα.... δεν υπαρχει αφη μετα

στο 2. παλι δεν βρισκω τιποτα....

καμμια βοηθεια?

+bobb -=azor=-

οι εφαρμογες που εδωσες κανουν και για 640?

για όλα κάνουν.δες το άβαταρ μου,640 έχω.:rolleyes:

Xiaomi 12 Pro

Βλέπετε που τα έλεγα; Λείπουν οι μισές ρυθμίσεις μετά από hard reset.

Αυτό λέγεται αναβάθμιση;

Πρέπει τώρα ο άλλος να ψάχνει αριστερά και δεξιά για εφαρμογές που θα έπρεπε να είναι στην θέση τους;

Υπάρχει ρύθμιση για τα email όταν ανοίγουν να προσαρμόζονται στην οθόνη;

Θα προστεθεί ποτέ το rotation στην notification bar. Για τον ήχο το κατάφεραν, για τα υπόλοιπα;

δεν είναι ότι λείπουν όλα,απλά λείπουν σαν ξεχωριστές εφαρμογές.

Έχει διαφορά το ένα με το άλλο.

Xiaomi 12 Pro

Και πιο είναι πρόβλημα Χρυσόστομε αν υπήρχαν στην θέση τους χωρίς να ψάχνουμε είπαμε;

Δηλαδή είναι bug στα 8.1 που τα πάντα είναι εκεί, ακόμη και αν κάνεις ένα hard reset κάθε μία ώρα;

Τρικλοποδιά το λέω εγώ ή αυτογκόλ

Για τα mail που ρωτάω ξέρεις τίποτα ή δεν γίνεται. Δεν βλέπω κάτι στις ρυθμίσεις.

Edited by cb600f

Και πιο είναι πρόβλημα Χρυσόστομε αν υπήρχαν στην θέση τους χωρίς να ψάχνουμε είπαμε;

Δηλαδή είναι bug στα 8.1 που τα πάντα είναι εκεί, ακόμη και αν κάνεις ένα hard reset κάθε μία ώρα;

Τρικλοποδιά το λέω εγώ ή αυτογκόλ

Για τα mail που ρωτάω ξέρεις τίποτα ή δεν γίνεται. Δεν βλέπω κάτι στις ρυθμίσεις.

Μα δεν είπα ότι δεν είναι πρόβλημα...

Δεν έχω καταλάβει τι θες να πεις με mail.

Xiaomi 12 Pro

Απλά λέω πως θα έπρεπε να είναι το σωστό.

Για τα mail, όταν τα ανοίγω είναι μεγαλύτερα και για να το δεις όλο, πρέπει να κάνεις αριστερά δεξιά την οθόνη. Δεν γίνεται προφανώς να προσαρμόζεται στην οθόνη το μέγεθος του κειμένου.

Απλά λέω πως θα έπρεπε να είναι το σωστό.

Για τα mail, όταν τα ανοίγω είναι μεγαλύτερα και για να το δεις όλο, πρέπει να κάνεις αριστερά δεξιά την οθόνη. Δεν γίνεται προφανώς να προσαρμόζεται στην οθόνη το μέγεθος του κειμένου.

Μα δίκιο έχεις...

Για το μέιλ τώρα...εμένα στο 640 το δείχνει κανονικά.

http://i66.tinypic.com/5juycj.jpg

Edited by niotheros
Αφαίρεση μεγάλου μεγέθους εικόνας

Xiaomi 12 Pro

Μετα τα συνεχόμενα updates το τηλεφωνο άψογο. Είδα οτι έχουμε default μια εφαρμογη maps. Μου ζήτησε και κατέβασα τον ελληνικό χάρτη. Φωνητικά θα εχει η χρειαζεται κάποια άλλη εγκατάσταση ; Αυτή αντικαθιστά της here εφαρμογες; Τις here τις εχει εγκαταστημένες ξανά. Μπορω να της σβήσω;

πάντως ακόμα δεν ήρθε σε όλους το επίσημο 10!

σε ένα πολωνέζικο Lumia 735 δεν το βρίσκει ούτε με το upgrade advisor

[url=https://flic.kr/p/FmU678][img=https://farm2.staticflickr.com/1681/25834406871_425828121d_n.jpg][/url][url=https://flic.kr/p/FmU678]wp_ss_20160320_0001[/url] by [url=https://www.flickr.com/photos/118667152@N02/]M.g gab[/url], on Flickr

Μετα τα συνεχόμενα updates το τηλεφωνο άψογο. Είδα οτι έχουμε default μια εφαρμογη maps. Μου ζήτησε και κατέβασα τον ελληνικό χάρτη. Φωνητικά θα εχει η χρειαζεται κάποια άλλη εγκατάσταση ; Αυτή αντικαθιστά της here εφαρμογες; Τις here τις εχει εγκαταστημένες ξανά. Μπορω να της σβήσω;

Δε χρειάζεται.

Σε λίγο έρχεται και νέα εφαρμογή των Maps για τη πλοήγηση. Μέχρι τότε κράτα το here drive έτσι να χεις μια καλή εναλλακτική.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Τι πρέπει να κάνουμε πριν την αναβάθμιση?

1 Backup?

2 Αφαίρεση εξωτερικής SD?

3 hard reset ή Soft / πριν - μετά ή και τα 2?

4 Υπάρχουν κάπου οδηγίες?

Στον υπολογιστή όταν πέρασα τα 10άρια, όλα έγιναν μόνα τους, χωρίς να χαθεί τίποτα.

Edited by lzrs21lz

Τι πρέπει να κάνουμε πριν την αναβάθμιση?

1 Backup?

2 Αφαίρεση εξωτερικής SD?

3 hard reset ή Soft / πριν - μετά ή και τα 2?

4 Υπάρχουν κάπου οδηγίες?

Στον υπολογιστή όταν πέρασα τα 10άρια, όλα έγιναν μόνα τους, χωρίς να χαθεί τίποτα.

Κανε ενα backup πριν την αναβαθμιση και προχωρησε κανονικα. Αν για τον α β λογο μετα την αναβαθμιση δεν λειτουργει κατι τοτε κανε ρεσετ.

Με την αναβάθμιση σε 10, ξέρει κανένας στο πληκτρολόγιο αν υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσουμε λέξεις στο λεξικό. Και με πιο τρόπο;