ector7 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) Συμφωνώ μαζί σου. Τα w10 desktop ήρθαν με φορα και θα μπορούσαν να συμπαρασύρουν το mobile κομμάτι αν αυτό ήταν σύντομα έτοιμο. Όμως η ms το έκαψε. Είτε για τους λόγου που ανέφερες (την πιθανή συμφωνία κάτω απο τραπέζι δεν την είχα σκεφτεί και είναι λίγο ακραία αλλα όχι απίθανη) είτε γιατί είχαν πέσει με τα μούτρα στο desktop κομμάτι και στο mobile δεν τα καταφέρνουν. Θα δούμε. Με ποιους θα μπορουσε να κλεισει συμφωνια κατω απο το τραπεζι?Μ'αυτους που θα κυκλοφορισουν τα wm κινητα τους,προς το τελος της ανηξης και αρχες/μεσα του καλοκαιρι του 2016? Εκτως αν εννοεις μια μυστικη συμφωνια μεταξυ Nadella και του Πανου?:p Γιατι ο μονος που ειχε συμφερον να καθυστερισουν τα wm10,για να πουλησει συσκευες,ειναι μονο η MS,δε ειδα καποιον αλλο να πουλησει windows mobile κινητο,μεσα σ'αυτη την τεραστια καθυστερηση που ειχαμε! Edited February 28, 2016 by ector7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Δηλαδή? Μιλάς με γρίφους γέροντα...... Από τα λίγα που θυμάμαι, ότι θέλει να κάνει virtualisation στα 10άρια.. Περίπου ότι κάνει και με τους υπολογιστές.... Αν κάποιος το έχει διαβάσει και κάνω λάθος, ας με διορθώσει... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stedes Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 με το κυαλι και απο μακρυα θα δουμε τα 10 , γκουγκλαρετε την προταση Windows 10 mobile release date στο μενου ειδησεις και θα καταλαβετε τι γινεται παγκοσμια οποτε το 29 κρατηστε το σαν αναμνηση :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 με το κυαλι και απο μακρυα θα δουμε τα 10 , γκουγκλαρετε την προταση Windows 10 mobile release date στο μενου ειδησεις και θα καταλαβετε τι γινεται παγκοσμια οποτε το 29 κρατηστε το σαν αναμνηση :mad: Επειδή είμαι πολύ καχύποπτος τον τελευταίο καιρό, γιατί νομίζω ότι δε θα τα πάρουμε official, αλλά θα μας έρθει κανένα "ωραίο" mail, που θα μας δίνει ένα 5% έκπτωση, για να αποκτήσουμε καινούρια συσκευή, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσουμε τα W10M;.... :shifty: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Πως απαντάμε στα αγγλικά "5% να είναι οι ώρες σας;" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Από τα λίγα που θυμάμαι, ότι θέλει να κάνει virtualisation στα 10άρια.. Περίπου ότι κάνει και με τους υπολογιστές.... Αν κάποιος το έχει διαβάσει και κάνω λάθος, ας με διορθώσει... Ναι, κάτι μου θύμισες τώρα Επειδή είμαι πολύ καχύποπτος τον τελευταίο καιρό, γιατί νομίζω ότι δε θα τα πάρουμε official, αλλά θα μας έρθει κανένα "ωραίο" mail, που θα μας δίνει ένα 5% έκπτωση, για να αποκτήσουμε καινούρια συσκευή, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσουμε τα W10M;.... :shifty: Δεν παίζει αυτό. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Πως απαντάμε στα αγγλικά "5% να είναι οι ώρες σας;" "5 per cent to be your hours" :lol: Ναι, κάτι μου θύμισες τώρα Δεν παίζει αυτό. Νομίζω Windows Central ήταν... Όλα τα περιμένω πλέον! :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Όλα τα περιμένω πλέον! :lol: Σε λίγο θα μας πεις ότι ο cb600f θα ξαναπάρει wp......:lol::p Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Σε λίγο θα μας πεις ότι ο cb600f θα ξαναπάρει wp......:lol::p Και τσουπ αύριο-μεθαύριο τον βλέπουμε με avatar 950XL!! :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 ότι αύριο θα πάρουμε τα 10 και καλά;:lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Θα περιμένω τα W11M Αν έβλεπα πάντως αυτόν τον νουτέλα μπροστά μου, θα του το έριχνα στο κεφάλι στάνταρ και του ζητούσα τα λεφτά μου πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Παιδες είστε υπερβολικοί. Πάρτε ενα 950 να χαρείτε λιγάκι. Όσο περνά ο καιρός τοσο το αγαπάω.. Ερωτεύτηκα πως το λένε. Τη δάγκωσα ρε φίλε! Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 σιγά μη σκάσουμε τόσο χρήμα για ένα beta λειτουργικό. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Παιδες είστε υπερβολικοί. Πάρτε ενα 950 να χαρείτε λιγάκι. Όσο περνά ο καιρός τοσο το αγαπάω.. Ερωτεύτηκα πως το λένε. Τη δάγκωσα ρε φίλε! Την ίδια απάντηση με τον Chryssostomos, θα σου δώσω... σιγά μη σκάσουμε τόσο χρήμα για ένα beta λειτουργικό. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wowthodoris Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Καλησπέρα, έχει λαβεις κανεις τα 10αρια? Ή μουφα το 29 φεβ που έλεγαν , αν είναι έτσι ας έλεγαν απο την αρχή 30 φεβ να το πιάσουμε το νόημα απο την αρχή χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Μάλλον είπαν 29 χωρίς να έχουν κοιτάξει το ημερολόγιο πρώτα... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 ποιοι εχουν windows 8.1 να μας πει αν υπαρχει αναβαθμιση για windows 10 γιατι εγω εχω τα windows 10 insider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Ειμαι με το 640ds και ακόμα τίποτα. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimipouli Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Έχω 640 xl και η κοροϊδία συνεχίζετε!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Ευρωπαϊκό (cee variant) 640 ds (όχι 4g), εννοείται τίποτα! :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Εχω το 735 και για να μην πω ότι δεν δοκίμασα έκανα αναζήτηση και φυσικά τίποτα. Πλέον νοιώθω ότι μας δουλεύουν κανονικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stedes Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 ας περιμενουμε λιγο ακομα το μεξικο παει 8 ωρες πισω απο ελλαδα και ακομα δεν τα πηραν οι γκρινγκος (και ουτε θα τα παρουν συμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Εχω το 735 και για να μην πω ότι δεν δοκίμασα έκανα αναζήτηση και φυσικά τίποτα. Πλέον νοιώθω ότι μας δουλεύουν κανονικά!!! Παιδιά αυτό για τις 29/2 ήταν κάπου επίσημα ως ανακοίνωση της MICROSOFT; Έχουμε κάποιο link ή ήταν ράδιο αρβύλα; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stedes Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Παιδιά αυτό για τις 29/2 ήταν κάπου επίσημα ως ανακοίνωση της MICROSOFT; Έχουμε κάποιο link ή ήταν ράδιο αρβύλα; αν γκουγκλαρετε θα δεις οτι η μικροσοφτ Μεξικού το πήρε πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Α, εμείς φταίμε πάλι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts