Chryssostomos Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Οι άλλες ομως δεν δήλωσαν ενοποίηση λειτουργικού! Και; Ας έλεγαν από την αρχή ότι θα αργήσει. Μs είσαι,αν ήθελες θα ήξερες τι έταζες και για πότε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Δεν νομιζω οτι εχουν καν την τεχνογνωσία να το υλοποιησουν. Ισως σε καποιο βαθμο η apple. τι τα windows 10 pc/phone; βάση αυτό που βλέπω μέσω preview είναι ήδη γεγονός! άρα δεν κολλάει να λες ότι δεν έχουν την "τεχνογνωσία να το υλοποιησουν' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Εννοεί τους λοιπούς κατασκευαστές λογισμικού. Πχ το android απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί full desktop λειτουργικό. Πάρα πολύ θα έλεγα... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Σύμφωνα μέ νέες πληροφορίες, μερικές συσκευές (προς το παρόν άγνωστες) θα πάρουν και ξεχωριστό update που θα "λειάνει" το έδαφος για τα Windows 10. Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Επισης το project astoria ελαβε τελος... http://mspoweruser.com/microsoft-confirms-decision-to-kill-project-astoria/ Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Επισης το project astoria ελαβε τελος... http://mspoweruser.com/microsoft-confirms-decision-to-kill-project-astoria/ Μου φαίνεται λογική κίνηση από πλευράς ότι στο βίντεο παρουσίασης του Project Astoria, είχαμε δει μια απλή εφαρμογή που ήταν ίδια σε Android & iOS και απλά άλλαζαν το χάρτη από GMaps σε Bing Maps. Το θέμα είναι, τί θα γινόταν με τις εφαρμογές που είναι ξεχωριστές στο Android τύπου Facebook Messenger; Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Μικρομαλακή,τρέλανε μας. Δώσε μας τα 10ρια μέσα στο 2016 και ότι θες! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Παντως βλεπω οτι με το τελευταιο 107 build το λειτουργικο πηγαινει σφαιρα. Και επεισης βλεπω ουσιωδεις αναβαθμισεις στις MSFT εφαρμογες του λειτουργικου. π.χ. σημερ απηρα αναβαθμιση στο Outlook Mail/Calendar που το εκανε πιο γρηγορο, εβαλαν ομορφη αναζητηση σε mail κτλ. Επισης βλεπω τον τελευταιο καιρο ολο και περισσοτερες Univerals εφαρμογες/παιχνιδια να βγαινουν στο καταστημα. Αν ανεβει μεχρι το καλοκαιρι το ποσοστο των Win10 σε desktop/laptop/tablet θα παρει μαζι και το mobile ως προς το store. Και δεδομενου οτι φαινεται οτι θα εχουμε καποιες Mobile συσκευες απο 3rd party κατασκευαστες, ισως τελικα να ανθισει ο κηπος των W10M :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Παντως βλεπω οτι με το τελευταιο 107 build το λειτουργικο πηγαινει σφαιρα. Και επεισης βλεπω ουσιωδεις αναβαθμισεις στις MSFT εφαρμογες του λειτουργικου. π.χ. σημερ απηρα αναβαθμιση στο Outlook Mail/Calendar που το εκανε πιο γρηγορο, εβαλαν ομορφη αναζητηση σε mail κτλ. Επισης βλεπω τον τελευταιο καιρο ολο και περισσοτερες Univerals εφαρμογες/παιχνιδια να βγαινουν στο καταστημα. Αν ανεβει μεχρι το καλοκαιρι το ποσοστο των Win10 σε desktop/laptop/tablet θα παρει μαζι και το mobile ως προς το store. Και δεδομενου οτι φαινεται οτι θα εχουμε καποιες Mobile συσκευες απο 3rd party κατασκευαστες, ισως τελικα να ανθισει ο κηπος των W10M :p Χωρίς να θέλω να παραβλέψω τα παράπονα ορισμένων για τα 10αρια, θεωρώ ότι είναι "καταδικασμένα" να πετύχουν. Εξάλλου, όποιος παρακολουθεί χωρίς παρωπίδες την εξέλιξη της τεχνολογίας, βλέπει ότι εδώ και καιρό η Apple, απλά ακολουθεί τους υπόλοιπους στο οτιδήποτε (βλ Siri σε Desktop το πιο πρόσφατο, ενώ η μόνη καινοτομία εδώ και χρόνια ήταν το 3d touch) ενώ η Google έχει αλλού το νού της. Η Microsoft, με την ενιαία πλατφόρμα εφαρμογών και το Continuum, θα αρχίσει να ξαναποκτάει μεγάλο μερίδιο στο business κομμάτι (τα είπαμε σε παλαιότερα post) με τα tablet, και μετά θα ακολουθήσει και το consumer κομμάτι. Όλα αυτά εάν δεν αλλάξει πάλι πλεύση και τα φέρει τούμπα όπως προπερσι που έφυγε ο Balmer :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Χωρίς να θέλω να παραβλέψω τα παράπονα ορισμένων για τα 10αρια, θεωρώ ότι είναι "καταδικασμένα" να πετύχουν. Εξάλλου, όποιος παρακολουθεί χωρίς παρωπίδες την εξέλιξη της τεχνολογίας, βλέπει ότι εδώ και καιρό η Apple, απλά ακολουθεί τους υπόλοιπους στο οτιδήποτε (βλ Siri σε Desktop το πιο πρόσφατο, ενώ η μόνη καινοτομία εδώ και χρόνια ήταν το 3d touch) ενώ η Google έχει αλλού το νού της. Η Microsoft, με την ενιαία πλατφόρμα εφαρμογών και το Continuum, θα αρχίσει να ξαναποκτάει μεγάλο μερίδιο στο business κομμάτι (τα είπαμε σε παλαιότερα post) με τα tablet, και μετά θα ακολουθήσει και το consumer κομμάτι. Όλα αυτά εάν δεν αλλάξει πάλι πλεύση και τα φέρει τούμπα όπως προπερσι που έφυγε ο Balmer :lol: :lol: :lol: :lol: Μωρέ μακάρι να πετύχει. Πέραν του ότι πραγματικά είναι εξωπραγματικά γρήγορο και optimized το λειτουργικό, με έχει βολέψει απίστευτα σαν επαγγελματικό κινητό. Αλλά από εκεί και πέρα, βγάλε μια συσκευή με όμορφο design βρε Microsoft... Έτοιμος να πάρω το S7 Edge είμαι γιατί είναι πανέμορφο αλλά με κρατάει το ότι δεν θέλω android κινητό πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Μωρέ μακάρι να πετύχει. Πέραν του ότι πραγματικά είναι εξωπραγματικά γρήγορο και optimized το λειτουργικό, με έχει βολέψει απίστευτα σαν επαγγελματικό κινητό. Αλλά από εκεί και πέρα, βγάλε μια συσκευή με όμορφο design βρε Microsoft... Έτοιμος να πάρω το S7 Edge είμαι γιατί είναι πανέμορφο αλλά με κρατάει το ότι δεν θέλω android κινητό πάλι... Σαν να γραφεις και για εμενα. Πληρως ευχαριστημενος με τα W10M αλλα χωλαινει απο ενα ομορφο flagship και δεν παω με τιποτα σε Android. Περιμενω το alcatel που λενε. Αλλη εναλλακτικη ειναι το XIaomi Mi5 που συντομα περιμενουμε ROM απο την MSFT για W10M. Αν αυτο συμβει και η ROM παιζει κανονικα χωρις θεματα, με βλεπω παραγγελια στον κινεζο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Μωρέ μακάρι να πετύχει. Πέραν του ότι πραγματικά είναι εξωπραγματικά γρήγορο και optimized το λειτουργικό, με έχει βολέψει απίστευτα σαν επαγγελματικό κινητό. Αλλά από εκεί και πέρα, βγάλε μια συσκευή με όμορφο design βρε Microsoft... Έτοιμος να πάρω το S7 Edge είμαι γιατί είναι πανέμορφο αλλά με κρατάει το ότι δεν θέλω android κινητό πάλι... Παίρνεις το 950, του αλλάζεις πίσω καπάκι (υπάρχουν "χλιδατα") και απολαμβάνεις συσκευαρα......;) Προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου το πλαστικό, δεν θα με πονάει η καρδιά αν πάθει κάτι. Πρώτη φορά θα απολαύσω κινητό χωρίς θήκη. Μπορείς να απολαύσεις το edge χωρίς θήκη? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 ...Μπορείς να απολαύσεις το edge χωρίς θήκη? ...μόνο χωρίς θήκη, μπορείς να το απολαύσεις...! Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 ...μόνο χωρίς θήκη, μπορείς να το απολαύσεις...! χωρίς φόβο???? Γενναίο σε βρίσκω.....!! Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 ...ο φόβος είναι απαραίτητος... ...το πιό χρήσιμο συναίσθημα... ...αυτός σε προστατεύει... Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 ...ο φόβος είναι απαραίτητος... ...το πιό χρήσιμο συναίσθημα... ...αυτός σε προστατεύει... Σωστός. Αλλα αυτός είναι που σε κάνει να μην ευχαριστιέσαι στο 100% (ούτε στο 50%). Για να μη σου πω πως θα αισθανθείς με την πρώτη γρατσουνιά..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 ...με τις θήκες πέφτεις στο 0%... Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 ...με τις θήκες πέφτεις στο 0%... Συμφωνώ μαζί σου. Ειναι όμως αναγκαίο κακό γιατί τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα σημάδι..... Δεν σου μιλάω για την μεταπωλητικη αξια. Ενώ με το 950 (όπως και με το 820 παλιότερα) αλλάζεις το καπάκι και έχεις ολοκαίνουριο κινητό με μόλις 10-15€ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Παρακαλώ να επανέλθουμε στο θέμα μας. Οι θήκες και κατα πόσο ευχαριστιέται κάποιος τη συσκευή του με ή χωρίς θήκη δεν είναι συζήτηση που αφορά το θέμα μας. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Παρακαλώ να επανέλθουμε στο θέμα μας. Οι θήκες και κατα πόσο ευχαριστιέται κάποιος τη συσκευή του με ή χωρίς θήκη δεν είναι συζήτηση που αφορά το θέμα μας. Αφού η ms δεν μας δίνει τα 10ρια, μιλάμε περί ανέμων και υδάτων.....:lol: :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Λες και υπάρχουν επίσημα windows phone 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 (edited) ...εμένα δεν με νοιάζουν τα επίσημα δεκάρια...γουστάρω την insider φάση, και το 830 μου συνεργάζεται περίφημα με το εγγλέζικο f/w που τούχω φλασσάρει... ...χαλάστηκα που φάγαμε πόρτα από την redstone...δεν έχω πειστεί γιά τις αγαθές προθέσεις αυτής της απόφασης... ...αντιθέτως, ξέρω ότι δουλεύει ικανοποιητικά και σε κάποιες παλιότερες (συσκευές + f/w)... ...στην ουσία, μας πετάει εντελώς έξω από το insider program...προφανώς θα αργήσουμε πολύ πλέον να δούμε ρέντστοουν... ...εγώ πάντως θα περιμένω λίγο ακόμη και μετά θα την βάλω: http://winphonehub.org/news-leaks/trick-to-install-windows-10-mobile-redstone-build-14267-on-any-lumia-device/ Edited February 26, 2016 by jazzu4ia Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Ανακοινώνουν τα official 10 για Σεπτέμβρη, μετά για Οκτώβριο, μετά ως το τέλος του χρόνου, μετά Ιανουάριο, Φεβρουάριο... Τον Ιανουάριο ανακοινώνουν και Redstone για το καλοκαίρι και το κερασάκι στη τούρτα, το Redstone 2 για Χριστούγεννα, αν δεν κάνω λάθος! Ενώ ακόμα και τώρα δεν ήρθαν καν τα official 10!!!! Ενώ διίστανται οι απόψεις αν τα 950/550 έχουν ή όχι τα official 10!!!! Έχουν γίνει το... γεφύρι της Άρτας!!! ;) :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Τουλάχιστον δίνουν υποστήρηξη στις συσκευές 3 χρόνια. Κατά την γνώμη μου, θα μπορούσαν να το κάνουν άνετα 5 χρόνια, έτσι και αλλιώς, δεν αλλάζει τίποτα. Και μάλιστα, το κοντινιουμ δεν θα υπάρξει για το 930. Την μόλις περσινή flag ship ψαρόβαρκα. Τρομερή πολιτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 (edited) ...εμένα δεν με νοιάζουν τα επίσημα δεκάρια...γουστάρω την insider φάση, και το 830 μου συνεργάζεται περίφημα με το εγγλέζικο f/w που τούχω φλασσάρει... ...χαλάστηκα που φάγαμε πόρτα από την redstone...δεν έχω πειστεί γιά τις αγαθές προθέσεις αυτής της απόφασης... ...αντιθέτως, ξέρω ότι δουλεύει ικανοποιητικά και σε κάποιες παλιότερες (συσκευές + f/w)... ...στην ουσία, μας πετάει εντελώς έξω από το insider program...προφανώς θα αργήσουμε πολύ πλέον να δούμε ρέντστοουν... ...εγώ πάντως θα περιμένω λίγο ακόμη και μετά θα την βάλω: http://winphonehub.org/news-leaks/trick-to-install-windows-10-mobile-redstone-build-14267-on-any-lumia-device/ Υπαρχει λογος που εχουν φαει πορτα οι παλιες συσκευες,στη redstone . Στο προγραμμα insider εχει προστεθει μια επιλογη ,στην οποια σε βγαζει απο το insider και σε βαζει σε official,με την προυποθεση οτι εισαι ακομη στην 10586 που ειναι η official αυτη την στιγμη. Ειναι ουσιαστικα backdoor για να περασει καποιος στην official wm10 μεσο του insider.Αν το insider σε παει απευθειας στην redstone,οι χρηστες των παλιων συσκευων,δε θα μπορουν να κανουν την αναβαθμιση σε official,μεσο του insider γιατι θα εχει φυγει απο την εκδοση που ειναι τωρα η official wm 10. Λογικα θα ανοιξει το insider για redstone,στις παλιες συσκευες ,οταν θα δοθει το official update για τα windows 10 και δε θα χρειαζεται η εφαρμογη insider,για να περασει καποιος σε official windows 10 mobile. Edited February 27, 2016 by ector7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts