Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαχαχα. Κάνω τα σκυλάκια να γαυγιζουν και να με αντιγράφουν και στα σχολια...... :) Μάλλον τους άρεσαν πολύ.... .. .

Γαβ γαβ

Κατά τα άλλα, εδώ είμαστε και γράφουμε και τα θετικά και τα αρνητικά. Σε αντίθεση με άλλους που περιμένουν στη γωνία μια στραβή για να γαβγίζουν με αποτέλεσμα να τους κράζουν όλοι εδώ μέσα......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χαχαχαχα...πως ενοχλουν οι αληθειες ομως ε?? Δεν το περιμενα τοσο πολυ..μεχρι και σε επιθετικες σκυλοκαταστασεις βρεθηκαμε...αμαν αμαν..

Α ρε MS τι κανεις..

με αποτέλεσμα να τους κράζουν όλοι εδώ μέσα......

Σε περίπτωση που δεν διαβάστηκε όλο το ποστ........

Δεν βρέχει .........

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με κάθε επιφύλαξη (προφανώς), τελευταία αχνό-φαίνεται ότι σχετικά θα αργήσει ο επίσημος τερματισμός. Για το τέλος του 18 μάλλον θα πάει, ενώ αν ισχύει (τελευταίες φήμες) ότι θα γίνει προσπάθεια να υποστηριχθεί (ενσωματωθεί) το μεγαλύτερο μέρος των api των μελλοντικών RS3 και RS4 θα είναι πολύ θετικό, διότι τα προβλήματα (λόγω μη υποστήριξης των νέων api από το φθινόπωρο και μετά) με τις UWP εφαρμογές δε θα εμφανιστούν τον επόμενο χρόνο, αλλά τον μεθεπόμενο, δηλαδή το 19. Να πω την αλήθεια δύσκολο το βλέπω το παραπάνω, αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση οτιδήποτε μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των συσκευών είναι θετικό, ιδιαίτερα αν συνυπολογιστεί το μηδενικό ποσοστό.

Αυτό φυσικά και μπορεί να γίνει. Παντού γίνεται. Εφόσον κάποιες λειτουργίες είναι «αλληλοσυνδεμένες», είναι σύνηθες κατά την ανάπτυξη/διόρθωση να φτιάχνει η μία και να χαλάει η άλλη. Εγώ το βρίσκω φυσιολογικό, αλλά εννοείται οι αντιδράσεις είναι κατανοητές.

Τα πράγματα στη fast φαίνεται να πηγαίνουν καλά. Χθες δόθηκε η 15240 με 2 νέα χαρακτηριστικά. Υπάρχουν αρκετές θετικές αναφορές.

Για συσκευές προφανώς θα στηριχθεί στις υπάρχουσες......

Faasf καπως ετσι τα εχω στο μυαλο μου και εγω..Ευχαριστω για τις σκεψεις σου..

Υ.Γ. προς κατοχο galaxy s7

Αφου ακομα και αυτη την ύστατη στιγμη δεν εχεις παρει εστω και ενα 950 αρι που τα ξεπουλανε οσο οσο, εστω και για τα ματια του κοσμου ..τοτε δεν προκειται να σε παρει καποιος σοβαρα..

Επισης μιας και δεν εχεις πεσει μεσα σε τιποτα απο οτι εχεις πει, Μα σε τιποτα ομως...Προτινω τις πρασινες γαργαρες..

Edited by panos9553

Εμένα πάλι με χαλάει που παρατάω κινητά με κάμερες μπροστά απο την εποχή τους, λόγο των λειτουργικών τους, που ειναι πίσω απ' αυτήν! Ενώ θα μπορούσαν να ήταν κι εκείνα μπροστά!

Ειδικά τα Windows που μ' αρέσουν πολύ σαν σχεδιασμός και είναι πανέμορφα και εμφανισιακά. Ξεχωρίζουν απο μακριά ότι η συσκευή αυτη έχει Windows επάνω. Κρίμα.... :(

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ναι ο Edge κολλάει πάλι ορισμένες φορές, αλλά λιγότερο από πριν.

Ναι. Ο edge θέλει δουλειά.

Για συσκευές προφανώς θα στηριχθεί στις υπάρχουσες......

Προφανώς. Νέες συσκευές (όποτε κυκλοφορήσουν) θα τρέχουν άλλη έκδοση λειτουργικού.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμένα πάλι με χαλάει που παρατάω κινητά με κάμερες μπροστά απο την εποχή τους, λόγο των λειτουργικών τους, που ειναι πίσω απ' αυτήν! Ενώ θα μπορούσαν να ήταν κι εκείνα μπροστά!

Ειδικά τα Windows που μ' αρέσουν πολύ σαν σχεδιασμός και είναι πανέμορφα και εμφανισιακά. Ξεχωρίζουν απο μακριά ότι η συσκευή αυτη έχει Windows επάνω. Κρίμα.... :(

Αν ισχύουν οι φήμες ότι θα γίνει προσπάθεια να ενσωματωθουν τα api των RS3 και RS4 oι υπάρχουσες συσκευές θα πάρουν μια αξιοπρεπή παράταση ζωής. Στην περίπτωση αυτή οι λίγες εναπομείνασες συσκευές, το 19 θα είναι πιο πιθανό να εγκαταλειφθούν λόγω παρωχημένου hardware (τότε) παρά λόγω μη συμβατών εφαρμογών. Θα δείξει. Πάντως αν και θετικό μου ακούστηκε, δύσκολο το βλέπω.

Αν ισχύουν οι φήμες ότι θα γίνει προσπάθεια να ενσωματωθουν τα api των RS3 και RS4 oι υπάρχουσες συσκευές θα πάρουν μια αξιοπρεπή παράταση ζωής. Στην περίπτωση αυτή οι λίγες εναπομείνασες συσκευές, το 19 θα είναι πιο πιθανό να εγκαταλειφθούν λόγω παρωχημένου hardware (τότε) παρά λόγω μη συμβατών εφαρμογών. Θα δείξει. Πάντως αν και θετικό μου ακούστηκε, δύσκολο το βλέπω.

Αυτή θα είναι μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη. Σημαίνει ότι θα μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας τουλάχιστον και το 2018. Τώρα, για το 2019...βλέπουμε.

Ακόμα την άδεια του 2017 δεν έχουμε πάρει...:)

Προφανώς. Νέες συσκευές (όποτε κυκλοφορήσουν) θα τρέχουν άλλη έκδοση λειτουργικούΑν ισχύουν οι φήμες ότι θα γίνει προσπάθεια να ενσωματωθουν τα api των RS3 και RS4 oι υπάρχουσες συσκευές θα πάρουν μια αξιοπρεπή παράταση ζωής. Στην περίπτωση αυτή οι λίγες εναπομείνασες συσκευές, το 19 θα είναι πιο πιθανό να εγκαταλειφθούν λόγω παρωχημένου hardware (τότε) παρά λόγω μη συμβατών εφαρμογών. Θα δείξει. Πάντως αν και θετικό μου ακούστηκε, δύσκολο το βλέπω.

Ας το κρατήσω έστω και ως το 2019 και τι στο κόσμο...

Ως τότε αν βγάλει η MS ή έστω και άλλη εταιρεία κάτι αξιόλογο με Windows, το πήρα. Αλλιώς με βλέπω να κοιτάω τις προτάσεις της Nokia!....

Ναι. Ο edge θέλει δουλειά.

Προφανώς. Νέες συσκευές (όποτε κυκλοφορήσουν) θα τρέχουν άλλη έκδοση λειτουργικού.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό είναι ιδανικό σενάριο και μακάρι να γίνει.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ας το κρατήσω έστω και ως το 2019 και τι στο κόσμο...

Ως τότε αν βγάλει η MS ή έστω και άλλη εταιρεία κάτι αξιόλογο με Windows, το πήρα. Αλλιώς με βλέπω να κοιτάω τις προτάσεις της Nokia!....

Γιατί να αλλάξεις το xl σου με κάτι άλλο αν κυκλοφορήσει? Έχεις τέλεια κάμερα, τέλεια οθόνη, αποσπομενη μπαταρία, σχετικά καλή αυτονομία κλπ. Τώρα αν θέλεις να δοκιμάσεις αλλο λειτουργικό αυτό είναι άλλο θέμα. Όμως να αλλάξεις το xl με άλλη Windows 10 συσκευή (πχ Alcatel) δεν σου το προτείνω

@montoya όχι με Alcatel. Με ότι συμβατό υπάρξει με τα νέα Windows. Αν υπάρξει! Αλλιώς όσο πάνε τα 10αρια τα τωρινά. Αν το παρατήσουν τελείως το λειτουργικό και δεν λειτουργεί τίποτα, τι να τη κάνω τη συσκευή; Για κάμερα θα την έχω μόνο; Ότι έκανα με το N8 θα κάνω και με το xl. Αναγκαστικά δηλαδή.

Όχι δεν θέλω άλλο λειτουργικό. Αλλά αν το παρατησουν κι αυτό όπως το Symbian, αναγκαστικά θα πάω σε Android!

Μπορείς να χρησιμοποιείς την συσκευή για μια απλη χρήση, browsing και κλήσεις μόλις τελειώσει η υποστήριξη της

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Μπορείς να χρησιμοποιείς την συσκευή για μια απλη χρήση, browsing και κλήσεις μόλις τελειώσει η υποστήριξη της

Να κρατήσω μια συσκευή 5,7" για να τη χρησιμοποιήσω ως... Dumbphone δε λέει! Εδώ το N8 δεν το κράτησα για απλή χρήση που ήταν και πιο μικρό. ;)

Ας έρθει εκείνη η ώρα και βλέπουμε.

Επειδή δεν παρακολουθώ πλέον τις εξελίξεις, όταν λες υπάρχουσες εννοείς/εννοούν συσκευές που π.χ. υποστηρίζονται από τις τελευταίες insider builds και με συκεκριμένα χαρακτηριστικά (π.χ. συγκεκριμένους επεξεργαστές ή 2GB RAM) ή όσες υπάρχουν στην αγορά?

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Επειδή δεν παρακολουθώ πλέον τις εξελίξεις, όταν λες υπάρχουσες εννοείς/εννοούν συσκευές που π.χ. υποστηρίζονται από τις τελευταίες insider builds και με συκεκριμένα χαρακτηριστικά (π.χ. συγκεκριμένους επεξεργαστές ή 2GB RAM) ή όσες υπάρχουν στην αγορά?

Ο τίτλος αναφέρεται στις υπάρχουσες, αλλά προφανώς εννοούν τις συσκευές που θα πάρουν την αναβάθμιση του φθινοπώρου. Πρόκειται για ένα άρθρο από το WC, για το οποίο έγινε κάποια σχετική συζήτηση, συμπεριλαμβανομένων ανθρώπων της MS που είναι υπεύθυνοι για το insider.

https://www.windowscentral.com/microsofts-plan-windows-10-mobile-and-existing-phones?utm_medium=slider&utm_campaign=navigation&utm_source=wp

Γεια σας, μπορεί όπως έχω γράψει να μην έχω πλέον windows phone, αλλά παρακολουθώ το θέμα. Προσωπική γνώμη, αλλά δεν θα μπορούσα να κρατάω ένα smartphone εάν δεν θα μπορούσα να αξιοποιήσω το κομμάτι των εφαρμογών. Είναι βασικό για μένα και ο κυριότερος λόγος που πούλησα το 950XL. Σαν συσκευή και ειδικά στο φωτογραφικό μέρος με είχε καλύψει. Όμως από τη στιγμή που δεν μπορούσα να το αξιοποιήσω σαν ένα μικρό «υπολογιστή» όπως άλλωστε είναι και η δουλειά του κατά τη γνώμη μου, είναι σαν να έχουμε μισό τηλέφωνο. Το λειτουργικό δεν το θεωρώ καθόλου «πεθαμένο» και η microsoft μια χαρά δίνει τις απαιτούμενες αναβαθμίσεις. Όμως οι προγραμματιστές την έχουν εγκαταλείψει, ή δεν έχουν κίνητρα ώστε να αναπτύξουν εφαρμογές. Δεν χρειάζεται να αρχίσω να απαριθμώ βασικές εφαρμογές που είτε δεν υπάρχουν στο windows store, είτε έχουν μείνει πολύ πίσω και χωρίς κάποιες αναβαθμίσεις σε σχέση με τα άλλα δύο λειτουργικά. Στην υπάρχουσα κατάσταση και ακόμη και εάν εντάξει κάποιες συσκευές στις επόμενες αναβαθμίσεις η microsoft, δεν θα ήθελα να αποκτήσω ακόμη windows smartphone. Προσωπικά θα περιμένω να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και τι σκοπό έχει η microsoft για την επόμενη γενιά smartphones. Μόνο ελπίζω να μην χρειαστεί να περιμένω αρκετά χρόνια, μιας και είμαι ήδη σε κάποια ηλικία ;)

Εγώ το χρησιμοποιώ ως ξυπνητήρι ή να ακούω μουσική και παρατηρώ από περιέργεια πότε θα πεθάνει οριστικά. Με το πρόβλημα των επαφών που συνδέονται τυχαία από μόνες τους με άλλες, αποσύνδεσα το Gmail, με αρχείο vcf τις πέρασα ξανά όπου από μόνο του τις αποθηκεύσε στο λογαριασμό hotmail και φυσικά οι επαφές έγιναν πάλι πλεξούδα. Για μένα αφού δε βγαίνουν και συσκευές πλέον, τα WP10 απλά φυτοζωουν. Τι ασχολούμαστε δεν ξέρω, εφαρμογές ρημαδιό, θέμα χρόνου είναι. Καλώς ή κακώς.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ το χρησιμοποιώ ως ξυπνητήρι ή να ακούω μουσική και παρατηρώ από περιέργεια πότε θα πεθάνει οριστικά. Με το πρόβλημα των επαφών που συνδέονται τυχαία από μόνες τους με άλλες, αποσύνδεσα το Gmail, με αρχείο vcf τις πέρασα ξανά όπου από μόνο του τις αποθηκεύσε στο λογαριασμό hotmail και φυσικά οι επαφές έγιναν πάλι πλεξούδα. Για μένα αφού δε βγαίνουν και συσκευές πλέον, τα WP10 απλά φυτοζωουν. Τι ασχολούμαστε δεν ξέρω, εφαρμογές ρημαδιό, θέμα χρόνου είναι. Καλώς ή κακώς.
το οτι εχεις εσυ προβλημα με τις επαφες δεν σημαινει οτι εχουν και αλλοι. ασε αυτους που θελουν να ασχολουνται

@elephant δεν έκανε προσωπικό σχόλιο ο stavag. Όντως μόνο εσύ έχεις αυτό το πρόβλημα με τις επαφές! Εμείς δεν το έχουμε καν. ;)

Αν το είχατε, θα το συζητούσατε για μέρες.

Αν είναι να βάζουμε ψηφοφορία πόσοι έχουν ένα πρόβλημα, διαφορετικά να μην τίθεται καν

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν είναι να βάζουμε ψηφοφορία πόσοι έχουν ένα πρόβλημα, διαφορετικά να μην τίθεται καν

Εσύ είπες τι ασχολούμαστε εδώ, δεν το είπαμε εμείς!

Όχι βρε. Αυτό που θέλουν να σου πουν είναι ότι όταν ένα πρόβλημα το έχει ένας μόνο τότε δεν είναι γενικό και ίσως φταίει κάτι στις ρυθμίσεις σου.

Τι ακριβώς σου κάνει? Συνενωση επαφών στο άσχετο? Οι επαφές αυτές έχουν ορίσει τηλέφωνο στο fb, Skype κλπ?

Ναι διαρκή συνένωση άσχετων επαφών με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά.

Δε συνδέονται πάντα οι ίδιες δηλαδή.

Μέχρι πρότινος συγχρόνιζα από Gmail, μετά πέρασα τις επαφές στο hotmail,

πάλι τα ίδια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι διαρκή συνένωση άσχετων επαφών με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά.

Δε συνδέονται πάντα οι ίδιες δηλαδή.

Μέχρι πρότινος συγχρόνιζα από Gmail, μετά πέρασα τις επαφές στο hotmail,

πάλι τα ίδια

Βάλε στα φίλτρα να βλέπει έναν μόνο, πχ τον outlook και πες μας.

Τελικά το Gmail τα κάνει μαντάρα στις επαφές των Windows σε ορισμένους. Εγώ έχω ένα outlook και ένα yahoo και πάνε όλα ρολόι. Στο yahoo δεν έχω καθόλου επαφές βέβαια!