evris2013 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Αν ισχύει, δε θα είναι και έκπληξη πάντως. Arm64, x86 emulation. Υποτίθεται σύμφωνα με προηγούμενες φήμες πάνω σε αυτά δουλεύει η MS και αυτά θα δώσει η redstone 3. Εμάς θα μας έρθει σε λίγες ώρες η Creator ή σταδιακά θα δοθεί σε όλους; Δηλαδή σε διάστημα μιας εβδομάδας; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Σταδιακά φαντάζομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Επειδή το 950 έκλεισε χρόνο και έχει υποφέρει από release-slow-fast, και όλη την κακομεταχείριση, σκέφτομαι να το φρεσκάρω με την ευκαιρία της CU. Υποθέτω προτείνετε καθαρή εγκατάσταση και στήσιμο, και όχι επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας (απλά δεν διαθέτω το χρόνο, γμτ). Με την κάρτα και την κρυπτογράφηση συσκευής-κάρτας, τί κάνω? Απενεργοποιώ και τα δύο πριν το hard reset? Κάρτα και SIM, τις βγάζω ή δεν παίζει ρόλο? Επίσης: Είμαι σε Insider fast αυτή τη στιγμή (για τη χαζομάρα μου, κα μόνο), στη 17025 νομίζω. Για να μπει η CU, Ποιά η διαδικασία? Αρκεί απλά το hard reset και μετά απλά δεν ξαναμπαίνω insider? Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο πριν (πχ, να βγω/σταματήσω)? Μετά το hard? Μόλις ανοίξει, επαναφέρω αντίγραφο (αν το έχω επιλέξει) και μετά βάζω CU ή περιμένω να βρει και τη CU και μετά, όταν τελειώσουν όλες οι αναβαθμίσεις επαναφέρω το αντίγραφο ασφαλείας? Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια και συμβουλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Επειδή το 950 έκλεισε χρόνο και έχει υποφέρει από release-slow-fast, και όλη την κακομεταχείριση, σκέφτομαι να το φρεσκάρω με την ευκαιρία της CU. Υποθέτω προτείνετε καθαρή εγκατάσταση και στήσιμο, και όχι επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας (απλά δεν διαθέτω το χρόνο, γμτ). Με την κάρτα και την κρυπτογράφηση συσκευής-κάρτας, τί κάνω? Απενεργοποιώ και τα δύο πριν το hard reset? Κάρτα και SIM, τις βγάζω ή δεν παίζει ρόλο? Επίσης: Είμαι σε Insider fast αυτή τη στιγμή (για τη χαζομάρα μου, κα μόνο), στη 17025 νομίζω. Για να μπει η CU, Ποιά η διαδικασία? Αρκεί απλά το hard reset και μετά απλά δεν ξαναμπαίνω insider? Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο πριν (πχ, να βγω/σταματήσω)? Μετά το hard? Μόλις ανοίξει, επαναφέρω αντίγραφο (αν το έχω επιλέξει) και μετά βάζω CU ή περιμένω να βρει και τη CU και μετά, όταν τελειώσουν όλες οι αναβαθμίσεις επαναφέρω το αντίγραφο ασφαλείας? Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια και συμβουλή. Καλύτερα να απευθυνθείς εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7167466#post7167466 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Καλύτερα να απευθυνθείς εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7167466#post7167466 Ok, έγινε. Για τα μη-Insider ερωτήματα? Κάποια διευκρίνηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 (edited) Ok, έγινε. Για τα μη-Insider ερωτήματα? Κάποια διευκρίνηση? Αν μπορείς κάνε καθαρή εγκατάσταση! Εγώ απορώ γιατί έγινες insider με το 950, ενώ είχε τα κανονικά 10άρια! Edit: Μέχρι σήμερα το πρωί 10:20 τίποτα από Creator! Edited April 25, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Άκουσα και τη (χαζομάρα κατ' εμέ) ότι μπορεί να χρειαστεί πάρει ο Upgrade Advisor... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Αν μπορείς κάνε καθαρή εγκατάσταση! Εγώ απορώ γιατί έγινες insider με το 950, ενώ είχε τα κανονικά 10άρια! Edit: Μέχρι σήμερα το πρωί 10:20 τίποτα από Creator! Καλημερα evris...ειπαν απο σημερα θα ξεκινησει η διαθεση του update γενικα..Αν θες την γνωμη μου..επισημα μπορει να ερθει και απο Μάϊο σε εμας επισημα..Αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο..δεν εγινε και κατι για λιγες μερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Αν μπορείς κάνε καθαρή εγκατάσταση! Εγώ απορώ γιατί έγινες insider με το 950, ενώ είχε τα κανονικά 10άρια! Γιατί με τρώει το χέρι μου, γενικά. Να πω την αλήθεια, είχε μεγάλη διαφορά πριν την επίσημη κυκλοφορία της RS1. Το τηλέφωνο με τις preview σε πολλά θέματα ήταν η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το "κανονικό" και μου έμεινε. Τώρα με την RS2 τόσο μεγάλες διαφορές δεν είδα, αν και σε επιμέρους εφαρμογές (πχ Χάρτες) πήρα αρκετά καλούδια αρκετό καιρό πριν φτάσουν στους υπόλοιπους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Καλημερα evris...ειπαν απο σημερα θα ξεκινησει η διαθεση του update γενικα..Αν θες την γνωμη μου..επισημα μπορει να ερθει και απο Μάϊο σε εμας επισημα..Αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο..δεν εγινε και κατι για λιγες μερες... Ε ναι. Λίγο πολύ αυτό θα γίνει. Το λέω επειδή αυτό που έχω δεν είναι brandet από κάποιο δίκτυο κινητής όπως το 830 που είχα! Μπας και έρθουν νωρίτερα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Γιατί με τρώει το χέρι μου, γενικά. Να πω την αλήθεια, είχε μεγάλη διαφορά πριν την επίσημη κυκλοφορία της RS1. Το τηλέφωνο με τις preview σε πολλά θέματα ήταν η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το "κανονικό" και μου έμεινε. Τώρα με την RS2 τόσο μεγάλες διαφορές δεν είδα, αν και σε επιμέρους εφαρμογές (πχ Χάρτες) πήρα αρκετά καλούδια αρκετό καιρό πριν φτάσουν στους υπόλοιπους. Μια που ειπες για χαρτες η πλοηγηση χωρις δεδομενα πως ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Έλα να ανεβαίνουμε και πάλι σιγά-σιγά παλληκάρια... :p Οι τελευταία αριθμοί της Kantar αναφέρουν ότι το μερίδιο αγοράς των Windows 10 Mobile βελτιώθηκε στο 1,7%. Στο τέλος του άρθρου υπάρχει και μια ενδιαφέρουσα ψηφοφορία όπου μπορούμε να ψηφίσουμε μία από τις 4 επιλογές που γράφει. Εγώ προσωπικά ψήφισα την 2η επιλογή αν και ούτε η 1η με χαλάει. :mobile: https://www.onmsft.com/news/windows-10-mobile-news-recap-market-share-goes-up-potential-future-of-windows-phone-and-more Ρε αγάπες εστιάσατε όλοι στο γκάλοπ (κι εγώ ψηφισα 2η επιλογή) και δεν είδε κανεις το βίντεο παραπάνω;;; Δείχνει ΝΕΟ ΝΟΚΙΑ με νέες δυνατότητες των Wm, που αν γίνουν έτσι θα μαμαει!!!!!! Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Μια που ειπες για χαρτες η πλοηγηση χωρις δεδομενα πως ειναι? Αυτή την περίοδο, δεν είναι. Έχουν κάνει κάποια εξυπνάδα, και θέλει δεδομένα για την αρχική αναζήτηση, αλλιώς δεν βρίσκει τίποτα, σχεδόν κανέναν προορισμό. Πλοήγηση χωρίς δεδομένα, δεν έχω δοκιμάσει να πω την αλήθεια (να βρω δηλαδή αυτό που ψάχνω και μετά να τα κλείσω). Ελπίζουμε σε διόρθωση προσεχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdour Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Ρε αγάπες εστιάσατε όλοι στο γκάλοπ (κι εγώ ψηφισα 2η επιλογή) και δεν είδε κανεις το βίντεο παραπάνω;;; Δείχνει ΝΕΟ ΝΟΚΙΑ με νέες δυνατότητες των Wm, που αν γίνουν έτσι θα μαμαει!!!!!! Sent from mTalk Σίγουρα θα ήταν το κατι άλλο. Άλλα το βίντεο αυτό παίζει αρκετές μέρες στα Windows sites και στην ουσία είναι άπλα η έμπνευση ενός fan για το πως θα ήθελε να είναι τα Windows 10 mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Γιατί με τρώει το χέρι μου, γενικά. Να πω την αλήθεια, είχε μεγάλη διαφορά πριν την επίσημη κυκλοφορία της RS1. Το τηλέφωνο με τις preview σε πολλά θέματα ήταν η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το "κανονικό" και μου έμεινε. Τώρα με την RS2 τόσο μεγάλες διαφορές δεν είδα, αν και σε επιμέρους εφαρμογές (πχ Χάρτες) πήρα αρκετά καλούδια αρκετό καιρό πριν φτάσουν στους υπόλοιπους. Είμουν και εγώ insider όταν είχα αγοράσει το προηγούμενο lumia 640XL και είχα περάσει έτσι τα Windows 10 την πρώτη φορά. Μετά έμεινα για κάποιο διάστημα στη slow ring έως ότου εγκατέλειψα το πρόγραμμα. Όμως δεν έχεις κατεβάσει το creator update μέσω fast ring; Αν δεν κάνω λάθος, μπορείς να εγκαταλείψεις το πρόγραμμα και να κάνεις hard reset, όμως δεν θα κατέβεις σε προηγούμενη αναβάθμιση. Πάλι στην creator θα είσαι. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Σίγουρα θα ήταν το κατι άλλο. Άλλα το βίντεο αυτό παίζει αρκετές μέρες στα Windows sites και στην ουσία είναι άπλα η έμπνευση ενός fan για το πως θα ήθελε να είναι τα Windows 10 mobile. Το πως θα ήθελε να είναι ή το πως θα είναι όντως μετά την RS 3; Απλώς θα το ήθελε με Nokia συσκευή, παρά με κάποια άλλη! Γιατί όντως άκουσα ότι με κάποιο update θα διαφοροποιηθούν κάπως τα Windows 10. Αλλά δεν θυμάμαι που. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Το πως θα ήθελε να είναι ή το πως θα είναι όντως μετά την RS 3; Απλώς θα το ήθελε με Nokia συσκευή, παρά κάποια άλλη! Δεν εχει βγει rs 3 για το Mobile evris...Οταν με το καλο βγει(εχει πολυ καιρο ακομα) το ξαναβλεπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Είμουν και εγώ insider όταν είχα αγοράσει το προηγούμενο lumia 640XL και είχα περάσει έτσι τα Windows 10 την πρώτη φορά. Μετά έμεινα για κάποιο διάστημα στη slow ring έως ότου εγκατέλειψα το πρόγραμμα. Όμως δεν έχεις κατεβάσει το creator update μέσω fast ring; Αν δεν κάνω λάθος, μπορείς να εγκαταλείψεις το πρόγραμμα και να κάνεις hard reset, όμως δεν θα κατέβεις σε προηγούμενη αναβάθμιση. Πάλι στην creator θα είσαι. Να, μια επιβεβαίωση για αυτό, ψάχνω. Αν ισχύει, μου λύνει τα χέρια σε μεγάλο βαθμό. Το πρόβλημα είναι πως έχω πάρει και τις νέες fast, οπότε δεν ξέρω τί ακριβώς ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Έχω την εντυπωση οτι αν βγεις απο insider θα παρεις την επομενη κανονικη ενημερωση (αρκει το build να ειναι μεγαλυτερο απο το δικο σου) απο τη στιγμη που εισαι στο creators update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Έχω την εντυπωση οτι αν βγεις απο insider θα παρεις την επομενη κανονικη ενημερωση (αρκει το build να ειναι μεγαλυτερο απο το δικο σου) απο τη στιγμη που εισαι στο creators update Αμ δεν γίνεται να βγω από Insider, όμως. Στην παρούσα φάση, μόνο Fast/Slow έχω επιλογή. Για διακοπή, μου βγάζει "λιγότερο επικίνδυνο/συχνό χρονοδιάγραμμα", "παύση ενημερώσεων για λίγο" και "να συνεχίσω να λαμβάνω δομές μέχρι την επόμενη έκδοση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Δεν εχει βγει rs 3 για το Mobile evris...Οταν με το καλο βγει(εχει πολυ καιρο ακομα) το ξαναβλεπουμε... Τότε πως παίρνουν οι insiders ήδη εκδόσεις από rs 3; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Σίγουρα θα ήταν το κατι άλλο. Άλλα το βίντεο αυτό παίζει αρκετές μέρες στα Windows sites και στην ουσία είναι άπλα η έμπνευση ενός fan για το πως θα ήθελε να είναι τα Windows 10 mobile. Κρίμα :( Το αν θα ειναι ΝΟΚΙΑ ή όχι δε με καίει καθόλου... Αλλά αν βγει κάποιο WM με αυτά τα features για μετακίνηση από μια εφαρμογή σε άλλη κτλ, το αγοράζω χθες ! Μακάρι να το δούμε. Θα είναι κάτι θετικό και προσωπικά στις αλλαγές δε λέω εύκολα όχι... Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Κρίμα :( Το αν θα ειναι ΝΟΚΙΑ ή όχι δε με καίει καθόλου... Αλλά αν βγει κάποιο WM με αυτά τα features για μετακίνηση από μια εφαρμογή σε άλλη κτλ, το αγοράζω χθες ! Μακάρι να το δούμε. Θα είναι κάτι θετικό και προσωπικά στις αλλαγές δε λέω εύκολα όχι... Sent from mTalk Κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ έτσι όπως το είδα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Τότε πως παίρνουν οι insiders ήδη εκδόσεις από rs 3; Στα pc δινεται κανονικα η RS3..στο mobile ειναι αλλιως πλεον και δεν υπαρχει RS 3 ...δινει μια rs2+ για αυτο και εχει πλεον εντελως αλλο ονομα.. RS3 = 16179.1000 κλπ...ενω στο mobile δινει την 15207.0..καμμια σχεση οπως βλεπεις... Κρίμα :( Το αν θα ειναι ΝΟΚΙΑ ή όχι δε με καίει καθόλου... Αλλά αν βγει κάποιο WM με αυτά τα features για μετακίνηση από μια εφαρμογή σε άλλη κτλ, το αγοράζω χθες ! Μακάρι να το δούμε. Θα είναι κάτι θετικό και προσωπικά στις αλλαγές δε λέω εύκολα όχι... Sent from mTalk Μεσα στο 2017 μην περιμενεις καμια νεα συσκευη απο MS...απο 2018 και Αν...προς το παρον μονο androids ms editions.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 @panos9553 γιατί στην rs2 ιδιους κωδικούς έχουν; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts