montoya_42 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Άψογο ήταν με τα 8.1, που είχαν πιο χαμηλές απαιτήσεις σε specs. Με τα 10άρια φάνηκε και φαίνεται ότι ζορίζονται οι συσκευές, χειρότερα κι από τις αντίστοιχες με Android. Την ίδια συσκευή έχουμε. Μεταξύ μας και που παίρνουμε minor updates, πολύ είναι, με τον τρόπο διαχειρίζεται το mobile κομμάτι της η Microsoft. Για την άνοιξη, μην είσαι τόσο σίγουρος... Στην τιμή που πήρα πέρσι το 640 (3g, απλό, όχι xl), πήρα φέτος συσκευή με Android, με διπλάσια χαρακτηριστικά (2/16). Κι εκεί ακριβώς είναι που χάνει η Microsoft το παιχνίδι. Έβγαλε 2 συσκευές με 10, πάλι με 1/8, αντί να είναι έστω η μία 2/16. Ενώ ξέρει και τις απαιτήσεις του λειτουργικού της. Το 950 δεν το κοιτάζω. Δεν είναι σε θέση να πουλά η Microsoft σε αυτές τις τιμές (η προσφορά που έτυχε βγει πριν δεν ήταν κάτι στάνταρ). +1 Αυτό. Πάντως, η Prognoza δεν έχει "χαλάσει" από τα 8.1. Θέλει 1 επιπλέον βήμα. Prognoza, πληρωμένη. Διαφωνώ στο πρώτο μιας και πολύ αμφιβάλλω Android συσκευές με 1gb να πάνε καλύτερα πχ από 640. Συμφωνώ στο 2ο αφού τα κινεζακι μας δίνουν συσκευές με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά στις ίδιες ή και χαμηλότερες τιμές. Με κάποιο ρίσκο βέβαια αφού αν χαλάσουν πάνε μάλλον για πέταμα αλλά σιγά τα λεφτά που αξίζουν στο φινάλε. Μεγάλο μείον οι κάμερές του αφού δεν τα καταφέρνουν ούτε στα βασικά (το δικό μου τουλάχιστον). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Όχι, μπορείς να βάζεις lock screen από άλλες εφαρμογές όπως το City Art Search ή οποιαδήποτε άλλη τέτοιου είδους εφαρμογή και ταυτόχρονα να έχεις και τις πληροφορίες καιρού που παλιά από ότι θυμάμαι δεν γινόταν. Ναι, σωστό κι αυτό. Παλιά δεν γινόταν! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 (edited) Δεν έχω πλέον κωδικό για το prognoza και μου βγαζει trial ή αγορά. Πριν το βγάλω, θυμάμαι έδειχνε κάτι τρελά σε θερμοκρασίες, όπως - 20 κλπ. Διορθώθηκε; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Ίσως επειδή είχα πληρώσει "κανονικά", όχι με κωδικό. Διαφωνώ στο πρώτο μιας και πολύ αμφιβάλλω Android συσκευές με 1gb να πάνε καλύτερα πχ από 640. Συμφωνώ στο 2ο αφού τα κινεζακι μας δίνουν συσκευές με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά στις ίδιες ή και χαμηλότερες τιμές. Με κάποιο ρίσκο βέβαια αφού αν χαλάσουν πάνε μάλλον για πέταμα αλλά σιγά τα λεφτά που αξίζουν στο φινάλε. Μεγάλο μείον οι κάμερές του αφού δεν τα καταφέρνουν ούτε στα βασικά (το δικό μου τουλάχιστον). Είναι 2-3 Κινέζικες εταιρείες, που βρίσκονται σε μεγάλες αλυσίδες (το γράφω, για να δείξω ότι δε μιλάω για παραεισαγωγές), που στα λεφτά που είχε το 640, δίνουν διπλά χαρακτηριστικά. Με εγγύηση και περισσότερα πράγματα στη συσκευασία κιόλας, όχι μόνο έναν fixed φορτιστή. Αν πάμε και στις παραεισαγωγές, ας μη μιλήσουμε τι κάνει η Microsoft.... Αυτό με τις κάμερες όντως το έχω παρατηρήσει, αλλά μόνο σε συσκευές παραεισαγωγών. Edited December 20, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Διαφωνώ στο πρώτο μιας και πολύ αμφιβάλλω Android συσκευές με 1gb να πάνε καλύτερα πχ από 640. Συμφωνώ στο 2ο αφού τα κινεζακι μας δίνουν συσκευές με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά στις ίδιες ή και χαμηλότερες τιμές. Με κάποιο ρίσκο βέβαια αφού αν χαλάσουν πάνε μάλλον για πέταμα αλλά σιγά τα λεφτά που αξίζουν στο φινάλε. Μεγάλο μείον οι κάμερές του αφού δεν τα καταφέρνουν ούτε στα βασικά (το δικό μου τουλάχιστον). Αρκετές φορές υπάρχουν και λιγότερο αθώα παρατράγουδα από την κακή κάμερα. Βάλε πχ τους όρους doogee leagoo rootkit σε ένα ψαχτήρι να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Γιατι μερικοι συγκρινετε ανομοια πραγματα. Λετε δηλαδή στα λεφτα που ειχε το 640 ενώ το σωστο θα ηταν στα λεφτα που ΕΧΕΙ το 640 να γινει η οποιαδηποτε συγκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Γιατι μερικοι συγκρινετε ανομοια πραγματα. Λετε δηλαδή στα λεφτα που ειχε το 640 ενώ το σωστο θα ηταν στα λεφτα που ΕΧΕΙ το 640 να γινει η οποιαδηποτε συγκριση. Αυτό είναι σωστό,αναλόγως πως μας βολεύει. γιατί όσο ήταν ακριβό το 640 πχ ελάχιστοι το γράφαμε αυτό. Να ξέρουμε και τι λέμε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Αρκετές φορές υπάρχουν και λιγότερο αθώα παρατράγουδα από την κακή κάμερα. Βάλε πχ τους όρους doogee leagoo rootkit σε ένα ψαχτήρι να δεις. Λιγότερο??? Μου έφτιαξες την μέρα.. . . Η μεγαλύτερη απώλεια που εχω στο android είναι η ασφάλεια. Τεράστιο πλεονέκτημα των Windows. Είτε λόγο ποσοστού είτε κλειστού λειτουργικού είτε οτιδήποτε, απολάμβανα την ασφάλεια. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 (edited) Αυτό είναι σωστό,αναλόγως πως μας βολεύει. γιατί όσο ήταν ακριβό το 640 πχ ελάχιστοι το γράφαμε αυτό. Να ξέρουμε και τι λέμε. Εγω το πηρα τον νοεμβριο του 15 στα 169ευρω. Επιλογες επωνυμες στο android με 2-16 που είναι το ελαχιστο για να δουλεψει σωστα δεν υπηρχαν σε αυτά τα λεφτα. Ακομα και οι καμερες στα μοντελα τα περσινα σε αυτά τα λεφτα ηταν 8αρες μην πω και για την οθονη. Φετος χαιρω πολύ. Υπαρχουν καλυτερα τηλ από το 640. Γιατι είναι λαθος η συγκριση. Βρες μου εσυ τηλ από απέναντι 20μηνες μετα από την παρουσιαση του με 8-1 να δουλευει όπως το 640. Edited December 20, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Μιας και κανετε συγκρισεις με το κατα τα αλλα τιμιοτατο 640..να σας πως εγω μια συγκριση απο πρωτο χερι μιας και το εχω εναντιων του moto 3g το απλο με 1gb-8gb διπλα διπλα ετσι?Οπου για ενα μεγαλο διαστημα επαιζαν στην ιδια ακριβως τιμη εκει στα 100-120 ευρω.. Το Moto παιδια σχεδον σε ολα Ανωτερο, σημαντικα πιο γρηγορο σε ολες τις εφαρμογες, καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, καλυτερη καμερα απο το απλο 640, ανθεκτικο σε σκονες υγρασιες..και η οθονη του να ηταν λιγακι καλυτερη...μιλαμε για ενα κινητο που το επερνες απο Ελλαδα με περιπου ιδια χαρακτηριστικα σε ιδια τιμη..αλλα μπροστα στα ματια μου ειδα το Pure android 6.0 να ειναι ο απολυτος νικητης σε ολα οσα δοκιμασα...δεν το πιστευα στα ματια μου η αληθεια ειναι αλλα δυστυχως τα wm10 εκτος απο τα tiles (οταν λειτουργουν σωστα) σε ΟΛΑ τα υπολοιπα ειναι πισω... Που να δοκιμαζα κανα meizu m3-m3s ή κανα xiaomi σε αυτα τα λεφτα..μιλαμε για το χαος απο εκει και περα..εχετε μεινει καποιοι σε εποχη lumia 520 οπου τα wp τοτε ηταν μονοδρομος σε αυτα τα λεφτα..εδω και καιρο παιδια το παιχνιδι εχει χαθει και στην χαμηλη κατηγορια διοτι το android εγινε σταθεροτερο-καλυτερο απο τα αντιστοιχα wm..και χωρις νεες συσκευες απλα τις ξεστοκαρουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Εγω το πηρα τον νοεμβριο του 15 στα 169ευρω. Επιλογες επωνυμες στο android με 2-16 που είναι το ελαχιστο για να δουλεψει σωστα δεν υπηρχαν σε αυτά τα λεφτα. Ακομα και οι καμερες στα μοντελα τα περσινα σε αυτά τα λεφτα ηταν 8αρες μην πω και για την οθονη. Φετος χαιρω πολύ. Υπαρχουν καλυτερα τηλ από το 640. Γιατι είναι λαθος η συγκριση. Βρες μου εσυ τηλ από απέναντι 20μηνες μετα από την παρουσιαση του με 8-1 να δουλευει όπως το 640. το κινητό που έχω τώρα το αγόρασα με λιγότερα χρήματα και είναι πολύ,πολύ,πολύ καλύτερο. Πριν το Lumia είχα ένα Lenovo 1 gb ram/8gb rom,πολύ φτηνότερο,που έχανε μόνο στην κάμερα,αλλά ήταν ταχύτερο.Εσπασε όμως και το άλλξα. Το 640 ήταν πολύ καλό στην αρχή,όπως φυσικά και το 640 xl που έχω ακόμα.Πλέον όμως δεν.. Ορίστε,Μάνι μάνι σου βρήκα 2. Ένα παλιότερο και ένα πιο καινούριο. το παλιό,στην ίδια τιμή που κάνει σήμερα το 640,το καινούριο,λιγότερο από όσο κόστιζε τότε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 το κινητό που έχω τώρα το αγόρασα με λιγότερα χρήματα και είναι πολύ,πολύ,πολύ καλύτερο. Πριν το Lumia είχα ένα Lenovo 1 gb ram/8gb rom,πολύ φτηνότερο,που έχανε μόνο στην κάμερα,αλλά ήταν ταχύτερο.Εσπασε όμως και το άλλξα. Το 640 ήταν πολύ καλό στην αρχή,όπως φυσικά και το 640 xl που έχω ακόμα.Πλέον όμως δεν.. Ορίστε,Μάνι μάνι σου βρήκα 2. Ένα παλιότερο και ένα πιο καινούριο. το παλιό,στην ίδια τιμή που κάνει σήμερα το 640,το καινούριο,λιγότερο από όσο κόστιζε τότε. Για να το ειχες πριν το lumia θα ηταν τοτε που τα φθηνα ειχαν 512 ram τα μεσαια 1 και οι ναυαρχιδες 1.5-2 και τα τοτε lumia-nokia 512 Αυτό που εχεις τωρα αν είναι φετινο μοντελο, όπως εγραψα λογικο είναι να τρεχει καλυτερα. Τωρα το αν στοιχισε λιγοτερο από 100 ευρω με δυο χρονια εγγυηση και εχει την αντοχή στο χρονο του 640 πολύ ωραια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Για να το ειχες πριν το lumia θα ηταν τοτε που τα φθηνα ειχαν 512 ram τα μεσαια 1 και οι ναυαρχιδες 1.5-2 Αυτό που εχεις τωρα αν είναι φετινο μοντελο, όπως εγραψα λογικο είναι να τρεχει καλυτερα. Τωρα το αν στοιχισε λιγοτερο λιγοτερο από 100 ευρω με δυο χρονια εγγυηση και εχει την αντοχή στο χρονο του 640 πολύ ωραια. για ξαναδιάβασε τι έχω γράψει. 1gb ram/8gb rom είχε. τώρα αν σε κάνει χαρούμενο ότι έπρεπε να φτάσει το Lumia 90 ευρώ για να παίζει χωρίς αντίπαλο,εγώ πάω πάσο. Μαζί σου. όντως στα 90-100 ευρώ παίζει μπάλα μόνο του. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 (edited) Μιας και κανετε συγκρισεις με το κατα τα αλλα τιμιοτατο 640..να σας πως εγω μια συγκριση απο πρωτο χερι μιας και το εχω εναντιων του moto 3g το απλο με 1gb-8gb διπλα διπλα ετσι?Οπου για ενα μεγαλο διαστημα επαιζαν στην ιδια ακριβως τιμη εκει στα 100-120 ευρω.. Το Moto παιδια σχεδον σε ολα Ανωτερο, σημαντικα πιο γρηγορο σε ολες τις εφαρμογες, καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, καλυτερη καμερα απο το απλο 640, ανθεκτικο σε σκονες υγρασιες..και η οθονη του να ηταν λιγακι καλυτερη...μιλαμε για ενα κινητο που το επερνες απο Ελλαδα με περιπου ιδια χαρακτηριστικα σε ιδια τιμη..αλλα μπροστα στα ματια μου ειδα το Pure android 6.0 να ειναι ο απολυτος νικητης σε ολα οσα δοκιμασα...δεν το πιστευα στα ματια μου η αληθεια ειναι αλλα δυστυχως τα wm10 εκτος απο τα tiles (οταν λειτουργουν σωστα) σε ΟΛΑ τα υπολοιπα ειναι πισω... Που να δοκιμαζα κανα meizu m3-m3s ή κανα xiaomi σε αυτα τα λεφτα..μιλαμε για το χαος απο εκει και περα..εχετε μεινει καποιοι σε εποχη lumia 520 οπου τα wp τοτε ηταν μονοδρομος σε αυτα τα λεφτα..εδω και καιρο παιδια το παιχνιδι εχει χαθει και στην χαμηλη κατηγορια διοτι το android εγινε σταθεροτερο-καλυτερο απο τα αντιστοιχα wm..και χωρις νεες συσκευες απλα τις ξεστοκαρουν.. Σε ένα κινητο το πρωτο που κοιταω είναι η οθονη. Τα tiles λειτουργουν όλα εχω γραψει και την διαδικασια που ακολουθησα αλλα δεν θες να το δεις. Σκονες να δεις με την δουλεια που κανω, το 640. Με το κομπρεσέρ του αερα το ξεσκονιζω . ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για ξαναδιάβασε τι έχω γράψει. 1gb ram/8gb rom είχε. τώρα αν σε κάνει χαρούμενο ότι έπρεπε να φτάσει το Lumia 90 ευρώ για να παίζει χωρίς αντίπαλο,εγώ πάω πάσο. Μαζί σου. όντως στα 90-100 ευρώ παίζει μπάλα μόνο του. Αρα δεν διαφωνούμε πουθενα αυτό λεω και εγω στα 100 ευρω δεν εχει αντιπαλο. 1-8 όταν τα φθηνα ειχαν 512-4? Edited December 20, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Σε ένα κινητο το πρωτο που κοιταω είναι η οθονη. Τα tiles λειτουργουν όλα εχω γραψει και την διαδικασια που ακολουθησα αλλα δεν θες να το δεις. Σκονες να δεις με την δουλεια που κανω, το 640. Με το κομπρεσέρ του αερα το ξεσκονιζω . Ουτε καν διαβασες τι εγραψα ε? Το moto g3 με ιδια χαρακτηριστικα και ιδια τιμη ηταν καλυτερο ΣΕ ΟΛΑ απο το l640..και σε οθονη, και σε ποιοτητα κατασκευης(αδιαβροχο κλπ) και καλυτερη καμερα και πιο γρηγορο..εχεις να πεις κατι πανω σε αυτο?Σου ειπα κινητο επισημο απο Ελλαδα android στα ιδια λεφτα που εκανε πλακα σε ολα στο 640..τι αλλο θες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 . ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αρα δεν διαφωνούμε πουθενα αυτό λεω και εγω στα 100 ευρω δεν εχει αντιπαλο. 1-8 όταν τα φθηνα ειχαν 512-4? Διαβάζεις ή μάλλον λες μόνο αυτά που θες. όσο για το 1/8,όχι όταν τα φτηνά είχαν 1/8. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Ουτε καν διαβασες τι εγραψα ε? Το moto g3 με ιδια χαρακτηριστικα και ιδια τιμη ηταν καλυτερο ΣΕ ΟΛΑ απο το l640..και σε οθονη, και σε ποιοτητα κατασκευης(αδιαβροχο κλπ) και καλυτερη καμερα και πιο γρηγορο..εχεις να πεις κατι πανω σε αυτο?Σου ειπα κινητο επισημο απο Ελλαδα android στα ιδια λεφτα που εκανε πλακα σε ολα στο 640..τι αλλο θες? Το εχεις δουλεψει το μοτο η διαβαζεις και τα λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Το εχεις δουλεψει το μοτο η διαβαζεις και τα λες. Κοιτα st1313 αν απλα σκας πλακα οκ αλλα πες το τουλαχιστον να το ξερουμε.. Γραφω πιο πανω Μιας και κανετε συγκρισεις με το κατα τα αλλα τιμιοτατο 640..να σας πως εγω μια συγκριση απο πρωτο χερι μιας και το εχω εναντιων του moto 3g το απλο με 1gb-8gb διπλα διπλα ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Κοιτα st1313 αν απλα σκας πλακα οκ αλλα πες το τουλαχιστον να το ξερουμε.. Γραφω πιο πανω Μιας και κανετε συγκρισεις με το κατα τα αλλα τιμιοτατο 640..να σας πως εγω μια συγκριση απο πρωτο χερι μιας και το εχω εναντιων του moto 3g το απλο με 1gb-8gb διπλα διπλα ετσι? Και εγω το εχω δουλεψει και βλεπω διαφορετικα πραγματα από τα δικα σου. Βγαζεις μια πικρα ένα παραπονο να το πω σε όλα τα post (μαλλον το κρατας ακομα που δε σου εδωσε αναβαθμιση στο 820). Εγω ποτε δεν τα εβαλα με το android αυτό που λεω είναι ότι είναι πολύ καλο και το windows. Φιλικα παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Και εγω το εχω δουλεψει και βλεπω διαφορετικα πραγματα από τα δικα σου. Βγαζεις μια πικρα ένα παραπονο να το πω σε όλα τα post (μαλλον το κρατας ακομα που δε σου εδωσε αναβαθμιση στο 820). Εγω ποτε δεν τα εβαλα με το android αυτό που λεω είναι ότι είναι πολύ καλο και το windows. Φιλικα παντα. Φιλικα παντα εννοειτε st1313..απλα στον γραπτο λογο εστιαζω στην ουσια και πολλες φορες αυτα που γραφω φαινονται καπως απολυτα. Στο θεμα μας τωρα, σαν ατομο μου αρεσει η αντικειμενικοτητα, ποτε δεν ειπα κατι που δεν ισχυει εδω περα, οταν ομως καποιοι ειστε ψιλοκολημενοι με τις συσκευες σας και με την ms ε δεν μπορω και τα σχολια μου ειναι καπως εντονα. Μα ειναι δυνατον να σου λεω πως το moto g3 διπλα διπλα ηταν σχεδον σε ΟΛΑ καλυτερο και εσυ να μου λες για το 820 και για πικριες? Ποτε δεν ειπα τα lumia μας αχρηστα, απλα πλεον ειναι ξεπερασμενα σε ολους τους τομεις απο το παλαι lagdroid-φαντασου ποσο πισω εμεινε η εξελιξη των wm και ολα αυτα Διοτι η ms εδωσε ενα beta λειτουργικο. Απο την αλλη βλεπεις πως απαντας μονο σε οτι σε βολευει για να βγαλεις την συσκευη σου πανω απο ολα..αλλα δεν ειναι ετσι οπως καταλαβαινεις..ζητησες καλυτερη συσκευη στα ιδια λεφτα και σου ειπα μια αντικειμενικα καλυτερη..εχεις να πεις κατι σε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Ναι θα σου πει ότι το Λουμια κάνει 90 ευρώ και δεν έχει αντίπαλο. Εγώ πάλι θα το πω κατάντια που έπρεπε να φτάσει ως εδώ για να μην έχει αντίπαλο. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Ναι θα σου πει ότι το Λουμια κάνει 90 ευρώ και δεν έχει αντίπαλο. Εγώ πάλι θα το πω κατάντια που έπρεπε να φτάσει ως εδώ για να μην έχει αντίπαλο. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Τεσπα δεν βγαινει καπου αυτη η κουβεντα ...ο καθε ενας κανει τις επιλογες του αναλογα τις απαιτησεις του. Το 640 με τα 8.1 ηταν ενα smooth-σταθεροτατο κινητο που απλα του ελειπαν καποια επιπλεον χαρακτηριστικα και καποιες εφαρμογες ακομα, τιποτα παραπανω..πλεον με τα wm10 δεν εχει καμια σχεση με ολα τα παραπανω..εκει τελειωνει καθε συγκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Φιλικα παντα εννοειτε st1313..απλα στον γραπτο λογο εστιαζω στην ουσια και πολλες φορες αυτα που γραφω φαινονται καπως απολυτα. Στο θεμα μας τωρα, σαν ατομο μου αρεσει η αντικειμενικοτητα, ποτε δεν ειπα κατι που δεν ισχυει εδω περα, οταν ομως καποιοι ειστε ψιλοκολημενοι με τις συσκευες σας και με την ms ε δεν μπορω και τα σχολια μου ειναι καπως εντονα. Μα ειναι δυνατον να σου λεω πως το moto g3 διπλα διπλα ηταν σχεδον σε ΟΛΑ καλυτερο και εσυ να μου λες για το 820 και για πικριες? Ποτε δεν ειπα τα lumia μας αχρηστα, απλα πλεον ειναι ξεπερασμενα σε ολους τους τομεις απο το παλαι lagdroid-φαντασου ποσο πισω εμεινε η εξελιξη των wm και ολα αυτα Διοτι η ms εδωσε ενα beta λειτουργικο. Απο την αλλη βλεπεις πως απαντας μονο σε οτι σε βολευει για να βγαλεις την συσκευη σου πανω απο ολα..αλλα δεν ειναι ετσι οπως καταλαβαινεις..ζητησες καλυτερη συσκευη στα ιδια λεφτα και σου ειπα μια αντικειμενικα καλυτερη..εχεις να πεις κατι σε αυτο? Λαγκαρισμα θα εννοεις τις εφαρμογες του facebook να φανταστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Λαγκαρισμα θα εννοεις τις εφαρμογες του facebook να φανταστω. γιατί έχει την πολυτέλεια να έχεις και κάτι παραπάνω ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 (edited) Κοιτα st1313 αν απλα σκας πλακα οκ αλλα πες το τουλαχιστον να το ξερουμε.. Γραφω πιο πανω Μιας και κανετε συγκρισεις με το κατα τα αλλα τιμιοτατο 640..να σας πως εγω μια συγκριση απο πρωτο χερι μιας και το εχω εναντιων του moto 3g το απλο με 1gb-8gb διπλα διπλα ετσι? Ποτέ το moto g (2ης ή 3ης γενιάς) δεν είχε 100-120 ευρώ. Όταν πέρσι τον Οκτώβρη αναζητούσα smartphone το moto g ήταν ανάμεσα στις επιλογές μου και πάντα ήταν στα +25 με 30 ευρώ. Το 640 το πήρα 135 ευρώ και το moto g είχε σχεδόν 160 και ποτέ δεν έπεσε εκείνη την περίοδο κάτω από τα 150. Πάντα μιλάμε για αγορά συσκευής, δίχως επιδοτήσεις ή άλλες εκπτώσεις. Αν μιλάς για το 1ης γενιάς, θεωρώ πως είναι άτοπη η σύγκριση λόγω οθόνης. Edited December 20, 2016 by Guest27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Ποτέ το moto g (2ης ή 3ης γενιάς) δεν είχε 100-120 ευρώ. Όταν πέρσι τον Οκτώβρη αναζητούσα smartphone το moto g ήταν ανάμεσα στις επιλογές μου και πάντα ήταν στα +25 με 30 ευρώ. Το 640 το πήρα 135 ευρώ και το moto g είχε σχεδόν 160 και ποτέ δεν έπεσε εκείνη την περίοδο κάτω από τα 150. Πάντα μιλάμε για αγορά συσκευής, δίχως επιδοτήσεις ή άλλες εκπτώσεις. Αν μιλάς για το 1ης γενιάς, θεωρώ πως είναι άτοπη η σύγκριση λόγω οθόνης. Μιλαω για το MOTO G(3rd gen) το 8αρι..ειμαι ξεκαθαρος..το οποιο για κανα 4 μηνες επαιζε στα 116 με 123 ευρω και καποια στιγμη επαιξε και στο 100ρικο για λιγο τον προηγουμενο μηνα..οπου μετα βγηκαν τα νεα μοντελα και αυτο πηρε την ανιουσα..μπες στο ιστορικο του στο skroytz και δες το μονος σου.. Τωρα υπαρχουν στα 107 το νεο moto e 3rd gen αξιολογατο και στα 122 moto g4 play dual(16gb rom,2gb ram, 2800mah μπαταρια ) το οποιο ειναι και καλυτερη επιλογη απο ολα τα Lumia της κατηγοριας με διαφορα. Δεν βγαινουν οι συγκρισεις βρε παιδια παρατηστε το να πουμε τιποτα αλλο..τι ξεκινατε συγκρισεις (στον st1313 αναφερομαι) αφου δεν μπορειτε να τις υποστηριξετε? ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λαγκαρισμα θα εννοεις τις εφαρμογες του facebook να φανταστω. Αναφερθηκα σε facebook πουθενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts